-
Αρώματα, και σε ποιόν δεν αρέσουν;
Αλλάζετε συνεχώς άρωμα, ή είστε σταθεροί στο ίδιο; Ή μήπως ανάλογα με την εποχή φοράτε διαφορετικό; Ποιο σας αρέσει περισσότερο, και ποιο-ποια φοράτε;
Με ένα σύντομο ψάξιμο, στον αντίλογο δεν βρήκα κάτι παρόμοιο, οπότε ορίστε… -
Αλλάζετε συνεχώς άρωμα, ή είστε σταθεροί στο ίδιο; Ή μήπως ανάλογα με την εποχή φοράτε διαφορετικό; Ποιο σας αρέσει περισσότερο, και ποιο-ποια φοράτε;
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Με ένα σύντομο ψάξιμο, στον αντίλογο δεν βρήκα κάτι παρόμοιο, οπότε ορίστε…η γυναίκα είναι η ίδια ένα άρωμα.......
-
Ξεχωριστό θέμα για τα αρώματα?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm:Ξεχωριστό θέμα για τα αρώματα?!
Υπάρχει κάτι παρόμοιο;
-
Ας μπει στο ανέκδοτα.
-
Είστε πεζοί, φαλλοκράτες και μισογύνηδες
-
BULGARI BLV...
BOSS No 6
FAHRENHEIT
DIOR HIGHER
BOSS No** 1** ( το καλύτερο... έχω ακούσει ότι δεν κυκλοφορεί πλέον... εχω φυλάξει ένα μπουκάλι για να το έχω για τις καλύτερες στιγμές... αν το ξαναβρώ, το ξανααγοράζω ασυζητητεί...)
BOSS DARK BLUE
αυτές κ άλλες πολλές είναι για τις ιδιαίτερες στιγμές...
αλλά κατέληξα πως το καθημερινό άρωμα θα είναι το BULGARI BLV... τουλάχιστον για τον χειμώνα... το καλοκαίρι αλλάζουμε
ACQUA DI GIO
-
Aχχχχ,τι μου θυμησες τωρα!!!!
Οταν ήμουνα μπακάλης,φορούσα συνεχως άρωμα μπαστουρμα.Μονο την εβομαδα πριν την 25η Μαρτίου το άλλαζα και φορούσα άρωμα μπακαλιάρο.
ΑΑΑΑχχχχ,ευτυχισμενες εποχες εκεινες!!!
-
-
εγώ στις πανελλήνιες κ στα ξενόγλωσσα πτυχία κάθε φορά πριν πάω να γράψω φορούσα την αγαπημένη μου κολώνια, boss no 1...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγώ στις πανελλήνιες κ στα ξενόγλωσσα πτυχία κάθε φορά πριν πάω να γράψω φορούσα την αγαπημένη μου κολώνια, boss no 1...Kαι εγώ, πάντα μία συγκεκριμένη, δεν έχει σημασία ποιά, και ένα σταυρό ασημένιο που είχα βρει στο δρόμο...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγώ στις πανελλήνιες κ στα ξενόγλωσσα πτυχία κάθε φορά πριν πάω να γράψω φορούσα την αγαπημένη μου κολώνια, boss no 1...Mήπως πότιζες και τα γραπτά σου με αυτή, μπας και τα διορθώσει καμιά γυναίκα ή κανένας gay?
-
δεν το είχα σκεφτεί έτσι...
απλά μου άρεσε κ ήθελα να τα πάω καλά... για αυτό κ φορούσα την boss Νο 1'για δύσκολες καταστάσεις...Νο 1... βγαίνεις πρώτος...'
-
@PeterPan: Δεν μπορείς να την βρεις μέσω net;
-
εχει 1 μαγαζί στο ebay... εχει 99.9% feedback...
από εκεί μάλλον θα το δοκιμάσω, αν κ με τα αρώματα υπάρχει το πρόβλημα της νοθείας...http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... :IT&ih=019
μάλλον από εκεί θα την πάρω... κ βλέπουμε...
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
-
Bvlgari Extreme
Paco Rabanne Black XS
-
Barbatilas
-
Αφού το άνοιξα, ας πω κι εγώ τι φοράω έτσι για την ιστορία...
Πάντα αντρικά αρώματα, εκτός από το Escada By Escada και το Davidoff Cool Water...
Κατά σειρά προτοίμησης:
-ΒVLGARI BLV
-GF Ferre από Gianfranco Ferre
-212 by Carolina Herrera
-Attitude από Giorgio Armani
Περί Ενδυμασίας, Αρωμάτων κλπ