-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στιβ μια παλιά παροιμία λέει ότι όταν ακούς πολλά κεράσια να κρατάς μικρό καλάθι...Ετσι ειναι φιλε μου Αλεξανδρε. Αυτοι παν να μας βγουνε μπηχτες. Μπορει και αυτοι να κρατανε 'μικρο καλαθι' και να κελαηδανε για να παρηγορηθουν
-
Στηβ ειναι απλα τα πραγματα. Αν προσεξεις λιγο τον εαυτο σου την εικονα σου δηλ γενικα ριξεις και δυο τρια φραγκα παραπανω πηδας και τον Σπαλιαρα και τον Τατσοπουλο και καθε αλλον που κανει τον γαμια...
Αν ξερεις και ξεχωριζεις ποιες γυναικες θελουν γαμησι επιτοπιο ( που ειναι χιλιαδες απλα δεν το ξερουμε) πας για βιταμινες αμεσως .....
Εγω πιστευω πως οι παραπανω με 4000 μαλ...ες το χρονο μπορει να την εβγαλαν σεξουαλικα..... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Στηβ ειναι απλα τα πραγματα. Αν προσεξεις λιγο τον εαυτο σου την εικονα σου δηλ γενικα ριξεις και δυο τρια φραγκα παραπανω** πηδας και τον Σπαλιαρα και τον Τατσοπουλο και καθε αλλον που κανει τον γαμια...**
Αν ξερεις και ξεχωριζεις ποιες γυναικες θελουν γαμησι επιτοπιο ( που ειναι χιλιαδες απλα δεν το ξερουμε) πας για βιταμινες αμεσως .....
Εγω πιστευω πως οι παραπανω με 4000 μαλ...ες το χρονο μπορει να την εβγαλαν σεξουαλικα.....forget it Thanos. Ναι αυτοι εχουν βαλει στο λογαριασμο και τις φαντασιωσεις τους.
Χαμός σε μαγαζί της Πάτρας: Νεαρή πήγε στην τουαλέτα για να 'φτιαχτεί' και βγήκε...
Το θέμα είναι ότι πάνω στην… φούρια τους και μέσα στα σκοτάδια η νεαρή δεν είχε δει ότι κάτι είχε ξεμείνει στα μαλλιά της από τον απρόσεκτο νεαρό. Κάτι που έπρεπε να καθαριστεί.Όταν με το καλό βγήκε από την τουαλέτα και μετά από αρκετή ώρα, με την κοπέλα να πίνει το ποτό της σαν μην τρέχει τίποτα, το πρόσεξε τελικά η παρέα της. Καταλαβαίνετε τι έγινε. Τα πειράγματα από τις φίλες και τους φίλους της έπεσαν βροχή. Η ίδια βέβαια έφυγε αμέσως για το σπίτι της. Όχι γιατί ντράπηκε. Απλά έπρεπε να λουστεί…
http://www.athensmagazine.gr/eparxia/xamos-se-magazi-ths-patras-nearh-phge-sthn-toyaleta-gia-na-ftiaxtei-kai-bghke -
Όλα τα κουλά στην Πάτρα γίνονται...
Παρτούζες με φοιτήτριες, παντρεμένες, φλόκια στο κεφάλι, κερδίζει ο άλλος το τζόκερ 15.500.000 με 2,5 ευρώ...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Όλα τα κουλά στην Πάτρα γίνονται...Παρτούζες με φοιτήτριες, παντρεμένες, φλόκια στο κεφάλι, κερδίζει ο άλλος το τζόκερ 15.500.000 με 2,5 ευρώ...
Κατι γινεται εκει. Δεν εχει κανενας τπτ καμια ακρη να μας πει τι παιζει;
-
Το Παπανδρεικο δεν ειναι απο κει? Λογικο δεν ειναι?
-
Το Παπανδρεικο δεν ειναι απο κει? Λογικο δεν ειναι?Πως σου ηρθε ρε θηριο αυτη η σκεψη.
-
-
μάγκες πήρα μτχ continental gt..νομιζω οτι θα πρεπει να παρω γραμματέα για τα χαρτάκια στο παρμπρίζ..LOL
μια φορα ζει κανεις..
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
μάγκες πήρα μτχ continental gt..νομιζω οτι θα πρεπει να παρω γραμματέα για τα χαρτάκια στο παρμπρίζ..LOLμια φορα ζει κανεις..
τί πίνεις;;;
-
Τζιν τονικ συνήθως ή λευκό κρασί..
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Όλα τα κουλά στην Πάτρα γίνονται...Παρτούζες με φοιτήτριες, παντρεμένες, φλόκια στο κεφάλι, κερδίζει ο άλλος το τζόκερ 15.500.000 με 2,5 ευρώ...
Plot twist....μήπως τα φλοκια ήρθαν απο αυτον που κέρδισε το Τζόκερ κι αρα ήξερε πολύ καλά τι έκανε η νεαρά;
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Όλα τα κουλά στην Πάτρα γίνονται...
Παρτούζες με φοιτήτριες, παντρεμένες, φλόκια στο κεφάλι, κερδίζει ο άλλος το τζόκερ 15.500.000 με 2,5 ευρώ...
Plot twist....μήπως τα φλοκια ήρθαν απο αυτον που κέρδισε το Τζόκερ κι αρα ήξερε πολύ καλά τι έκανε η νεαρά;
Εχουν βρει το κολπο εκει και εμεις τραβαμε κουπι. Τωρα για να μην αφηνουμε την φαντασια να οργιαζει, οταν διαβαζουμε τετοιες φασεις, μην πηγαινει παντα το μυαλο μας σε κοματους. Ενταξει πολλες φορες ειναι κοντα στο μετριο οι πρωταγωνηστριες. Εκτος αν ειναι σκνιπες απο το ποτο ή τρεχουν στο αιμα τους χημικα ή και τα δυο.
Χώρισες; Τι πρέπει να κάνεις για να το ξεπεράσεις
http://trelogaidouri.blogspot.nl/2015/12/horises-ti-prepei-na-kaneis-gia-na-to-xeperaseis.html
Κακα τα ψεματα. Αν μας χωρισουν ειμαστε σε δυσκολοτερη θεση απο οτι αν τις χωρισουμε. Αυτες βρισκουν ευκολα παρηγορια και εκει που θελουν. Εμεις πρεπει να ψαξουμε και αν εχουμε φαει και καψουρα, αντε ψαξε με την καρδια σμπαραλια. Λενε οτι ο ερωτας περναει με ερωτα. Εχω διαβασει οτι οταν ερωτευεσαι ο εγκεφαλος εκριει ουσιες οπως οταν εθιζεσαι στο τσιγαρο και τα ομοια. Αρα για εμενα αυτη η συνταγη ειναι σαν να λεω, κοβω το ποτο και αρχιζω κατι χειροτερο. Δλδ, αν πας να το ξεπερασεις με αλλον ερωτα, παλι στην απο κατω εισαι. Παλι δλδ εισαι εξαρτομενος.
Η λυση. Συναισθηματικη απεξαρτηση. Δεν εξαρτομαι συναισθηματικα, δεν βασιζω την ευτυχια μου σε μια γυναικα. Την ψαχνω μεσα μου. Μπορει να χρειαστει να πρεπει να μεινεις μονος απο γυναικα. Δεν παθαινεις τπτ. Πανε γλεντα με φιλους, πανε γυμναστηριο, πανε low - kick και τα παρομοια να ψηθεις και λιγο και οταν τα βρεις με τον εαυτο σου και γουσταρεις μαζι του, τοτε η γυναικα δεν θα εχει τοσο επηρροη πανω σου.
Το δευτερο. Μην πας σε κοντρα με την πρωην. Εισαι νοκ αουτ πριν μπεις στο κλαμπ, μπαρ, καφε που ειναι και εκεινη. Εκεινη πλεον ειναι αλλου, στην παρτη της ή στον επομενο. Εσυ εισαι ακομη στα παλια. Δλδ εισαι ληγμενος. Αλλο να τυχει να βρεθεις καπου που ειναι και εκεινη και αλλο να πας για να της την σπασεις. Ειναι σαν να θελεις με καριοφιλι να καταριψεις f16.
Τρια. Δινεις εντολη σε φιλους να μην σου λενε για αυτην. Που την ειδαν, με ποιον και πως ηταν αν περνουσε καλα κλπ. Μπρος κοιτας, οχι πισω. Τωρα εχει και το facebook. Την ξεχνας και απο εκει και το βασικοτερο. Σβηνεις το κινητο της. Μετα απο λιγο καιρο θα το ξεχασεις οποτε και να θες δεν θα μπορεις να την παρεις. Δεν απαντας σε κληση της. Μην ζεις με την ελπιδα πως θα γυρισει. Τι να το κανεις; Απο την στιγμη που μια φορα αποφασισε να φυγει, εληξε. Εκτος αν θες να μετρησεις ποσες ακομη θα φυγει και θα παιζει μαζι σου. Τοτε μην μιλας, γαβγιζε. Ναι γιατι εισαι πλεον το σκυλακι της.
Τεσσερα. Εννοειται πως δεν κανεις μλκιες για να σε λυπηθει. Πινεις, μπλεκεις με ουσιες, πας κλαις να τα βρειτε κλπ. Γυναικα που ειναι μαζι σου απο οικτο ειναι οπως στο νοσοκομειο που καθεσαι πανω απο το κρεβατι του μελλοθανατου, μεχρι να μας 'αφησει'.
Πεντε. Λες και το πιστευεις πως η ζωη συνεχιζεται. Επεσες σε μια λακουβα. Ok. Οπως ολοι. Φτιαχνεις την ζημια, σπιναρεις και συνεχιζεις για αλλου. Εκτος αν θες να μεινεις στην λακουβα μεσα.
Εξι και το σημαντικο. Αν δεις πως δεν την βγαζεις, ζητας βοηθεια απο ειδικο. Δεν ειναι ντροπη. Η ερωτικη απογοητευση εχει στειλει πολλους σε δρομους χωρις γυρισμο γηινους (ουσιες κλπ) ή ουρανιους (αυτο δεν θελει ερμηνεια). -
Στηβ οταν χωρισεις το πρωτο που κανεις ειναι να ξεφορτωθεις πραγματα που σου θυμιζουν την παρουσια της. Αν εισαι καψουρης την εβαψες. Αν σε εθιξε απλα ψυχολογικα ρωτας τον εαυτο σου τι θα ηθελες ποιο πολυ να κανεις να ννιωσεις καλυτερα. Αναλογα πραττεις.
Εγω πχ παιρνω μια βιζιτα πολυτελειας. Τη μαμαω τη βριζω αναλογα την περισταση με μετρο ομως και μολις με πει ψυχοπαθη και φτασει στο αμην την πληρωνω και φευγει για τον γιατρο....
Πλακα κανω..... -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
μάγκες πήρα μτχ continental gt..νομιζω οτι θα πρεπει να παρω γραμματέα για τα χαρτάκια στο παρμπρίζ..LOLμια φορα ζει κανεις..
Πηρες δανεικη η αγορασες? Αλλα τα χαρτακια λογικα θα τα αφηνουν ολες οι πονοψυχες γυναικες..... με λεφτα αισθηματα και 'ειδικες' αναγκες ..... Αλλα κουκλες κατα τ αλλα...
-
αγόρασα..με ξένα νουμερα φυσικά..
δανεική που να βρεις τέτοια..?
-
Στηβ οταν χωρισεις το πρωτο που κανεις ειναι να ξεφορτωθεις πραγματα που σου θυμιζουν την παρουσια της. Αν εισαι καψουρης την εβαψες. Αν σε εθιξε απλα ψυχολογικα ρωτας τον εαυτο σου τι θα ηθελες ποιο πολυ να κανεις να ννιωσεις καλυτερα. Αναλογα πραττεις.
Εγω πχ παιρνω μια βιζιτα πολυτελειας. Τη μαμαω τη βριζω αναλογα την περισταση με μετρο ομως και μολις με πει ψυχοπαθη και φτασει στο αμην την πληρωνω και φευγει για τον γιατρο....
Πλακα κανω.....Εγω μαζεύω ολες τις πρωην μαζι σε ενα μαγαζί και τις κερνάω..Οποτε ξερουν η μία την άλλη και φεύγουν με ψυχολογικά το ίδιο βράδυ..πεφτει και κανενα μαλλιοτράβηγμα που και που..εννοειται σ αυτο το σημειο την κάνω με ελαφρά..
-
Ωραιο το μαλλιοτραβηγμα ρε παιδι μου.....
-
Πλακα κανω.....Ρε Θαναση με εστειλες τωρα. Το ποιο βασικο και το πρωτο που κανω ξεχασα και ειναι αυτο που λες. Οτι ειναι δικο της, παει σκουπιδια. Τα τιμαλφη πως τα λενε αυτα τα χρυσαφικα, τα δινω πισω, αν δεν τα δεχτει τα βαζω σε φακελο και τα δινω σε φιλη της και της τα δινει. Οταν ανοιξει τον φακελο ειναι αργα για να μην τα παρει. Για περιπτωση καψουρας γραφω. Δλδ για βαρεια περιστατικα. Ισως φιλε μου καλε Θαναση δεν το πιστεψεις. Δεν εχω παει ποτε με γυναικα πως να το πω, δεν θελω να τις προσβαλω γιατι και αυτες κανουν μια δουλεια, για εμενα σεβαστη απολυτως, ας πουμε επαγγελματια στα ερωτικα. Κοιτα, δεν μπορω την υποκρισια. Η κοπελα αυτη μπορει να υποκριθει κλπ. Θελω αυθορμητα πραματα. Να κατσω να πιω με αυτες τις κοπελες ποτο, καφε να τα πουμε δεν εχω θεμα. Ισες με ολες τις αλλες ειναι. Αλλα δεν μου αρεσει το σεξ το κατα παραγγελεια. Εμενα. Εσενα, εχω και εναν φιλο που του αρεσει πολυ. Ενταξει γουστα ειναι. Δεν το κατακρινω. Θα μου πεις, αν μυριστει ομως μια χρημα και σου ξυθει, δεν ειναι και αυτο το ιδιο; Δεν ειναι για εμενα. Exω παει αλλα μονο για να πληρωσω και να δω 'παιχνιδια' με 2 γυναικες. Τα παιχνιδια μεταξυ γυναικων μου αρεσουν.
Η γυναικα ρε παιδι μου, εκφραζει το ωραιο. Οπως και να το κανεις ειναι κατι που το κοιτας και σου αρεσει. Αλλιως ειναι να βλεπω σφιχτες ξυρισμενους και αλλιως το απαλο δερμα, τα χειλη τα σαρκωδη, τα λαγνο βλεμα, το παιχνιδιαρικο υφος. Δλδ τωρα θα αναψω φωτιες. Λενε για υιοθεσια παιδιων απο ομοφυλα ζευγαρια. Ειμαι κατα. Αλλα λεμε τωρα, αν ηταν να διαλεξω, θα ηθελα να με μεγαλωσουν δυο μαμαδες. Ασχημα θα ηταν δλδ, να ημουν στην μεση και να ηταν δεξια και αριστερα δυο γυναικες; Βασικα ετσι και αλλιως, απο τα 12 και μετα με την μητερα μου μεγαλωσα. Ο αλλος αντιο. Αν μου εφερνε η μητερα μου, μια ακομη μητερα φιλη της θα ζητουσα να την περασω απο 'εξετασεις' για να την εγκρινω Η μητερα μου δεν εφερε ποτε αντρα στο σπιτι, ηταν διακριτικη με την μετα απο πολυ καιρο (γιατι η γυναικα ειχε ενα τραυματικο επισοδειο, 10+ χρονων) αισθηματικη της ζωη, ειχα παθει και εγω ενα σοκ και φοβομουν να ξαναμπει αντρας, ποσο παραπανω ενας ξενος, οταν ο δικος μου, σηκωνε χερι, ο ξενος ακομη χειροτερα. Μονον αρσενικος σκυλος κυκλοφορουσε και ο θειος μου (ο αδερφος της) που με μεγαλωσε μεσα στο σπιτι. Ο θειος μου ειχε οικογενεια, αλλα ερχοταν, ή με επαιρνε στο σπιτι του με τα παιδια του κλπ. Ε μπορει και κανενα αρσενικο κουνουπι Εμπαιναν γνωστοι και φιλοι. Αλλα για να βγουνε. Οχι για να μεινουν στο σπιτι. Θα τους δαγκανα το λαρυγγι και δεν με νοιαζει που δεν ηταν πατερες μου. Δεν ηθελα μονιμο αντρα στο σπιτι. Για εμενα αυτο ηταν αιτια πολεμου. Ενας πιθανος εφιαλτης. Κανενας μονιμα. Να του πιασουν τα νευρα να μου φερουν αναμνησεις, να φορτωσω και μετα δεν ξερω τι και πως, ας προσεχε.
Εκανα χρονια να καταλαβω πως ολοι οι αντρες συζυγοι δεν ειναι μποξερ στις γυναικες τους. Και την μανα μου, το ηξερε και η ιδια, σαν μπραβος ημουν οταν ειμασταν μαζι εξω. Το ματι μου καρφωμενο πανω της, μην την πειραξει κανεις. Ειχα αγριευτει, ενταξει μου εξηγουσε κλπ. Με τον καιρο μου εφυγε ο φοβος μην κανενας την ξαναχτυπησει. Βεβαια ο ανθρωπος που μενει τωρα μαζι της, σιγα μην τον αφηνα. Του ειπα δυο κουβεντες κατ ιδιαν. Τεσπα. Ειναι εγκληματιες οσοι σηκωνουν χερι σε γυναικα. Τελος. -
Στηβ το σοβαρευεις το θεμα οπως βλεπω και βγαζεις προσωπικες σου αδυναμιες και εμπειριες στη φορα. Κοιτα εγω συμφωνω γενικα στις διαπιστωσεις σου και στα συμπερσσματα σου αλλα εδω μεσα κινδυνευεις να παρεξηγηθεις ισως. Καλυτερα να τα λεγαμε οι δυο μας να σου πω κι εγω τα δικα μου διδαγματα απο τη ζωη.
Δεν μπορει να σε καταλαβει ο οποιοσδηποτε που δεν περασε τα ιδια τουλαχιστον.Οι επαγγελματιες αξιζουν μετα το ξενυχτι και με παρεα καλη να γινει χαβαλες. Αλλιως αν εχεις τη δουλεια σου απο δω κι απο κει ισως και τοτε....
Ο πατερας ειναι σημαντικος παραγοντας για το μεγαλωμα ενος παιδιου. Ο σωστος πατερας. Υπαρχουν ομως και αυτοι που δεν ειναι σωστοι αλλα τους αγαπουν και τους συγχωρουν μονο και μονο γιατι....ειναι πατεραδες. Μονο αυτο. Δε μιλαω για ακραιες καταστασεις. Αν και υπαρχουν και σε αυτες τετοια φαινομενα. Το θεμα του ρολου των γονεων στο μεγαλωμα ενος παιδιου ειναι τεραστιο και αφορα πολυ ευαισθητες πτυχες του ανθρωπου.
Οι δυο μαμαδες και οι πενηντα μαμαδες για μενα δεν αναπληρωνουν τον πατερα.
Δικη μου διαπιστωση....
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες