-
[quote='HighFidelity']... έφαγα εγώ την δαγκωνιά κατάσαρκα!
/quote]
Και γω μια φορά. Τολμώ να πω ότι μου άρεσε -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
... έφαγα εγώ την δαγκωνιά κατάσαρκα!
Και γω μια φορά. Τολμώ να πω ότι μου άρεσε
Ουυυυ βιτσιόζε...σιχαμένε!
Εντάξει, για μια φορά δεν έγινε και κάτι, αλλά εγώ είχα βγάλει αίμα! Μιλάμε μανία η γκόμενα! -
Μάλλον θα όργωνες καλά γι'αυτό δεν άφηνες περιθώρια άλλης αντίδρασης
-
Ανοίξτε κανένα παράθυρο πάλι ρε σεις, η βαρβατίλα ξεχειλίζει.
-
Βρείτε μου μια λύση και στο εξής τώρα μιας και φαίνεστε έμπειροι
Όταν γνώρισα την 'τωρινή' δεν ήξερα πού μένει και προσφέρθηκα να την πάω σπίτι της. Μου είχε πει ότι μένει στην ίδια περιοχή με την πρώην αλλά δεν φανταζόμουν αυτό που θα τύχαινε:
ούτε 200 μέτρα απόσταση Άσε που για να φτάσω σπίτι της νυν περνάω ακριβώς μπροστά από το σπίτι της πρώην εκτός και κάνω τρελό κύκλο.
Εκτός του ότι με χαλάει ψυχολογικά καμιά φορά το θέμα έχω αποφύγει στην τρίχα 'περίεργες' συναντήσεις. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχουμε πέσει φάτσα με φάτσα (κυκλοφορεί κι αυτή με καινούριο αμόρε σαφώς) αλλά γενικά μπαίνω στο stealth mode όταν πλησιάζω την περιοχήΣτην αρχή μια φορά που με είχε δει η πρώην μου νόμιζε ότι τρελάθηκα και την παρακολουθώ
-
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα για να αναζητάς λύση : αναζητάς λύση στο 'πρόβλημα' ότι έχεις 2 αυτιά και 5 δάχτυλα στο χέρι σου...
Ε λοιπόν ναι : αυτό δεν είναι πρόβλημα -
τι ακριβως μας ζητας, δεν καταλαβα..
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα για να αναζητάς λύση : αναζητάς λύση στο 'πρόβλημα' ότι έχεις 2 αυτιά και 5 δάχτυλα στο χέρι σου...
Ε λοιπόν ναι : αυτό δεν είναι πρόβλημαενταξει.. αν μας εξηγησεις πως βρεθηκαν τα 2 αυτια στο χερι του!
-
Κοίτα να δεις καμιά φορά πως τυχαίνουν τα πράγματα ρε φιλε! Απλά μην το σκέφτεσαι. Προχώρα σαν να μην ήταν εκεί το σπίτι της πρώην. Βασικά να είναι μόνο αυτό οκ μην είναι και γνωστές εκεί θα έχει πλάκα . Πέρα από την πλάκα συνέχισε και μην δίνεις σημασία. Αντίστρεψε το θέμα. Σκέψου να ερχόταν η κοπέλα να σε πάρει (άκυρο αυτό βέβαια αλλά είναι υπόθεση εργασίας ) και να έμενες δίπλα στον πρώην της. Θα ήθελες αυτό να την επηρεάζει ή να την κάνει να το σκέφτεται και να προβληματίζεται? Όχι θαρρώ. Οπότε και εσύ θα είσαι κύριος (που είσαι βέβαια) και θα προχωρήσεις κανονικά με το νέο σου αμόρε και θα πηγαίνεις εκεί προσπαθόντας να μην το σκέφτεσαι καθόλου. Δεν το διάλεξε η καημένη.
-
Και γω αδυνατώ να εντοπίσω το πρόβλημα...
Μόνο θετικά αποτελέσματα μου έρχονται στο μυαλό... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ε λοιπόν ναι : αυτό δεν είναι πρόβλημαενταξει.. αν μας εξηγησεις πως βρεθηκαν τα 2 αυτια στο χερι του!
Δηλαδή εσύ τα έχεις αλλού ?
-
Δεν ζητάω κάτι tm απλά αναφέρω την κατάσταση μιας και η συζήτηση πήγε κατά κει
Μωρέ όχι μόνο υπάρχουν κι άλλες 'γνωστές' στην περιοχή αλλά το σημείο σφύζει από ξαδέρφες, φίλες, συμφοιτητές/τριες, συγγενείς της πρώην (πέφτω πάνω τους κατά καιρούς αλλά είπαμε, stealth mode) Κι άντε τώρα να εξηγήσεις στην νυν γιατί δεν θες να πας για ταινία στο σινεμά που είναι δίπλα στο σπίτι της ή για καφέ εκεί πιο κάτω και προτιμάς να οδηγείς κανα μισάωρο και να φτάνεις οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί Βασικά είναι μήνες τώρα που υπάρχει αυτή η κατάσταση και σαφώς το κρύβω από την νυν κοπέλα μου γιατί αν το ακούσει θα ξενερώσει Πάντως αν βρεθεί στο μέλλον (λέμε τώρα) και τρίτη από την ίδια περιοχή θα την αναγκάσω να μετακομίσει
Τα θετικά που τα βρίσκετε πείτε μου κι εμένα να τα εκμεταλλευτώ
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εμένα δεν μ'αρέσει να μαμάω με παρέα πάντως... Μια φορά ήμαστε σε διακοπές με άλλους δίπλα και για να μην ακούσουν αυτοί, έφαγα εγώ την δαγκωνιά κατάσαρκα!Σ'αφήνω μόνους λοιπόν να περιαυτολογήσετε ...ψωνάρες!
Κοίτα, αυτό είναι σχετικό...
Προφανώς το έχεις συνδυάσει στο μυαλό σου με μια επίπονη εμπειρία, αλλά υπάρχει και η άλλη όψη.
Πχ, λόγω έμφυτου γυναικείου ανταγωνισμού, σε τέτοιες περιπτώσεις τα δίνουν όλα!
Μιλάμε για περιπτώσεις που υπάρχει και μια κάποια εξοικείωση βέβαια.. σε τέτοια φάση (εγώ με τη δικιά μου και ο κολλητός με τη φίλη της, στο ίδιο σπίτι, αλλά σε άλλα δωμάτια*) είχαμε περάσει υπέροχα και είχαμε ρίξει τρελό γέλιο..*Εμείς βέβαια όλο το 3ήμερο συνωμοτούσαμε για το πως θα τις καταφέρουμε για παρτούζα, αλλά δε μας έκατσε!
-
Αφού όλες, νυν, πρώην πιθανότατα και μέλλουσες από κει είναι δεν μετακομίζεις εσύ καλύτερα να μειώσεις και τα έξοδα? Αφού σε θέλει η περιοχή βρε παιδί μου
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
*Εμείς βέβαια όλο το 3ήμερο συνωμοτούσαμε για το πως θα τις καταφέρουμε για παρτούζα, αλλά δε μας έκατσε!
Επιτέλους ένα post που έχει σχέση με το θέμα : αυτό μάλιστα, αυτό είναι ο ορισμός σωστής κοινωνικής συμπεριφοράς
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
*Εμείς βέβαια όλο το 3ήμερο συνωμοτούσαμε για το πως θα τις καταφέρουμε για παρτούζα, αλλά δε μας έκατσε!
Επιτέλους ένα post που έχει σχέση με το θέμα : αυτό μάλιστα, αυτό είναι ο ορισμός σωστής κοινωνικής συμπεριφοράς
Ας γράψει τότε κάποιος έναν οδηγό δια παν ενδιαφερόμενον!
-
Mάγκες, επειδή το φιλοσοφείτε πολύ, μία είναι η λύση:
http://www.amazon.co.uk/Game-Penetratin ... 26&sr=8-10 -
Αφού όλες, νυν, πρώην πιθανότατα και μέλλουσες από κει είναι δεν μετακομίζεις εσύ καλύτερα να μειώσεις και τα έξοδα? Αφού σε θέλει η περιοχή βρε παιδί μουΜπα δε με παίρνει θα με φάνε λάχανο! Βιώνω τραγικές καταστάσεις του τύπου 'Α κάτσε να πάρω μια κάρτα από το περίπτερο' να ο θείος_πρώην στο περίπτερο εεεε μωρό μου άσε θα πάρουμε από παρακάτω που θα είναι στο δρόμο μας Καμιά φορά με πιάνουν τα γέλια με την τραγικότητα των γεγονότων
-
Σίριαλ κανονικό μιλάμε! Κουράγιο
-
Σίριαλ κανονικό μιλάμε! ΚουράγιοΧαχα ευχαριστώ, προσπαθώ να την παλέψω
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες