-
....οκ!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ειτε ειναι χοντρες ετε αδυνατες οι γυναικες Στηβ ολες ειναι για τον π....... Το θεμα ειναι ποσο τον εκτιμουν..... Δεν μπορω να σου πω δημοσια να καταλαβεις ποσο τον αγαπουν.... Κανουν τα παντα γι αυτον...
Οπως κι εμεις καψουρευομαστε ετσι κι αυτες καψουρευονται τον π...... Αν εχεις και λιιιιγο απο τα αλλα πακετα δε σε αφηνουν ησυχο. Στο κοβουν και το παιρνουν σπιτι.....
Εισαι και καλη ψυχη?.....Αααααααμαν κολιτσιδα πανω του.....
Υπαρχει περιπτωση που μια γυναικα εκανε σεξ ετσι .....μετα απο γλεντι με καποιον....και ερωτευτηκε.... Ουτε η ιδια δε το περιμενε... Ατελειωτοι οργασμοι....
Υπαρχει περιπτωση γυναικας που επειδη δεν την προσεχε καποιος φιλος της εβαλε την κολλητη της να δωσει ραντεβου σε ξενοδοχειο μαζι του και να πανε μαζι στο ραντεβου για να γ..... κι αυτη μαζι του...
Δεν μπορεις να φανταστεις τι μπορει να κανει μια γυναικα.
Οι παχουλες χοντρες η πες τες οπως θες συνηθως δεν πιανονται στη διαπλοκη...πρεπει να κατσουμε να γραψουμε βιβλίο!
-
-
Η χλιδάτη ζωή ενός πλούσιου κοριτσιού του Instagram - Ξοδεύει 20.000 ευρώ τον μήνα για ψώνια! (Photos)
Στιγμιότυπα από την χλιδάτη ζωή της αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η 20χρονη Λάνα Σολάρο από το Λονδίνο, η οποία όπως δηλώνει ξοδεύει 20.000 ευρώ τον μήνα για πολυτελή παπούτσια, τσάντες και ρούχα.
http://www.topontiki.gr/article/153436/i-hlidati-zoi-enos-ploysioy-koritsioy-toy-instagram-xodeyei-20000-eyro-ton-mina-gia#.VnRToVfw14g.twitter
Μαλιστα. Το ειχα ακουσει στις ειδησεις μου το ειπαν και γνωστοι στην παρεα για αυτην την νεα μοδα. Δειχνουν καποιες τα πλουτη. Επιδειξη πλουτου. Γεματος στην τσεπη, αδειος στην ψυχη; Αν τα χωσω στον καπιταλισμο θα γινω γραφικος; Γραφικος εχει γινει ο καπιταλισμος. Ο κοσμος πειναει σε πολλες χωρες και τα κοριτσια μας δειχνουν την τσεπη τους.
Δεν μπορω να ζω σε αυτο το μηκος κυματος. Ειμαι αλλου.
Youtube VideoΔεν ειναι κακη ιδεα Δημητριε
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
https://didymina.wordpress.com/2008/10/12/316/Καηκε ο καημενος..... Ομως γενικα καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Φοιτητριες με χρημα η χωρις χρημα απο το σπιτι το σεξ σκεφτονται. Παντρεμενες ανυπαντρες με δουλειες τον π..... σκεφτονται. Οι ανεργες σε δευτερο τριτο χρονο οκ!!!
Γαμος?..... Επενδυση.... Η λεξη κλειδι στο μυαλο καθε γυναικας. Γενικα παντα..... Αυτο φυσικα δεν ειναι κατι νεο. Ανεκαθεν ο γαμος επιβιωσης ηταν πρωτο κριτηριο επιλογης γαμπρου .
Σημερα απλα συμβαινει αυτο που ανεφερε ο ταλαιπωρημενος αντρας ποιο πανω. Σου την πεφτουν οταν και οπου θελουν και παιζουν με την ψυχολογια σου . Θρασος που καποτε δεν υπηρχε . Καποτε για να ριξεις γκομενα αναβες κερι στην Παναγια και περιμενες τα μπλουζ το βραδυ στη ντισκο να τη ζητησεις να χορεψετε. Εσφιγγες κι εσφιγγες εβαζες το ποδι αναμεσα απ τα σκελια και δωσε....
Μετα ραντεβου και σε δυο τρια τον φορμαριζες κανονικα και με την αδεια της αστυνομιας...
Κατα τα αλλα τα ιδια ειναι σε γενικες γραμμες...
Γυναικες με λεφτα και στρωμενες δουλειες ειναι για κλωτσιες..... Εγωισμος διαπλοκη και κοροιδια... -
Θελω και εγω να διαβασω καποια στιγμη του Δημητριου το Site. Φαινεται ενδιαφερον. Υπαρχουν σημερα οχι τοσες, οσες παλιοτερα, που επηδει στο σπιτι τα πραγματα ηταν αυστηρα, οταν περνανε σε αλλη πολη, του δινουν και καταλαβαινει. Ξεμπουκωνουν για τα καλα την οπη αναμεσα στα ποδια. Μην πουμε για τις κρυφο-εκδιδομενες. Δυστυχως εχουμε και αυτην την κατηγορια. Δεν με πειραζει το επαγγελμα, αρκει να το εχεις σαν κυριο επαγγελμα. Εκει εισαι συνηδειτοποιημενη λες ας πουμε στον αγαπητικο σου (γιατι εχει εκδιδομενες με σχεση ακομη και παντρεμενες) οτι κανεις αυτο το επαγγελμα να ξερει. Στο κρυφο, μπορει ο αγαπητικος να χαιρεται για το εταιρον ημισι που του ειναι πιστο και εκεινη να του πουλαει υποκρισια με τον τονο. Με τριαξονικα. Αυτο με ενοχλει. Η υποκρισια στην κρυφη. Που θα κανει και αρνητικη κριτικη στην παρεα αν το παει η κουβεντα για εκδιδομενες.
-
Το βιβλίο με τις προσωπικές ιστορίες θα σκίσει..Εχω και εκδοτικό οίκο που θα μας βοηθήσει..
-
Το βιβλίο με τις προσωπικές ιστορίες θα σκίσει..Εχω και εκδοτικό οίκο που θα μας βοηθήσει..Εισητηρια για να την κανουμε στο εξωτερικο να εχεις ετοιμα Δημητριες γιατι στην Ελληδα οποιος τολμησει σε οτιδηποτε, να πει την αληθεια, τον κυνηγανε.
Το διαβασα τωρα το αρθρο που παρεθεσες. Δεν περιμενω οι γυναικες να προσγειωθουν. Ποιο πιθανο ειναι να προλαβουμε να προσγειωθουμε στον Αρη. Ειδες τα μυαλα που κουβαλανε καποιες στο instagram και επηδει βγαλαν δυο φραγκα, με ποση περιφανεια επιδικνυουν τον πλουτο τους; Ξερεις ποσες τετοιες εχει εξω; Αντε σε αυτες να πας να βγαλεις ακρη. Εχουν καβαλησει το καλαμι για τα καλα. Εχουν ξεφυγει απο τα ορια τους και μπηκαν στα δικα μας. Γινανε και αντρες. Ανελαβαν να το κανουν. Θελουν να κανουν κουμαντο στη σχεση, να μην ακουν, να μην συμβουλευονται, να μην μοιραζονται. Τα θελουν ολα δικα τους και ακομη περισσοτερα.
Δυσκολα να βρεις γυναικα που να σεβεται τον ανδρα. Ο ανδρας για τις γυναικες δεν ειναι το συναισθηματικο της συμπληρωμα. Αυτο το εχουν αντικαταστησει με το εγω τους. Ο ανδρας για αυτες, ειναι ενας δονητης με φωνη, ενα ΑΤΜ απο οπου τραβουν χρημα, ειναι αναλωσιμος. Ειναι το κλιμα της εποχης τετοιο. Ψεκαστε, σκουπιστε τελειωσαμε. Ολα στα γρηγορα. Και ολα τα ευκολα. Δεν καθεται κανεις να δυσκολευτει. Μολις βρει δυσκολια την κανει. Δεν καθομαι να σκασω αν θα γμησω. Βγαινω, πινω το ποτο μου, ακουω την μουσικη, ενταξει κοιτω τις γυναικες, αν καμια θελει εχει καλως. Αν δεν θελει δε θα γινω ο καραγκιοζιστης της. Ειπα, αν μου αρεσει θα κερασω αν ανταποκριθει ενταξει, αν οχι δεν επιμενω. Ειμαι αλλου τα εχω βρει με την μοναξια μου και το βασικο Ανηκω σε εμενα. Δεν εχω κολαρο με αλυσιδα και ταμπελακι με ονομα ιδιοκτητη/ιδιοκτητριας:
Οτι λεει ο Μαζωνακης:
Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου
δεν θέλω κανένα μες στη μοναξιά μου
Με λένε παράξενο, δε με πειράζει
μα κάνω για μένα ό,τι μ' αρέσει
Κουράστηκα τόσο, γι' αυτό και με νοιάζει
ξανά η καρδιά μου να μην πονέσει -
Σοφα λογια...
Στο τελος Στηβ θα ενωθουν ολοι και ολες οι καμμενοι να παντρευτουν να ησυχασουμε. Θα μειωθουν οι δουλειες στους ψυχολογους βεβαια αλλα τι πειραζει.... Θα βγαινουν πλεον ευτυχισμενα ζευγαρια. Με τα παιδια ειναι ενα θεμα αλλα με οδηγο τα διδαγματα και τα λαθη του παρελθοντος ισως προκοψουν ποιο πολυ.
Σε λιγο καιρο και με την κριση να μας κυνηγαει οι απογοητευμενοι του ερωτα θα κανουν κομμα και θα κυβερνησουν....
Τι λεω ο π..... -
LOL,
παντως παιδια τοσα χρονια που ζουσα στο εξωτερικο δεν ειχα τετοια θεματα..περνουσα πολυ καλα και ειχα καλές εμπειρίες...τωρα που γύρισα Ελλαδα βλεπω μια πραγματικότητα που δεν μου αρέσει..@sbr εισητήρια θα εχω βγαλμένα για Ταυλανδη...αν πεις σε ελληνίδα οτι πας Ταυλανδη για διακοπές σε κοιτά με μισό ματι έτσι και αλλιώς..
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σοφα λογια...
Στο τελος Στηβ θα ενωθουν ολοι και ολες οι καμμενοι να παντρευτουν να ησυχασουμε. Θα μειωθουν οι δουλειες στους ψυχολογους βεβαια αλλα τι πειραζει.... Θα βγαινουν πλεον ευτυχισμενα ζευγαρια. Με τα παιδια ειναι ενα θεμα αλλα με οδηγο τα διδαγματα και τα λαθη του παρελθοντος ισως προκοψουν ποιο πολυ.
Σε λιγο καιρο και με την κριση να μας κυνηγαει οι απογοητευμενοι του ερωτα θα κανουν κομμα και θα κυβερνησουν....
Τι λεω ο π.....Κεντας Θαναση. Εμπαινε, το εχεις, ριξε γνωση επι των γυναικειων θεματων. Δωσε πονο στις γυναικες, μαστιγωνοντας τες με τις αληθειες που τις ξερουν και τις δημιουργουν ενοχικα συνδρομα. Αλλα ειναι 7ψυχες και επιβιωνουν.
LOL,
παντως παιδια τοσα χρονια που ζουσα στο εξωτερικο δεν ειχα τετοια θεματα..περνουσα πολυ καλα και ειχα καλές εμπειρίες...τωρα που γύρισα Ελλαδα βλεπω μια πραγματικότητα που δεν μου αρέσει..@sbr εισητήρια θα εχω βγαλμένα για Ταυλανδη...αν πεις σε ελληνίδα οτι πας Ταυλανδη για διακοπές σε κοιτά με μισό ματι έτσι και αλλιώς..
Ναι Δημητριε, γιατι στο εξωτερικο υπαρχει και λιγο λογικη. Εδω ειμαστε των ακρων. 'Η θα ειναι σεμνες και για να πιασεις το μπουτι της θα πρεπει να την παντρευτεις (βασικα αυτες μαλλον ειναι υπο εξαφανιση), ή θα πεσεις σε παρθενα που απο πισω θα περνουν τρενα. Εξω, πολλες ξερουν τι θελουν. Λενε, θελω να αραξω, να κανω οικογενεια. Το παιρνουν αποφαση και το κανουν. Εδω δυο λαλουν και τρεις χορευουν μου ειναι. Το ξερεις, το εβγαλε η μυγα κλο και εχσε τον κοσμο ολο; Ε καπως ετσι ειναι. Εβγαλαν δυο πενταροδεκαρες και πανε να μας γεμισουν περιτωματα (να το πω ευγενικα). Πιεστηκαν παλιοτερα και σαν το ελατηριο, πεταχτηκαν και ειναι στον ουρανο. Θα τις παρει χρονο να προγειωθουν.
Ταυλανδη....Ξερω εγω; Εκει δεν πανε παιδερες για σεξοτουρισμο; -
οχι ρε...νορμαλ πραγματα...φουλ ρωσσίδες...
-
οχι ρε...νορμαλ πραγματα...φουλ ρωσσίδες...Ε τοτε ενταξει. Παμε. Ετσι κι αλλιως σε λιγο καιρο δεν θα ειναι για να μεινουμε εδω
Εχουμε ξεφυγει. Οταν το ποτο μιλαει τι να περιμενεις;
http://www.newsnowgr.com/article/886601/apistefto-peristatiko-zevgari-ekane-sex-pano-se-atm-video-18.htmlΟι σχέσεις on-off… Είναι μόνο για δυνατούς παίχτες!
Σήμερα, το on/off είναι το πιο συνηθισμένο είδος σχέσης. Δηλαδή σχέσεις χωρίς πλαίσιο, χωρίς συγκεκριμένη δομή, χωρίς σταθερότητα. Το μόνο της σταθερό είναι η αστάθεια. Είμαστε και δεν είμαστε. Θέλουμε και δε θέλουμε. Ποθούμε και δεν ποθούμε. Ερωτευόμαστε και δεν ερωτευόμαστε. Αυτή είναι η πραγματικότητα των on/off σχέσεων.
http://www.athensmagazine.gr/sexndating/oi-sxeseis-on-off-hellip-einai-mono-gia-dynatoys-paixtes
Καπου εδω ειμαι. Δεν παιζει ο ερωτας σε εμενα. Θελεις να βρεθουμε να κανουμε σεξ; Βρισκομαστε και κανουμε. Θες να βγουμε για καφε, ποτο και αν εχουμε ορεξη και σεξ; Οτι θελησουμε, οπως μας κατσει. Δλδ, μπορουμε να εχουμε μια γνωριμια, που ειτε θα βασιζεται στο σεξ, ειτε και σε εξοδο για καφε, φαγητο, μπυρα και αν εχουμε διαθεση παμε και στο κρεβατι. Την αλλη μερα, ο καθενας στον κοσμο του. Χωρις δεσμευση να ξαναβρεθουμε, να αγαπηθουμε κλπ. Θα τηλεφωνηθουμε ξανα, αν θελουμε για κατι. Αλλα οχι οτι θα τηλεφωνηθουμε οπωσδηποτε. Οπως κατσει, όποτε και αν.
Δλδ γιατι να μπω στο υποκριτικο της σχεσης; Να ερωτευτω για να χωρισω σε λιγο καιρο; Ετσι οπως ειναι σημερα οι καιροι, ή χωριζεις, ή εχεις μεν σχεση αλλα τρως και δινεις κερατο, παιζοντας το και ερωτευμενος. Δεν μου αρεσει η υποκρισια για να κανω τετοιες σχεσεις. Οποτε απο την αρχη, οριζουμε τους ρολους μας και κινουμαστε σε αυτα τα πλαισια. -
http://www.protothema.gr/zoi/article/53 ... gunaikon-/
τι λεν αυτοι ρε παιδιά?
-
Οσες αγγλιδες εχω γνωρισει σε καλα μερη στην Ελλαδα το λιγοτερο ηταν βρωμιαρες. Ουτε ξαναπλησιασα ουτε θα ξαναπλησιασω....
Δεν μου κανει εντυπωση που οι μαρτυριες δημοσιευθηκαν σε βρετανικη εφημεριδα... -
http://www.protothema.gr/zoi/article/538246/eho-na-kano-sex-deka-hronia-mia-nea-moda-metaxu-gunaikon-/τι λεν αυτοι ρε παιδιά?
Μηπως καμια υποβοσκουσα καταθλιψη; Νεα μοδα. Δλδ; Ο κοσμος δεν εχει τι να κανει, εχει χασει καθε νοημα και πειραματιζεται. Ειδα στις ειδησεις να παντρευονται ντυμενοι star wars. Φερανε εκει και ντυμενους ηρωες απο το εργο. Eγω θα την δω Indiana Jones. Το μαστιγιο κανει για πολλες δουλειες
-
Τραγελαφικά σκηνικά: Άρχισαν τα GAY γλωσσόφιλα μέσα στην Βουλή! (PHOTOS)
http://www.athensmagazine.gr/lesbian-gay-bisexual-transgender-news/tragelafika-skhnika-arxisan-ta-gay-glwssofila-mesa-sthn-boylh-photos
Ενταξει για αντρες - γυναικες ειναι το θεμα μας, αλλα μας προεκυψε το Συμφωνο - Συμβιωσης. Να ζησετε (μου αρεσε δεν μου αρεσει δικο μου θεμα, δεν θα το συζητησω). Το εχω ξαναπει, τα παιδια σε ετεροφυλα ζευγαρια. Εχω φιλους gay τα παμε καταπληκτικα. Γιατι με ξερουν, τους ξερω, με σεβονται και το ιδιο και απο μενα. Δεν θελω να απορριπτω ανθρωπους λογω φυλλου, ηλικιας, πολιτικων πεποιθησεων, χρωματος δερματος, θρησκειας, εθνικοτητας, σεξουαλικων προτιμησεων κλπ. Δε μου αρεσουν ομως οι προκλησεις. Οταν ημουν π.χ. στην Αμερικη εγω και αλλοι ελληνοαμερικανοι, δεν ειχαμε την απαιτηση, οι Αμερικανοι να δεχτουν τον τροπο ζωη μας. Σεβομασταν την εκει κοινωνια και εκεινοι εμας. Οποιος καταλαβε, καταλαβε.
Και κατι ακομη. Σε αυτο το χαος που λεγεται Ελλαδα, το μεγαλυτερο εγκλημα ειναι που κανενας δεν εμαθε απο το σχολειο, οσους μενουν εδω, Ελληνες και ξενους, πρωτα τις Υποχρεωσεις τους και μετα τα Δικαιωματα τους. Εχω βαρεθει να ακουω για Δικαιωματα. Για Υποχρεωσεις ομως μουγκα. Ο καθενας να απαιτει και μετα να κανει οτι θελει και οχι οτι υποχρεουται. Σκετη τρελα ειναι αυτο. Το λεω κομψα. -
Τα καραγκιοζιλίκια πάντα πρώτο θέμα στη χώρα...
Το πολιτικό κατεστημένο ασχολείται με τα σύμφωνα συμβίωσης των ομοφύλων.
Το μιντιακό κατεστημένο το ίδιο.
Το παπαδαριό βρήκε θέμα για να ασχοληθεί.
Και τέλος κάποιοι 'κλόουν' ομόφυλοι βρήκαν αφορμή για τηλεοπτικά σόου. -
Καποτε επρεπε να γινει. Η ΕΕ μας το επιβαλει με αυτην την εννοια το 'επρεπε'. Ομως ρε παιδι μου, αυτη η φιλολαικη κυβερνηση, η κοινωνικα ευαισθητη, λιγο στους τριτεκνους ετσι να βοηθησει δεν μπορει; Δεν μπορει να βοηθησει τον κοσμο να κανουν παιδια; Στα ευκολακια που τα επιβαλει η ΕΕ πρωτοι ειναι. Καπεταναιοι, φουρτουνα εχουμε, το πηρατε χαμπαρι; Αν δεν ειστε για φουρτουνα, αντε, στην θαλασσα πριν σας πεταξει ο λαος, με την αγκυρα στα ποδια σας. Τωρα θα επιπλευσετε με τα σωσιβια. Μετα θα μετρησετε το βαθος της θαλασσας.
-
Δεν έχω πρόβλημα με το σύμφωνο συμβίωσης.
Αυτό μπορεί να υπήρχε γενικά για 2 ανθρώπους που δεν έχουνε σεξουαλική επαφή και απλά έχουν ο ένας τον άλλο σε αυτή την ζωή και θα πεθάνουν παρέα. Συμβιώνουν δηλαδή.
Δεν θεωρώ ότι πρέπει να κολλάμε στην σεξουαλική ταμπέλα.Στο θέμα υιοθεσίας είμαι 100% αντίθετος...
Είδα χτες πρώτη φορά τον Μητροπολίτη Πειραιώς στην τηλεοραση. Δεν τον γνώριζα...Δεν έχω δει πιο χαρισματικό θρησκευτικό ηγέτη, τόσο μορφωμένο, ψύχραιμο, μετρημένο και λογικό.
Μπράβο του!!!Υ.Γ: Το θέαμα με τα φιλιά στην Βουλή είναι εμετικό, όχι γιατί είναι ομοφυλόφυλλοι, το ίδιο θα έλεγα αν έβλεπα να φιλιούνται ομαδικά στην βουλή ετεροφυλόφυλλοι...
Απλά επιβεβαιώνεται ότι οι ''επαγγελματίες'' ομοφυλόφυλλοι που έχουν κερδίσει δημοσιότητα και χρήμα με το να προκαλούν και να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους, κάποια πράγματα τα κάνουνε σχεδόν επίτηδες.
Y.Γ2: Προφανώς και το θέμα πέρασε τώρα που καίγεται το πελεκούδι ώστε να συζητάμε αυτά και όχι την μειωμένη σύνταξη του πατέρα μου που μπήκε στις αρχές του μήνα...
Υ.Γ3: Μπορεί μετά από 30 χρόνια η παιδοφιλία να θεωρείται κάτι φυσιολογικό και να είναι τόσοι πολλοί οι παιδόφιλοι που να απαιτούνε τα δικαιώματά τους. Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει αμάσητα κάθε φορά να ακολουθούμε το διαφορετικό.
Υ.Γ4: Πλέον ότι ένσταση και να εκφράσεις θεωρείσαι αμέσως ομοφοβικός, φασίστας, Χ.Α, ρατσιστής, κρυφόgay κτλπ
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες