-
Στα πολυ μουλωχτα (το πρωτο δελτιο τυπου εξεδωθηκε σημερα αν δεν κανω λαθος -λιγο αργα- ) ξεκιναμε και φετος. Υπαρχουν νεα γενικοτερα (συμμετοχες κτλ) περα των μονοθεσιων gloria; Ας ελπισουμε σε μια καλυτερη χρονια.
ΥΓ: 3 αγωνες σε 1,5 μηνα. Αμα σπασεις μοτερ, σφυρα μου. Απο τη διπλη Ροδο τουλαχιστον...
YΓ2: Επεσε στα χερια μου το προγραμμα του Supersport και δεν υπηρχε εκπομπη για το πρωταθλημα. Λετε να μην πηραν τα δικαιωματα για φετος; -
Στα πολυ μουλωχτα (το πρωτο δελτιο τυπου εξεδωθηκε σημερα αν δεν κανω λαθος -λιγο αργα- ) ξεκιναμε και φετος. Υπαρχουν νεα γενικοτερα (συμμετοχες κτλ) περα των μονοθεσιων gloria; Ας ελπισουμε σε μια καλυτερη χρονια.
ΥΓ: 3 αγωνες σε 1,5 μηνα. Αμα σπασεις μοτερ, σφυρα μου. Απο τη διπλη Ροδο τουλαχιστον...
YΓ2: Επεσε στα χερια μου το προγραμμα του Supersport και δεν υπηρχε εκπομπη για το πρωταθλημα. Λετε να μην πηραν τα δικαιωματα για φετος; -
Giannh akoma kai edw katw sxedon 2 diploys ton mhna kanoyme....
Alla se synolo bgainoy gyrw stoys 18..... -
Αλλο 18 και αλλο...5. Ετσι και ειχαμε 18 αγωνες στην Ελλαδα για να βγεις πρωταθλητης θα αρκουσε ενα R1A (ετσι για να μπαινουμε στο πνευμα της εποχης...)
-
Ξερουμε καθολου συμετοχες για την sport2/3 ??
-
νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις για συμμετοχες..
-
Το ξερω οτι ειναι νωρις.Απο ραδιο αρβυλα ελεγα μηπως ακουστηκε τιποτα
-
Εμαθα σημερα απο τη λεσχη οτι οι σημετοχες στη sport ειναι 20 αλλα δεν ξερω ποιοι? Α6 οι 2 deg,ο Λεων,ο Κοσιαβελος αλλοι? Ν2 ξερω οτι θα ειναι αρκετοι
γενικα οι σημετοχες φτανουν τις 70(open,sport,fmc,ιστορικα) + το gtcc -
Εγω παλι ξερω οτι και στη Ν οι συμμετοχες θα ειναι πεσμενες
-
Ειμαστε αισιως στην Τριτη. Δεν υπαρχει καν μια ανακοινωση για την τελεση του αγωνα στο site της ΕΘΕΑ οταν αλλοι 'χαμηλοτερης σπουδιαοτητας' (δεν το εννοω, απλα δεν ειναι πρωταθληματικοι) αγωνες ανακοινωνονται μεχρι και 15 μερες πριν. Η ιδια η λεσχη δεν εχει αναρτησει δελτιο τυπου στο δικο της site θα μου πεις...
Τι να πει κανεις. (Γ)ιδωμεν...
-
O πρωτος αγωνας ειναι παρελθον. Ενα ωραιο Σ/Κ οσον αφορα τον καιρο με αρκετες ομως εγκαταλειψεις δυστυχως. Αν και ηλπιζα σε περισσοτερες συμμετοχες τελικα τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα. Οι Σερρες δεν θα γινουν (ουτως ή αλλως με 18 συμμετοχες στη Sport εναντι 27 περισυ ουτε για μονοωρο δεν πας πανω οχι για μονοημερο) και θα εχουμε παλι διπλη Ροδο. Θολο και το μελλον της Sport2 και γενικως μπερδεμα...Τουλαχιστον ας εξεταστει το θεμα ο αγωνας της 4-5/10 να γινει νωριτερα και να μην εχουμε τετοιο στριμωγμα αγωνων και μια αναπαυλα...7 μηνων σχεδον.
Στο αγωνιστικο κομματι μπραβο στο Χαρη Βαρουτσο που λιγο ακομα και επιτελους θα βλεπαμε ενα διαφορετικο αυτοκινητο στην πρωτη θεση. Επισης τι ωραια που θα εχουμε και DVD μιας και το Supersport δεν πηρε τα δικαιωματα
ΥΓ: Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ασφαλης νιωθω τωρα με τις nomex καλτσες. Ψωμι-τυρι δεν εχουμε, λουλουδια για τα...(ξερετε).
-
Γιατι παραπονιεσαι αγαπητε μου johanndelta ?
Eσυ δεν ελεγες περσι ....μα γιατι να μην παμε στην ομορφη και Ροδο τι ωραια τι καλα , τρα λα λα τι ωραια που ειναι αυτα ,και σου ελεγα σιγαααα ..... τα πανεξυπνα παιδια , που θα φαμε την ψω@ια , γιατι του χρονου τα ευρα , δεν θα αφηνουν τα τα παιδια , και θα μας την κατσουν στα ψαχνα ?
θυμασαι που παρεξηγηθηκες οταν ειπα για αλεξιπτωτιστες που χαλανε το αθλημα , γιατι δεν γνωριζουν τα λυκορνια του αθληματος και δεν μπορουν να καταλαβουν που το πανε το παιδι με τα κολπα τους τα πλανα ?
Νασαι καλα ομως , και να συνεχισεις να γραφεις , γιατι ετσι θα βοηθησεις και κατι αλλα ουφο που εχουν προσγειωθει στην πιστα ...
-
Μη το λετε κυριε Χρηστο θα τα καταφερουν παλι να γινοντε κατηγοριες με 5-7 συμετοχες αφου το επιτρεπουν.
Τι λετε να κανουμε κανα καπ ακομα????
Δεν ξερω αν συφωνεις αλλα ηταν ΣΚ του ημιαξονιου ε!! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Γιατι παραπονιεσαι αγαπητε μου johanndelta ?Eσυ δεν ελεγες περσι ....μα γιατι να μην παμε στην ομορφη και Ροδο τι ωραια τι καλα , τρα λα λα τι ωραια που ειναι αυτα ,και σου ελεγα σιγαααα ..... τα πανεξυπνα παιδια , που θα φαμε την ψω@ια , γιατι του χρονου τα ευρα , δεν θα αφηνουν τα τα παιδια , και θα μας την κατσουν στα ψαχνα ?
θυμασαι που παρεξηγηθηκες οταν ειπα για αλεξιπτωτιστες που χαλανε το αθλημα , γιατι δεν γνωριζουν τα λυκορνια του αθληματος και δεν μπορουν να καταλαβουν που το πανε το παιδι με τα κολπα τους τα πλανα ?
Νασαι καλα ομως , και να συνεχισεις να γραφεις , γιατι ετσι θα βοηθησεις και κατι αλλα ουφο που εχουν προσγειωθει στην πιστα ...
Δεν παραπονιεμαι ακριβως. Θα σου/σας (διαλεξε και παρε, εγω προτιμω το 2ο απο σεβασμο και μονο) το πω μια φορα αν και νομιζω πως το εχεις/εχετε καταλαβει. Δυστυχως μου αρεσει το συγκεκριμενο ειδος αγωνων και θελω να γινονται αγωνες σε καλο κλιμα διχως 'θαψιμο και κραξιμο' εκ πρωιμιου. Αν (διολου απιθανο) δεν γινουν αγωνες λογω ελλειψης συμμετοχων γενικοτερα ή αρχισει να μην προσμετρα η κλαση μου θα σκασω μια και καλη (μεχρι να παρω κανενα Α/6 ), μεχρι τοτε ομως η ελπιδα πεθαινει τελευταια, που λεει και το ρητο. Συμφωνω σχεδον απολυτα μαζι σου/σας στα οσα στραβα γινονται που δυστυχως ειναι αποτελεσμα και ενος αλλου απλου συμπερασματος. Ο ελληνας αγωνιζομενος ειναι πλεον πιο βουνισιος παρα πιστακιας. Εχουμε μεινει λοιπον καμποσοι Δον Κιχοτηδες και το παλευουμε το πραμα. Οπως εχουν διαμορφωθει παντως τα πραγματα -και επειδη πρεπει να προτεινουμε πραγματα για τη βιωσιμοτητα του σπορ- κατ εμε πρεπει να ξαναπεσουν τα παραβολα συμμετοχης και οχι να αυξηθουν, να γινει πρωταθληματικη η Open και -κυριως- να ελπισουμε στην εδραιωση των προσπαθειων με τα μονοθεσια (gloria/comtec).
ΥΓ: Αυτο με τα ουφο δεν το πιασα...Τουλαχιστον εγω 1) Υποστηριζω τιμια και με συνεπεια -εξ ου και η παρεξηγηση με τα...αλεξιπτωτα- αν μη τι αλλο με τη συμμετοχη μου το θεσμο αν και τα οικονομικα δεν μου επιτρεπουν -ακομα- ενα αρτιο αυτοκινητο και 2) Δεν το κανω ΕΝ -θα ειχα 6 κυπελλακια μεχρι τωρα αν το εκανα- και θα ελεγα φιδια στις καφετεριες στους γνωστους/φιλους. Και δεν ξερω πολλους που θα το εκαναν αυτο αν δεν αγαπουσαν πραγματικα το σπορ...
ΥΓ2: Ας επικεντρωθουμε τωρα στο να κανουμε το 2ο αγωνα το Μαϊο στο Μεγαρο. Κουτι μας ερχεται μιας και εχει μονο Κυμη αυτο το μηνα και τιποτε αλλο πρωταθληματικο. Ηρθαν που ηρθαν ετσι τα πραγματα, μη καθισουμε 7 μηνες. Περισυ αραχνιασανε, φετος θα μουχλιασουν;;; -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ο ελληνας αγωνιζομενος ειναι πλεον πιο βουνισιος παρα πιστακιας.Νομιζω οτι ο APR προσπαθει να σου πει οτι γινεται προσπαθεια για να ισχυει αυτο οποτε φαινεται οτι μπορει και να αλλαξουν καπως οι ισορροπιες. Οι πιο εμπειροι το ειδαν το εργο απο περσι και το εγραψαν, οταν βγηκε το φετινο προγραμμα απλα επιβεβαιωθηκαν.
κατ εμε πρεπει να ξαναπεσουν τα παραβολα συμμετοχης και οχι να αυξηθουν, να γινει πρωταθληματικη η Open και -κυριως- να ελπισουμε στην εδραιωση των προσπαθειων με τα μονοθεσια (gloria/comtec)
Μα ακομη και αν πανε ολα καλα και γεμισει τελειως το grid των Gloria με 16 πιτσιρικαδες, τι θα αλλαξει γενικοτερα; Αυτο το cup ειναι απλως ενα εργαλειο για να μαθουν τι εστι μονοθεσιο καποιοι πιτσιρικαδες απο το καρτ και σε δευτερο πλανο να παιξουν με το απολυτο ειδος αγωνιστικου πιστας καποιοι μεγαλυτεροι που αγαπανε αυτο το ειδος αγωνων. Ειτε γινει αυτο, ειτε οχι ομως παλι Ροδο θα πατε και κανεις δε θα δει το 1/3 των αγωνων, παλι οι ημερομηνιες θα ειναι απο οτι περισσευει, παλι ο οποιοσδηποτε θα μπορει να προκυρηξει οτιδηποτε χωρις να εξεταστει η προφανης επικαλυψη (FMC) και γενικοτερα το καραβι των αγωνων πιστας θα αρμενιζει οπως να 'ναι.
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
Μη το λετε κυριε Χρηστο θα τα καταφερουν παλι να γινοντε κατηγοριες με 5-7 συμετοχες αφου το επιτρεπουν.
Τι λετε να κανουμε κανα καπ ακομα????
Δεν ξερω αν συφωνεις αλλα ηταν ΣΚ του ημιαξονιου ε!!Oταν αγαπητε μου Δημητρη ο γνωμονας των ανθρωπων των οργανωσεων των αγωνων ειναι η προσκαιρη , μην εκλπησσεσαι οταν βλεπεις τον καθε τραχανα που ξυπνησε ενα πρωι και του ηρθε να γινει , να πειθει αυτους τους ανθρωπους για τετοιες εγκληματικες για το σπορ αποφασεις σε βαρος των οποιονδηποτε επιπονων προσπαθειων με βασεις για το μελλον .
Ηθελα να ηξερα αν σ'αυτην την περιπτωση την προχθεσινη των FMC η ΕΛΠΑ πηρε το παραβολο των 3000 ευρω που προυποθετει μια τετοια προκυρηξη , η εγινε γαργαρα υπερ του φιλοπτωχου της λεσχης .......
Αν δεν εγινε κατι τετοιο , την επομενη φορα θα πρεπει να το δουμε ολοι πολυ διαφορετικα το θεμα αγωνων πιστας , γιατι οι καραγκιοζιδες του χωρου το εχουν παρατραβηξει σχοινι .
Οσο για το θεμα ημιαξονιων , δυστυχως δεν μπορουμε να το αποφυγουμε και θα συνεχιστει οσο θα τρεχουμε μονον σ'αυτην την πιστα ....
Με εναν η δυο αγωνες στην Τριπολη ( που αποφευγουν με διαφορες παπαροδικαιολογιες ) και αυτον στις Σερρες , τα κοστολογια θα ηταν μικροτερα λογω πολυ λιγοτερων καταστροφων σε ανταλλακτικα , οσο κι αν φαινεται αντιθετο παρα τις αποστασεις ....αν βεβαια δεησει να φτιαξουν το θεμα μεταφορας με τα τρειλερς οι αλλοι κανιβαλοι ......... -
Hμουν στα Μεγαρα και ηταν αρκετα καλα θα μπορουσα να πω.Αυτο που με χαλασε ηταν οι παρα πολλες εγκαταλειψεις!Τοσες πολλες μαλλον δεν εχω ξαναδει.
Σπορ
Αρκετη κοντρα και μπερδεματα στις θεσεις με τον Βαρουτσο να σαρωνει μεχρι να σπασει..Κριμα.Αν δεν ειχαμε τις προωρες εγαταλειψεις Δεγλερη και Κυριακοπουλου πιστευω θα ειχαμε δει εναν αρκετα καλυτερο αγωνα.Ιστορικα
Χμμμμμ...Λιγη κοντρα θα ελεγα..ελαχιστα προσπερασματα..Ο Εδιπιδης αλλαξε μοτερ στη Πορσε?Ειχε χρονια να παει ετσι και να κραταει ανετα τον Σταφυλοπατη πισω του.Ο ροκος φετος με αυτη θα τρεχει?Μεγαλη εντυπωση βεβαια η Ελαν!Φανταστειτε να ειχαμε και ward richard μεσαΟπεν
ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ...Πραγματικα εδω ειχαμε πολυ κοντρα αλλα παρα πολλες εγκαταλειψεις...Δηλαδη ελεος...Παντως εκτος απο τον Ευθυμιου που εκανε πολυ ησυχο αγωνα αφου τα btcc μας αφησαν χρονους ξεχωρισα Τζεκο που μεχρι να εγκαταλειψει θεριζε,Κατσινα με το 106 αλλα και τις φτερουγες(Ηλιαδη,Ταχτα) που αν και γενικα δεν τις παω πηγαν ομορφα.Κριμα οι εγκαταλειψεις του ασπρου σιερα και του κατσιμη.Γενικως ηταν αυτοκτονια η κατασταση...Αντε και στον επομενο καλυτερα...ελπιζω
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.
ΒΓΑΙΝΩ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.
Η ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ Η ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΡΑ Η ΤΡΙΠΟΛΗ.
ΔΙΠΛΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ.
ΑΝ ΠΑΕΙ ΔΙΠΛΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ.
ΗΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΟΥ.
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.
ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ START LINE.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Εννοειται. Φουλ για εναν αγωνα στις 25/5 οπουδηποτε τελος παντων. Χλωμες τις κοβω τις Σερρες (δυστυχως) αν δεν ερθουν και οι αλλες κατηγοριες ομως. Ας καταφερουμε εστω ενα Μεγαρο, αλλα επ ουδενι να μην μεινουμε τοσο καιρο απραγοι...
Π.Π. Ταχυτητας 2008