-
Ακραιες καταστασεις . Και μαλιστα οταν πιανεσαι αυτοφορο. Μονο ζωο τα κανει αυτα.
Απο την αλλη εχω ξαναπει πως οι γυναικες κρυβουν εναν μαζοχισμο μεσα τους. Δεν το λεω απλα φιλοσοφικα αλλα και αντικειμενικα. Αρκετες ωμες περιπτωσεις βιας που γνωριζω -οχι ακραιες- ειχαν ευεργετικα αποτελεσματα στην συμπεριφορα της γυναικας. Δεν υποστηριζω τη χρηση βιας αλλα σιγουρα σε αρκετες περιπτωσεις εχει θετικα αποτελρσματα.
Προσωπικα ξερω δυο περιπτωσεις οπου η συζυγος ειχε εξωσυζυγικη σχεση και οταν το υποψιαστηκε ο συζυγος και πιεσε να μαθει εριξε καποιες ψιλες στο τελος. Αποτελεσμα η γυναικα να γυρισει πισω στη φροντιδα του αντρα της και να δειξει οτι μετανιωσε . Τουλαχιστον ετσι δηλωσε στον κυκλο μου ο αντρας της.
Ειναι γεγονος οτι η γυναικα σημερα ειτε παντρεμενη ειτε ανυπαντρη εχει ανεξαρτητοποιηθει σε μεγαλο βαθμο και το εκμεταλευεται προς ωφελος της και μονο. Αυτο ειναι μεγαλο βαρος στις σχεσεις με τους αντρες. Γλωσσα ειρωνεια και κοροιδια ειναι καθιερωμενα στις συμπεριφορες τους.
Εγιναν πλουσιοι οι ψυχιατροι Στηβ!!!!!! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ξεφτιλας άνδρας .... Ντροπή του γένους... Και μοιχος και νταης.... Ισόβια να κάνει το νταη στις ντουζιερες της φυλακήςΘα του γινει συνηθεια μετα ice και θα ριχνει επιτηδες το σαπουνι
Θαναση δεν ξερω ρε συ αν σε απατησει η γυναικα σου αν μετα που θα γυρισει δεν θα το ξανακανει. Εχω φιλο που του συνεβει, την δεχτηκε πισω, ενταξει εχουν περασει καποια χρονια και δεν εκανε ξανα κατι. Εγω δεν θα μπορουσα να την δεχτω. Θα την συγχωρουσα, θα της μιλουσα, αλλα δε θα μπορουσα να ειμαι ξανα μαζι της, εκτος αν υπηρχαν παιδια στη μεση. Δεν θελω τα παιδια να μεγαλωνουν με γονεις χωρισμενος (αν γινεται, αν οχι ενταξει). Αν υπηρχαν παιδια, θα της ελεγα μεχρι να μεγαλωσουν, να ειμαστε μαζι, να βγαινει με οποιον θελει, αλλα εμενα να με ξεχασει σαν αντρα της.
Το ξυλο απο σφαλιαρα (σφαλιαρες), μεχρι κλωτσιες επειδη το εχω ζησει οταν ημουν μικρος με την μητερα μου απο τον αλλον, δεν το μπορω. Υπαρχουν ναι γυναικες που το θελουν. Δεν ειμαι αυτης της τακτικης. Ζωο δεν μπορω να χτυπησω, θα χτυπησω γυναικα; Βγαζει γλωσσα, σε κανει να θες να την πνιξεις, καβαλω την μηχανη και φευγω. Το ξυλο ειναι καλο για ορισμενους που το τραβαει ο οργανισμος τους -
Ουτε εγω χτυπω ζωα . Ομως με εχουν βγαλει εκτος εαυτου γυναικες χωρις να φταιω σε κατι και εχω ριξει ψιλες. Μεχρι συγνωμη μου ζητησαν στο τελος. Το ζητουσαν απ οτι φαινεται. Το ιδιο θα εκανα πιστευω και στην δικη μου σε απιστια. Ειναι βαρυ το ψυχολογικο σοκ.
Τωρα αυτο που λες για τη μηχανη απλα πας για αυτοκτονια. Κατα 90 με 95% πας για ατυχημα . Μην το κανεις αυτο σε περιπτωση γκομενοπουσαρισματος!!!!! Αγορασε ενα σακο του μποξ και χτυπα τον αλυπητα. Βαλε και μια φωτο της γκομενας πανω και δωσε κλωτσιδι..... Ειναι πολυ ποιο ανωδυνο και νιωθεις να ξεσπας.
-
Δεν ξερω ρε Θαναση αλλα πλεον ειμαι σε μια κατασταση που δεν τα παιρνω ετσι αγρια. Δεν ξεσπω πλεον με τη μηχανη. Αλλο να με πιασει να ξεδωσω. Αλλα για τετοιο λογο δεν γκαζωνω. Αντιθετα, αν τυχει και μου την σπασει καμια, παω αργα και σκεφτομαι. Αυτον τον καιρο επηδει δεν κυνηγω κατι σταθερο, αν σπαστω, θα σπαστω αν με κρεμασει καμια. Δλδ ενω ειχαμε κανονισει να βρεθουμε να μου το ακυρωσει τελευταια στιγμη. Αλλα και παλι, θα παω με την παρεα ή εχω ενα μπαρ σαν στεκι και θα την πεσω εκει.
Μιλουσαμε για αναλογιες που μου αρεσουν. Ρε φιλε εδω ειμαι. Εχει αναλογιες που μου αρεσουν. Ρε Θαναση, βλεπω στην τηλεοραση πολλες που τα ποδια τους ρε συ, ειναι κλαρακια. Δλδ κοκαλο και κατι απο κρεας. Και λενε για αυτες αλλες, ποσο ωραιο σωμα εχουν. π.χ. η Μακρυπουλια. Δεν μπορω τετοιες αναλογιες. Εγω ειμαι εδω. Οτι θες, ετσι το εχεις αφθονο, το χαιρεσαι να το βλεπεις, να το πιανεις κλπ που δεν λεγονται. Και εχει και ωραιους αεροσακους. Στο τελος της ιστοσελιδας εχει ενα βιντεο 50 δευτερα. Παει μια διπλα της, φαινεται η μιση σχεδον. Αν δεις το χερι της. Κοκαλο ρε παιδι μου. Βλεπεις διπλα και την Κειτ. Στην Ελλαδα κατι τετοιες σαν αυτην διπλα στην Κειτ μας τις κανουν ειδωλα.
http://www.topontiki.gr/article/146956/i-keit-apton-gymnazetai-kai-stazei-idrota-video-photos#at_pco=tst-1.0&at_si=5628af484d866c0c&at_ab=per-2&at_pos=1&at_tot=2
Αυτη γυμναζεται και αλλοι ιδρωνουν. Ιδρωνει και αυτη βεβαια. Ενταξει γουστα ειναι. Αλλος τη βρισκει με τις μεγαλες κατηγοριες κιλων. Εχω εναν γνωστο που χτυπαει 80+ κιλα. Δεν ειναι κακο. Ολοι εχουν δικαιωμα και στο σεξ και στον ερωτα. Μην γινει καμια παρεξηγησης. -
Εχουμε ιδια γουστα . Οι χυμωδες γυναικες ειναι απολαυση. Προσωπικα με προτιμουν αυτες παρα οι αδυνατες. Ισως γιατι ειμαι αδυνατος εγω σχετικα . Δε ξερω. Ακομα και οι παχουλες εως χοντρες με γλυκοκοιταζουν αγρια.
Εχει πλακα Στηβ να εχεις απεναντι μια αδυνατη ωραια γυμνασμενη κοπελα ακριβως διπλα μια baby face με μεγαλα προσοντα και μερικα κιλακια πανω και να την πεφτεις στην 'χοντρη' και καλα . Μιλαμε για γερο σπασιμο και σταβομουτσουνιασμα. Οι και καλα μοντελες συνηθως εχουν ντοπε υφος και το παιζοτν αδιαφορες. Νταξει ολες οι γυναικες ζηλευουν μεταξυ τους. Αυτες που ξερουν οτι μετρανε και αρεσουν το δειχνουν ποιο πολυ με τη συμπεριφορα τους.
Τωρα για τα γουστα σιγουρα ειναι υποθεση προσωπικη και δεν με παραξενευει τιποτα. Εχω δει ωραιες και ωραιους να δηλωνουν ερωτευμενοι με ανθρωπους που εμφανησιακα ουτε καν τους πλησιαζουν .
Δε βγαζεις ακρη με τις γυναικες . -
Ναι οσες ειναι ομορφες εχουν ενα υφος υπερανω. Ασε Θαναση, οταν μυριστουν χρημα, ριχνουν τα μουτρα και γινονται γατουλες απο παγωνια. Δεν λεω για εμενα. Εχω εναν φιλο που ερχεται Ελλαδα απο Γερμανια συχνα και οταν βγαινουμε ε πανω στην κουβεντα λεει ο καθενας τι δουλεια κανει. Αυτος ειναι σε μια πολυεθνικη στελεχος, μολις το ακουνε, σαλια τρεχουν. Ειναι ομως το παλικαρι εμφανισιμο. Μιλαω με μια φιλη και μου λεει αυτο που λες. Υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος μεταξυ των γυναικων και ζηλεια. Εδω τρωγονται μεταξυ τους, δεν θα φαγωθουν με εμας; Ρε Θαναση, ειναι να ντυθουν και μεχρι να αποφασισουν τι θα βαλουν, πως θα βαφτουν, πατσουλιαστουν κλπ, κοντευεις αν ειναι να βγειτε για να φατε εξω μεσημερι, να βγειτε βραδι
Μωρο μου να χτενιστω, μωρο μου να κανω λιγο τα χειλη μου, μωρο μου να δω ποιο παπουτσι θα βαλω. Εχω φαει κατι τετοια στησιματα! Και δες λιγο ειμαι καλη; Μηπως αν εβαζα το αλλο, το παραλλο. Περναω απο την κομμωτικη, στην ραπτικη, στα υποδηματα, στην αισθητικη, που να εχω γμω το κερατο μου γνωμη για ολα αυτα; Και αν της πεις να βαλει αυτο που σου αρεσει, μπορει να φας ακυρο. Αν δεν πεις, κατηγορεισαι για ελλειψη ενδιαφεροντος. Πρεπει να μαντεψεις, τι ντυσιμο εχει στο μυαλο της. Ενταξει, υπαρχουν και φορες που ειναι αλοιφες και θελουν απο μεσα και απο εξω να τις πεις τι να βαλουν. Ομως δεν ειναι σταθερες. Δεν το κανουν παντα οποτε τις το πεις. Οποτε θελουν εκεινες. Ενταξει τι να τις κανεις. Ξερεις οι γατες ειναι αχαριστες. Αλλα τις παω, γιατι ειναι ομορφες, χαδιαρες και ας βγαλουν νυχια. Ετσι ειναι και οι γυναικες. Γατουλες. -
Με τρελενουν αυτα τα ατυχηματα, οπως και το να φορανε φορεματα χωρις εσωρουχο.
http://www.topontiki.gr/article/147850/o-aeras-tis-pire-kai-tis-sikose-esoroyho-poy-den-foroyse-photos#at_pco=tst-1.0&at_si=5633c0e08df7ddbc&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=2 -
Αν δεν χαστουκισεις τα κ@@@@λα + τα σχετικα μπινελικια δεν εχει νοημα. Στα μπινελικια υπαρχουν προτιμησεις αναλογα την περιπτωση. Τα κ@@@χαστουκια συνηθως φτιαχνουν τις γυναικες .
Μη το χοντρινουμε αλλο ομως!!!
-
Ναι γιατι θα παμε σε ακαταλληλα κολπα. Παμε τωρα στα δυσκολα. Ναι ή οχι σε αυτο το συμβολαιο που αν χωρισεις δεν δικαιουσαι τπτ απο την περιουσια του αλλου; Πεφτεις σε μια γυναικα ευπορη και της λες δεν σε θελω για τα λεφτα σου. Και σου πεταει ενα χαρτι και σου λεει ok υπεγραψε το. Σε προσβαλει; Δειχνει πως σε αμφισβητει; Δεν εχεις προβλημα που σου ζηταει αποδειξη; Εμενα αν μου ζητησει υπογραφη θα παρει τα τρια.
Και το αντιστροφο. Εχεις μια καλη οικονομικη επιφανεια, βρισκεις μια κοπελα που ειναι σωστη. Της λες να υπογραψει αυτο το συμβολαιο; Στον γαμο υποτιθεται οτι οι δυο γινονται ενας. Δυο σε ενα με συμβολαιο τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα σου δεν κολαει. Για εμενα ειναι γουρσουζια να ξεκινας εναν γαμο και να συζητας τι και πως αν χωρισεις. Αν φοβασαι μην σου φαει τα λεφτα η γυναικα σου, ειναι απλο, δεν παντρευεσαι. Αν την αγαπας προχωρας αισιοδοξα και αν δεις πως δεν πανε καλα τα πραγματα, αναλαμβανουν οι δικηγοροι. -
Στην Ελλάδα δεν έχει νομική ισχύ το prenuptial agreement. Αυτά είναι αμερικανιές...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην Ελλάδα δεν έχει νομική ισχύ το prenuptial agreement. Αυτά είναι αμερικανιές...Αμερικανιες και δουλειες να δινουν σε δικηγορους Αλεξανδρε.
-
Καλλίγραμμη ξανθιά δέχεται σεξουαλική παρενόχληση - Θα αντιδράσει κανείς;
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/kalligrammi-ksanthia-dexetai-seksoualiki-parenoxlisi---tha-antidrasei-kaneis -
Μετα σου λεει οτι φταιει ο φονιας!!
-
Πανε προκαλουν και μετα τα χωνουν. Δλδ τι περιμεναν; Ο ανδρας ειναι κυνηγος.
-
11 διάσημες γυναίκες υπερασπίζονται το δικαίωμα στον οργασμό
Πολλοί είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν τον γυναικείο οργασμό ως ένα άλυτο μυστήριο. Η πραγματικότητα είναι ότι οι γυναίκες είναι λιγότερο πιθανό να έρθουν σε οργασμό σε σχέση με τους άντρες στις περισσότερες σεξουαλικές επαφές. Οι λόγοι που συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι πολλοί και πολύπλοκοι, αλλά αυτό που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς είναι ότι η γυναικεία απόλαυση στο σεξ συνεχίζει να θεωρείται ντροπή και υπάρχει πολλή αρνητική κριτική γύρω από αυτό το θέμα.Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό, όταν διάσημες γυναίκες μιλούν ανοιχτά για την σεξουαλικότητά τους και επιμένουν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να συμβιβάζονται, αλλά τις παροτρύνουν να διεκδικούν το δικαίωμά τους στον οργασμό.
http://www.huffingtonpost.gr/2015/11/06/-life-gunaikes-dikaioma-orgasmos_n_8478316.html?utm_hp_ref=greece
Για ποιους μιλαει; Ποιος δεν θελει να εχουν οργασμο οι γυναικες; Εκει ειναι ολη η δουλεια. Να εχει οργασμο να το δειξει πως της αρεσει. -
Αυριο που θα παρω τη Λολα την Ευη και την Αντριανα εκει να δεις οργασμο....... Στειλε πμ να ερθεις να τους δεις......
Καλα κοριτσια και παρθενες........Πλακα κανω Στηβ.......... Μη στειλεις πμ......
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αυριο που θα παρω τη Λολα την Ευη και την Αντριανα εκει να δεις οργασμο....... Στειλε πμ να ερθεις να τους δεις......
Καλα κοριτσια και παρθενες........Πλακα κανω Στηβ.......... Μη στειλεις πμ......
Ειχα μια κοπελα Θαναση, ευτυχως που μενω σε μονοκατοικια με κηπο και τα διπλανα σπιτια ειναι σε αποσταση. Θα ειχα θεμα αλλιως γιατι οταν εφτανε σε οργασμο θα επρεπε να της κλεινω το στομα
-
Στηβ πριν λιγο αφου εσβησα στο φαναρι στη Γλυφαδα μια 430 ενα gtr και κατι γερμανικα κουτια παω και αφηνω σε ενα κλειστο γκαραζ για το βραδυ το Καφασακι μου και βρεθηκα με μια mulcielago μια φερραρι testarossa cabrio μια 911 T και κατι mazerati mc ...... ....
Καλε μου φιλε κα@@@@α τοσο πολυ που δεν μου φτανει ουτε η Λολα αποψε ουτε η Μπελουτσι!!!!!!
Καταραμενη φτωχεια φιλε..... Θα ξεσπασω στη Λολα ..... -
Πω ρε φιλε! Ενα και ενα ειναι τα εργαλεια που ειδες. Το μεσημερακι ο καιρος ειναι ωραιος για τη μηχανη. Την κανω απο το γραφειο για να κανα μισαωρο να ξεμπουκωσω τον εγκεφαλο μου και ετσι χαλαρα κανω βολτουλα με το μοτορι. Το χρημα φιλε μου Θαναση μην νομιζεις πως φερνει την ευτυχια. Ενταξει βοηθαει, αλλα χαλαει κιολας τον ανθρωπο. Τεσπα μεγαλο κεφαλαιο.
Ρε Θαναση τι γινεται ρε φιλε; Τι μανια ειναι αυτη με τις τεκνατζουδες; Τοσο λυσσα;
Λαρισαioς έβαλε κάμερα για να βρει τα φαντάσματα και έπαθε ΣOΚ με αυτo πoυ εiδε!
Ένας άντρας απo την Λάρισα απoφάσισε να τoπoθετήσει κρυφή κάμερα στo iδιo τoυ τo σπiτι, γιατi πiστευε oτι ήταν στoιχειωμένo και oτι εiχε καταληφθεi απo φαντάσματα!Όταν επέστρεψε απo τη δoυλειά τoυ για να δει τι εiχε καταγράψει η κάμερα, έμεινε με τo στoμα ανoιχτo.Aντi για… αέρινες υπερφυσικές υπάρξεις, ανακάλυψε oτι η επi 11 χρoνια σύντρoφoς τoυ εiχε ερωτικές σχέσεις με τoν ανήλικo γιo τoυ!
Σύμφωνα με δημoσiευμα, η 28χρoνη γυναiκα δήλωσε ένoχη για σύναψη εpωτικής σχέσης με ανήλικo, υπoστηρiζoντας oμως oτι δε γνώριζε oτι τα 16 έτη ήταν κάτω απo τo νoμιμo oριo για συγκατάθεση σε ερωτική επαφή.
Κατά την εκδiκαση της υπoθεσης ακoύστηκε oτι η σχέση της 28χρoνης με τoν 16χρoνo γιo τoυ επi 11 χρoνια συντρoφoυ της ξεκiνησε oταν μια μέρα πήγε στo δωμάτιo τoυ για να συζητήσoυν για τα μαθήματα oδήγησης πoυ θα έκανε.
H συζήτηση μετατράπηκε σε φλερτ, πειράγματα, πρoχώρησε στα φιλιά και τα χάδια και κατέληξε σε oλoκληρωμένη σεχoυαλική επαφή.
Μάλιστα, oι δυo τoυς συναντήθηκαν κι άλλες φoρές σε δωμάτιo ξενoδoχεioυ, oπoυ έκαναν σεχ.
Όταν o πατέρας τoυ παιδιoύ εiδε τo βiντεo, ζήτησε εξηγήσεις απo τη σύντρoφo τoυ, η oπoiα τoτε τoυ εiπε oτι δεν ήταν κάτι σoβαρo και oτι η κατάσταση δεν εiχε πρoχωρήσει πέρα απo τo στάδιo τoυ αγγiγματoς. Όμως o γιoς τoυ τoύ εiπε μια διαφoρετική ιστoρiα. O πατέρας στη συνέχεια κάλεσε την αστυνoμiα και η γυναiκα συνελήφθη.
http://www.stroumfaki.org/2015/10/io-o-o-o-i.html -
Sorry για το ξεχωριστο post, αλλα ειναι ενα θεμα μονο του.
Μια φάρσα σε διάσημες stars δείχνει την... ξινίλα και την έπαρση του χώρου!
Η Δέσποινα Βανδή έφαγε πόρτα! Και όμως… η τραγουδίστρια προσπάθησε να μπει στο κτίριο για να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας των Mi-Ro και στην είσοδο, ο υπεύθυνος την ρώτησε όχι μόνο το επίθετό της, αλλά και το όνομά της και δεν την άφησε να μπει.Μέχρι και ταυτότητα της ζήτησε.
Και δεν ήταν μόνο η Δέσποινα Βανδή που έφαγε πόρτα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σάστισε όταν της αρνήθηκαν την είσοδο, η** Ευαγγελία Αραβανή ξίνισε** που δεν ήξεραν το όνομά της και το ποια είναι, ο Λάκης Γαβαλάς συστήθηκε αρχικά ως… Λευτέρης Πανταζής και στην συνέχεια είπε στον πορτιέρη να πάει στην Αλβανία.
Η εκπομπή «Spata Live» και ο Σταμάτης Din Dan Done τους κάνανε φάρσα και εκείνοι… τσίμπησαν. Δείτε τις αντιδράσεις τους στο βίντεο που ακολουθεί.
http://www.stroumfaki.org/2015/11/stars.htmlΕμ αυτοι ειναι επωνυμοι. Δεν ειναι ο λαουτζικος. Απαιτουν respect.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες