-
I love κοινόβια
Μου χει λείψει το σπίτι που έμενα με άλλους 20 πέρσι, μαζί με το έκπληκτο-λάγνο βλέμμα της κινέζας που με πέτυχε στο διάδρομο με το μποξεράκι και την πετσέτα να βαδίζω αγέρωχος προς τη ντουζιέρα
-
περιεγραψε λιγο το λαγνο βλεμμα της..
-
Ooooiiiiiiiiiiiiiii mate αυτες oι κινεζες οχι μονο το απαυτο τους δεν ξουριζουν, ουτε καν τις μασχαλες τους
they fail
-
πάντως τη κινέζα συγκάτοικο του αδερφού μου τη κράζανε οι πάντες (Ισπανός+Αμερικάνος+Αγγλίδα) γιατί έπαιρνε τηλέφωνο τους δικούς της σε κάτι σκατοώρες και ούρλιαζε στα κινέζικα, έφτιαχνε στη κουζίνα κάτι αηδίες που βρωμούσαν και προκειμένου να αδυνατίσει έκανε παντού χούλα χουπ (αυτό το στεφάνι). Που στο καλό τη βρήκατε την ωραία κινέζα. Και η 6η συγκάτοικος που ήταν Αμερικανο-κινεζο-χαβανέζα ήταν .
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ooooiiiiiiiiiiiiiii mate αυτες oι κινεζες οχι μονο το απαυτο τους δεν ξουριζουν, ουτε καν τις μασχαλες τουςthey fail
Ε εντάξει η παραπάνω μουστάκι δεν έστριβε αλλά μια ορατή τριχοφυία την είχε
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Α, έτσι;
Και είσαι και μοντ;Συγκατοικούσα κάποτε με δυο Παριζιάνες, την Μπριζίτ κ την Συλβί. Πολύ ωραίες κοπέλες, δούλευαν και σαν παρτ - τάιμ μοντέλα σε οίκο νυφικών. Φοιτητής εγώ τότε, άνοιξη ήταν θυμάμαι, διάβαζα χαλαρά στο δωμάτιο των κοριτσιών, ενώ αυτές έκαναν μπάνιο ανά δυο - τρεις ώρες κ μετά καθόντουσαν και διάβαζαν, γυμνές. Δίπλα μου. Εντύπωση μου είχε κάνει η Μπριζίτ, που είχε μόνιμα το χέρι της στο ... τεσπα ... και κάθε τόσο το μύριζε. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και την ρώτησα αν πιάνει με τη μυρωδιά πότε είναι ώρα να ξαναπάει για μπάνιο. Είχε πλάκα έτσι όπως με κυνηγούσε, γυμνή, γύρω γύρω στο σπίτι. Ο άλλος συγκάτοικος, Πέρσης, κόντεψε να πάθει συμφόρηση...
Χριστούλη μου, νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα από μια γκόμενα που να κυκλοφορεί γυμνή συνέχεια.
Παύει η έκπληξις, παύει το μυστήριον, παύει η επιθυμία.
Είμαι ανώμαλος, πώς να το κάνουμε;Έχω κατηγορηματικώς απαιτήσει: να ΜΗ μαθαίνω εκ των προτέρων τι εσώρουχα θα φοράει η κυρία, να ΜΗΝ κυκλοφορεί γυμνή μετά το μπάνιο, να τραβάει την κουρτίνα όταν κάνει μπάνιο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α, έτσι;
Και είσαι και μοντ;Συγκατοικούσα κάποτε με δυο Παριζιάνες, την Μπριζίτ κ την Συλβί. Πολύ ωραίες κοπέλες, δούλευαν και σαν παρτ - τάιμ μοντέλα σε οίκο νυφικών. Φοιτητής εγώ τότε, άνοιξη ήταν θυμάμαι, διάβαζα χαλαρά στο δωμάτιο των κοριτσιών, ενώ αυτές έκαναν μπάνιο ανά δυο - τρεις ώρες κ μετά καθόντουσαν και διάβαζαν, γυμνές. Δίπλα μου. Εντύπωση μου είχε κάνει η Μπριζίτ, που είχε μόνιμα το χέρι της στο ... τεσπα ... και κάθε τόσο το μύριζε. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και την ρώτησα αν πιάνει με τη μυρωδιά πότε είναι ώρα να ξαναπάει για μπάνιο. Είχε πλάκα έτσι όπως με κυνηγούσε, γυμνή, γύρω γύρω στο σπίτι. Ο άλλος συγκάτοικος, Πέρσης, κόντεψε να πάθει συμφόρηση...
Χριστούλη μου, νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα από μια γκόμενα που να κυκλοφορεί γυμνή συνέχεια.
Είμαι ανώμαλος, πώς να το κάνουμε;Έχω κατηγορηματικώς απαιτήσει: να ΜΗ μαθαίνω εκ των προτέρων τι εσώρουχα θα φοράει η κυρία, να ΜΗΝ κυκλοφορεί γυμνή μετά το μπάνιο, να τραβάει την κουρτίνα όταν κάνει μπάνιο.
+1
ειμαστε μειονοτητα ομως,ξερεις -
ililias, με ολο το θαρρος...
Καταλαβαινω απο την περιγραφη σου, πως η Μπριζιτ και η Συλβι ειτω αρκετα εμφανισιμες, ισως παραπανω απο αρκετα, κορασιδες.
Ειτω δε και ιδιαιτερως προκλητικες, αφου συνηθιζαν, κατα τα γραφομενα σου, να παιρνουν το μπανιο τους ομαδικως και κατοπιν να περιφερονται ,ενιοτε και να καθονται πλησιων σου, οντας γυμνες.
Ιδιαιτερα προκλητικη (εκτος απο ιδιαιτερως εντυπωσιακη) ακουγεται, φυσικα, και η συνηθεια της Μπριζιτ να θωπευει ανα τακτα χρονικα διαστηματα το αιδιο της.
Το γεγονος δε, οτι σε κυνηγουσε ακαλυπτη περι του οικου, ειναι ακρως διεγερτικο για οποιονδηποτε αρρενα, ποσο μαλλον για εσενα που ησουν,τροπο τινα, το θυραμα.Θα ηθελα αγαπητε φιλε, να μαθω και το τελος της ομορφης αυτης ιστοριας.
Συγκεκριμενα:
Καθ'ολη τη διαρκεια της 'μελετης', ο ανδρισμος σου ανταποκριθηκε στα καθηκοντα που ενστικτωδως καλειται να εκτελεσει?
Τελικα, οσφριστηκες, εσυ ο ιδιος, τη μυρωδια του ερωτικου επικεντρου της εν λογω κορασιδος?
Ο εταιρος αρρεν της συντροφιας, ο κακομοιρος Περσης, τι απεγινε?
Συγγνωμη αν γινομαι αδιακριτος, μα βιωσα και εγω αναλογο περιστατικο με δυο Παριζιανες, που κατα συμπτωση, ειτω συνονοματες με αυτες της ιστοριας σου. Οπως καταλαβαινεις , θα ηθελα να μαθω τα περαιτερω δια να διασταυρωσω εαν προκειται περι συμπτωσεως, αλλα και επειδη νοσταλγησα τα ανεμελα εκεινα χρονια.
Φιλικα,
Γεωργιος.
-
αυτος ο περσης τι τραβηξε ο καημενος...
-
Ο πρόπερσυς; Αχαχούχα, μαλακίαααααα
+1 για το συνεχές γυμνό, από ένα σημείο και μετά χάνει τη γλύκα του...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο πρόπερσυς; Αχαχούχα, μαλακίαααααα+1 για το συνεχές γυμνό, από ένα σημείο και μετά χάνει τη γλύκα του...
Μπα, αν το μωρό είναι ωραίο, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να είναι γυμνή κάτω από τα σεντόνια πχ, να σηκώνεις και να...ορμάς!
'Η ακόμη, και να σου έρχεται από το μπάνιο γυμνή και μυρωδάτη και να ...ξαναορμάς!
Ρε φούστη μου, έχω καιρό να εχμμμ εδώ πάνω στα βουνά! Πρέπει να οργανώσω κάμια εκδρομή στην Θεσσαλονίκη, αλλιώς δεν με βλέπω καλά (μαμώ τα μεταπτυχιακά σας μέσα μαμώ! ).
-
Άλλο αυτό ρε hifi, αλλά το να κυκλοφορεί συνέχεια γυμνή (είτε σφουγγαρίζει είτε σου κουνιέται ) είναι λίγο υπερβολή για μένα... Αλλά βέβαια εγώ είμαι αυτός που βρίσκω πολύ πιο σεξουαλικό ένα μακρύ ωραίο φόρεμα πχ από ένα άλλο που αφήνει τα πάντα σε κοινή θέα.
-
Αγαπητέ εν Χριστώ (φωτιά θα πέσει, να μας κάψει) αδελφέ Γεώργιε,
Όπως καταλαβαίνεις λεπτομερείς περιγραφές δεν μπορώ να παραθέσω, α) λόγω προσωπικών δεδομένων και β) λόγω που, όπως σημείωσε κι ο kouk, μας διαβάζουν κι άλλοι.
Θα σε παρακαλούσα όμως να μην βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Κατ΄αρχάς, δεν είπα ότι κατά τακτά διαστήματα εθώπευε κλπ. Είπα ότι έβγαζε το χέρι της από μέσα μόνο για να το μυρίσει. Έχει διαφορά. Κατά τα λοιπά, με τα κορίτσια είμαστε συγκάτοικοι και φίλοι. Ό, τι γινόταν, ήταν φιλικό. Ο δε Πέρσης, εκτός από συγκάτοικος, ήταν κι ο σπιτονοικοκύρης μας. Είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα κ μας υπενοικίαζε τα δωμάτια (εμένα, συγκεκριμένα, τον καναπέ του σαλονιού). Όντως τα είχε δει όλα ο (ούτως ειπείν) μαύρος, η μόνη δε που του έκατσε τελικά ήταν μια Καναδή που δεν την ήθελε κανένας.
Προσωπικά, λόγω καταγωγής (ρώτησε τους Asimov & tm, ξέρουν) τη συγκεκριμένη μυρωδιά την έπιανα από πολύ μακριά, από τότε. Αλλά, ξέρεις, ο λύκος δεν τρώει ποτέ δίπλα στη φωλιά του.Στη διάθεσή σου για κάθε (τυχόν) συμπληρωματική πληροφορία ή λεπτομέρεια,
Ηλίας [Ή Elias, Elia, Λιάκος, Λούης, Louie, Αχιλλέας (άλλη ιστορία κι αυτή... )]
-
ο περσης εκτος απο οργανοπαιχτης ηταν και παρανομος...το κουβαρι ξετυλιγεται σιγα σιγα για αυτον τον περση...
-
Ρε τι μου θυμίζετε, νυχτιάτικα...
Ο Nader, ο Πέρσης, δούλευε στο Tedesco, πιτσαρία / μπυραρια στην Περούτζια. Ο απίθανος, έπαιρνε παραγγελίες από ολόκληρο το μαγαζί δίχως χαρτί κ μολύβι. Λάθος, ποτέ! Τον ξαναβρήκα στη Ρώμη, συμφοιτητή μου. Κι έγινε κ σπιτονοικοκύρης μου. Αλλά μεγάλος πεινάλας, αδελφέ! Κι αυτά οι γυναίκες (ανεξαρτήτως καταγωγής) τα μυρίζονται από μακριά! Την Καναδή την γνωρίσαμε ένα βράδυ σε κάμπινγκ στην Παλιοκαστρίτσα κ την φιλοξένησε στο κρεβάτι του μια εβδομάδα στη Ρώμη! Μια χαρά της έκατσε, φαγητό, ύπνος, ξεναγός δωρεάν κ μπόνους πήδημα*.*Ένα, μου είπε ο Nader, και τόσο καλό που όλη την υπόλοιπη εβδομάδα ήταν τρομερά κουρασμένη!
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
+1
ειμαστε μειονοτητα ομως,ξερεις+1. (Δηλαδή +2;)
Άμα μου πείτε οτι δεν σας αρέσουν και τα στρινγκ, να φτιάξουμε κλαμπ!
(Σημείωσις: τα εν λόγω εσώρουχα είναι κατάλληλα μόνον πάνω στον αντίστοιχο πωπό. Βλ. keyra augustina) -
τη ξεπατωσε ο nader δηλαδη ηλια...σωστος ο περσης!
αλλα αυτο που ηταν τρομερα κουρσαμενη δε με καθεται καλα...
-
Καλά, υπάρχει ωραιότερο θέαμα από ένα στριγκ στο σωστό...μέρος;
Όσο για τον φίλο Πέρση, μάλλον την είχε άχτι και δεν του καθότανε, οπότε είχε κρατήσει πολλά γλυκάδια για χάρη της...
-
Ναι, έ; Κι εγώ που νόμιζα πως ήμουν ο μόνος...
Να σου πω, λίγα με τον Πέρση, 'ντάξει; Μην έχουμε καμιά ιντιφάντα, εδώ μέσα...
Να σας πω για την Ghissu, την πανέμορφη Περσίδα που μου έμαθε ένα κόλπο να της κάνω αποτρίχωση κ μετά καθόταν μπρούμυτα κ την έτριβα με αιθέρια έλαια παντού;
Ή να σταματήσω να πίνω μπύρες κ να χτυπήσω κανέναν σκέτο διπλό Ελληνικό; Σαν να μου παραλύθηκε η γλώσσα... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ναι, έ; Κι εγώ που νόμιζα πως ήμουν ο μόνος...
Να σου πω, λίγα με τον Πέρση, 'ντάξει; Μην έχουμε καμιά ιντιφάντα, εδώ μέσα...
Να σας πω για την Ghissu, την πανέμορφη Περσίδα που μου έμαθε ένα κόλπο να της κάνω αποτρίχωση κ μετά καθόταν μπρούμυτα κ την έτριβα με αιθέρια έλαια παντού;
Ή να σταματήσω να πίνω μπύρες κ να χτυπήσω κανέναν σκέτο διπλό Ελληνικό; Σαν να μου παραλύθηκε η γλώσσα...Aρκετά για σήμερα, νομίζω, θα μας... κα ..σεις και θα τρέχουμε σαν ες...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες