-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
... Απλά ρωτήστε τις διακριτικά αν τους αρέσει...
Για να τις ρωτήσουμε, πρέπει να το φοράμε.
Για να το φοράμε, πρέπει να το αγοράσουμε.
Με τις τιμές που έχουν, για τέτοιες δοκιμές είμαστε τώρα;
Τις αφήνω, λοιπόν, να μου το πάρουν μόνες τους, να έχουν και την ευθύνη για το αποτέλεσμα.
Σε πληροφορώ ότι όσα αρώματα μου έχει πάρει η 'έτσι' μου, όλα 'καταπληκτικά' βρίσκει ότι μου πάνε.Αυτή βρίσκει... Εσύ; Οι άλλες; Οι άλλοι;
Προσωπικά, αυτή με ενδιαφέρει. Αν εμένα δεν μου αρέσει (ναι, έχει συμβεί κι αυτό), το φοράω μόνον όταν βγαίνουμε μαζί. Ε, κάνα 6μηνο μετά το πετάω και λέω ότι τελείωσε.
Καλημέρααααααα -
Tελικά τις γυναίκες εξιτάρει η Bvlgari απ'ότι καταλαβαίνω εε?
Αρα δε φοράμε ότι αρέσει σε μας
Το Bvlgari Aqva ξετρελλαίνει τις γυναίκες και δεν το λέω εγώ που ούτως ή άλλως φοράω αντρικά, όλες οι φίλες μου θεωρούν τα Bvlgari κορυφή, και το συγκεκριμένο κορυφαίο.
@ililias: Όχι, δεν πρέπει να αφήνεται τις γυναίκες να σας αγοράζουν αρώματα. Δεν ξέρουν γρι από αντρικά αρώματα, και όταν πολλές φορές φίλες μου, θέλουν να πάρουν άρωμα είτε σε φίλους είτε στο γκόμενό τους, διαλέγουν κάτι τελείως άκυρα... Απλά ρωτήστε τις διακριτικά αν τους αρέσει...
δε μ'εντυπωσίασε
-
Αυτό το διάστημα φοράω Euphoria Calvin Clein στη δουλειά. Στις εξόδους προτιμάω Chanel Egoiste Platinum με το ίδιο after shave.
-
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Euphoria Calvin ΚleinTέλειο!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Euphoria Calvin Κlein
Tέλειο!
οντως καλο...εχω ραντιστει με πολλους τονους...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Euphoria Calvin Κlein
Tέλειο!
Eνταξει ρε συ τι να σου κανει μια κολωνια....εσυ θες τον φουστανο για να δεις προκοπη
-
Tελικά τις γυναίκες εξιτάρει η Bvlgari απ'ότι καταλαβαίνω εε?
Αρα δε φοράμε ότι αρέσει σε μας
Το Bvlgari Aqva ξετρελλαίνει τις γυναίκες και δεν το λέω εγώ που ούτως ή άλλως φοράω αντρικά, όλες οι φίλες μου θεωρούν τα Bvlgari κορυφή, και το συγκεκριμένο κορυφαίο.
@ililias: Όχι, δεν πρέπει να αφήνεται τις γυναίκες να σας αγοράζουν αρώματα. Δεν ξέρουν γρι από αντρικά αρώματα, και όταν πολλές φορές φίλες μου, θέλουν να πάρουν άρωμα είτε σε φίλους είτε στο γκόμενό τους, διαλέγουν κάτι τελείως άκυρα... Απλά ρωτήστε τις διακριτικά αν τους αρέσει...
εσύ πρέπει να είσαι πολύ 'baby doll' πάντως
Γιατί το λες αυτό;
δεν σου λέω γω, μέσα έπεσα
-
Αυτή φοράω τελευταία. Από τις λίγες που κρατάνε πάνω μου.
David Beckham Intimately Beckham
Azzaro Pour Homme Βαρύ άρωμα, μόνο για χειμώνα.
Versace Blue Jeans Κι αυτό βαρύ άρωμα.
Davidoff Cool Water Περίεργο άρωμα...
Roberto Cavalli Just Cavalli Blue Πολύ ωραίο άρωμα για το καλοκαίρι!!
Κι ακόμα ένα GF Ferre που δεν το βρίσκω... Σε μαύρη συσκευασία.
-
Αζζαρο........την φορουσε χροοοοοοοοοοοοονια ο πατερας μου απο τοτε που ημουν πιτσιρικας φοβερη κολονια, αλλα οντως πολυ βαρια.
Ηταν η πρωτη κολονια που εβαζα οταν ηταν να παω σε παρτυ μικρος
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Euphoria Calvin Κlein
Tέλειο!
Eνταξει ρε συ τι να σου κανει μια κολωνια....εσυ θες τον φουστανο για να δεις προκοπη
-
Εγώ πάντως βάζω αποκλειστικώς το ίδιο άφτερ-σέηβ (=μετά-τη-διάσωση) από το 1988 (Τρουσσάρντι μαύρο).
Δεν μπορούσα να το βρω πουθενά και με είχαν ζώσει τα φίδια ότι ο συνωνόματος Ιταλιάνος σταμάτησε την παραγωγή, ώσπου ξετρύπωσα 5 φιάλες στο ντιούτυ-φρη Ευζώνων (είναι βαριά... ) και τις αγόρασα όλες.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Εγώ πάντως βάζω αποκλειστικώς το ίδιο άφτερ-σέηβ (=μετά-τη-διάσωση) από το 1988 (Τρουσσάρντι μαύρο).Δεν μπορούσα να το βρω πουθενά και με είχαν ζώσει τα φίδια ότι ο συνωνόματος Ιταλιάνος σταμάτησε την παραγωγή, ώσπου ξετρύπωσα 5 φιάλες στο ντιούτυ-φρη Ευζώνων (είναι βαριά... ) και τις αγόρασα όλες.
αυτό που είναι μαύρο με χρυσαφί καπάκι και το μπουκάλι είναι...πώς να το πω...σαν κροκοδειλέ ;(ωραία έκφραση )
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγώ πάντως βάζω αποκλειστικώς το ίδιο άφτερ-σέηβ (=μετά-τη-διάσωση) από το 1988 (Τρουσσάρντι μαύρο).
Δεν μπορούσα να το βρω πουθενά και με είχαν ζώσει τα φίδια ότι ο συνωνόματος Ιταλιάνος σταμάτησε την παραγωγή, ώσπου ξετρύπωσα 5 φιάλες στο ντιούτυ-φρη Ευζώνων (είναι βαριά... ) και τις αγόρασα όλες.
αυτό που είναι μαύρο με χρυσαφί καπάκι και το μπουκάλι είναι...πώς να το πω...σαν κροκοδειλέ ;(ωραία έκφραση )
Ναι, αυτή εννοεί...
-
Aqua di GIO.
Telos -
Givenchy λεμε και τελος.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Givenchy λεμε και τελος.Εντάξει Πασχούλη, θα ξέρω τι θα σου φέω δώρο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aqua di GIO.
TelosΤην πήρα στον πατέρα μου αυτή, που δεν του αρέσουν οι έντονες (βασικά δεν του αρέσουν γενικώς αλλά τι να κάνει )
Πολύ ωραία αλλά φευγει γρήγορα δυστυχώς, είναι πολύ ελαφριά.
Στις γυναικείες προτιμώ Miyake L'Eau, gucci και channel no5 (all time classic )
-
Givenchy λεμε και τελος.
Εντάξει Πασχούλη, θα ξέρω τι θα σου φέω δώρο...
ΟMG.
-
έφυγε χθες άλλος μισός μισθός σε ενδυμασία/υποδημασία
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Givenchy λεμε και τελος.βαρύ ρε
Περί Ενδυμασίας, Αρωμάτων κλπ