-
E αφου ειμαστε γιδια, σε λιβαδι θα παμε.
Θα ρθεις να κανεις τον Τσοπανη;;;
Ουτε τους 2 αξιολογοτατους οδηγους σου δεν σεβεσαι;
Ουαι και αλιμονο σε οποιον τολμα να διαφωνει μαζι σου, ανοιγεις τον αποπατο και οποιον παρει ο χαρος, ετσι ελαφρα τη καρδια. Κριμα γιατι ο ρολος σου επρεπε να ειναι αλλος στο φορουμ αλλα και γενικως. Και να σκεφτει κανεις πως σχεδον ολοι οι εμπλεκομενοι εχουν τις ιδιες ενστασεις με εσενα για ο,τι κακο συμβαινει. Βρισε μας και αλλο για να δειξεις -χωρις λογο- εσυ ποιος εισαι τελικα...YΓ: Τι διαολο, δεν καταλαβαινεις απο το -χιουμοριστικο- ποστ οτι ναι μεν θελω να τρεξω (οπως και αλλοι) αλλα σαφως και δεν μας αρεσει η τροπη των πραγματων;;;
-
Ρε γιοχαν ετσι ...και g@μω το χιουμορακι αγορι μου ......
Καλα ειπε ενας φιλος ..... γραψε ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ , και θα δεις ποσοι θα σου ζητησουν τον λογο εδω μεσα ..... σοφος ο φιλος
το μονο που δεν διαβαζουν πολλα γιδια ......
-
Και ενας οδηγος που δεν ζει πια μου ειπε και εμενα κατι:
'Οσο πιο πολυ γραφεις εδω μεσα, τοσο πιο κακος γινεσαι'
Αυτη και αν ηταν σοφη κουβεντα και δεν την πηρα απο την αρχη στα σοβαρα...
-
ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ...2,9 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΓΙΑ 47 ΔΕΥΤΡΟΛΕΠΤΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ...ΣΤΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΤΕΣ Ο ΒΟΥΡΚΟΥΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ LADA KIT CAR R3maxi..................ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ Α Γ Κ Υ Λ Ω Σ Η ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...Τρεχα βρε γιδι , και σε λιβαδι να σε βαλουνε θα πας , να δειξεις και ποιος εισαι .....
Χρήστο έγραψες
αλλά ποιός σ'ακούει...
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
...
Τρεχα βρε γιδι , και σε λιβαδι να σε βαλουνε θα πας , να δειξεις και ποιος εισαι .....
Χρήστο έγραψες
αλλά ποιός σ'ακούει...
Αφου αυτες οι κουβεντες...'γραφουν' κανεις δεν θα μας παρει (το χωρο) ποτε στα σοβαρα. Οι κουβεντες/επιθεσεις αυτες αξιζουν σε οποιον υπονομευει το πρωταθλημα και οχι αναμεταξυ μας, γιατι δεν μπορει, ο καθε χριστιανος που κανει το σκατο του παξιμαδι γι' αυτη την ιστορια (αγωνες) να αντιμετωπιζεται ετσι. Απο τι μια να ρθει νεο αιμα στο αθλημα και απο την αλλη ιδου η αντιμετωπιση. Το θεμα ειναι εμεις να ειμαστε ενωμενοι. Απο την ωρα που δεν ειμαστε ομως και στο μοναδικο (πρακτικα) μεσο (4tforum) που μπορουμε να μιλαμε οι εμπλεκομενοι εχει φτιαχτει αυτο το κλιμα (γι' αυτο φωναζω για κλειστο forum στο site του ΣΟΟΑ που θα γραφουν μονο τα μελη του) ε πως μετα να μην παθαινει ο χωρος οσα παθαινει απο τους πραγματικους του εχθρους που στην πλειοψηφια τους δεν φορανε φορμα οδηγου/μηχανικου αλλα...κουστουμι.
Κακως χαλαω το σαλιο μου ομως, καποιοι διασκεδαζετε σιγουρα με οσα γραφονται εδω μεσα και παρακαλατε να γραφουν και αλλα. Περαστικα σας νεοελλ(ε)ηνες! Δεν μας φτανουν τα οποια ζορια μας για να κανουμε αυτο που θελουμε, εχουμε και τις ειρωνειες σας απο πανω, αντι για το στοιχειωδη σεβασμο σας. Ετσι ομως εχει καταντησει σε ολα τα επιπεδα η (μπουρδ)ελλαδα, εδω να χαλασουμε την πιατσα;;;
Πρεπει να πεσουν χριστοπαναγιες φαινεται, για να λειτουργησει σωστα το moderation. Κατα τα αλλα viewtopic.php?f=3&t=19445
Ναι καλα... -
ΦΙΛΕ ΜΟΥ johanndelta.
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ Η ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΩ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ FACE TO FACE ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΑΡΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΧΡΟΝΙΑ.- ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛ. ΑΓΩΝΕΣ [ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ] ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΟΔΗΓΟ-ΠΕΛΑΤΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ-ΞΕΠΕΤΑ ΑΓΩΝΑ.
2.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΨΩ? ΣΕ ΑΧΥΡΟΜΠΑΛΕΣ?
ΤΟ ΤΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙΚΙΑ.ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΜΠΡΙΖ.ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΚΟΥΒΕΣ Η ΜΟΥΡΗ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΒΑΛΕ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤ.ΤΑΧ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΗ.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ Η ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ?
ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ.
ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΖΕΙ.ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΧΑΡΖΙΛΙΚΙ[ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ] ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΓΙΔΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ''ΠΙΣΤΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ'' ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΟΔΗΓΩΝ.
ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΑΧΑΙΟ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ-ΦΙΝΑΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΔΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ.
ΤΟ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ.
ΓΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΔΙΑ.ΓΙΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ.
ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ
Γ@Μ@ΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.''ΜΠΗΚΑΝ ΜΩΡΕ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ..............ΚΛΠ''ΦΙΛΙΚΑ
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛ. ΑΓΩΝΕΣ [ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ] ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΟΔΗΓΟ-ΠΕΛΑΤΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
-
ΧΑΧΑ!..ΦΩΝΑΖΩ ΤΟΝ Γ.ΒΕΛΛΙΣΑΡΗ ΜΕ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΩΚΚΩΝΗ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΓΙΑ LIVE ΚΙΟΛΑΣ!!! ... ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ Η ΜΠΑ???
-
-
ola ta euro HANNIBAL
-
Hannibal ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ.
ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ CD ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ START LINE.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΕΤΣΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΑ ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΗΧΟ!!!ΚΑΙ Η ΟΡΕΝ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ''ΑΡΚΟΥΔΕΣ'')ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ειναι ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!! ...ΧΟΡΕΥΑ ΤΟ ΜΠΙΚΑΝ ΤΑ γιδια ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ...ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΔΕΙΠΛΑΝΟΣ!
-
Γιωργο λεμε το ιδιο ακριβως πραγμα. Και εγω τα ακουω απο τους μηχανικους μου για τον ιδιο λογο. Μπορει αν γνωριζα τον APR απο κοντα να καταλαβαινα το υφος του και να μην το παρεξηγουσα. Εκεινος τα χωνει (γενικως), εγω το εχω ριξει στην πλακα. Το θεμα ειναι οτι συμφωνουμε (αυτο ελειπε κιολας) και η μεγαλη διαφορα ειναι στον τροπο εκφρασης. Και προφανως καταλαβαινεις οτι η ευγενεια και ο σεβασμος δεν ειναι σημαδι αδυναμιας. Απλα πιστευω οτι δεν χρειαζεται τοσο εντονο υφος και οσο καλοπροαιρετος και αν εισαι, 1,2 ε που θα παει θα τα παρεις, ειδικα με το 'και σε λιβαδι να σε βαλουνε θα τρεξεις, για δειξεις ποιος εισαι'. Και οπως λες εσυ, μαγαζι ειναι: Σημερα εχει πελατη εσενα, αυριο θα μπορουσε να εχει πελατη εμενα. Ψυχραιμια λοιποοοοον...
Την εχουμε πατησει για τα καλα φετος κατα τα αλλα. Ειμαστε/εισαστε πιο πολλα χρονια απο μενα σαν τους ακριτες στα ξερονησια της αγονης γραμμης. Πρεπει να συζητηθουν πολλα για του χρονου γιατι αυτη η κατασταση δεν παει αλλο. Ομως δεν υπαρχει ενδιαφερον για αυτο απ' ο,τι φαινεται. Προσωπικα, μακαρι να ειχα τον τροπο να τα παρακαμψω ολα αυτα, κανοντας εστω εναν αγωνα το χρονο εξω (Ιταλια), με οτιδηποτε.
Μεσω της δουλειας παντα, ελπιζω να το καταφερω συντομα...ΥΓ: Εξαλλου ακομα και τα γιδια μπορουν να δαγκωσουν. Μονο αν ειναι ενωμενα και οργανωθουν σωστα...
ΥΓ2: Και θα στο αντιστρεψω φιλε: Δεν εισαι γιδι, ηρωας εισαι (συνειδησιακα). Θες να κανεις το αθλημα σου και το παλευεις μεχρι τελους. Η ελπιδα πεθαινει τελευταια. -
...σήμερα ξεκίνησαν αυτοκίνητα από Αθήνα για τις Σέρρες για πλήρες ΣΚ.
και δεν το κάνουν τόσο θέμα.....
-
Φιλε μου εσυ μιλας τωρα για ΙΧ που πανε να περασουν καλα σε ενα Track Day. Καλη τους διασκεδαση των παιδιων. Και εμεις τα καναμε αυτα μεχρι προτεινος και θα τα ξανακανουμε και του χρονου πρωτα ο θεος . Σιγουρα το εχουν κανει θεμα στα forum στα οποια γραφουν. Eμεις εδω ασχολουμαστε με το (λεμε τωρα) πρωταθλημα.
http://www.acisportitalia.com' target='_blank' target='_blank
Δειτε τα video απο αγωνες πιστας και κλαψτε...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
...
Τρεχα βρε γιδι , και σε λιβαδι να σε βαλουνε θα πας , να δειξεις και ποιος εισαι .....
Χρήστο έγραψες
αλλά ποιός σ'ακούει...
Αφου αυτες οι κουβεντες...'γραφουν' κανεις δεν θα μας παρει (το χωρο) ποτε στα σοβαρα. Οι κουβεντες/επιθεσεις αυτες αξιζουν σε οποιον υπονομευει το πρωταθλημα και οχι αναμεταξυ μας, γιατι δεν μπορει, ο καθε χριστιανος που κανει το σκατο του παξιμαδι γι' αυτη την ιστορια (αγωνες) να αντιμετωπιζεται ετσι. Απο τι μια να ρθει νεο αιμα στο αθλημα και απο την αλλη ιδου η αντιμετωπιση. Το θεμα ειναι εμεις να ειμαστε ενωμενοι. Απο την ωρα που δεν ειμαστε ομως και στο μοναδικο (πρακτικα) μεσο (4tforum) που μπορουμε να μιλαμε οι εμπλεκομενοι εχει φτιαχτει αυτο το κλιμα (γι' αυτο φωναζω για κλειστο forum στο site του ΣΟΟΑ που θα γραφουν μονο τα μελη του) ε πως μετα να μην παθαινει ο χωρος οσα παθαινει απο τους πραγματικους του εχθρους που στην πλειοψηφια τους δεν φορανε φορμα οδηγου/μηχανικου αλλα...κουστουμι.
Κακως χαλαω το σαλιο μου ομως, καποιοι διασκεδαζετε σιγουρα με οσα γραφονται εδω μεσα και παρακαλατε να γραφουν και αλλα. Περαστικα σας νεοελλ(ε)ηνες! Δεν μας φτανουν τα οποια ζορια μας για να κανουμε αυτο που θελουμε, εχουμε και τις ειρωνειες σας απο πανω, αντι για το στοιχειωδη σεβασμο σας. Ετσι ομως εχει καταντησει σε ολα τα επιπεδα η (μπουρδ)ελλαδα, εδω να χαλασουμε την πιατσα;;;
Πρεπει να πεσουν χριστοπαναγιες φαινεται, για να λειτουργησει σωστα το moderation. Κατα τα αλλα viewtopic.php?f=3&t=19445' target='_blank
Ναι καλα...Αγαπητέ johandelta,
Είτε σου αρέσει (και δυστυχώς η αλήθεια πονάει) είτε όχι ο ΑPR με το σκωπτικό του ύφος είναι πολύ πιό περιεκτικός, καλοεστιασμένος και σαφής από οποιονδήποτε άλλο εδώ μέσα.
Μπορεί εσύ να είσαι δάσκαλος, αλλά τα δικά του χρόνια τριβής με το ταλαίπωρο αυτό άθλημα που αγαπάμε μετράνε πολύ!! Το έχει δει τόσες φορές το έργο που ξέρει απέξω ακόμα και τι πρόκειται να γίνει... (ίδιος ο Μάκης ένα πράγμα)
Και για να μην αφεθεί υπόνοια ότι είναι ο μηχανικός μου και τον υποστηρίζω (όπως είναι του Γιώργου που με κάλυψε επίσης με την απάντηση που σου έδωσε) σε ενημερώνω ότι δεν είναι (έχει μια αλεργία στα Renault...) αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι σε κάποιο βαθμό είναι φίλος μου. Ο APR ότι έχει να πει το λέει ευθέως και συνήθως στους φίλους του τα χώνει χειρότερα (προσωπικά μου την έχει πει άπειρες φορές και σχεδόν πάντα είχε δίκιο).
Η ξεφτίλα των αγώνων ταχύτητας φέτος είναι απίστευτη έχοντας πετύχει νέα αρνητικά ρεκόρ, και χωρίς βίαιη αντίδραση δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το παραμικρό προς το καλύτερο.
Η ανοχή στα στραβά και η συνέχιση της εκμετάλλευσης του εθισμού μας είναι εξαιρετικά μειωτική για την προσωπικότητα όλων των εμπλεκομένων οδηγών αγώνων και επιτέλους πρέπει να τραβηχτεί μια γραμμή και να ακουστεί ένα αποφασιστικό 'ΩΣ ΕΔΩ'!!!
Αλλά να μην σας χαλάω άλλο την οδηγική νιρβάνα της προσμονής για τον επερχόμενο αγώνα στο υπερσύγχρονο Τατόϊ, που ήδη 'εχει παρουσιαστεί υπέροχα μέσα από τα εκτενή δελτία τύπου των διοργανωτών... -
Συμφωνουμε 100%
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
σε ενημερώνω ότι.... (έχει μια αλεργία στα Renault...)Dhladh kyrie Xrhsto ayto shmaianei oti twra poy o sponsoras moy, moy paraxwrhse Clio Cup gia na treksw, opote diabazete ta post moy 8a fternizeste?
-
Καθε αλλο φιλε μου , τρελαινομαι να μαθαινω νεα σας , και εργα σας
Αστειο του Passat ηταν , ολα τα καλα αυτοκινητα μ'αρεσουν .
Φιλια
-
sas loipame olous sas k pio poly ta aderfia mou pou tha treksoun sto Tatoi .Euxomai na eixan kanei kapoies energies gia kales sunthikes tis didromis 2,9 h 2,2 xlm k ligo proboli gia na treksete me ligo kosmo mias k i istoria tou Tatoiou exei polous filous Athineous, alla ama den exei ginei tipota einai tipota! opos itan k o agonas sto aerodromio tou ellinikou mia megali pista kart pou k pali meta tipota!
Ego pantos tha etrexa mono serres epidi einai pista mexri na ginei deuteri i triti k paei legontas tote tha mporei na ginei pali protathlima me pragmatikes pistes.Na mazeutoune oi odigoi stis pistes opou stis pistes tha erthoun k xorigoi na se doune, giati stis pistes tha erthoune k ta paidia apo ta kart pio eukola gia na yparksoun k oles oi katigories
alla pou, merikes tsepes gemizoun k merika koroida san emas pane k trexoume (oi alites) k sto telos kaneis den mas kserei pioi eimaste, an k pou trexoume!!!!!
ena tha sas po oti emeina me to stoma anoixto sto MID OHIO opou etreksa. Alithini pista k to simantiko oti ekei trexoune apo GTCC mexri DP cars eos k INDYS me ola ta asteria odigous !
etreksa 4 imeres me sumetoxi 500$ mono k auto giati itan telikoi USA diladi 350euro k 65miata opou trexame oloi mazi mesa sti pista
tha sas steilo to video tis kyriakis giati ta alla katastrafikan sto atuxima
kala ta piga eipan oloi oi dikoi mou alla ego perimena pio polla apo ton eauto mou.
Ypirxe periorismenos xronos gia dokimes tin pempti 3x15 alla o xronos tis pistas itan 1.43.50 o kaliteros me miata sto telos tis meras imoun 1,6 sec piso exontas kanei mono 20 gurous!Tin alli mera tha eixa 1eleuthero,1xronometrimeno,1prokrimatiko agona.omos apo noris to proi ebrexe kataraktodos k etsi anagkastika na agoraso broxina lastixa opos k itan i sumfoneia mou me tin omada. Exasa ta eleuthera giati i lesxi den kathisterise katholou k ekana kateuthian xronometrimena 27 kalos xronos odigontas ti pista se broxi proti fora ston prokrimatiko ksekinisa kala k eixa anebei pano apo 10-20 theseis otan se mia prosperasi ena psilo akompima me gurise k xoris na xaso polles theseis sunexisa piezontas na anaktiso tis theseis pou exasa ekana ena lathos k tetakiasa sto xeirotero sumeio mia grigori aristeri gia ti metria efthia opou emeina pano stin idaniki grami asximo sunesthima me perasane ta prota15 miata k eutyxos ebala opisthen k mpika sto grasidi opou eida posa polla miata trexame(alla 25) etsi ftanontas toso piso termatisa 58 pliri apogoiteusi!!
tin alli mera to idio programa i broxi eixe stamatisei alla i pista itan bremeni sta eleuthera ekana 16 xrono k i omada mou apofasise na me bgalei me ta broxina ekso sta xronometrimena opou den itan to idaniko giati i pista stegnose k ekana 30 xrono ston prokrimatiko agona tora ksekinisa dinata kanontas kali ekinisi prospernontas arketous omos o dromos ekleise mprosta mou dyo fores opou apefyga enas me sproxnei apo piso k enas gurnaei mprosta mou pali kano ligo deksia na ton apofygo k erxete enas apo to grasidi k me karfonei apo deksia etsi kateliksa santuits apo tis dyo meries efyga apo ekei me ena lastixo mion pragma kako k na mi mporo na sunexiso ton agona!!!
tin kuriaki meta ata eleuthera exontas xonepsei oti tha ksekiniso 56, prospathisa na sugkentrotho k na balo ta dynata mou katafera na termatiso 37 kanontas poly kalo agona k ena 360 meta apo akoumpima sta frena sta misa tou agona xanontas kapies theseis k tin epafi apo to kyrios group. Htan i moni fora pou euxaristithika odigima se auti ti pista mias k o agonas itan 40lepta
auta ta nea mou meta apo 15 meres taksidi k xiliades milia mias k sundiasa epeggelmatika k agona mazi.tha prospathiso na sas steilo na ta dite monoi sas
Dimitrios Degleris
Greek Cicuit Champion 2007
Π.Π. Ταχυτητας 2008