-
Ρε παιδια, η αξιοπιστία δεν είναι προσωπικό συμπέρασμα, αν και προφανώς οι εμπειρίες του καθενός είναι ένα δείγμα.
To ADAC τον ξέρετε φαντάζομαι. Ε, γιαπωνέζικα φιγουράρουν στην κορυφή, πως να το κάνουμε...
Στη Βρετανία το ίδιο. Δεν είναι τόσο φοβερό να το χωνέψουν κάποιοι ότι τα γιαπωνέζικα (ειδικά αυτα που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία) είναι πιο αξιοπιστα. Το ότι βγήκε το δικό σου Υ καλό δεν αποδεικνύει τπτ.Fidelity, δεν ξέρω τί ακριβώς θα χρειαστεί την τελική στα 180 η κοπέλα.
Το τί είναι καλύτερο έχει σχέση με τις προτεραιότητες.
Αν πχ θες ενα αγροτικό, ε, δε απασχολεί το σουλούπι, αν ξέρεις τις ανάγκες σου.
Εγω, αν ερμήνευσα σωστά, χρειάζεται ένα μεταφορικό μέσο που να θέλει την λιγότερη έγνοια.
Δεν μου πάει καπου αλλού το μυαλό απο στάρλετ η yaris, αν δεν της αρέσει το σουλούπι -
Παρακολουθώ με προσοχή τις απόψεις σας
Μου κάνει αντύπωση που κανείς σας δεν πρότεινε Matiz ή Atos, ήταν από τις πρώτες σκέψεις μας...
Υ.Γ To Yaris της αρέσει πολύ...Δυστυχώς στα 4 χιλιάρικα δεν υπάρχει τίποτα, με μια πρόχειρη ματιά τα πρώτα ξεκινάνε από 5 και φορτωμένα με 150000χλμ
-
καλημερα. για το matiz & to atos δεν ειμαι αρνητικος..... αλλα γιατι να δωσεις 4 χιλαρικα για ενα αυτοκινητο πολης και μονο ενω μπορεις να παρεις με τα ιδια λεφτα κατι καλυτερο μεγαλυτερο και πιο αξιοπιστο.....
αν κανετε κινηση για τετοιο αυτοκινητο πολλη προσοχη ( ειδικα στο ατος ) να ειναι απο ιδιωτη με βιβλιο σερβις και ολα τα παρελκομενα... εχει βρωμισει ο τοπος απο ενοικιαζομενα και leasing 2 ετων που τα δινουν 5 χιλαρικα.προσοχη μεγαλη και η αποφαση δικη σας. απο εμενα καλοριζικο παντως οποια και εαν ειναι η επιλογη σας.Υ.Γ. εαν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα απο την κοπελα σκεφτητε και την μικτη ασφαλεια.εαν δεν εχει μεγαλη διαφορα με την κανονικη για αθηνα συμφερει.(αποψη μου)
φιλικα και χωρις παρεξηγηση.γιωργος -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ρε παιδια, η αξιοπιστία δεν είναι προσωπικό συμπέρασμα, αν και προφανώς οι εμπειρίες του καθενός είναι ένα δείγμα.To ADAC τον ξέρετε φαντάζομαι. Ε, γιαπωνέζικα φιγουράρουν στην κορυφή, πως να το κάνουμε...
Στη Βρετανία το ίδιο. Δεν είναι τόσο φοβερό να το χωνέψουν κάποιοι ότι τα γιαπωνέζικα (ειδικά αυτα που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία) είναι πιο αξιοπιστα. Το ότι βγήκε το δικό σου Υ καλό δεν αποδεικνύει τπτ.Fidelity, δεν ξέρω τί ακριβώς θα χρειαστεί την τελική στα 180 η κοπέλα.
Το τί είναι καλύτερο έχει σχέση με τις προτεραιότητες.
Αν πχ θες ενα αγροτικό, ε, δε απασχολεί το σουλούπι, αν ξέρεις τις ανάγκες σου.
Εγω, αν ερμήνευσα σωστά, χρειάζεται ένα μεταφορικό μέσο που να θέλει την λιγότερη έγνοια.
Δεν μου πάει καπου αλλού το μυαλό απο στάρλετ η yaris, αν δεν της αρέσει το σουλούπιΑν δεν θέλει τα 180+ τελικής, δεν παίρνει το Rosso , αλλά κάποιο άλλο που έχει τον εξοπλισμό , την εμφάνιση και την χαμηλότερη κατανάλωση και κοστίζει 3-3500€ το ΠΟΛΥ!
πχ το Elefantino Blu.
Δεν αμφισβητώ την ΚΑΛΥΤΕΡΗ αξιοπιστία των ιαπωνικών αν δεν με κατάλαβες... ΕΙΝΑΙ πιο αξιόπιστα. Απλά οι διαφορές ΔΕΝ είναι τόσο τραγικές, αυτό προσπαθώ να πω. Δεν σημαίνει πως το Υ θα σε αφήνει στο δρόμο, επειδή είναι πιο αναξιόπιστο στους δείκτες από ένα Starlet... Ναι , μπορεί να παρουσιάσει 1-2 προβλήματα παραπάνω, αλλά δεν το κάνει ΤΟΣΟ χειρότερο για να το απορρίψει κάποιος, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από κάποιο ιαπωνικό!
Τόσο δύσκολο είναι αυτό;
Δεν γίνεται να απορρίψεις ένα καλύτερο και φθηνότερο αυτοκίνητο, επειδή θα σου βγάλει μια βλάβη παραπάνω, χωρίς να τα βάλεις όλα στη σούμα! Εσύ , τα έβαλες κάτω και είδες πως παρόλη την μεγάλη κατανάλωση, το RX-8 σου άρεσει και το πήρες. Το ίδιο κάναμε και ΌΛΟΙ εμείς με τα ιταλικά και γαλλικά κλπ που θεωρούνται πιο αναξιόπιστα!
Βρίσκεις κάτι παράλογο σ'αυτό; -
Ποιό πήρα???
Το avensis δεν το βλέπεις
Το RX8 όσο και να μου αρέσει, επειδή ακριβώς ξέρω τί μπορώ να έχω δεν θα το έπαιρνα ποτεΕάν δώ πόσα έχω πληρώσει για τη συντήρηση του έως τώρα (250,000χλμ) και πόσα φίλοι με golf, saxo, punto, είμαι σε πολύ καλύτερη μοιρα.
Επειδή η χρήση που του κάνω είναι κυρίως σε ταξίδια, είναι ακριβώς αυτό που μου χρειάζεται
Αυτή η σουμα λοιπόν για μένα βγάζει ιαπωνία. Αν δεν της αρέσει το σουλούπι είναι άλλο καπέλο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ποιό πήρα???
Το avensis δεν το βλέπεις
Το RX8 όσο και να μου αρέσει, επειδή ακριβώς ξέρω τί μπορώ να έχω δεν θα το έπαιρνα ποτεΕάν δώ πόσα έχω πληρώσει για τη συντήρηση του έως τώρα (250,000χλμ) και πόσα φίλοι με golf, saxo, punto, είμαι σε πολύ καλύτερη μοιρα.
Επειδή η χρήση που του κάνω είναι κυρίως σε ταξίδια, είναι ακριβώς αυτό που μου χρειάζεται
Αυτή η σουμα λοιπόν για μένα βγάζει ιαπωνία. Αν δεν της αρέσει το σουλούπι είναι άλλο καπέλο
Α , σόρυ, μπερδεύτηκα με το nick!
Τι να πω, εγώ για να κλείσω, θα ξαναπώ το εξής: το αυτοκίνητο μπορεί να χαλάσει, αλλά αυτό θα γίνει 1-2 άντε 3 φορές σε μια κακή χρονιά, αν πρόκειται για κάνα παρτάλι! Ε, εμένα με ενδιαφέρει τις υπόλοιπες μέρες που είμαι στο δρόμο, να είμαι με το χαμόγελο. Δεν θ'αλλαζα λοιπόν ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες μέρες, για να γλιτώσω 1-2 μέρες στο συνεργείο (που πρέπει να σε φιλήσει ο Μητσοτάκης για να σου συμβαίνει αυτό ).
Τεσπα, γούστα!
Πρώτο μεταχειριμσένο <4000ευρώ