-
Να πάει, να πάει το παλικάρι θα περάσει καλά...να έχει όμως έτοιμο ένα ταχύπλοο με 2 250άρες μηχανές για παν ενδεχόμενον
-
Φίλος μου κάποτε είχε ταυτόχρονη σχέση με....3! Ε, τις πήγε ΟΛΕΣ διακοπές (όχι ταυτόχρονα πονηροί ..) στο ίδιο νησί με ελάχιστες μέρες διαφορά...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Να πάει, να πάει το παλικάρι θα περάσει καλά...να έχει όμως έτοιμο ένα ταχύπλοο με 2 250άρες μηχανές για παν ενδεχόμενονΝομίζεις θα προλάβει;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φίλος μου κάποτε είχε ταυτόχρονη σχέση με....3! Ε, τις πήγε ΟΛΕΣ διακοπές (όχι ταυτόχρονα πονηροί ..) στο ίδιο νησί με ελάχιστες μέρες διαφορά...Αυτός γυρνούσε πίσω και ξανάφευγε ή οι γκόμενες πήγαιναν και έρχονταν εναλλαξ?
Τουλάχιστον να γλίτωσε την ταλαιπωρία ρε παιδί μου..Δύσκολες οι παράλληλες σχέσεις πάντως, πολύ απαιτητικές από όλες τις απόψεις..
Καλύτερα μία σταθερή και όποτε τύχει να ρίχνεις κανα ξενοπήδημα παρά αυτό.
Εγώ πάντως ούτε με 2 δεν τα έφερνα βόλτα, τον παραδέχομαι το δικό σου. -
Είναι στον άνθρωπο κάποιοι είναι τσακάλια και τις καταφέρνουν όλες χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι. Εγω πάλι πέραν του ότι είμαι αντίθετος εκ πεποιθήσεως με παράλληλες σχέσεις (βασικά είμαι μπούφος αλλα οκ) δεν το κατέχω το άθλημα. Μια φορά είπα και γω ένα ψέμα ότι δήθεν οι γονείς μου είχαν πάει στο εξοχικό στην Χαλκιδική και έτσι δεν ήταν διαθέσιμο γιατί δεν ήθελα να πάω με μία πρώην και η άτιμη τους είδε στην τηλεόραση στο καρναβάλι της Κοζάνης
-
'ελα, μωρο μου.. Να σε παρω σε λιγο, γιατι τωρα χεζομαι με τους δικους μου που μου ειπαν οτι θα πανε χαλκιδικη, αλλα τελευταια στιγμη αλλαξαν γνωμη και χασαμε εξ αιτιας τους ενα φανταστικο διημερο, τα δυο μας? Ναι, φιλακια'
-
-
Είναι στον άνθρωπο κάποιοι είναι τσακάλια και τις καταφέρνουν όλες χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι. Εγω πάλι πέραν του ότι είμαι αντίθετος εκ πεποιθήσεως με παράλληλες σχέσεις (βασικά είμαι μπούφος αλλα οκ) δεν το κατέχω το άθλημα. Μια φορά είπα και γω ένα ψέμα ότι δήθεν οι γονείς μου είχαν πάει στο εξοχικό στην Χαλκιδική και έτσι δεν ήταν διαθέσιμο γιατί δεν ήθελα να πάω με μία πρώην και η άτιμη τους είδε στην τηλεόραση στο καρναβάλι της ΚοζάνηςΤραγικο!
Εγω παλι οποτε λεω ψεμματα, το ξεχναω και τη παταω οποτε το'χω κοψει.. -
Φαντάζομαι οι γκόμενες θα πήγαν διακοπές σε κοντινές μέρες και σε κοντινά νησιά με άλλους. Καθ' ότι πιο έξυπνες, θα είδαν και περισσότερα μέρη.
-
Είναι στον άνθρωπο κάποιοι είναι τσακάλια και τις καταφέρνουν όλες χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι. Εγω πάλι πέραν του ότι είμαι αντίθετος εκ πεποιθήσεως με παράλληλες σχέσεις (βασικά είμαι μπούφος αλλα οκ) δεν το κατέχω το άθλημα. Μια φορά είπα και γω ένα ψέμα ότι δήθεν οι γονείς μου είχαν πάει στο εξοχικό στην Χαλκιδική και έτσι δεν ήταν διαθέσιμο γιατί δεν ήθελα να πάω με μία πρώην και η άτιμη τους είδε στην τηλεόραση στο καρναβάλι της ΚοζάνηςΤο δυσκολότερο δεν είναι το να καλύπτεις τα νώτα σου ή να λες ψέμματα ή τεσπα να μη σε πιάσουν, αυτό συνήθεια είναι και μαθαίνεις να καλύπτεις τα ίχνη σου. Ακόμα και αν σε ψιλιαστούν αν μείνεις ψύχραιμος τα μπαλώνεις.
Το δύσκολο είναι το πρακτικό κομμάτι. Σκέψου να πρέπει να βγαίνεις σχεδόν κάθε μέρα και να βλέπεις 2 και 3 (που είπε ο Γρηγόρης) εναλλάξ
Μπέρδεμα μεγάλο. Αν είναι και σχέσεις δε μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ότι δε θα σου κάνει και καμια 'έκπληξη', καμια αιφνίδια επίσκεψη και να είσαι με την άλλη.. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Το δύσκολο είναι το πρακτικό κομμάτι. Σκέψου να πρέπει να βγαίνεις σχεδόν κάθε μέρα και να βλέπεις 2 και 3 (που είπε ο Γρηγόρης) εναλλάξΗ μιά είναι από χωριό κ δεν την βλέπεις ΣΚ, γιατί γυρίζει στο χωριό της.*
Η δεύτερη δουλεύει αλλού κ την βλέπεις μόνον ΣΚ.*
Η τρίτη είναι φοιτήτρια, σε μια πόλη κοντά (αλλά όχι πολύ) στη δική σου. Την βλέπεις όποτε κάνεις κέφι να κάνεις κ τη βόλτα σου, μένεις σπίτι της κ επιστρέφεις την άλλη μέρα, κατ' ευθείαν για δουλειά.*
Σε παίρνει να έχεις κ μια τέταρτη σε άλλη πόλη (ή και χώρα) αλλά μόνον αν η δουλειά σου προβλέπει/δικαιολογεί συχνά ταξίδια.**Τώρα, βέβαια, μπορεί κι αυτή να έχει άλλον εκεί. Αλλά δεν είμαστε ζηλιάρηδες, είμαστε;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το δύσκολο είναι το πρακτικό κομμάτι. Σκέψου να πρέπει να βγαίνεις σχεδόν κάθε μέρα και να βλέπεις 2 και 3 (που είπε ο Γρηγόρης) εναλλάξ
Η μιά είναι από χωριό κ δεν την βλέπεις ΣΚ, γιατί γυρίζει στο χωριό της.*
Η τρίτη είναι φοιτήτρια, σε μια πόλη κοντά (αλλά όχι πολύ) στη δική σου. Την βλέπεις όποτε κάνεις κέφι να κάνεις κ τη βόλτα σου, μένεις σπίτι της κ επιστρέφεις την άλλη μέρα, κατ' ευθείαν για δουλειά.*
Σε παίρνει να έχεις κ μια τέταρτη σε άλλη πόλη (ή και χώρα) αλλά μόνον αν η δουλειά σου προβλέπει/δικαιολογεί συχνά ταξίδια.**Τώρα, βέβαια, μπορεί κι αυτή να έχει άλλον εκεί. Αλλά δεν είμαστε ζηλιάρηδες, είμαστε;
Αν εχουν και το ιδιο ονομα ακομα καλυτερα
-
ολες εχουν το ιδιο ονομα.. μωρο μου!
-
Δεν γνωριζομαστε τοσο καλα ωστε να με αποκαλεις ετσι!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Η μιά είναι από χωριό κ δεν την βλέπεις ΣΚ, γιατί γυρίζει στο χωριό της.*
Σε παίρνει να έχεις κ μια τέταρτη σε άλλη πόλη (ή και χώρα) αλλά μόνον αν η δουλειά σου προβλέπει/δικαιολογεί συχνά ταξίδια.*
;Koίτα, όλα τα παραδείγματα που αναφέρεις μπορούν άνετα να 'στραβώσουν'. Πχ η 1η μενει ΣΚ μαζί σου και δε θέλει να πάει στο χωριό της, η 2η παίρνει άδεια και θέλει να σε βλέπει, η τρίτη και η 4η μου φαίνονται και πιο άνετες κι ωραίες, θα τις προτιμήσω..
Αλλά επειδή μάλλον το πας στο ηθικό, να μην το ξεκινήσουμε πάλι, το έχουμε παρα-αναλύσει το θέμα και δε νομίζω να συμφωνήσουμε κάπου..*Τώρα, βέβαια, μπορεί κι αυτή να έχει άλλον εκεί. Αλλά δεν είμαστε ζηλιάρηδες, είμαστε;
Προσωπικά καθόλου, ας έχει άλλους τρεις.
ολες εχουν το ιδιο ονομα.. μωρο μου!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
...Αλλά επειδή μάλλον το πας στο ηθικό, να μην το ξεκινήσουμε πάλι, το έχουμε παρα-αναλύσει το θέμα και δε νομίζω να συμφωνήσουμε κάπου...Δεν νομίζω να διαφωνήσουμε στο θέμα, γιατί δεν το πάω στο ηθικό* αλλά στο πρακτικό. Κάποιος είπε οτι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα κι εγώ σ' αυτό βρίσκω λύση.
- Είναι προσωπικό το θέμα και δεν ανακατεύομαι.
ΥΓ. Ε κι αν μία τόσο στραβώσει τι θα γίνει δλδ; Το πολύ πολύ θ' αλλάξουμε μια - δυο.
-
Πολυ υπερανω ειστε εσεις στην Αμαλιαδα
Γι' αυτο εγω δεν εχω καμια, για να μη μπαινω σε τετοιες διαδικασιες -
αυτος εισαι!
-
Κι αυτός να μείνεις.
-
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες