-
Συνάδελφος (χαρούμενος νέος άνδρας).
-
- Καλά ας το δεχθούμε!
- Έστω. Άλλωστε με αυτά που λέει ο Ισάακ ότι έχει το χώμα, λογικό να είσαι χαρούμενος.
- Τι λες τώρα?!?!? Τι λες τώρα?!?! Γερομπισμπίκηηηηη!!!!
- Ε καλά. Σε ότι αφορά αυτό, πάω πάσο!
-
-
μόνο εσείς οι τρεις έχετε καταλάβει τι λέτε, αν και πολύ αμφιβάλλω και για σας τους ίδιους...
-
-
σε λίγο σας βλέπω να ψάχνετε απεγνωσμένα για γλυκό και να διψάτε... :stoned:
-
-
Μόλις έφαγα τρία σοκολατάκια κ ήπια ένα μπουκάλι νερό. Τι ξέρετε κ δεν μου λέτε ρε;
-
εμ
Πυργιώτης στην παρεά...
Αμαλιάδα, οκ το ξέρω
-
UP! Γιατί φλωρέψαμε..
Εγκυκλωπαίδεια το τοπικο.. -
τη πατησες απο γυναικα?
-
Αυτός είναι κουλτουριάρης ρε συ, όλο με θεατρικά γκομενάκια ανακατεύεται
-
Χθες συναντήθηκα για 2η φορά με μία σέρβα. Άλλες γραμμές παραγωγής πανάθεμά τες . Και πολύ προσγειωμένη κοπέλα θα έλεγα. Το ότι έχει τα κλασσικά χαρακτηριστικά σέρβας δεν χρειάζεται να αναφερθεί
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Χθες συναντήθηκα για 2η φορά με μία σέρβα. Άλλες γραμμές παραγωγής πανάθεμά τες . Και πολύ προσγειωμένη κοπέλα θα έλεγα. Το ότι έχει τα κλασσικά χαρακτηριστικά σέρβας δεν χρειάζεται να αναφερθείΆστα... Ομορφιά ανατολικού μπλοκ με πολύ πιο μεσογειακό ταμπεραμέντο
Όσες έχω γνωρίσει πάντως είναι πολύ αρτιοσκληρωτικές... Πολύ φανατίλα και δεν το παλεύω
-
Είναι πολύ περήφανες και πολλές φορές ψηλομύτες αλλά σαν τους δικούς μας μπαζοκουβάδες δεν είναι . Βέβαια αν πηγαίνεις και εσύ με υφάκι μαμίκουλα έφυγες όπως ήρθες
-
Δε μιλάω για υπερηφάνεια, που σε πολλές περισσεύει, αλλά γιά κάλους στον εγκέφαλο
-
Χθες καποιο εξωφυλλο εφημεριδας (δεν θυμαμαι ποιας ) ελεγε οτι οι Ελληνες προτιμουν τις ξενες απο τις Ελληνιδες. Δεν ξερω βεβαια σε τι αναφεροταν και τι ακριβως εννοουσε, αλλα παιρνω την ευκαιρια να γραψω τις μαλακιες μου.
Προσωπικα εχω συναψει σχεση με αρκετες ξενες, οχι επειδη το επεδιωξα αλλα επειδη η ζωη μου ηταν ετσι που αναγκαστικα ειχα πολλες σχεσεις με ξενους.
Εχω συναψει σχεση με Αγγλιδα, Γερμανιδα, Παλαιστινια, Ολλανδεζα, Αμερικανα, Ιταλιδα, Ρουμανα, Αλβανιδα, Κρητικια, Σαουδαραβοελληνιδα, Τουρκαλα (Ελληνιδα βασικα Τουρκικης υπηκοοτητας, απ'την πολη), Φινλανδη και ο,τι μπορειτε να φανταστειτε γιατι ειμαι και ομορφoς και γαματος. Η Κρητικια ηταν η χειροτερη.
Η Γερμανιδα η καλυτερη. Ο οδηγος μου ειναι αντικειμενικος και δεν δεχομαι υποδειξεις. Ο,τι γραφω ειναι σωστο και ισχυει 100% για ολες τις κοπελες των χωρων που αναφερομαι και αυτο δεν ειναι προς διαπραγματευση.-
Αν εχετε αλλη αποψη, απλα κανετε λαθος κι εγω εχω δικιο.Δεν προτεινω τις: Ολλανδεζες (χαζες, βλ περισσοτερα στην pub), Ρουμανες (καλο σεξακι ομως), Κων/πολιτισες (ξεχαστε ιστοριες που εχετε ακουσει για Οθωμανικα και τετοια. It aint gonna happen.-), Κρητικιες (self explanatory), Σαουδαραβοελληνιδες .
Γερμανιδες προτεινονται ανεπιφυλακτα. Above average σε ολους τους τομεις, σε αρκετους Α+. Reliability και Longevity σε απιστευτα υψηλα επιπεδα. Να τις προτιματε.
Οι Φινλανδες πηδιουνται. Πολυ. Τα καλα νεα ειναι οτι παιρνουν προφυλαξεις και δεν κινδυνευεις ιδιαιτερα απο STDs. Οι Ρουμανες πηδιουνται εξισου, ομως δεν παιρνουν παντα προφυλαξεις δυστυχως. Oποτε, πολλη προσοχη. Η κλαψα τους πλησιαζει συχνα τα μεσογειακα επιπεδα (μιζερων ελληνων, ιταλων κλπ).
Με τις Κρητικες οι φιλοι σας θα γελανε με την προφορα τους. Nasty shit.
Η Παλαιστινια ηταν φοβερο κοριτσι, παρα πολυ προοδευτικο (πιο προοδευτικη απ'τη μεση Ελληνιδα παροτι μουσουλμανα). Δυστυχως ο μπαμπας αυστηρος. Τωρα θελω να ξερω πως θα νιωθει που μενει καμια 800 χλμ μακρια και η συγκεκριμενη σιγουρα θα γ@μιεται αβερτα .
Οι κοπελες απ'τη Σαουδικη Αραβια δεν το ξυριζουν. Fυckin dog shit man. Disgusting.
Οι Αλβανιδες ειναι καλες, αλλα η παρεα με Ελληνιδες τις κανει χειροτερες και πιο κομπλεξικες απο τις Ελληνιδες. Οι Αμερικανιδες ειναι οπως τις φανταζεστε απο τις αμερικανικες σειρες. Οι Ιταλιδες ειναι κ@ριολες. Σνομπ, μιλανε πολυ, κομπλεξικες, πολυεξοδες. Και στο κρεβατι ειναι χειροτερες απ'οσο θελουν να πιστευουν. Οι νοτιες ειναι καλυτερες γιατι εχουν πιο δυναμικο χαρακτηρα και εχουν πλακα (προτεινονται περισσοτερο για φιλια και κανα περιστασιακο ξελαμπικαρισμα παρα για σχεση). Oι Αγγλιδες ειναι καλυτερες απ'οσο φανταζεστε. They DO beat masturbation. But nowhere near as good as German girlsΟποτε, Γερμανια FTW.
Δεν εχω τεσταρει ακομη Ιαπωνια που πρεπει να μετραει πολυ.
-
εγώ πάντως με Γερμανίδα δεν έχω δει τπτ τρομερό, κρυόκωλη
-
Από μια γυναίκα ανά κατηγορία/καταγωγή βγάζετε συμπεράσματα ρε αντίχριστοι;
Διασκεδαστική αλλά άκυρη δημοσίευση. -
Λυπάμαι που θα το πώ αλλά ο μάνος έχει δίκιο
Και για τις γερμανίδες έχω ακούσει πολλά αρνητικά αν το πάμε έτσι
Σίγουρα, η κουλτούρα και ο τρόπος που μεγαλώνει η πλειοψηφία επηρρεάζουν και δημιουργούν τις 'προκαταλήψεις'.
Δλδ είναι γεγονός ότι οι Ολλανδέζες είναι ανεξάρτητες, τελείως άλλη συμπεριφορά απ αυτό που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Αυτό δεν είναι προκατάληψη, είναι διαφορετική κουλτούρα. Αλλά και οι Γερμανίδες γαμάτεςΑπο εμπειρία με ξένες υπάρχει μια με Γαλλίδα και με Σλοβάκες (αυτές που μου τύχανε μιλάμε για μεγάλες καριόλες ) Στατιστικό δείγμα 0 ομως, γιατί πχ ο αδερφός μου μου λέει για κάτι φάσεις με γαλλίδες
Για γράψτε οι διεθνείς ζιγκολό, για να δημιουργηθεί επαρκές δείγμα
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες