-
Φαντάζομαι πως αυτή η ενότητα είναι η καλύτερη για την απορία μου...
Ένας ξάδερφός μου θέλει να κάνει custom βάψιμο στο κράνος του.
Μπορείτε να προτείνετε που θα το κάνει αυτό;
Θα βοηθούσατε αν γνώριζε κάποιος να μου πει τι κόστος έχει μια τέτοια υπόθεση (τελείως χονδρικά) .Ευχαριστώ!
-
Θα βοηθούσατε αν γνώριζε κάποιος να μου πει τι κόστος έχει μια τέτοια υπόθεση (τελείως χονδρικά) .Ευχαριστώ!
-
-
Ρώτα εδώ, αυτοί ξέρουν καλά.
Ή πάρε τηλέφωνο στο 0-300 στο 210-2851300 -
ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΡΑΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΨΑΤΕ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
-
up
-
Ο χρήστης kaker έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΡΑΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΨΑΤΕ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΡΑΝΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ WRC.
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο κ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΙΤΜΕΡ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ 6936457344.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
δειγματα της δουλειας του Γιωργου σε κρανη και οχι μονο μπορει να δεις εδω http://www.laitmer.com/home.htm' target='_blank
-
ΠΡΟΣΟΧΗ
Ναι, εφ οσον το κρανος ειναι Kevlar η Fiber. Αν ομως ειναι Polycarbonato νομιζω οτι δεν συνισταται γιατι οι διαλυτες της μπογιας επηρεαζουν την αντοχη του. Nass? -
Giatre mas kalhmera,
Yyparxoyn dialytes oi opoioi den ephreazoyn thn antoxh toys. Emena poy to bapsane sthn Italia hr8e pisw synodeyomeno kai apo ena xarti oti ola eginan bash kanonismwn FIA kai egrafe kai poio einai to shmeio twnn kanonismwn.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΛ-ΕΜ