-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
...Τελοσπαντων, καιρος ειναι να αλλαξουμε σελιδα και να μετακομισει το πρωταθλημα στον μοναδικο καταλληλο στιβο της χωρας...Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί, γιατί εκεί που φτάσαμε, μόνο ΑΥΤΟΣ μπορεί να μετακομίσει το πρωτάθλημα ταχύτητας εκεί που πρέπει
-
Ο χρήστης diakakis nikos έγραψε:
Σχετικά με αυτά που έγραψε ο APR.
Απο τους 50 περίπου αγωνιζόμενους και 1500 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Τυμπακίου ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε το παραμικρό παράπονο και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ καθως και πολλα στελέχοι της ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ εξέφρασαν το οτι ο αγώνας ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ απο θέμα οργάνωσης , ροής , χρονομέτρησης!!! , φιλοξενίας και σχεδίαση πίστας.
Τωρα πείτε μου σας παρακαλώ πολυ πως ειναι δυνατόν ενας άνθρωπος ο οποίος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ να λέει αυτα τα πράγματα.
Για όσους δεν γνωρίζουν είμαι ένας απο τους 3 διοργανωτές στο Τυμπάκι ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ.
Αν κύριε APR δεν σας αρέσουν οι αγώνες μας στην Κρήτη να μας φτιαξετε μια κανονική πίστα για να ερχόμαστε κι εμείς!! η να μετακομίσετε στην Ιταλία που τα πράγματα ειναι σαφώς καλυτερα.Διακάκης Νίκος
Aγαπητε μου κ. Ν.Διακακη , κατ'αρχην σας πιστευω ως προς την προσπαθεια και τον ιδρωτα που ριξατε για να γινει αυτος ο αγωνας (σαν πρωην αγωνιζομενο τουλαχιστον) , και οπως προλαβαν και ειπαν αρκετοι φιλοι του φορουμ ... η κριτικη μου περι του αγωνος εγκειται ως προς την αγωνιστικη και οδηγικη μερια της εκδηλωσης σας , και οχι της οργανωτικης που οπως πληροφορηθηκα ηταν αυτο που περιμεναν ορισμενοι αγωνιζομενοι που παρευρεθηκαν εκει .
Τα στοιχεια ομως που αναφερεται για να μας πεισουν για την αξια αυτου του αγωνα , να με συγχωρησεται αλλα δεν μας πειθουν ουτε απ'την μερια των , και ειναι αυτοι στους οποιους οφειλεται η θρασυτατη συνεχιση της αρχης τους σπορ , να μας εμπαιζει στο θεμα , ποσο μαλλον
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή είναι φτηνότερο να πάει Τυμπάκι παρά Σερρες το πρωτάθλημα ?πεστα χρυσοστομε!!!!!!
το πρωτο που μας λειπει δεν ειναι οι χωροι αθλησης
ουτε τα καλα και πολλα αυτοκινηταμας λειπουν οι κανονισμοι(συγχρονοι) και κυριως ο τροπος και οι ανθρωποι να τους ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ!!!!
dimos
(ΔΗΜΟΣ ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ) καμια σχεση με τον ανωνυμο και κατα συνεπεια θρασυδειλο dimosR -
Γειά σας και πάλι
Θα ηθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πραγματα και να δώσω καποιες απαντήσεις.
Οπως φαίνετε ολοι οσοι γράφουμε και παρακολουθούμε τα forum μας ενδιαφέρουν και αγαπάμε τους αγώνες στην δυστυχώς ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ χώρα οσο αναφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Εγω ειμαι ο Νίκος Διακάκης και οχι ο Μανώλης (που ετρεχε παλιότερα) οπως νομίζουν καποιοι.
Ειμαι πρωταθλητης ελλαδος στις μοτοσυκλέτες super moto και motocross, και δυστηχώς και εκει τα ιδια σχεδον πράγματα συμβαίνουν.
Οσο αναφορά τον go for pole πως αλλιως θα μπορουσε να χαραχτει μια διαδρομη σε αεροδρομιο εκτος απο κορινες και jersey?
Οσο αναφορα τον apr συμφωνω απολυτα με την διάσωση τους!! που αναφέρατε, και οσο αναφορα την χαραξη και την οδηγικη πλευρα της πιστας στο Τυμπάκι ηταν καθαρα θεμα της ΕΘΕΑ και του ΣΟΑ.
Αυτοι μας εστειλαν το σχεδιο της πίστας και εμεις απλα το ακολουθησαμε!!
Βεβαια να σας πω πως απο τον ΣΟΑ κατεβηκαν 1 εβδομάδα πριν τον αγωνα και ειδαν τον χωρο , τους αρεσε και εβγαλαν και το σχεδιο.
Εγω προσωπικα θα την εκανα διαφορετικα την πιστα αν μπορουσα.
Βεβαια να σας πω πως τον τελικο λογο εαν τους αρεσε η οχι τον εχουν οι αγωνιζομενοι που ετρεξαν στην πιστα, και με σχεδον ολους που μιλησα , τους αρεσε!!
Πιστευω λοιπον οτι για ολους εμας που δεν ετρεξαν δεν μας πεφτει λογος για το θεμα αυτο.
Τελος θελω να πω οτι ολους τους αγωνες που διοργανωνουμε στην Κρητη τους κανουμε με μερακι και προπαντων αγαπάμε αυτο που κανουμε!!Φιλικα
Διακάκης Νίκος -
Ο χρήστης diakakis nikos έγραψε:
Οσο αναφορά τον go for pole πως αλλιως θα μπορουσε να χαραχτει μια διαδρομη σε αεροδρομιο εκτος απο κορινες και jersey?Καταρχην διεθνως γινονται πλεον ελαχιστοι αγωνες σε αεροδρομια αλλα οταν γινονται η διαδρομη δεν οριοθετειται με κατι (ειτε κορινα, ειτε τζερσεϊ, ειτε στοιβα λαστιχα) που μπορει να εξσφενδονιστει απο ενα αυτοκινητο εκτος ελεχθου ή να μπει κατω απο ενα αυτοκινητο και να το θεσει εκτος ελεγχου. Ο τελευταιος αξιοσημειωτος αγωνας ταχυτητας σε αεροδρομιο που μπορω να θυμηθω ηταν αυτος του Cleveland το 2007. Υπαρχουν στο youtube πολλα βιντεακια της διαδρομης, εκει θα δεις οτι τζερσεϊ δεν υπαρχει πουθενα, κορινες υπαρχουν ελαχιστες (κυριως εκει που κρατιεται ενα μερος της μεγαλης ευθειας για εξοδος των πιτς και λαστιχα μονο σε λακουβες στην εσωτερικη στροφων που ομως εχουν και κερμπ. Σημειωση οτι το αεροδρομιο ειναι πολιτικο και λειτουργικο εκτος των ημερων του αγωνα.
Πιστευω λοιπον οτι για ολους εμας που δεν ετρεξαν δεν μας πεφτει λογος για το θεμα αυτο.
Μπορει, αλλα κατα τη γνωμη μου πεφτει σε ολους λογους στο τι κατευθυνση θα παρει το πρωταθλημα του χρονου. Προφανως, υπαρχει μεριδα που δε θελει ενα πρωταθλημα αεροδρομιων.
-
Μπορει να ειναι ετσι και καποιοι να μην θελουν αεροδρομια..................αλλα μην ξεχναμε που ζουμε!!!
Δεν ειμαστε Ιταλια ουτε Ισπανια και να εχουμε 5 και 10 πιστες σε ολοκληρη την χωρα.
Μακαρι να ειχαμε 1 πιστα στην Κρητη και αλλες 2 η 3 στην υπολοιπη ελλαδα. -
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Μα την ΜΙΑ πίστα που έχουμε (και μάλιστα εξαιρετική) την αγνοούν συστηματικά.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μα την ΜΙΑ πίστα που έχουμε (και μάλιστα εξαιρετική) την αγνοούν συστηματικά.Ποιοι ? κουκ .......
Oι σοβαροι αγωνιζομενοι των τελευταιων αγωνων ?
Οι σοβαροι που απαρτιζουν τα μελη της εκαστοτε εθεα ?
Οι σοβαροι που εχουν στα χερια τους την πιστα και δεν τους ενδιαφερει το αθλημα της Ελλαδας ?......
Ολα μαζι τα γιδια εμεις , που κυνηγαμε το ονειρο μας χρονια ?
Τα γιδια που σαμποταρουν και την ιδεα ακομα να τρεξουν σε πιστα γιατι ξεβρακωνεται η κουλαμαρα τους ?
-
Όλοι, APR. Όλοι αυτοί που αναφέρεις.
-
Oι σοβαροι αγωνιζομενοι των τελευταιων αγωνων ?
Οι σοβαροι που απαρτιζουν τα μελη της εκαστοτε εθεα ?
Οι σοβαροι που εχουν στα χερια τους την πιστα και δεν τους ενδιαφερει το αθλημα της Ελλαδας ?......
Ολα μαζι τα γιδια εμεις , που κυνηγαμε το ονειρο μας χρονια ?
Τα γιδια που σαμποταρουν και την ιδεα ακομα να τρεξουν σε πιστα γιατι ξεβρακωνεται η κουλαμαρα τους ?
Μας εχεις κουρασει γεροοοο , ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι δεν ενδιαφερουν κανεναν ανθρωπο τα χαζοσιρκουι σου ?
Ο οεπα κανονιζει ερτ , αλλα αν δεν εχει γκαζοτιμονιεριδες και το εργο .. απατο το θεαμα θα παει , μαζι του και ολοι οι που εχουν την τεχνη του
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
OΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ.ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ.ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ
-
Ο χρήστης k.k.k έγραψε:
……………………….
OΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ.ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ.ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝΑδιάβαστος ή πολύ νέος σε ηλικία είσαι αγαπητέ.
Κάνε μια επανάληψη εφ’ όλης της ύλης και έλα για επανεξέταση.
Είναι πολύ κουραστικό και ανιαρό για όλους κάθε τρεις και μια να πρέπει να ξανά πληκτρολογήσουμε χιλιοειπωμένα πράγματα... -
speedy σειρα εχουν τα λιμανια εμαθα απο κινεζικη πηγη οτι ΟΛΠ θα διοργανωσει σιρκουι
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
speedy σειρα εχουν τα λιμανια εμαθα απο κινεζικη πηγη οτι ΟΛΠ θα διοργανωσει σιρκουιΕεεεεε μετά θα μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος.
Μπροστά στα κάλλη τι είναι ο πόνος φίλε μου...
Μόνο που αντί για περιβάλλον «Μονακό» θα έχει όλοι ξέρουμε τι.
Τους βασιλείς και πρίγκιπες να δω που θα βάλουν... -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
……………………….
OΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ.ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ.ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝΑδιάβαστος ή πολύ νέος σε ηλικία είσαι αγαπητέ.
Είναι πολύ κουραστικό και ανιαρό για όλους κάθε τρεις και μια να πρέπει να ξανά πληκτρολογήσουμε χιλιοειπωμένα πράγματα...ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Κ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΒΕΛΤΕΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΙΣΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ...........ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ...... ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -
-
Ο χρήστης speedy έγραψε:
Αδιάβαστος ή πολύ νέος σε ηλικία είσαι αγαπητέ.
Είναι πολύ κουραστικό και ανιαρό για όλους κάθε τρεις και μια να πρέπει να ξανά πληκτρολογήσουμε χιλιοειπωμένα πράγματα...ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Κ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΒΕΛΤΕΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΙΣΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ...........ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ...... ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -
Χαίρομαι που είσαι νέος και τρέχεις 22 χρόνια. Όπως επίσης το ότι είσαι συνειδητοποιημένος χομπίστας.
Αυτό που μου είναι αδιανόητο είναι πως εκτός ελαχίστων, κανείς μα κανείς δεν αντιλαμβάνεται τόσα χρόνια ότι **ο μηχανοκίνητος αθλητισμός **κάθε μορφής, σε καμία χώρα του κόσμου **δεν διοικείται ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ από χομπίστες. **
Μέχρι πρότινος ήμουν και εγώ μέσα σε ένα συννεφάκι κάτι μεταξύ θυμού και ελπίδας... μέχρι που μου έφυγε το χαλί κάτω από τα πόδια με την επίσημη δήλωση του Δεσποτόπουλου ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! Ποιος? Ο πρόεδρος της αρχής του μηχανοκίνητου αθλητισμού ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ???? Και την κάνανε τη δήλωση ΓΑΡΓΑΡΑ όλοι μα όλοι??? Οι μεγαλο-δημοσιογράφοι, οι μεγαλο-δικηγόροι, ο ειδικός τύπος, οι τηλεοράσεις, οι εφημερίδες, ο ΣΟΑΑ, ο ΣΟΑΑΒΕ, ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ!!!
Λυπάμαι πολύ μα πάρα πολύ για εσάς τους χομπίστες αγωνιζόμενους. Με τις αντιδράσεις σας (ανύπαρκτες) και τη συμπεριφορά σας απλά επιβεβαιώνετε ότι ούτε τους βασικούς κανόνες του παιγνιδιού δεν ξέρετε. Του ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ - αγώνες αυτοκινήτου.
Λυπάμαι για όλους εσάς που ξεροσταλιάζετε μπροστά στην τηλεόραση για να δείτε τους συναδέλφους σας, του εξωτερικού χομπίστες και μη, να παίζουν το ίδιο ακριβό και επικίνδυνο παιγνίδι που όλοι αγαπάτε. Η διαφορά είναι ότι **εσείς «παίζετε μπάλα» σε γήπεδα από λασποχάλικο **στην καλύτερη περίπτωση... πληρώνοντας τα ίδια χρήματα με τους έξω ΑΛΛΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και λέτε και ευχαριστώ, και οι περισσότεροι απορείτε και με όσους έχουν αντίρρηση για όλα αυτά.Η λύση είναι πολύ απλή. Απαιτήστε να γίνει COPY-PASTE των όρων-συνθηκών κλπ. κλπ. από κάποια χώρα που το παιγνίδι παίζετε σωστά. Ελληνικές αλχημείες και πατέντες με την ζωή σας και το πορτοφόλι σας μου είναι αδιανόητες και δεν μπορώ να καταλάβω πως τις ανέχτηκαν τόσες γενιές αγωνιζομένων καλών και σεβαστών, κατά τα άλλα, ανθρώπων που έχουν περάσει και που υπάρχουν και σήμερα στον χώρο αυτό.
Θα μπορούσα να γράφω όλη τη νύχτα...
ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!Φιλικά
Γιάννης Λουκόπουλος – Speedy -
ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΗΝ Β΄΄ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ F 3 ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ F 2 .TΗΝ ΞΕΘΑΨΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ...
-
Σχετικό με τους Αγώνες Ταχύτητας αλλά σε άλλο θέμα. Μήπως για τον αγώνα της Τρίπολης υπάρχει κάποια σκέψη ή ελπίδα για να μεταφέρουμε τα αυτοκίνητα με νταλίκα? Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι? Μπορεί να οργανωθεί κάτι?
-
Εγω το εχω θεσει ηδη στον ΣΟΑΑ κυριε Αποστολη. Και ειδικα απο του χρονου που δεν θα εχουμε κατι κοντινο στα σιρκουι. Ουτως ή αλλως ολοκληρη προσπαθεια εγινε περισυ και τελικα το θεμα λυθηκε μονο για τα ΦΙΧ. Οταν τραβας τρειλερ με το ΙΧ σου παλι παρανομος εισαι. Σιγουρα θα βρισκονται παντα αγωνιζομενοι να γεμισουν νταλικα/ες.
Π.Π. Ταχυτητας 2008