-
' target='_blank
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Γνωριζει καποιος για την πολλαπλη παραθεση ?Εκτός αν κάτι μου έχει ξεφύγει, ούτε πριν υπήρχε συγκεκριμένος τρόπος, ούτε τώρα.
Τι κάνω εγώ: πατάω 'παράθεση' στο πρώτο ποστ που θέλω να απαντήσω, γράφω ό,τι είναι να γράψω, μετά επιλέγω όλο το κείμενο, το κάνω copy (αντιγραφή) και πατάω το 'back' στον browser. Πάω στο επόμενο ποστ, ξανά 'παράθεση', κάνω paste (επικόλληση) το αντιγραμμένο από πριν και απαντάω και στο νέο. Αν θέλεις και τρίτο, με τον ίδιο τρόπο.
-
Σε κάποιο φόρουμ είχα δει και την πολλαπλή παράθεση, δεν μπορούμε να το κανουμε και εδώ;
-
Αίσχος!
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Αίσχος!Τι είναι Αίσχος;
-
Βσαικα δεν μπορω να ψηφισω γιατι δεν πολυεμπαινα παλαιοτερα και δεν θυμαμαι την προηγουμενη εμφανιση αλλα δεν μου πολυαρεσε που το αβαταρ ειναι απο την αλλη μερια κατα τα αλλα καλο ειναι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εκτός αν κάτι μου έχει ξεφύγει, ούτε πριν υπήρχε συγκεκριμένος τρόπος, ούτε τώρα.
Ειμαι καινουριο μελος , οποτε και δε γνωριζω πως ηταν παλιοτερα .
Τι κάνω εγώ: πατάω 'παράθεση' στο πρώτο ποστ που θέλω να απαντήσω, γράφω ό,τι είναι να γράψω, μετά επιλέγω όλο το κείμενο, το κάνω copy (αντιγραφή) και πατάω το 'back' στον browser. Πάω στο επόμενο ποστ, ξανά 'παράθεση', κάνω paste (επικόλληση) το αντιγραμμένο από πριν και απαντάω και στο νέο. Αν θέλεις και τρίτο, με τον ίδιο τρόπο.
Και εγω αυτο κανω περιπου , ανοιγω τις απαντησεις σε tab και κανω αντιγραφη κλπ .
Σε κάποιο φόρουμ είχα δει και την πολλαπλή παράθεση
Ναι, υπαρχει στα περισσοτερα
-
Γνωριζει καποιος για την πολλαπλη παραθεση ?
Εκτός αν κάτι μου έχει ξεφύγει, ούτε πριν υπήρχε συγκεκριμένος τρόπος, ούτε τώρα.
Σπύρο ή ανοίγεις σε tabs τα ποστ που θέλεις να παραθέσεις και τα κάνεις copy paste.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο ή ανοίγεις σε tabs τα ποστ που θέλεις να παραθέσεις και τα κάνεις copy paste.
Σωστά, αλλά έχω σεταρισμένο τον FF να ανοίγει το νέο tab στο τέλος, και αν έχεις καμιά 80αριά tabs ανοιχτά, δε λέει
-
Σωστά, αλλά έχω σεταρισμένο τον FF να ανοίγει το νέο tab στο τέλος, και αν έχεις καμιά 80αριά tabs ανοιχτά, δε λέει
κι εγώ...αλλά δεν έχω 80 (!) tabs ανοικτά ...άντε 10 με 15. Χάνω την μπάλα μετά.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Αίσχος!
Τι είναι Αίσχος;
Το νέο φόρουμ, κατά την άποψη του takinen
-
Αίσχος!
Τι είναι Αίσχος;
-
Να επιστραφουν τα χρηματα του αμεσως!!!
-
μια παρατήρηση
όταν τα quotes είναι μεγαλύτερα απο 4 το χρώμα δεν αλλάζει πχ το ποστ του elteo παραπανω
θα έπρεπε να πάνε εναλλάξ όμως το τέταρτο (και πάνω) έχει ίδιο χρώμα με το τρίτο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μια παρατήρησηόταν τα quotes είναι μεγαλύτερα απο 4 το χρώμα δεν αλλάζει πχ το ποστ του elteo παραπανω
θα έπρεπε να πάνε εναλλάξ όμως το τέταρτο (και πάνω) έχει ίδιο χρώμα με το τρίτο
πανε εναλλαξ τα μπεζ (ανοιχτο-σκουρο)και το ποστ ειναι μπλε.
-
πχ
σκούρο>ανοιχτό>σκούρο>σκούρο>σκούρο
-
δικιο εχεις ,δεν το ειχα προσεξει το πρωτο-πρωτο.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Αίσχος!
Τι είναι Αίσχος;
Να επιστραφουν τα χρηματα του αμεσως!!!
Δικαίωμά του να το γράφει βρε παιδιά. Έστω μονολεκτικά, έστω με αυτόν τον τρόπο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δικαίωμά του να το γράφει βρε παιδιά. Έστω μονολεκτικά, έστω με αυτόν τον τρόπο.Μα φυσικά και είναι δικαίωμά του
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ντεν ειχαμε βιμπουλετιν καρντια μου.Το οτι δειχνει φτωχο και ατημελητο,συμφωνω
Δεν ήταν μπουλετιν ?
Μαη μιστεηκ τότες .Απλά θυμάμαι ότι το παλιό δεν ήταν phpbb , σωστά ?
Και δεν ήταν τόσο μαζεμένο .
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις