-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και μετα οταν γυρισουμε απο διακοπες που μενει εναν οροφο κατω μου.
Βρες άλλο σπίτι να μεινεις ΧΤΕΣ!
Aδυνατο...ειναι εστια την οποια εχω προπληρωσει μαλιστα.
Γιαυτο λεωωω...θαναι δυσκολο.
Οχι να κρατηθω, μεχει ξενερωσει αρκετα, αλλα να μη στενοχωριεμαι με την ολη ιστορια.τις βλέπω στη σχολή μου, κάθονται μαζι με το παιδί που του την πέφτουν να κάνουν μαζί την εργασία και με την απάντηση του κάθε ερωτήματος σμουάτς ένα μεγάλο φιλάκι
και μετά αν η εργασία είναι καλή, ένα μεγάλο υπερήφανο χαμόγελο και κούρντισμα με δουλειά άλλου
πωωω μας πουλάνε κ μας αγοράζουνTrue Story?
Δεν καταλαβαινε Χριστο, αντιθετα αρχισε να με λεει και μαλακα και διαφορα αλλα και να λεει οτι εγω φταιω, θυμηθηκα οτι για ολους τους καυγαδες μας εφταιγα εγω κατ'αυτην (εκτος απο εναν που παραδεχτηκε!!! το λαθος αλλα απολογουμαι ακομα γιατι αντεδρασα υπερβολικα!!!) και δεν υπηρχε κατανοηση,οποτε την εστειλα στο καλο.
Βεβαια ειπε οτι οοοοοολα ηταν πλακα (μονο ετσι βγαζουν νοημα οντως) αλλα οταν στραβωσα ουτε που το ανεφερε, μονο τωρα.Ελπίζω να απηύδησες πλέον επαρκώς ώστε να μην ξανασχοληθείς καθόλου. Καθόλου.-
Αλλιώς θα πάρει κάποιος από εμάς εδώ το τρένο για Portsmouth να της ρίξει κανένα bitch slap...
Aπηυδησα αλλα θα με τρωει το πρωτο καιρο.
Ασε που θα της ειναι ευκολο και θα ανεβαινει...
Τις αλλες φορες το εκανε παντως. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Aδυνατο...ειναι εστια την οποια εχω προπληρωσει μαλιστα.
Γιαυτο λεωωω...θαναι δυσκολο.
Οχι να κρατηθω, μεχει ξενερωσει αρκετα, αλλα να μη στενοχωριεμαι με την ολη ιστορια.τις βλέπω στη σχολή μου, κάθονται μαζι με το παιδί που του την πέφτουν να κάνουν μαζί την εργασία και με την απάντηση του κάθε ερωτήματος σμουάτς ένα μεγάλο φιλάκι
και μετά αν η εργασία είναι καλή, ένα μεγάλο υπερήφανο χαμόγελο και κούρντισμα με δουλειά άλλου
πωωω μας πουλάνε κ μας αγοράζουνTrue Story?
Δεν καταλαβαινε Χριστο, αντιθετα αρχισε να με λεει και μαλακα και διαφορα αλλα και να λεει οτι εγω φταιω, θυμηθηκα οτι για ολους τους καυγαδες μας εφταιγα εγω κατ'αυτην (εκτος απο εναν που παραδεχτηκε!!! το λαθος αλλα απολογουμαι ακομα γιατι αντεδρασα υπερβολικα!!!) και δεν υπηρχε κατανοηση,οποτε την εστειλα στο καλο.
Βεβαια ειπε οτι οοοοοολα ηταν πλακα (μονο ετσι βγαζουν νοημα οντως) αλλα οταν στραβωσα ουτε που το ανεφερε, μονο τωρα.Ελπίζω να απηύδησες πλέον επαρκώς ώστε να μην ξανασχοληθείς καθόλου. Καθόλου.-
Αλλιώς θα πάρει κάποιος από εμάς εδώ το τρένο για Portsmouth να της ρίξει κανένα bitch slap...
Aπηυδησα αλλα θα με τρωει το πρωτο καιρο.
Ασε που θα της ειναι ευκολο και θα ανεβαινει...
Τις αλλες φορες το εκανε παντως.Βρες άλλη όσο πιο γρήγορα μπορείς....και μόστραρε την για να ξενερώσει και να ψάξει για άλλο θύμα.....
ΑΝ ανέβει πάνω μην ανοίξεις την πόρτα για ΚΑΝΕΝΑ λόγο.....
-
Γκομενα ειναι ή λυκανθρωπος;
-
Υπαρχει αλλο θυμα ηδη αλλα της εκατσε μουσουλμανος πιστος που δεν κανει τιποτα πριν το γαμο και δεν εχει σημειο πιεσης.
Μιλαμε για γκομενα αλλα οταν δεν εχεις ουτε στον εαυτο σου εμπιστοσυνη με τις μαλακιες που εχεις ΗΔΗ κανει...ψαχνεις λυση. -
Ρε φιλε τι εχεις περασει ?Σου εχει περασει απο το μυαλο η αυτοκτονια (ή εστω να την κρεμασεις )
-
Ειλικρινα αν κατσω και γραψω ΟΛΑ τα σκηνικα θα καταλαβεις για τι μαλακα μιλαμε (για μενα μιλαω) που καθομαι και προβληματιζομαι για το τι θα επρεπε να κανω.
Ειναι πολλα, τα περισσοτερα χοντρα αλλα παντα το απεδιδα στα ψυχολογικα της, μου γαμαγαν και τη δικη μου ψυχολογια αλλα οσο μου επετρεπαν τα νευρα μου δεν εδινα συνεχεια για να μη τη κανω χειροτερα.
Εχει κανει και δυο αποπειρες ( γιαυτο και πηγα και εγω στο ψυχολογο ωστε να τον ρωτησω τι κανουν αν φθασει σε τετοιο σημειο - που εφθασε - και να μη κανω του κεφαλιου μου), οποτε δεν μπορουσα να παιζω η να βαζω τα νευρα μου πανω απο την ιδια.
Αλλα καποια στιγμη ειδα οτι γινομαι πολυ μαλακας και παταω τον εαυτο μου πολυυυυυ κατω.
Και ειχα σκοπο να συνεχισω γιατι θελω να τη βοηθησω αλλα δεν υπαρχει ουτε ενα ιχνος κατανοησης της προσπαθειας που κανω.
Και μπορει να φταινε τα ψυχολογικα της ΚΑΙ για αυτο αλλα δε μπορω να συνεχισω ετσι.Αυτοκτονια οχι (ακομα ), αλλα μια μπουνια μερικες φορες μουρθε να ριξω.
Δεν θα το εκανα ποτε αλλα λεμε.. -
2 βδομαδες πριν εσπασα τραπεζαρια απο το ΙΚΕΑ.Ξερω καλα για τι μιλας
-
Συμπέρασμα: Οι τραπεζαρίες του ΙΚΕΑ δεν είναι ανθεκτικές.
-
Ενα γραφειο, ενα φωτιστικο και μια καρεκλα (60 λιρες η καρεκλα ).
Beat that. -
Εισ'ωραιος...Να προσθεσω βαθουλωμα στο ψυγειο απο ριψη κινητου+ σπασμενο κινητο
-
-
Ειναι τραγικες κινησεις(ειδικα το κινητο ακομα το κλαιω) αλλα πραγματικα εχεις τοση ενταση ωρες ωρες,ειδικα οταν η κοπελα/γκομενα/συζηγος λεει εξοργιστικες μαλακιες
-
Ντάξει... σε όλους έχει συμβεί. Εγώ έτσι έσπασα κάποτε με μια κίνηση το χοντρό κρύσταλλο που κάλυπτε ένα ξύλινο γραφείο και από το τράνταγμα το μεταλλικό ρολόι που φορούσα στο χέρι με το οποίο χτύπησα το γραφείο! Καλύτερα αυτό όμως παρά να πεις ή να κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις 1000 φορές.
-
Αληθινε Δια πιστευω οτι απεχω αρκετα απο αυτο το σημειο.
Ολα εγιναν μια φορα, μετα απο αυτο συγκρατουμαι.
Αλλα 3 μηνες υπομονης να πιεζεις τα νευρα σου να μη βγουν γιατι θα κανεις κακο στον αλλο ειναι πολλοι.
Και να μην εχεις και καποιον να τα βγαλεις γιατι πολυ απλα δε φταιει καποιος τριτος, αν και ο κολλητος μου τα ακουσε μερικες φορες.
Και με το τι εχει κανει η κοπελιτσα, συγκριτικα την εβγαλα κυριολεκτικα φθηνα.
Αnywayz.
Δεν το εχω χειριστει καλα το θεμα γενικως, ελπιζω να γραφτηκε ο επιλογος χθες και να φυγουν γρηγορα και οι τελευταιες σκεψεις.
Plain and simple. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ω ΝΑΙ......
Σιγά μην ψάχνει να βρει άλλο σπίτι εξαιτίας της κότας
Εχει κανει και δυο αποπειρες.
Σε βλέπει κάλο που ασχολείται και παίζει θέατρο
Συμπέρασμα: Οι τραπεζαρίες του ΙΚΕΑ δεν είναι ανθεκτικές.
Στο ΙΚΕΑ το καλοκαίρι έχει γ@μάτες ξένες γκόμενες που πάνε να αγοράσουν να εξοπλίσουν τα εξοχικά τους
Δεν το εχω χειριστει καλα το θεμα γενικως, ελπιζω να γραφτηκε ο επιλογος χθες και να φυγουν γρηγορα και οι τελευταιες σκεψεις.
ακόμα αυτό σκέφτεσαι?
Τα άλλα γκομενάκια τι λένε? -
IMHO η σχέση με τον μόδιστρο έχει 90% πιθανότητες **αποτυχίας ** για τον απλούστατο λόγο ότι ο 'Καζανόβας' θα βρίσκεται συνεχώς ανάμεσα σε μοντέλα . Είτε θα στραβοπατήσει είτε θα βαρεθεί.
Στην όλη ιστορία ο ρομαντικός είσαι εσύ και ο 'λογικός' η ποιήτρια που έβλεπε μακριά και δεν το προχώρησε το θέμα .
Δύσκολη περίπτωση με λίγες πιθανότητες επιτυχίας . -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
IMHO η σχέση με τον μόδιστρο έχει 90% πιθανότητες **αποτυχίας ** για τον απλούστατο λόγο ότι ο 'Καζανόβας' θα βρίσκεται συνεχώς ανάμεσα σε μοντέλαΑυτές είναι δουλειές ρε γμτ
-
g47, καλά έκανες και την έστειλες στο διάολο. Επιτέλους!
Με το σωστό τρόπο σκέψης, σε 2 βδομαδούλες θα'σαι τζετ. Όποτε πάει το μυαλό σου να υποτροπιάσει και να τη σκεφτεί 'αχ πόσο γαμάτα ήταν' να αλλάζεις κατευθείαν σκέψη και να θυμάσαι τη καριόλα που σου'φαγε τη ζωή. Μετά από λίγο θα'ναι αυτόματο για το μυαλό σου.Το ξέρεις οτι μπορείς να αποσύρεις το δώρο σου αν δεν το έχει αποδεχτεί έτσι; Πήγαινε στο steam client σου και βρες τα δώρα που έχεις στείλει, και άλλαξε το email που το έστειλες. Βάλε κάποιου φίλου σου για να το παρκάρεις εκεί μέχρι να βρεις που θα το δώσεις.
Οι σπουδές της είναι πάνω στο gaming, της έκανες δώρο παιχνιδάρα GOTY για πολλούς και σου απάντησε 'τι να το κάνω;'
Μιλάμε η γκόμενα είναι απαράδεκτη! Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η!!!Φίλε g47, μα το θεό, υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω που όλες τις κινήσεις, όλες τις θυσίες, όλα αυτά που'χεις κάνει για το ζώο αυτό, θα το εκτιμούσαν όσο τίποτα άλλο. Μην αφήσεις τη συμπεριφορά αυτής να σε επηρεάσει.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
2 βδομαδες πριν εσπασα τραπεζαρια απο το ΙΚΕΑ.Ξερω καλα για τι μιλαςΜια βολτα με το αμαξι Σωκρατη ειναι μια καλη λυση. Καλυτερη απο μια κλωτσια στο ψυγειο η ενα κινητο ... στην λιμνη των Ιωαννινων!!! :???:
ΥΓ. Σου εχω τραπεζαρια που δεν μου αρεσει και χρηζει αντικαταστασης!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
2 βδομαδες πριν εσπασα τραπεζαρια απο το ΙΚΕΑ.Ξερω καλα για τι μιλας
Μια βολτα με το αμαξι Σωκρατη ειναι μια καλη λυση. Καλυτερη απο μια κλωτσια στο ψυγειο η ενα κινητο ... στην λιμνη των Ιωαννινων!!! :???:
ΥΓ. Σου εχω τραπεζαρια που δεν μου αρεσει και χρηζει αντικαταστασης!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Αρκεί να μην ξεσπάσεις στο καημένο το αυτοκίνητο!
Την σπασμένη τραπεζαρία Κώστα δεν την πετάς, την κρατάμε μετά για καυσόξυλα!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες