-
τι να πεις..!
αλλη κοιταξαμε, μ' αλλη τα φτιαξαμε! -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Φιλος ενδιαφερεται να αγορασει SUV.
(...)
Βενζινη, κυβισμος ανω των 2 lt, τιμη πανω απο 35.000 € θα συζητηθουν μονο αν δεν υπαρξει αυτοκινητο που να εκπληρωνει τις παραπανω προδιαγραφες.
Τελικα παιρνει το SantaFe 2.7 auto 7/Θ!
Δηλαδη και βενζινη και ανω των 2.000 κ.εκ. και με τιμη ανω του οριου που ειχε θεσει...
Απεκλεισε Outlander, X-trail, Captiva, που ηταν τα αλλα υποψηφια, για διαφορους (μη ορθολογικους...) λογους. Απεκλεισε επισης το SantaFe 2.2 diesel, επειδη δεν προσφερεται ως επταθεσιο.
Το SantaFe ειναι το πιο ευρυχωρο απο τα αλλα (και γι' αυτο το επελεξε), αλλα απο καταναλωση και γενικα κοστος χρησης πιστευω αποτελει λανθασμενη επιλογη. Aσε που τουλαχιστον οι 4Τ εχουν θαψει το αυτοματο 4ταχυτο κιβωτιο. Βεβαια δεν θα κινειται πολυ, αφου κυριως κυκλοφορει με το 'μικρο', αλλα και παλι...
Πολύ καλή & έξυπνη η επιλογή του....το Santa Fe είναι το μόνο που καλύπτει κάποιες ιδιαίτερες ανάγκες στα χρήματα αυτά!
Να σημειώσω πως αν είχα τις ίδιες απαιτήσεις θα το αγόραζα και εγώ! -
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Πολύ καλή & έξυπνη η επιλογή του....το Santa Fe είναι το μόνο που καλύπτει κάποιες ιδιαίτερες ανάγκες στα χρήματα αυτά!
Να σημειώσω πως αν είχα τις ίδιες απαιτήσεις θα το αγόραζα και εγώ!Έτσι, έτσι...
Όποιος κάνει το 'λάθος' και κάνει Test Drive το Santa, απλά ΔΕΝ μπορεί μετά να πάρει άλλο...έτσι την πατήσαμε οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Santa Fe...Φιλικά από Κρήτη
webfox -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
....... Απεκλεισε Outlander, X-trail, Captiva, που ηταν τα αλλα υποψηφια, για διαφορους (μη ορθολογικους...) λογους..........Ποιοι μπορεί να είναι οι 'μη ορθολογικοί' λόγοι?
(Προς ενημέρωση των μελλοντικών αγοραστών)
Πάντως και το SantaFe πολύ καλό και όμορφο είναι και εφόσον του άρεσε ... Καλοτάξιδο και να το χαρεί. -
To Octavia5 Scout 2.0 TDi δεν το ανέφερε κανείς...
-
Για μένα πάντως είναι εξαιρετική επιλογή. Δεν ξέρω γιατί, αλλά τελευταία η ιδέα ενός τετρακίνητου οκτάβια κόμπι μου αρέσει πολύ.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
To Octavia5 Scout 2.0 TDi δεν το ανέφερε κανείς...Αναφέρθηκε
Οctavia 5 Scout 2.0 D 140hp Αρχική (κλειδί) 32290 € Τρίτεκνος 26024 € (κλειδί)
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
....... Απεκλεισε Outlander, X-trail, Captiva, που ηταν τα αλλα υποψηφια, για διαφορους (μη ορθολογικους...) λογους..........
Ποιοι μπορεί να είναι οι 'μη ορθολογικοί' λόγοι?
(Προς ενημέρωση των μελλοντικών αγοραστών)Βασικα ηθελα να πω (με κομψο τροπο...) οτι ο (κολλητος) φιλος δεν ηξερε τι ηθελε.
Απεκλεισε το Outlander λογω Σαρακακη. Του λεω οτι ακουγεται πως πιθανοτατα πολυ συντομα δεν θα ειναι πλεον ο επισημος αντιπροσωπος, δεν πειθεται.
Του προτεινω τα 4007/C-Crosser, μου λεει θελω γιαπωνεζο/κορεατη. Του εξηγω οτι ειναι ΙΔΙΑ με το Μιτσου, δεν πειθεται...
Του εξηγω οτι το Captiva ειναι κι αυτο κορεατικο, δεν πειθεται.
Το X-trail το απεκλεισε γιατι δεν του αρεσε και δεν βγαινει 7θεσιο.Ουσιαστικα για να παρει τις 7 θεσεις, που σπανια θα χρησιμοποιησει, θυσιασε κατα τη γνωμη μου πολλα σημαντικοτερα πραγματα:
-Εχασε σημαντικο μερος της απαλλαγης (επειδη πηγε πανω απο τα 2.000 κυβικα).
-Εχασε τους κινητητες ντιζελ, που σε αυτη την κατηγορια ειναι η καλυτερη επιλογη.
-Επιβαρυνεται με τελη, ασφαλιστρα για 2,7 λιτρα.
-Παντρευεται ενα 4ταχυτο αυτοματο κιβωτιο αλλης εποχης.Κατα τα λοιπα το SantaFe ειναι πραγματι παρα πολυ καλο, απλα με αυτο τον κινητηρα/κιβωτιο εγω το θεωρω ασυμφορο.
Τεσπα, το αυτοκινητο δεν θα κινειται και παρα πολυ και για τη χρηση που το θελει (ταξιδια/εκδρομες με την οικογενεια) ειναι αριστο, οποτε πολυ καλα εκανε και το πηρε.
Diesel SUV 2 lt μεχρι 35.000 Ε