-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Kαλημερα κι απο μενα. Πώς να μην ειμαστε ολοι χαρουμενοι, μετα απο τις χθεσινες γαριδες, χταποδια, καβούρια, στο ενδιαμεσο μπριζολες και μπολικο κρασι;Μήπως η θολούρα στα γράμματα οφείλεται σε βαρυστομαχιά;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Kαλημερα κι απο μενα. Πώς να μην ειμαστε ολοι χαρουμενοι, μετα απο τις χθεσινες γαριδες, χταποδια, καβούρια, στο ενδιαμεσο μπριζολες και μπολικο κρασι;
Μήπως η θολούρα στα γράμματα οφείλεται σε βαρυστομαχιά;
Μπορει...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Kαλημερα κι απο μενα. Πώς να μην ειμαστε ολοι χαρουμενοι, μετα απο τις χθεσινες γαριδες, χταποδια, καβούρια, στο ενδιαμεσο μπριζολες και μπολικο κρασι;
έλα ντε... Που να φάει και τσουρέκι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
έλα ντε... Που να φάει και τσουρέκι...
Οχι εφαγα τσουρεκι αλλα στο τελος με πειραξε ενα γ@#$$μενο αχλαδι.
-
Έλα να ξανανοίγουμε το μαγαζί σιγά σιγά...
Προσοχή στο σε ποιους στέλνετε σύρμα ότι ξανανοίξαμε...
-
-
Μεχρι τωρα τη δουλεια σου την κανεις καλουτσικα,φροντισε να συνεχισεις ετσι vasqai...
-
Θέλει λίγο συνήθεια η νέα διάταξη.
Πάντως καλά φαίνεται να πηγαίνει μέχρι τώρα -
Μια γύρα σφηνάκια για τα καλορίζικα!!!!
Η μ@λ@κία είναι ότι μερικοί(-ές κυρίως) θα τρέχουν τώρα να καλύψουν το κενό στο μετρητή ποστάροντας ανελέητα....Βλέπω οι φατσούλες των emoticons να βαράνε υπερωρίες...
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Μια γύρα σφηνάκια για τα καλορίζικα!!!!Η μ@λ@κία είναι ότι μερικοί(-ές κυρίως) θα τρέχουν τώρα να καλύψουν το κενό στο μετρητή ποστάροντας ανελέητα....Βλέπω οι φατσούλες των emoticons να βαράνε υπερωρίες...
Θα τους/τις δυσκολέψει η απουσία της 'γρήγορης απάντησης'
-
Μην ανησυχειτε ρε,εχει αναλαβει ο vasqai...
-
Πασχάλη για ρίξε ένα σκούπισμα ξεσκόνισμα, γιατί τόσες μέρες κλειστό το κατέστημα έπιασε αράχνες.
-
Και σκουλικια...
-
Εγώ ΠΑΟΚ είμαι.
-
Και liverpool οποτε δικιο εχω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και liverpool οποτε δικιο εχω...Για εμένα πες ότι θες,αλλά άσε την ομάδα ήσυχη.
(Αν και γενικά τους γαύρους τους συμπαθώ γιατί τη χρονιά που έπαιξαν οι ομάδες μαζί στο UEFA ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη ομάδα θα είχε πετάξει έξω την ημιθανή τότε Liverpool αλλά ο γαύρος δεν το κατάφερε. Αποτέλεσμα ένα ακόμη κύπελλο. ) -
Το ξερα οτι εισαι βαζελος... Ελα την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ..
Ασε με και θελω να παω για πλυσιμο τα αμαξια.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το ξερα οτι εισαι βαζελος...Αυτό ήταν κτύπημα κάτω από τη ζώνη.
ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ -
Πηγαινετε σε αλλο θεμα να μιλησετε για ποδοσφαιρικα ρε σεις. Εδω ειναι για αλλα. Αντε τωρα ποιος θα μου βαλει ενα Jack πανω στο παγο; ΜΕ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.
-
Στο καφενείο επιτρέπονται όλες οι συζητήσεις.
(Πάντα είχα απορία τι θεωρείται εκτός θέματος σε αυτό το θέμα. )
Pub - σουβλατζίδικο [#24]