-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Νομίζετε πως αυτά έχουν θέση στο συγκεκριμένο θέμα ?
(Και σε οποιοδήποτε θέμα, εδώ που τα λέμε)(Moderator nass)
Τα προηγουμενα εχουν ?Οταν καποιος γκαου δεν μπορει να πιασει το οποιοδηποτε και βγαζει με τα κομπλεξ του ,χυδαιοτητες , απο εκει αρχιζουν τα θεματα Νασο ..
Όταν εμφανίζετε ένα πρόβλημα με το ΛΟΥ – ΜΟΥ και αρχίζεις εσύ …. ’’εχτές που εμείς πάθαμε αυτό ΄κ΄κ΄κ΄κ εσύ τη έκανες ?????
Δεν είναι εκεί το θέμα !!
Θα περίμενα να του πεις ναι …. Μαζί σου και εγώ για το καλό του spor , έχεις δίκιο , άσχετα αν εχτές στο δικό μου πρόβλημα εσύ ήσουν απών ….
Και να εκτεθεί μόνος του , ή να το καταλάβει μόνος του .
Κάτι λοιπόν για το καλό του αθλήματος και όχι για τη πάρτη σας , όχι για να βγάλετε τη χωλή σας ή τα απωθημένα σας ή γιατί σας πετάξανε έξω από
Το ‘’παντεσπάνι’’ να πηδάτε το άθλημα , ήμαρτον πια ΓΚΟΣΑΜΕ .
Έχετε και γνώσης και γνωριμίες να κάνετε πράγματα το μόνο που μένει είναι η θέληση …..ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ????????Υ.Γ 1 ΓΛΥΦΕΙΣ ?????ενοώ τον moderator nass ΄οχι εγώ θειε οι αλλοι'
Υ.Γ 2 ΑΠΛΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΨΙΛΑ……
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ…. *** -
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aυτο που κανεις εσυ τωρα , κρυμενος πισω απο το ειναι αντρικο ,ωραιο , και μπορει να προσφερει στο αθλημα ......... και δεν σ'αρεσει ο τροπος που απανταω στον Λου μου εγω , και θα περιμενες κατι αλλο .........Και γιατι πιστευεις οτι θα το καταλαβει το λαθος του ο ΛΟΥ ΜΟΥ αν ειναι αυτη η ιδεολογια του (κολλημα πεποιθησης) οπως εσυ π.χ. που πιστευεις οτι κανεις κατι για το σπορ , κρυμενος σαν χανουμιτσα ?
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΡΜ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ...............
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ..... Ή ΑΛΙΩΣ ....Υ.Γ ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ..... Α'Ι'ΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ.. .......
-
Συνεχίστε με ΡΜ παρακαλώ, δεν ενδιαφέρουν το Forum τα προσωπικά σας
(Moderator nass)
-
***Κατάλαβες τώρα γερο μου ???????
Όλοι για το καλό του αθλήματος αλλά επί της ουσίας κανένας .
Ο γιατρουλης λόγο κολεγιάς δεν μιλάει τώρα , να φωνάξει για τις ποινές ….ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ..!!!!
Είχαν δηλώσει συμμετοχές και το μόνο που σε ενόχλησε ήταν ο ΛΟΥ ΜΟΥ …..
ΧΕΣΤ……..ΚΑ και για εσένα και για τονΛΟΥ – ΜΟΥ .και για τον .ΣΟΥ – ΚΟΥ και για τον ΡΟΥ – ΤΟΥ ΄κ΄κ΄κ΄κ΄κ΄…..
Για την ταμπακέρα κανένας ???????????????
Κομουνιστής με δεξιά τσέπη γερο μου …..
Είσαι και εσύ σαν όλους τους άλλους …λυπάμαι αλλά αυτό μου έδειξες .ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ .***
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Συνεχίστε με ΡΜ παρακαλώ, δεν ενδιαφέρουν το Forum τα προσωπικά σας(Moderator nass)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΗΚΑ ΚΥΡΙΕ ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .Αποψή σας κύριε. Αλλά διατηρώ τη δική μου. Που, σε ό,τι αφορά το ό,τι από εδώ και στο εξής θα πέσει ψαλίδι, επειδή το θέμα ξεφεύγει στις συνήθεις προσωπικές αντεγκλήσεις, είναι αυτή που μετράει
(Moderator nass)
-
.
-
Ο,τι άλλο, με ΡΜ
(Moderator nass) -
Διεγράφησαν προσωπικές αντεγκλήσεις 'εντός θέματος'
(Moderator nass) -
Eλα Νass μπορεις να τα εξαφανισεις ολα , ενας φιλος μου ηταν που κανει πλακα πινοντας κανενα ουισκακι , γιατι εχει να κατσει σε μπακετ απο οταν ηταν στα καλα του
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eλα Νass μπορεις να τα εξαφανισεις ολα , ενας φιλος μου ηταν που κανει πλακα πινοντας κανενα ουισκακι , γιατι εχει να κατσει σε μπακετ απο οταν ηταν στα καλα του -
Λόγω προβλήματος στον υπολογιστή και έχοντας πάνω από μήνα να μπώ εχω να πω μόνο αυτό με μία λέξη.
ντροπη -
+1
-
Ερωτηση ......
ΕΚΛΗΘΗΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΗΣ ?
Απαντηση ....
ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ....ΗΜΟΥΝ ΣΚΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΙ ΕΓΡΑΦΑ
στο ιδιο τραπεζι εννοει ο ... ανθρωπος
Παιδια εχει πολυ γελιο , μην χανετε τετοιες εκπομπες ....
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ , ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΜΑΣ
ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΟΤΟ καταλαβαινετε τα προσοντα στελεχοποιησης αυτης της ομοσπονδειας !!1
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ