-
Ο χρήστης KOZ7685 έγραψε:
Ας ενημερωσει καποιος τον ανεκδιηγητο κυριο Πουρναρακη οτι υπαρχουν και αλλες ομαδες στο grid δεν υπαρχει μονο η ferrari.Οχι οτι εχω κατι με την συγκεκριμενη ομαδα αλλα υπαρχουν αλλες 9.που κολλά πάλι αυτό;
ότι να ναι πάλι....όποιον δείχνει η εικόνα τον σχολιάζει. Μην γινόμαστε τώρα σπαστικοί.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ας ενημερωσει καποιος τον ανεκδιηγητο κυριο Πουρναρακη οτι υπαρχουν και αλλες ομαδες στο grid δεν υπαρχει μονο η ferrari.Οχι οτι εχω κατι με την συγκεκριμενη ομαδα αλλα υπαρχουν αλλες 9.
που κολλά πάλι αυτό;
ότι να ναι πάλι....όποιον δείχνει η εικόνα τον σχολιάζει. Μην γινόμαστε τώρα σπαστικοί.
Αλλο αγωνα βλεπαμε φαινεται!!!!
-
Μα αφου η φερραρι πεταγε ποιον ηθελες να σχολιαζει; Τον πικε ή τον σουτιλ;
-
Πάλι καλά που δεν μας επέβαλε να έχουμε το πόδι στο γκάζι και να πατάμε φρένο με το αριστερό γιατί έτσι θα έχουμε ακόμα καλύτερο έλεγχο. ( Σίγουρα έχουμε αλλά........στην καθημερινή οδήγηση ? )
Καλά όταν τα λέει αυτά στο γυαλί, μήπως νομίζει ότι είναι στην σχολή του Ράσσελ ?
Σε κοινούς, θνητούς οδηγούς απευθύνεται που οι περισσότεροι θέλουν και βοηθό για να παρκάρουν. -
και γω πιστευω οτι χαρακτηρισμοι και βρισιες ειναι too much και δεν υπαρχει κανενας λογος να γινονται , αλλωστε οι περισσοτερες ειναι οπαδικου τυπου επειδη δεν αρεσειμια αποψη.
οσον αφορα τους πισω αυτο παντα ηταν ενα θεμα που ξενες μεταδωσεις καλυπτουν καλυτερα , περιεργο οταν ενα μονιμο 'επιχειρημα' ειναι οτι δεν μπορουν να γεμισουν μιαμιση ωρα αγωνα μονο με αγωνιστικα θεματα.
το 'τι μας λετε που θα μας πειτε πως θα οδηγαμε' ασχολιαστο
-
Ο χρονος των διαφημισεων μειώθηκε. Καθε διαλλειμμα κρατουσε περιπου οσο ενας γυρος στο gp.
δηλαδη καθε 15-17 λεπτα που ειχαμε διαφημισεις χαναμε ενα γυρο, ειναι ΟΚ σε σχεση με πριν... -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Ο χρονος των διαφημισεων μειώθηκε. Καθε διαλλειμμα κρατουσε περιπου οσο ενας γυρος στο gp.
δηλαδη καθε 15-17 λεπτα που ειχαμε διαφημισεις χαναμε ενα γυρο, ειναι ΟΚ σε σχεση με πριν...Etsi kapws trwgetai.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ενω τα δικά μας σχόλια για αυτόν δεν είναι καθόλου ειρωνικά και δεν έχουν καθόλου υφάκι.
Βάλε λίγο τον εαυτό σου στην θέση του.Για το θέμα αυτό καθεαυτό (αφήνουμε, δεν αφήνουμε γκάζι), δηλώνω παντελή άγνοια.
αν εκανε κακοπροαιρετα σχολια κατα της αγαπημενης σου ομαδα θα συνεχιζες να εχεις την ιδια αποψη?δυσκολα
εδω καμια φορα γραφεται κατι για την mclaren και 'τα παιρνεις'... -
Koitakste, h doyleia toy dhmosiografoy einai na sxoliazei ta panta. Alla orismenoi dhmosiografoi polles fores afhnoyn aixmes pros orismenes omades h odhgoys analoga me thn protimish toys....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
δηλαδη καθε 15-17 λεπτα που ειχαμε διαφημισεις χαναμε ενα γυρο, ειναι ΟΚ σε σχεση με πριν...Etsi kapws trwgetai.
ναι ηταν πολυ καλυτερα , το θεμα ειναι γιατι εγινε αυτο , εγινε για το καλο των τηλεθεατων και θα ειναι μονιμη κατασταση ή υπάρχουν άλλοι λόγοι? , μηπως απλα έτυχε? θα δείξει...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ναι ηταν πολυ καλυτερα , το θεμα ειναι γιατι εγινε αυτο , εγινε για το καλο των τηλεθεατων και θα ειναι μονιμη κατασταση ή υπάρχουν άλλοι λόγοι? , μηπως απλα έτυχε? θα δείξει...
Μην ψάχνεστε άδικα. Είναι απλώς καλοκαίρι και οι διαφημιζόμενοι ξέρουν ότι ο κοσμάκης είναι στην παραλία. Καθίστε να μπει ο Σεπτέμβρης με το καλό, και τα ξαναλέμε...
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
αν εκανε κακοπροαιρετα σχολια κατα της αγαπημενης σου ομαδα θα συνεχιζες να εχεις την ιδια αποψη?δυσκολα
εδω καμια φορα γραφεται κατι για την mclaren και 'τα παιρνεις'...Ποια άποψη; Εγώ έγραψά ότι άφου τον βρίζουμε, είναι ουτοπικό να περιμένουμε να συνεχίσει να γράφει εδώ και δικαιολογημένα δεν γράφει. Δεν έκρινα αυτά που λέει.
Όσο για κακοπροαίρετα σχόλια κατά της McLaren, έχει κάνει πολλά.
Πχ δες την ειρωνία για την ισότητα στην McLaren, όταν ο Kovalainen άφησε τον Hamilton να περάσει στο Hockenheim. -
Aμα δεν γουσταρει την κριτικη (και ιδιαιτερα απο το φορουμ που βρισκομαστε, που μπαινει για να δει τι λεμε αλλα κανει και την παπια), ας μην αναφερεται καθολου σε αυτην τοτε
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Aμα δεν γουσταρει την κριτικη (και ιδιαιτερα απο το φορουμ που βρισκομαστε, που μπαινει για να δει τι λεμε αλλα κανει και την παπια), ας μην αναφερεται καθολου σε αυτην τοτεΑναφέρθηκε σε μηνύματα που έλαβε από το ιντερνετ. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Έλεος δηλαδή! Έχουμε γεμίσει σουμάχερ στην Ελλάδα μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
... Έχουμε γεμίσει σουμάχερ στην Ελλάδα μου φαίνεται....και Εχει βαλθει να τους ξεκανει ολους
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
... Έχουμε γεμίσει σουμάχερ στην Ελλάδα μου φαίνεται....
και Εχει βαλθει να τους ξεκανει ολους
Mπα...
Μερικοί απίστευτα άσχετοι τύποι έχουν βαλθεί να ξεκάνουν τη λογική μας... Επειδή έμαθαν να μετακινούνται με τον γάιδαρο του μπαμπά τους στην Άνω Βλαχοπούλα νομίζουν ότι μπορούν να οδηγήσουν κι όλας. Βρε ουστ!
-
δε καταλαβα αλλα νταξει
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
δε καταλαβα αλλα νταξειΤίποτα σημαντικό. Τα βάζω με αυτούς που είναι εναντίον τα Πουρναράκη. Όχι γενικά (μεγάλη κουβέντα που κάνουμε χρόνια τώρα), αλλά στο συγκεκριμένο θέμα και μόνο.
-
εγω δεν ξερω τι ειπε στη 'δευτερολογια' αλλα οπως τα ακουσα τα πρωτα μου φανηκαν επικινδυνες συμβουλες. προσπαθησε να παρομοιασει την συμπεριφορα ενος μονοθεσιου που υπερστρεφει παντου , με ενα καθημερινο αυτοκινητο που υποστρεφει(εκτως αν υποθετει οτι ο μεσος τηλεθεατης οδηγει πισωκουνα) , καμια σχεση.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εγω δεν ξερω τι ειπε στη 'δευτερολογια' αλλα οπως τα ακουσα τα πρωτα μου φανηκαν επικινδυνες συμβουλες. προσπαθησε να παρομοιασει την συμπεριφορα ενος μονοθεσιου που υπερστρεφει παντου , με ενα καθημερινο αυτοκινητο που υποστρεφει(εκτως αν υποθετει οτι ο μεσος τηλεθεατης οδηγει πισωκουνα) , καμια σχεση.Εγώ πάλι άκουσα μόνο αυτά που είπε στη δευτερολογία και τα όσα έγραψε στο περιοδικό Evo.
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008