-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
*Εμείς βέβαια όλο το 3ήμερο συνωμοτούσαμε για το πως θα τις καταφέρουμε για παρτούζα, αλλά δε μας έκατσε!
Επιτέλους ένα post που έχει σχέση με το θέμα : αυτό μάλιστα, αυτό είναι ο ορισμός σωστής κοινωνικής συμπεριφοράς
Mάγκες, επειδή το φιλοσοφείτε πολύ, μία είναι η λύση:
http://www.amazon.co.uk/Game-Penetratin ... 26&sr=8-10' target='_blankΜε ένα πρόχειρο search...
http://www.mininova.org/tor/1011254@Neos: Χαλάρωσε και απόλαυσέ το....
Και ξαναλέω, μπορεί να προκύψουν αρκετά καλά πράγματα από τέτοιες καταστάσεις...
Πχ: ειδικά αν η νυν 'μετράει' περισσότερο από την πρώην ή ακόμα καλύτερα αν γνωρίζονται κιόλας, μπορεί να έχεις bonus επισκεψούλα από την πρώην! -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Και ξαναλέω, μπορεί να προκύψουν αρκετά καλά πράγματα από τέτοιες καταστάσεις...
Πχ: ειδικά αν η νυν 'μετράει' περισσότερο από την πρώην ή ακόμα καλύτερα αν γνωρίζονται κιόλας, μπορεί να έχεις bonus επισκεψούλα από την πρώην!Πρεπει ομως να συνωμοτησει και αυτος για κανα ... 3ημερο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πφφφφ... σιγά... been there, done that...
εντάξει δε λέω τι έχω κάνει
Την ιστορία με τα τουλουμπάκια σας την έχω πει;
Πλακα θα ειχε ενα νεο θεμα με τις.. περιπετειες των μελων του φορουμ..
Κρατωντας φυσικα τις περιγραφες οσο το δυνατον πιο λιτες και το λεξιλογιο κοσμιο..
Αρκουν οι φωτογραφιες
Τι λετε; -
νομιζω υπαρχει ηδη φιδοθρεντ!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
νομιζω υπαρχει ηδη φιδοθρεντ! -
Ποιός είναι ο πρόεδρος αυτού;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιός είναι ο πρόεδρος αυτού;Αν ο koutsan έκανε μήνυση στα πεθερικά του επειδή του τα ζαλίζανε, δεν το συζητάμε. Επίτιμος πρόεδρος δικαιωματικά
-
Toυ φιδοθρέντ εννοώ.
-
Τι είναι το φιδοθρέντ;
-
...ποιος ξερει!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...ποιος ξερει!Ελα ρε λέγε
-
α, οχι, κλασσικη περιπτωση βλαβης.. το ... ποιος ξερει, πηγαινε στο ποιος ειναι προεδρος του φιδοθρεντ.. απλα το δικο σου ποστ καταχωρηθικε πριν το δικο μου..
φιδοθρεντ ειναι ενα θρεντ στο οποιο κυκλοφορουν φιδια του στυλ 'με φιλτρο ελευθερας ειδα μια αυξηση +10 ιππων αραβικων και μιας φοραδας στις μεσοϋψηλες, χωρις να στεγνωνει το μοτερ ψηλα' -
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
α, οχι, κλασσικη περιπτωση βλαβης.. το ... ποιος ξερει, πηγαινε στο ποιος ειναι προεδρος του φιδοθρεντ.. απλα το δικο σου ποστ καταχωρηθικε πριν το δικο μου..
φιδοθρεντ ειναι ενα θρεντ στο οποιο κυκλοφορουν φιδια του στυλ 'με φιλτρο ελευθερας ειδα μια αυξηση +10 ιππων αραβικων και μιας φοραδας στις μεσοϋψηλες, χωρις να στεγνωνει το μοτερ ψηλα'Δεν ητανε να κλεψεις ιντερνετ εσυ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
φιδοθρεντ ειναι ενα θρεντ στο οποιο κυκλοφορουν φιδια του στυλ 'με φιλτρο ελευθερας ειδα μια αυξηση +10 ιππων αραβικων και μιας φοραδας στις μεσοϋψηλες, χωρις να στεγνωνει το μοτερ ψηλα'Δεν ητανε να κλεψεις ιντερνετ εσυ
Goodevening! We've been expecting you...
οποιος κλεβει ιντερνετ, να του παει ο κοφτης στις 9500 σαλ! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οποιος κλεβει ιντερνετ, να του παει ο κοφτης στις 9500 σαλ!
Οn topic ιστορια:
Φιλος που μενει Ηλιουπολη, ξεκιναει νωρις το πρωι (5.30πμ), παει... Ανω Πατησια να παρει την γκομενα, να την παει στη δουλεια της (κεντρο) και γυριζει Ηλιουπολη να ετοιμαστει για τη δικια του δουλεια (κεντρο, επισης, αλλα πολυ αργοτερα)! Ολ' αυτα για να μην ταλαιπωρηθει και να μην την πειραξει κανεις στον δρομο
Κατι τετοιοι χαλανε την πιατσα -
αδικο εχει? με τετοιους αλητες που κυκλοφορουν τετοιες ωρες στο δρομο!
ενταξει... σοβαρα, αυτο ΔΕΝ υπαρχει ρε γαμωτο... να συζησουν.. πιο βολικο! -
Αυτο προτεινα κι εγω. Θα συζησουν, θα παντρευτουν, λεει
-
ετσι! Η γυναικα δημοσιος υπαλληλος/υπαλληλος τραπεζης, να υποθεσω?
να συζουν, να παντρευονται, να δουμε τι υπολοιπο μενει για μας τους λεφτερους! -
Καλυτερο!
Δημοτικη Αστυνομια: 1,5k το μηνα και ξυνεται.
Αυτες ειναι γυναικες για οικογενεια ρεεεεεεεεεεεεεε
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες