-
Καλησπερα παιδια!Ενδιαφερομαι για αγορα καινουργιου αυτοκινητου,μετα απο σχετικη ερευνα κατεληξα στα εξης τρια μοντελα-new mazda 2 exclusive sap 1.3 86ps ,toyota yaris sol 1.3 87ps και opel corsa sport 1.4 90ps!Ολα εχουν πολυ καλο εξοπλισμο,με κορυφη το mazda 2 που εχει ακομα και σποιλερ,μαρσπιε κτλ,και πιο απλο σε εξοπλισμο το yaris,το opel ειναι στη μεση!Ολα παιζουν περιπου στις 16.000 ευρω τελειωτικη τιμη μαζι με τοκους,εξοδα ταξινομησης κτλ.Εσας πια η γνωμης σας αναμεσα στα τρια αυτα μοντελα?
-
Καλησπερα παιδια!Ενδιαφερομαι για αγορα καινουργιου αυτοκινητου,μετα απο σχετικη ερευνα κατεληξα στα εξης τρια μοντελα-new mazda 2 exclusive sap 1.3 86ps ,toyota yaris sol 1.3 87ps και opel corsa sport 1.4 90ps!Ολα εχουν πολυ καλο εξοπλισμο,με κορυφη το mazda 2 που εχει ακομα και σποιλερ,μαρσπιε κτλ,και πιο απλο σε εξοπλισμο το yaris,το opel ειναι στη μεση!Ολα παιζουν περιπου στις 16.000 ευρω τελειωτικη τιμη μαζι με τοκους,εξοδα ταξινομησης κτλ.Εσας πια η γνωμης σας αναμεσα στα τρια αυτα μοντελα?
-
-
ωραια και χρυσα... αλλα 16κ για τοσο ασθενικους κινητηρες μαλλον οχι. Προσωπικη μου αποψη, πως ενα αμαξι πρεπει να μπορει να παιρνει τα ποδια του... σε αυτα τα λεφτα μαλιστα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ωραια και χρυσα... αλλα 16κ για τοσο ασθενικους κινητηρες μαλλον οχι. Προσωπικη μου αποψη, πως ενα αμαξι πρεπει να μπορει να παιρνει τα ποδια του... σε αυτα τα λεφτα μαλιστα.Τα 16.000 ευρω που αναφερω ειναι οι τιμες με φουλ εξοπλισμο(τουλαχιστον για το mazda,οχι πως τα αλλα υστερουν)και με ολα τα εξοδα μεσα(τοκους,ταξινομηση κτλ).Τι προτεινεις σε αυτα τα λεφτα με καλο εξοπλισμο και πιο δυνατο κινητηρα?
-
Citroen C4;
-
mazda2 ειναι το πιο φρεσκο απο ολα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Citroen C4;Προτιμω κατι σε ιαπωνικο ή γερμανικο!
-
ο drdino εχει εμπειρια απο γιαρις..
-
ο drdino εχει εμπειρια απο γιαρις..
των 16.000 ευρω...
-
17.500 τα διαθέτεις και 3 μήνες υπομονή;
Yaris D4D(diesel) sol.Το αμάξι πετάει.Ακριβό βέβαια για supermini αλλά αξίζει. -
Κάτι τέτοιο τότε;
-
Από την κατηγορία που σκέφτεσαι κι εγώ σε αυτά τα 3 θα κατέληγα. Οι τιμές τους βέβαια είναι τσιμπημένες και με αυτόν τον εξοπλισμό αγγίζουν τα όρια της πιο πάνω κατηγορίας.
Οδήγησε τα και πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο τόσο στην οδήγηση όσο και και στην εμφάνιση. -
Ο χρήστης iliasmast έγραψε:
Καλησπερα παιδια!Ενδιαφερομαι για αγορα καινουργιου αυτοκινητου,μετα απο σχετικη ερευνα κατεληξα στα εξης τρια μοντελα-new mazda 2 exclusive sap 1.3 86ps ,toyota yaris sol 1.3 87ps και opel corsa sport 1.4 90ps!Ολα εχουν πολυ καλο εξοπλισμο,με κορυφη το mazda 2 που εχει ακομα και σποιλερ,μαρσπιε κτλ,και πιο απλο σε εξοπλισμο το yaris,το opel ειναι στη μεση!Ολα παιζουν περιπου στις 16.000 ευρω τελειωτικη τιμη μαζι με τοκους,εξοδα ταξινομησης κτλ.Εσας πια η γνωμης σας αναμεσα στα τρια αυτα μοντελα?Το corsa θα σου κοστίζει ~80 ευρώ παραπάνω το χρόνο (τέλη κυκλοφορίας).
Τα mazda έχουν πιο ακριβά ανταλλακτικά από τα άλλα.
Το yaris έχει 6ετή σχεδόν πλήρη εγγύηση, το mazda 5ετή αλλά το εξουσιοδοτημένο service τσούζει λίγο, το corsa 2 πλήρη + 4 μερική(κινητήρας, κιβώτιο και εγκέφαλος).
Ο 90άρης του corsa είναι κάπως ράθυμος στις χαμηλές στροφές, λόγω και του βάρους του αυτοκινήτου που ζυγίζει αρκετά. Τα άλλα δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται από πλευράς ισχύος σε συνάρτηση με το βάρος. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το corsa θα σου κοστίζει ~80 ευρώ παραπάνω το χρόνο (τέλη κυκλοφορίας).
Τα mazda έχουν πιο ακριβά ανταλλακτικά από τα άλλα.
Το yaris έχει 6ετή σχεδόν πλήρη εγγύηση, το mazda 5ετή αλλά το εξουσιοδοτημένο service τσούζει λίγο, το corsa 2 πλήρη + 4 μερική(κινητήρας, κιβώτιο και εγκέφαλος).
Ο 90άρης του corsa είναι κάπως ράθυμος στις χαμηλές στροφές, λόγω και του βάρους του αυτοκινήτου που ζυγίζει αρκετά. Τα άλλα δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται από πλευράς ισχύος σε συνάρτηση με το βάρος.Κοιτα για τα ανταλακτικα δεν γνωριζω πια εταιρια ειναι πιο ακριβη,για τα σερβις παντως που ρωτησα,η mazda μου ειπε αλλαγη λαδιων 100-120 και γενικο 200-240,η toyota 80-100 για αλλαγη λαδιων και γενικο 200,στην opel δεν ρωτησα αλλα θα ρωτησω.Test drive εκανα μονο στο mazda 2,χωρις να ειμαι ειδημων μου αρεσε η οδικη του συμπεριφορα,λογο οτι φοραει 16 ζαντα με χαμηλο προφιλ χτυπουσε λιγο στις λακουβες και απο γκαζι ηταν μια χαρα,μπορεις να κινηθεις ανετα μεσα στην πολη οσο και στην εθνικη.Τα αλλα δυο δεν τα εχω οδηγησει γιατι δεν ειχαν αυτοκινητα test drive διαθεσιμα,απο εβδομαδα θα ξαναπροσπαθησω.
-
Ο χρήστης iliasmast έγραψε:
Καλησπερα παιδια!Ενδιαφερομαι για αγορα καινουργιου αυτοκινητου,μετα απο σχετικη ερευνα κατεληξα στα εξης τρια μοντελα-new mazda 2 exclusive sap 1.3 86ps ,toyota yaris sol 1.3 87ps και opel corsa sport 1.4 90ps!Ολα εχουν πολυ καλο εξοπλισμο,με κορυφη το mazda 2 που εχει ακομα και σποιλερ,μαρσπιε κτλ,και πιο απλο σε εξοπλισμο το yaris,το opel ειναι στη μεση!Ολα παιζουν περιπου στις 16.000 ευρω τελειωτικη τιμη μαζι με τοκους,εξοδα ταξινομησης κτλ.Εσας πια η γνωμης σας αναμεσα στα τρια αυτα μοντελα?geia soy ilia
gia ayta ta lefta oi kinitires einai poly astheneis.
bebaia esy thes mono geramaniko i giaponeziko.
egw ua soy proteino kati poy to exo dokimasei kai exei bgei skyli.
einai to clio .14
pragmatiko poly dynato kai ploysio me ayta ta lefta.
kane ena testdrive & den tha se apogoiteysei.
kai gw prin to parw imoyn anamesa se corsa & yaris.
kateliksa se clio & eimai poli eyxaristimenos.
to yaris to exei i gynaika moy & mas exei bgalei polla probl.
2 fores episkeyi sasman,allagi polaplis , allagi amortiser, allagi diskoplakon , k.a na min sas koyrazw. & stin ethniki einai poli elafri sxedon kolimpaei se sxesi me to clio.
skepsoyto pantos gia to yaris
gia to corsa den mporw na ekferw gnwmh gia na soy pw apo empeiria kai oxi apo ayta poy akoygontai apo edw & ekei.Καλώς όρισες αλλά γράφε Ελληνικά, όπως ορίζει και ο Κανονισμός [kouk]
-
ζητάω συγνώμη απο το forum για τα αγγλικα μου
δεν θα το ξανακανω.
δεν θα το ξανακανω.
δεν θα το ξανακανω. -
-
Με κατιτις παραπάνω παίρνεις Swift Sport 1.6 με πολύ καλύτερες επιδόσεις από αυτά τα 3 και ανάλογο εξοπλισμό
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Με κατιτις παραπάνω παίρνεις Swift Sport 1.6 με πολύ καλύτερες επιδόσεις από αυτά τα 3 και ανάλογο εξοπλισμόTo κοιταξα και αυτο φιλε μου αλλα δεν ειναι(δυστυχως)κατι τις το παραπανω γιατι ακομα και την εκδοση με τις 16' ζαντες αλουμινιου να επελεγα κανει 16.000,βαλε ταξινομηση,τοκους(8%)κτλ βγαινει πανω απο 18.000.Ευχαριστω παντως!!
Aγορα νεου αυτοκινητου!