-
Οι γυναίκες σε ένα βασικό υποσυνείδητο επίπεδο ενδιαφέρονται για 2 κατηγορίες ανδρών:
α) Τα αρσενικά κατάλληλα για τεκνοποίηση. Αυτά που είναι υγιεί με καλό φαινότυπο και κατάλληλη συμπεριφορά (κυρίαρχα αρσενικά) που δείχνει ικανότητα να παράγουν καλούς απογόνους
β) τα κορόιδα που θα τα μεγαλώσουν (μεγάλη εντύπωση μου είχε κάνει και κάτι που είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ για ένα είδος σπουργιτιών όπου η θηλυκιά έβρισκε ένα κορόιδο, τον άφηνε να την γονιμοποιήσει και μετά άδειαζε το σπέρμα του και πήγαινε τρεχάτη να βρει τον αλήτη σπούργιτο ενώ ο μ@λ@κ@ς έφτιαχνε τη φωλιά! )Σε όλα τα θηλαστικά τα θηλυκά επιλέγουν και τα αρσενικά πηδ@νε ότι τους κάθεται. Στο ανθρώπινο ζώο όμως το παιδί θέλει τουλάχιστον 7 χρόνια φροντίδας (στο homo hellenicous συνήθως πάνω από 30 ), οπότε ο άνδρας κάνει ένα συμβόλαιο με την γυναίκα ότι θα κάνει την επένδυση να βοηθήσει στο μεγάλωμα με αντάλλαγμα την εξασφαλισμένη πατρότητα (κούνια που τον κούναγε δηλαδή) και την διαιώνιση των γονιδίων του. Έτσι εξηγείται το πόσο διαφορετικά κριτήρια θέτουν και τα 2 φύλα για τις προσωρινές σχέσεις τους από την μία (έχουμε και το προνόμιο/κατάρα(;) να είμαστε σεξουαλικά ενεργοί όλο τον χρόνο) και τις μακροχρόνιες από την άλλη (όπου οι αξιοπιστία είναι το βασικά κριτήριο).
-
Έχω μια απορία...
Σε μια σχέση λεσβίας με gay ποιός είναι ο άντρας και ποιά η γυναίκα;
-
Πως τρομάζεις έναν άντρα;
Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έχω μια απορία...Σε μια σχέση λεσβίας με gay ποιός είναι ο άντρας και ποιά η γυναίκα;
Οι ρόλοι εναλάσονται...
-
Και επειδή βλέπω τις λιγοστές γυναίκες του φορουμ να την κοπανήσανε, και ως συνήθως πάλι μόνη ( ), και επειδή εγώ δεν το βάζω κάτω, θα επιστρέψω κάποια στιγμή με ένα μεγάλο ποστ που θα αφορά εσάς, και όχι εμάς...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έχω μια απορία...Σε μια σχέση λεσβίας με gay ποιός είναι ο άντρας και ποιά η γυναίκα;
Ο...δονητής;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Έχω μια απορία...
Σε μια σχέση λεσβίας με gay ποιός είναι ο άντρας και ποιά η γυναίκα;
Ο...δονητής;
Δεν υπάρχει πάντα δονητής...
-
Δεν αντιλέγω,εσύ ξέρεις καλλίτερα προφανώς!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Δεν αντιλέγω,εσύ ξέρεις καλλίτερα προφανώς!Τα φαινομενα απατουν.
-
chazlp1989
Εχω γραψει καποια πραγματακια. Κανε τον κοπο να τα διαβασεις και να τοποθετηθεις. Στο πρωτο ποστ μου, 1-2 σελιδες πριν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
chazlp1989Εχω γραψει καποια πραγματακια. Κανε τον κοπο να τα διαβασεις και να τοποθετηθεις. Στο πρωτο ποστ μου, 1-2 σελιδες πριν.
Eντάξει...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κατ'αρχας, εχετε καταλαβει πως εδω και 6,5 σελιδες μιλατε μονοι σας γιατι οι γυναικες του φορουμ απλα βαρεθηκαν? Τεσπα, παμε και οποια τα διαβασει.Οι γυναίκες του forum είναι ελάχιστες... Εγώ είμαι συνεχώς στο internet και γι' αυτό συνεχίζω να απαντάω. Να μην βλέπουμε μόνο τα στραβά του άλλου φύλου όμως.
Μερικες παρατηρησεις προς τις γυναικες εδω μεσα:
α) το να φτιαχνεστε για να μεινετε μονες μεσα στο σπιτι, ειναι τουλαχιστον χαζο. Δεν θα σας δει κανεις, τσαμπα κοπος. Αν το κανετε για να νιωσετε ομορφα για τον εαυτο σας, τοτε εχετε ακομα μεγαλυτερο προβλημα
Φτιάχνομαι, για μένα σημαίνει σηκώνομαι από το κρεβάτι, πλένομαι, κάνω μπάνιο, ντύνομαι (με το τζινάκι μου και με μία απλή μπλούζα), και βάζω κρέμα... Ναι, μην αρχίσετε να κοροιδεύετε. Έτσι νιώθω όμορφα για τον εαυτό μου. Δεν θεωρώ φυσιολογικό να βαφτώ και να φορέσω κοσμήματα. Στο σπίτι είμαι άλλωστε. Έτσι είμαι έτοιμη, και αν έρθει κάποιος επίσκεψη, και αν παραστεί μία ανάγκη να βγω βιαστικά έξω.
β) το να σας πειραζει που ολο το μαγαζι κοιταει τα βυζια και τον κωλο σας ενω φορατε ντεκολτε Pamela Anderson και φουστα που κανονικα ειναι ζωνη, ειναι τουλαχιστον δειγμα σχιζοφρενειας. Τα φορατε ΑΚΡΙΒΩΣ για να προκαλεσετε και για να σας κοιτανε.
Συμφωνώ απολύτως...
Δεν φοράω άλλωστε ποτέ τέτοια ρούχα, δεν είναι του στυλ μου, ούτε μου αρέσουν, ούτε μου ταιριάζουν, ποτέ δεν είχα στόχο να προκαλέσω με αυτό τον τρόπο, οπότε δεν το σχολιάζω.γ) ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. Γουσταρετε να μπλεκετε με ΜΑΛΑΚΕΣ. Και αφου μπλεξετε με μαλακα και φατε τα μουτρα σας, κλαιγεστε για λιγο στην κολλητη σας για το ποσο μαλακες ειναι οι αντρες, και μετα πατε και πεφτετε στον επομενο και σαφως μεγαλυτερο ΜΑΛΑΚΑ που θα βρειτε.
Επίσης δεν μου έχει τύχει, είμαι πολύ επιλεκτική σε τέτοια θέματα...
Αλλά οι κολλητές μου όλο αυτό παθαίνουν, και μου κλαίγονται όλη την ώρα για μλκς... Χτυπάει το τηλέφωνο στις 3 τα ξημερώματα:- Έλα αγάπη; (μιξοκλαίει από μέσα...)
- Τι είναι βρε και με παίρνεις τηλ τέτοια ώρα;
- Να με παράτησε... (αρχίζει να κλαίει με λυγμούς)
τη συνέχεια την ξέρετε... Και επίσης μπορείτε να φανταστείτε πόσα θέλω να της σούρω τέτοια ώρα που με πήρε τηλ αλλά κρατιέμαι. *Μα καλά χριστιάνή μου, εγώ φταίω που είσαι ηλίθια και μπλέκεις με τον κάθε μαλάκα που βρήσκεις μπροστά σου; *
Καλά το αν γουστάρουν να μπλέκουν με μαλάκες όλες, δεν το ξέρω... Ίσως να φταίει ένας πρόσφατος χωρισμός από έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος σε τυφλώνει και σε ωθεί σε τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό πιστεύω εγώ. Και αν γίνει η αρχή χέσε μέσα.
δ) Ακομα χειροτερα, οταν σας δειξει ενδιαφερον ενας σωστος ανθρωπος, θα τον ΜΑΜΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ (και οχι με την καλη εννοια). Ακριβως επειδη θα του βγαλετε ολα τα ζορια που σας εχουν μαζευτει απο τους προηγουμενους μαλακες και επειδη αφου αυτος δεν ειναι μαλακας, δεν μπορει/θελει να σας δουλεψει εκεινος και να σας κοψει την φορα.
Δεν θα ξεχασω ποτε σχολιο ωραιας φιλης μου που μου ειπε 'ε ενταξει αντι να κανεις εσυ το παιχνιδι σου, το εκανε εκεινη' και 'βρες καποια που να ειναι στα μετρα σου' για μια γκομενα που με δουλεψε, ενω ολη η παρεα γνωριζει οτι ο μετριοτατης εμφανισης φιλος της την εχει κανει ΤΑΡΑΝΔΟ. Κρατηθηκα πολυ για να μην ανοιξω το στομα μου...
Την δικιά σου ιστορία δεν την σχολιάζω...
Πάμε στο άλλο... Συμφωνώ και σε αυτό. Επίσης και αυτό δεν το κάνω. Δεν τις θεωρώ σωστές τέτοιου είδους συμπεριφορές. Και όπως δεν θέλω να μου συμπεριφερθούν ποτέ έτσι, δεν τους συμπεριφέρομαι και εγώ. Ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος/σίγουρη από την αρχή για τις προθέσεις του άλλου/άλλης. Πρέπει να κρατάς και την λεγόμενη ''πισινή'', χωρίς όμως να του/της βγάζεις το λάδι.ε) Τελευταιο και σημαντικοτερο. Ακομα και αν καποια απο τα παραπανω ή ολα σας φαινονται μαλακιες (που δεν ειναι, ειναι ακριβως ετσι οπως τα λεω απλα μερικες δεν τα εχετε συνειδητοποιησει ακομα), εσεις μας εχετε κανει να τα πιστεουμε αυτα με την συμπεριφορα σας. Τουλαχιστον αυτο το τελευταιο θα επρεπε να σας ανησυχει...
Δεν είναι μαλακίες, και νομίζω πως με τα λεγόμενά μου, αποδεικνύω ότι είναι σωστά. Προσωπικά πιστεύω πως τα έχω συνειδητοποιήσει. Και λυπάμαι που πολλές δίνουν αυτή τη λανθασμένη εντύπωση στους άντρες.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. -
Θες να τα φτιαξουμε?
(μουσικη υποκρουση απο παλια γαλλικη ταινια, ενας μεγαλος ερωτας ξεκιναει, κλπ κλπ κλπ )
-
Πω πω...πολύ υλικό μαζεύεται , το ...σεντόνι απλώνεται κι εγώ δεν έχω χρόνο για να γράψω!
Μου φαίνεται θα στρωθεί καλά το ΣΚ μόλις γυρίσω από το εκτός έδρας...
Συνεχίστε, συνεχίστε όμως! -
HighFidelity
είσαι Υψιλής Πιστότητας εγκάθετος! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
HighFidelity
είσαι Υψιλής Πιστότητας εγκάθετος!Δεν το περίμενα πάντως ποτέ, σε ένα τέτοιο φορουμ να γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Θες να τα φτιαξουμε?(μουσικη υποκρουση απο παλια γαλλικη ταινια, ενας μεγαλος ερωτας ξεκιναει, κλπ κλπ κλπ )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θες να τα φτιαξουμε?
(μουσικη υποκρουση απο παλια γαλλικη ταινια, ενας μεγαλος ερωτας ξεκιναει, κλπ κλπ κλπ )
Τι έπαθες Πασχούλη;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
HighFidelity
είσαι Υψιλής Πιστότητας εγκάθετος!Είναι που μερικές φορές , μετατρέπομαι από Hi-Fi σε Hi-End!
Και συγνώμη κ. Μωβεράτορα, αλλά είμαι Υψηλής Πιστότητας , και ουχί...Ηψιλής ...Διατηρώ βέβαια την ...Ψιλή Κυριότητα του ονόματος!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Θες να τα φτιαξουμε?
Τι έπαθες Πασχούλη;
Κοκομπλοκο.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες