-
Ενταξει μωρε Θαναση, επεσες σε ασχημες φασεις. Ολα στο προγραμα ειναι φιλε. forget it. Παμε για αλλα. Ξεχασα σε ενα post σου πιο πανω που γραφεις για την γυναικα που πρεπει να την εχεις χορτατη σεξουαλικη. Δεν ειμαι παντρεμενος και δεν ξερω πολλα απο την ψυχολογια ενος γαμου. Εχω εναν φιλο παντρεμενο που αυτος ειναι ατακτουλης και μου λεει το ιδιο. Βεβαια αυτος ειναι ανταγωνιστικος χαρακτηρας και μου λεει πως η γυναικα (εννοω η παντρεμενη γυναικα) κανει συγκρισεις.
Οποτε θα πρεπει να εισαι και γυμνασμενος για να μην της δινεις αφορμη να κοιταξει καποιον γυμνασμενο, να εισαι και λιγο τσαμπουκας για να αισθανεται ασφαλεια. Συγνωμη αλλα πρεπει να ειμαι αυτο και εκεινο για την γυναικα μου, για εμενα τι θα ειμαι; Εγω δεν θα υπαρχω; Δλδ να πλακωθω στα φαρμακα να φουσκωσω, να κανω και low kick για να αισθανεται ασφαλεια, να της χωνω καθε μερα στο πορτοφολι χρημα για να μην κοιταξει κανεναν πλουσιο, να την βγαζω συχνα εξω για να μην της λειψει η κοσμικοτητα, να την πηγαινω ταξιδια για να ανανεωνεται. Θαυμασια. Εκεινη τιποτις για εμενα θα κανει; Ξερω, θα μου κανει καλα κεφια. Ναι αλλα δεν ειμαι της σχολης 'νινι καραβι σερνει'. Το δικο μου το σερνει η τρελα μου.
Iceman μισα τα λες. Πες μου οδο και αριθμο να σε πεταξω και για εσενα θα χρεωσω μιση ταριφα Στην Αμερικη υπαρχει και μια ακομη κατηγορια (εκτος απο τους ψαραδες και κυνηγους) που υπηρχε και εδω για λιγο. Αυτοι που παιζουν στο χρηματιστηριο. Παντα σου λενε ποιες μετοχες μοσχο - πουλησαν. Ποτε δε σου λενε ποιες εχουν αγορασει -
Δεν έχεις άδικο Στηβ! Το κακό που κάνουμε παντρεμένοι και ανύπαντροι ,είναι ότι παραμελούμε τον εαυτό μας εμείς οι ίδιοι! Πολύ σημαντικό για εμάς αλλά και για τις γυναίκες.
Η γυναίκα τα μετράει όλα ! Όμως εγώ δεν θα πάρω τον λόγο της γυναίκας αλλά του άντρα . Έχουμε κι εμείς ανάγκη βρε αδερφέ να φαινόμαστε ωραίοι. Nα προσέχουμε το σώμα μας το ντυσιμό μας να μιλάμε άνετα και ευχάριστα χωρίς μιζέρια να δείχνουμε έστω κάτι που να σχολιάζουν θετικά οι γυναίκες . Να μπαίνουμε στις συγκρίσεις γιατί άλλο να είσαι εκτός και πουθενά και άλλο να έχεις κάτι που θα αξίζει να δει μια γυναίκα. Ακόμα και η αρνητική κρητική είναι κατα την άποψή μου ένας λόγος βελτίωσης της αντρικής εικόνας.
Ο άντρας πρέπει να είναι και σταχπίνης και ανοιχτός σε διαλόγους με γυναίκες- στα πλαίσια του αποδεκτού- παντρεμένος ανυπαντρος . Να έχει αυτοπεποίθηση,αισθήματα , να δείχνει σίγουρος και να έχει λόγο . Απο κει και πέρα αν ειναι σε σχέση η έχει συζυγο πρέπει να φέρεται με σεβασμό στον άνθρωπό του!
Και τσαμπουκάς θα πρέπει να είναι όταν χρειάζεται και να υποστηρίζει το δίκιο του . Σε όλα τα επίπεδα! Να αντέχει στη θέα στο μπουτι βυζί κτλ που θα του πετάξει η γυναίκα για να τον χαζέψει και να κάνει την δουλειά της! Αυτό κι αν είναι όπλο φίλε μου!!!!!!!!!!!
Το να δίνεις λεφτά απο τη μια, σημαίνει ότι αξίζεις και πολύ περισσότερα ως αντρας απο την άλλη. Όμως δεν φτάνει η κινηση μόνο. Θέλεις όλο το πακέτο !! .......Για να έχεις αυτοπεποίθηση και να ζητάς τα πάντα . Το αξίζεις !! Ψυχολογία !
Όταν την έχεις και την συντηρείς και δίνεις και παίρνεις !!! -
Όπως έχουν απαιτήσεις απο εμάς οι γυναίκες ετσι έχουμε και εμείς. Σε ένα γάμο γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις στα θέλω του καθενός τόσο για τον εαυτό του οσο και για τον άλλο. Αυτο ειναι το μυστικό της συμβίωσης.
Οσο για το μπούτι βυζι κλπ που θα σου πετάξει έξω μια ξεκολιαρα στο χέρι σου ειναι να μην μασησεις . Δες αλλα όχι να σε ρίξει ετσι..... Αν ενεργούμε με το κάτω κεφάλι ίσως τελικα να μην φταει η ξεκολιαρα .... Άσε που το όπλο λαγνεία μπορούμε και εμείς να το χρησιμοποιήσουμε χωρις να δείξουμε και τίποτα. Πόσες και πόσες φορές εχω κανει εύκολα δουλειά σε υπηρεσίες γιατι ξέρω να χαϊδεύω τη γυναικεία ματαιοδοξία...... -
iceman η γυναικεια ματαιοδοξια ειναι ενα απο τα αδυνατα σημεια τους. Μπορεις οντως να καταφερεις πολλα αν την διαχειριστεις καταλληλα.
Θαναση συμφωνω. Να τα κανεις ολα αυτα, επειδη ομως το θες εσυ. Οχι για να κρατησεις την γυναικα σου. Εχω μπει σε αυτο το τρυπακι οταν ημουν 18. Δλδ προσπαθουσα να ειμαι οτι ειμαι για να μην την χασω και εχασα μετα και αυτην και το κυριοτερο εμενα. Οποτε, κανω αυτο που μου αρεσει, κανω και αυτο που θελει η γυναικα μου στα πλαισια οπως ειπε ο iceman των αμοιβαιων συμβιβασμων. Αν αποδιδει αυτη η συμπεριφορα και μας φερνει κοντα ωραια. Αν οχι, αλλαζουμε κατευθυνσεις νωρις γιατι αν μεινουμε μαζι θα αρχισουν οι γκρινιες, οι καυγαδες και γενικα μια ψυχοφθορα σχεση.
Κατα τα αλλα περασε το καλοκαιρι και μπαινουμε στην κλεισουρα. -
Μα γι αυτο ανεφερα τη λεξη ψυχολογια. Φυσικα πρεπει να σε ευχαριστει να φροντιζεις τον εαυτο σου. Οσο ασχημος οσα χαλιας και μα εισαι οταν φροντιζεσαι παιρνεις θετικη ενεργεια.
Οταν καταλαβουν οι γυναικες οτι φτιαχνεσαι για αυτες το παιρνουν πανω τους και τουλαχιστον κρατουν μια ευγενεια αν οχι αδιαφορια. Σκοπος ειναι να νιωθουν οτι αυτος που εχουν μπροστα τους η διπλα τους μετραει ως αντρας και μπορει να ειναι επιθυμητος απο μια γυναικα ανα πασα στιγμη. Πιστεψε με Στηβ δεν υπαρχει μεγαλυτερη επιτυχια σε εναν αντρα να ξερει η γυναικα του η κοπελια του η συντροφος του οτι ειναι ανθρωπος με αξιες μεσα κι εξω ,εχει δηλ το πακετο να κεντρισει το ενδιαφερον μιας γυναικας. Χαχαχα.....απλα να το ξερει ετσι? Δε χρειαζεται να κολλαει σε γκομενες η να ξενοκοιταει προκλητικα η να αδιαφορει για να δειχνεται. Οχι . Γι αυτο θα φροντιζουν αυτες που θα τον αναγνωριζουν και θα στελνουν τα μηνυματα τους με τις κινησεις τους οπου τον βλεπουν. Αυτα μια γυναικα τα πιανει αμεσως. Και απο τη στιγμη που ξερει οτι εχει μαζι της εναν αντρα σωστο και μερικλανταν που θα ηθελαν κι αλλες θα κανει τα παντα να τον κρατησει. Ακομα κι αν τον εχει βαρεθει.
Ψιλα γραμματα νταξει . Αλλα ετσι ειναι.Αυτο με τα μπουτια και τα βυζια ,χωρις υπερβολες θελει πολυ δυναμη να περασει ετσι στο ντουκου χωρις συνεπειες. Οποιος λεει οτι δεν δινει σημασια ειναι ψευτης. Αποψη μου !!!
-
Ωραία τα γράφεις κουπεα... Ετσι ειναι... Εμένα μετα απο 20 χρονια μαζί η γυναίκα μου ακομα με ζηλεύει και δεν ασχολούμαι ουτε με το άθλημα ουτε γενικά πολυ φροντίζω τον εαυτό μου... (Κυριως για λόγους υγείας θα κοιτάξω να χάσω κανα κιλό...)
Όσον αφορά το άλλο που λες το θέμα ειναι να βάζεις τοίχο μπροστα σου. Ειδικα στα επαγγελματικά και στο χώρο που κινούμαι εγώ πρέπει να αποκλείεις εξαρχής οτιδήποτε .... Ακομα και αν τα μάτια δεν υπακούν, κοιτά ψηλά... Εγώ αυτο κάνω όταν εχω φορα παρτίδα κατι καλο μπροστα... Απο την άλλη θα κάνω όπου χρειάζεται το κομπλιμέντο στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης της ματαιοδοξίας που λεμε... Και ένα παλιό αφεντικό που λειτούργησε και σαν μέντορας μου αυτο μου έλεγε. Στις γυναίκες που συνεργαζεςαι επαγγελματικά να μιλάς πάντα όμορφα και να τις κολάκευεις... Αλλα μουρνταροδουλειες στον εργασιακό χώρο ποτε!!!!! -
Σωστό κι αυτό.
Είναι πειρασμός μερικές γυναίκες και σε φέρνουν σε δύσκολη θεση ρε γ....! -
Θαναση σε πιστευω. Ομως επειδη εχω καει με το να προσπαθω να ειμαι κατι αλλο για να μην χασω μια κοπελα με την οποια εφαγα μεγαλη καψουρα απο τοτε ειμαι οτι ειμαι για εμενα. Μπορει να ακουγεται εγωιστικο. Θα κανω και πραγματα που αρεσουν στην κοπελα μου γιατι την αγαπω και την θελω ευτυχισμενη. Αλλα με μετρο φιλε. Δεν θα χασω τον εαυτο μου και τα μυαλα μου για καμια και για κανεναν. Και δεν θελω να χασει κανεις τον υπνο του/της για εμενα. Θα την κανω βασιλισσα να μην της λειπει τπτ, να να να. Ok αυτα ειναι για τα παραμυθια. Ειμαι ρομαντικος. Και για αυτο προσεχω. Γιατι θα παρεκτραπω, θα κολησω πανω της, θα γινω εκεινη, θα χασω την ταυτοτητα μου και μετα οταν μου πει bye θα εχω ενα τεραστιο κενο μεσα μου, δε θα με γεμιζει τπτ, δε θα θελω να ξυπνησω, να δω το φως του ηλιου, θα θελω αλκοολ και διαφορα αλλα γιατι; Γιατι ειμαι μλκ που αντι να πατω σε εμενα παω και γινομαι αλοιφη στον τοιχο της καρδιας μιας γυναικας. Δεν τις μισω. Ομως καηκα, τσουρουφλιστικα και σαλταρα. Εκει αγαπησα την τρελα μου, τη σαλτα μου και ζω στον κοσμο μου. Βεβαια καθε εμποδιο κανει καλο. Το ψαχνω ακομα Ομως σε σοβαρη σχεση επειδη δεν ειμαι ανθρωπος της πστιας, δεν απατω γιατι δεν θελω γενικα οποιαδηποτε και οποιοσδηποτε να πει πως ξηγιεμαι σαν τσογλανι. Οποτε τα μπουτια και τα βυζα οταν ειμαι σε σχεση τα γραφω.
Εχει μαλιασει η γλωσσα μου σε μερικους γνωστους μου να τους λεω να μην χανονται οταν κανουν σχεση. Δεν βγαινουν με τους φιλους τους γιατι συμφωνησαν να μην βγαινει και η κοπελα τους με τις φιλε της. Φοβουνται μην την χασουν και ειναι ολη την ωρα μαζι τους. Αυτο ειναι τρελα. Εφιαλτης. Να ζεις με το αγχος μην σε αφησει, σε κερατωσει, μην κοιταει αλλον, να βλεπεις τους αλλους πως θελουν να στην κλεψουν. Τα εχω περασει. Σε δηλητιριαζουν σε κανουν παρανοικο. Και κλεινονται οι γνωστοι μου στην σχεση και χανονται και οταν χασουν το κελεπουρι ειναι πτωματα. Εμ δεν θα ειναι; Αν αφησεις τον εαυτο σου, σε αφηνει και εκεινος. Αφηνεις οτι παλια σου αρεσε και μετα οταν χωρισεις δεν ξερεις που πατας και που βρισκεσαι. Και αμα δεις την αλλην με αλλον; Να περναει καλα; Θες να κοψεις τις φλεβες σου.
Ειχα εναν. Ειχε σχεση 2 χρονια. Παει φανταρος και τον παραταει η λεγαμενη. Μου ερχεται ο γνωστος στις αδειες απο τον στρατο, τον παρηγορω και τον στηριζω. Μολις τελειωνει τον στρατο παει η αλλη και του λεει να τα ξαναφτιαξουν και αυτος τα φτιαχνει μαζι της. Περαστικα του. Ο στρατος ειναι μεγαλη δοκιμασια για την γυναικα. Εκει φαινονται πολλα. -
Συμφωνία με την σχέση να μην βγαίνει κανείς μόνος του? .....Τι λάθη κάνουν κάποιοι !!!
Κοίτα Στηβ! Λίγο πολύ όλοι έχουμε καεί ! Επίσης ξεχνάμε ότι η γυναίκα θέλει και λίγο χαλινάρι . Πότε? Όταν σου τα κάνει τσουρέκια! Κάποιες ανταποκρίνονται σε αυτό κάποιες όχι. Αν όχι πάς για άλλες πολοτείες!! Αν ναι συνεχίζεις ευτυχισμένος. Οι εμπειρίες και τα καψίματα είναι σχολείο στις σχέσεις.
Ανάλογα το κάψιμο και τις σφαλιάρες που έχεις περάσαει ,ανάλογα καταλαβαίνεις το τι θέλει μια γυναίκα απο σένα και το κυριότερο το τι θες εσύ απο αυτήν. Αν σε πάρει απο κάτω αφήνεις τον χρόνο να κοιλάει και δεν κλείνεσαι ποτέ στον εαυτό σου!!
Υπάρχουν κι άλλες γυναίκες εκεί έξω που μπορούν να σε καταλάβουν.
Πάντως εγώ φίλε έχω πρόβλημα με τα μπούτια και τα βυζιά! Έχω παντού μαζί μου Bepanthol!!! -
Έτσι ειναι φιλε μου Θαναση. Θελει χαλιναρι ορισμενες φορες. Και ναι πρεπει να ξερεις τι θελεις απο τη σχεση και απο την γυναικα. Βασικα αν κατι δεν μου αρεσει το λεω μια φορα, το λεω δευτερη, ηρεμα και με επιχειρηματα. Αν δεν καταλαβει, δεν σκαω. Αν ειναι κατι σοβαρο αλλαζω πορεια. Ρε συ, ο συγκεκριμενος που εκοψε απο τους φιλους του για να κοψει και η κοπελα του απο τις φιλες της, οταν πηγαινει η κοπελα του κομωτηριο, εχει μια καφετερεια απεναντι και παει και πινει καφε για να βλεπει τι κανει η κοπελα του. Α ναι, πλεον επαθα και εμαθα, οτι αυτο που λες. Δεν κλεινεσαι. Βγαινεις εξω. Μονος, με παρεα δεν ξερω αλλα βγαινεις. Για να φυγουν απο το μυαλο οι κακες σκεψεις. Για να δεις πως υπαρχουν και αλλα μωρα. Πολλοι ομως κολανε και δεν ακουνε. Τους λες χιλια δυο για να τους ξεκολησεις και αυτοι εκει.
Ωρες ωρες βλεπω πως (και απο εμενα με την μια και μοναδικη καψουρα που ειχα) η σχεση σε πολλους δημιουργει μια εξαρτηση σαν το ναρκωτικο. Αν δεν την δουνε παθαινουν στερητικο. Παιρνει αναποδες ο εγκεφαλος. Κανουν σαν μανιακοι, να την ακουσουν, να παρουν ενα σημαδι της. Ο αντρας στο συναισθηματικο σκελος ειναι το αδυνατο φυλο. Δεν εχει αυτοπεποιθηση. Την αναζητα μεσα απο την επιβεβαιωση της γυναικας. Δλδ στην σχεση ειναι με τον φοβο. Μην τον αφησει η αλλη, μην τον απατησει, μην τον πληγωσει. Μηπως δεν βρει αλλη. Η γυναικα επειδη εμεις την κοιταμε στο δρομο, στην καφετερεια κλπ, εχει αυτοπεποιθηση. Ειναι μεγαλη αβαντα να εχεις αυτοπεποιθηση στην σχεση. Αν αυτο το καταλαβει η γυναικα γλυτωνεις απο πολλα ναζια της, γιατι ξερει πως δεν περνανε. Θα δει την πορτα της εξοδου χωρις να σου κοστισει. Εδω ειναι και το χαλιναρι. Αν δεν εχεις αυτοπεποιθηση, το χαλιναρι το τρως εσυ.
Και το βασικοτερο. Να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου και να εχεις και μια καλη παρεα την οποια για καμια γυναικα δεν θα την προδωσεις. Η παρεα μενει. Η γυναικα ερχεται και φευγει. Μιλαμε για παρεα δοκιμασμενη. Οχι για περιστασιακους 'φιλους'. -
Ανοίγεις άλλο θέμα τώρα, αλλα τη σημερινή εποχή δεν υπάρχουν πραγματικοί φίλοι. Σχέσεις συμφέροντος ειναι τα πάντα....
-
Οι πραγματικες φιλιες ειναι σπανιες!! Απο την αλλη βλεπω πολλες χωρισμενες και πολυ κερατο. Οι σχεσεις σημερα δοκιμαζονται εντονα. Προσφατα μια φιλη της γυναικας μου πεταξε τα πραγματα του συντροφου της (αρραβωνιασμενοι) απο το παραθυρο γιατι του ειπε λεει να τα μαζεψει να φυγει και αυτος δεν την ακουσε. Ανεργος και τον εστειλε γιατι δεν εφερνε στο σπιτι λεφτα. Το ωραιο ειναι οτι μετα απο αυτο παιρνει την δικια μου τηλ και της λεει οτι χωρισε και ζητα να μην μου το πει εμενα και το μαθει ο κολλητος μου που μιλανε και τον ξερει!!! Εχει γερο πορτοφολι ο φιλος μου και το ξερει η ξεκ@@@ρα!!! ..... Μετα μου λετε εμενα για ψαραδες και κυνηγους....... Ρε θα μας φανε λαχανο οι γυναικες και εμεις κοιμομαστε ρεεεεεε!!!!!
-
Ναι ειναι δυσκολο σημερα να υπαρχουν πραγματικοι φιλοι. Μεσα ομως απο ενα κοινο λουκι που περνανε και ξεπερνανε καποια ατομα μαζι, δημιουργουν μια πολλη δυνατη φιλια. Εχουν παλαιψει μαζι στα δυσκολα και μετα το περασμα της μπορας προσεχει ο ενας τον αλλον να μην ξαναμπλεξει. Το γεματο πορτοφολι ειναι ευχη και καταρα. Δεν ξερεις ποιος ειναι κοντα σου για εσενα και ποιος για την τσεπη σου. Και ποια. Οι γυναικα πολλες φορες μολις πιασει ρευστο (δυναμη) στα χερια της το αλλαζει το σεναριο και αρχιζει να ζηταει απελευθερωση, προσωπικη ζωη, να μην θελει να δινει λογαριασμο. Θα ακουστω οπισθωδρομικος. Λειπουν οι αρχες και οι αξιες με τις οποιες μεγαλωσαν οι γονεις μας. Αυτες βγαλανε τοτε σωστες γυναικες που καθοταν στο πλευρο του αντρα και στα δυσκολα. Ομως ηταν και αλλη η εποχη. Η σημερινη εποχη με τις τοσες απολαυσεις - προκλησεις, κανουν τις γυναικες απιστες. Θελουν να απολαυσουν και καλυτερο σπιτι, αμαξι, ρουχα, λουσα, π....σα.
Και οι αντρες. Δεν εχουν μεγαλες αντιστασεις μεσα τους. Λιγο να κουνησει η σκυλα την ουρα, τρεχουν σφαιρα πισω της.
Ειμαστε ομως και εμεις σε καποιες περιπτωσεις καθικια. Στην διπλανη μονοκατοικια ειναι ενα ζευγαρι με παιδια. Νεοι. Τον πιανει αυτον ωρες ωρες και βριζει τη γυναικα του, σε ολη την γειτονια ακουγεται. 'Να φυγεις π.....να'. Ρε μπροστα τα παιδια σου, μιλας και προσβαλεις ετσι τη μητερα τους; Με ποιο δικαιωμα το κανεις; Επειδη εισαι αντρας; Ελα βαλτα με αντρα. Δεν την αφηνει την κοπελα να δουλεψει, δεν εχει και εκεινη την οικονομικη ανεση και.....Θυμα.... -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
ΝΣτην διπλανη μονοκατοικια ειναι ενα ζευγαρι με παιδια. Νεοι. Τον πιανει αυτον ωρες ωρες και βριζει τη γυναικα του, σε ολη την γειτονια ακουγεται. 'Να φυγεις π.....να'. Ρε μπροστα τα παιδια σου, μιλας και προσβαλεις ετσι τη μητερα τους; Με ποιο δικαιωμα το κανεις; Επειδη εισαι αντρας; Ελα βαλτα με αντρα. Δεν την αφηνει την κοπελα να δουλεψει, δεν εχει και εκεινη την οικονομικη ανεση και.....Θυμα....Και τι να κάνει, αν του τα πρήζει; Διαλογισμό;
Παλιότερα έπεφτε και βρωμοξυλο, τώρα μόνο κανα μπινελίκι!
Χρήσιμο για εκτόνωση... και από τα δύο μέρη ....
Το αν ακούν οι γείτονες, αδιάφορο... να πάνε να γ@μηθούν, που ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι!!!Το δεύτερο που βάζεις στην ίδια πρόταση όμως είναι άλλη κουβέντα!
Καλό είναι η γυναίκα να έχει μία δουλίτσα, συμπληρωματική, να βγάζει το χαρτζιλίκι της να κάνει το κέφι της με μερικά πράγματα... όχι καριέρες κλπ ειδικά αν μιλάμε για μάνες με παιδάκια...
Είναι κρίμα για χάρη της καριέρας να μεγαλώνουν τα παιδάκια με ξένες και παραμάνες.... Δεν μπορουν να δώσουν αρχές ... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
ΝΣτην διπλανη μονοκατοικια ειναι ενα ζευγαρι με παιδια. Νεοι. Τον πιανει αυτον ωρες ωρες και βριζει τη γυναικα του, σε ολη την γειτονια ακουγεται. 'Να φυγεις π.....να'. Ρε μπροστα τα παιδια σου, μιλας και προσβαλεις ετσι τη μητερα τους; Με ποιο δικαιωμα το κανεις; Επειδη εισαι αντρας; Ελα βαλτα με αντρα. Δεν την αφηνει την κοπελα να δουλεψει, δεν εχει και εκεινη την οικονομικη ανεση και.....Θυμα....
Και τι να κάνει, αν του τα πρήζει; Διαλογισμό;
Παλιότερα έπεφτε και βρωμοξυλο, τώρα μόνο κανα μπινελίκι!
Χρήσιμο για εκτόνωση... και από τα δύο μέρη ....
Το αν ακούν οι γείτονες, αδιάφορο... να πάνε να γ@μηθούν, που ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι!!!Το δεύτερο που βάζεις στην ίδια πρόταση όμως είναι άλλη κουβέντα!
Καλό είναι η γυναίκα να έχει μία δουλίτσα, συμπληρωματική, να βγάζει το χαρτζιλίκι της να κάνει το κέφι της με μερικά πράγματα... όχι καριέρες κλπ ειδικά αν μιλάμε για μάνες με παιδάκια...
Είναι κρίμα για χάρη της καριέρας να μεγαλώνουν τα παιδάκια με ξένες και παραμάνες.... Δεν μπορουν να δώσουν αρχές ...Το ξυλο χρησιμο; Ααα δεν εχεις μεγαλωσει σε σπιτι που ο αλλος πλακωνει τη μανα σου στο ξυλο ποτε μπροστα σου και ποτε οχι και να το βλεπεις. Να νιωθεις τρομο για αυτον και πονο για τη μανα σου και να μην μπορεις να κανεις τπτ. Να φοβασαι μην εισαι εσυ η συνεχεια σε αυτον τον εφιαλτη. Μην τις φας εσυ εννοω. Η γυναικα εχει γλωσσα και μπορει να σου σπασει τα νευρα. Και; Το ξυλο ειναι η λυση; Αν δεν μπορει την γυναικα του να σπασει. Τι θελει και μενει; Οχι iceman. Εδω ισχυει αυτο. Η σιωπη ειναι συνενοχη οταν ξερεις πως γονιος χτυπαει το παιδι του. Και φταιει και το κρατος που αντι να τους κρεμασει απο τα @@ τους χαιδευει. Και τους χαιδευει γιατι το να εισαι ο νταης που γ....αει και δερνει ξεκιναει απο τους 300 της βουλης. Δεν περιμενω λοιπον απο αυτους να εχουν κοινωνικη και οικογενειακη ευαισθησια οπως γινεται στα πολιτισμενα κρατη.
Εδω ευθυγραμιζομαι μαζι σου. Η σημερινη κατασταση δεν θελει τα παιδια κοντα στη μητερα. Τα θελει μακρια της, να μεγαλωνουν χωρις αρχες, χωρις τη στοργη της μανας. Οι γονεις απο το πρωι ως το βραδι πρεπει να βγαζουν λεφτα ή τα αναγκαια για να καταναλωνουν και να αισχροκερδουν οι πολυεθνικες και τα παιδια να προγραμματιζονται να γινουν τα νεα γραναζια του συστηματος. Και στην Ελλαδα πεφτει κυνηγι και στις γεννες. Αν η γυναικα ειναι με παιδια ή μεινει εγκυος στον ιδιωτικο τομεα βλεπει κοκκινη καρτα. Αυτο το λενε οι νεοφιλελευθεροι οικονομολογοι, αναπτυξη. Για να αναπτυχθουν οι μεγαλες επιχειρησεις πρεπει να μην γεννανε οι γυναικες και ολοι να δουλευουν 12 ωρες. Γιατι σου λενε πως και η επιχειρηση ειναι ενας οργανισμος. Που πρεπει να αναπτυχθει. Και δωστου δουλεια και η προσωπικη ζωη, η οικογενεια, η ξεκουραση πανε περιπατο. Οπως εγκλημα στην Ελλαδα ειναι να εχεις πανω απο 2 παιδια. Αν μπορεσεις και 2 να εχεις παλι ειναι εγκλημα.
Για να κερδιζουν οι λιγοι και να δυστυχουν οι πολλοι. Για να ευημερουν οι οικονομικοι δεικτες και να πεφτουν οι κοινωνικοι. Τεσπα σε αυτο. Οι ρολοι μετα την ισοτητα των φυλλων εχουν μπερδευτει. Οι γυναικες προχωρησαν παραπανω και πανε να γινουν και 'αντρες'. Παιρνουν χωρο απο τον ανδρα και μετα παραπονιουνται πως δεν υπαρχουν ανδρες. Δεν ξερουν τι θελουν ωρες ωρες. Το κακο ειναι πως εμεις δεν κραταμε καποιες αρχες. Αυτο ειμαστε. Θελεις ακολουθεις. Δεν θελεις; Ε δεν θα γινω το χαλακι σου. Ουτε το σκυλακι σου. Πολλοι ομως εχουν πιαστει στον ποδογυρο και τους σερνει το νινι. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Το ξυλο χρησιμο; Ααα δεν εχεις μεγαλωσει σε σπιτι που ο αλλος πλακωνει τη μανα σου στο ξυλο ποτε μπροστα σου και ποτε οχι και να το βλεπεις. Να νιωθεις τρομο για αυτον και πονο για τη μανα σου και να μην μπορεις να κανεις τπτ. Να φοβασαι μην εισαι εσυ η συνεχεια σε αυτον τον εφιαλτη. Μην τις φας εσυ εννοω. Η γυναικα εχει γλωσσα και μπορει να σου σπασει τα νευρα. Και; Το ξυλο ειναι η λυση; Αν δεν μπορει την γυναικα του να σπασει. Τι θελει και μενει; Οχι iceman. Εδω ισχυει αυτο. Η σιωπη ειναι συνενοχη οταν ξερεις πως γονιος χτυπαει το παιδι του. Και φταιει και το κρατος που αντι να τους κρεμασει απο τα @@ τους χαιδευει. Και τους χαιδευει γιατι το να εισαι ο νταης που γ....αει και δερνει ξεκιναει απο τους 300 της βουλης. Δεν περιμενω λοιπον απο αυτους να εχουν κοινωνικη και οικογενειακη ευαισθησια οπως γινεται στα πολιτισμενα κρατη.Μακρία από εμένα φίλε τετοιες καταστάσεις! Δεν είπα ότι το ξύλο είναι χρήσιμο!! Τουναντίον!
Τώρα για κανα μπινελίκι πάει και έρχεται, άλλωστε στα μοντέρνα ζευγάρια το μπινελίκι παίζει εκατέρωθεν (υπό την έννοια της ελεγχόμενης εκτόνωσης πάντοτε)Εδω ευθυγραμιζομαι μαζι σου. Η σημερινη κατασταση δεν θελει τα παιδια κοντα στη μητερα. Τα θελει μακρια της, να μεγαλωνουν χωρις αρχες, χωρις τη στοργη της μανας. Οι γονεις απο το πρωι ως το βραδι πρεπει να βγαζουν λεφτα ή τα αναγκαια για να καταναλωνουν και να αισχροκερδουν οι πολυεθνικες και τα παιδια να προγραμματιζονται να γινουν τα νεα γραναζια του συστηματος. Και στην Ελλαδα πεφτει κυνηγι και στις γεννες. Αν η γυναικα ειναι με παιδια ή μεινει εγκυος στον ιδιωτικο τομεα βλεπει κοκκινη καρτα. Αυτο το λενε οι νεοφιλελευθεροι οικονομολογοι, αναπτυξη. Για να αναπτυχθουν οι μεγαλες επιχειρησεις πρεπει να μην γεννανε οι γυναικες και ολοι να δουλευουν 12 ωρες. Γιατι σου λενε πως και η επιχειρηση ειναι ενας οργανισμος. Που πρεπει να αναπτυχθει. Και δωστου δουλεια και η προσωπικη ζωη, η οικογενεια, η ξεκουραση πανε περιπατο. Οπως εγκλημα στην Ελλαδα ειναι να εχεις πανω απο 2 παιδια. Αν μπορεσεις και 2 να εχεις παλι ειναι εγκλημα.
Για να κερδιζουν οι λιγοι και να δυστυχουν οι πολλοι. Για να ευημερουν οι οικονομικοι δεικτες και να πεφτουν οι κοινωνικοι. Τεσπα σε αυτο. Οι ρολοι μετα την ισοτητα των φυλλων εχουν μπερδευτει. Οι γυναικες προχωρησαν παραπανω και πανε να γινουν και 'αντρες'. Παιρνουν χωρο απο τον ανδρα και μετα παραπονιουνται πως δεν υπαρχουν ανδρες. Δεν ξερουν τι θελουν ωρες ωρες. Το κακο ειναι πως εμεις δεν κραταμε καποιες αρχες. Αυτο ειμαστε. Θελεις ακολουθεις. Δεν θελεις; Ε δεν θα γινω το χαλακι σου. Ουτε το σκυλακι σου. Πολλοι ομως εχουν πιαστει στον ποδογυρο και τους σερνει το νινι.Μετά το πρώτο σε χάνω!
Μπερδεψες παγκοσμιοποίηση, νεοφιλευθερισμό, τα πάντα όλα!
Καταρχήν....
Καλό να δουλεύει η γυναίκα! Χειραφετείται, αποκτά μια στοιχειώδη οικονομική δύναμη, χρήσιμη και για τις παραπάνω άρρωστες καταστάσεις. Από τη σκοπιά δε που το αναπτύσεις παραπάνω χρήσιμη μιας και η γυναίκα είναι καλύτερη καταναλώτρια και βοηθά στην ανάπτυξη.
Απλά πρέπει να υπάρχει μέτρο! Η γυναίκα δεν μπορεί να είναι καριερίστρια χωρις σημαντική επίπτωση στην οικογένεια της!
Η οικογένεια είναι καταναλωτής και η αγορά έχει ανάγκη νέους καταναλωτές!
Για εμένα το χρησιμότερο που θα μπορούσε να κάνει η πολιτεία, θα ήταν, αντί για επίδόματα ανεργίας, να δίνει επιδόματα στις μητέρες να κάθονται σπίτι να μεγαλώνουν τα παιδιά τους (όχι ότι όλες πάλι είναι ικανές, μιας και έχει γεμίσει και ξεκολιάρες ο κοσμος που ακόμα και με παιδιά, το μυαλό είναι κολλημένο στο έξω και στην τσαπού!). Θα μπορούσαν ακόμα να δοκιμάσουν για τις γυναίκες αρχικά την εξάωρη εργασία, όπως στη Σουηδία...
Ετσι και θέσεις εργασίας για τους άνδρες θα άδειαζαν (είτε για πρώτή είτε για 2η συμπληρωματική δουλειά) και τα παιδιά θα λάμβαναν καλύτερη ανατροφή!
Λύσεις υπάρχουν, αλλά δεν τολμάει κανείς να βάλει βρωμόχερο στην Κίνα που έχει ένα σωρό κόσμο να δουλεύει για ένα πιάτο ρυζι και άντε να την ανταγωνιστείς!!! -
Ενταξει ρε παιδι μου, το μπινελικι παει και ερχεται. Δεν μπορουμε να ειμαστε αναισθητοι. Λογια θα ακουσουμε, λογια θα πουμε. Αν και η λεκτικη βια ειναι και αυτη κατακριτεα, ομως η εποχη μας σπρωχνει στο να ανταλλασουμε και βαριες κουβεντες. Οσο γινεται ομως το παιδι να μην ακουει. Ειναι τρυφεραδι σε αυτα και μετα οτι βλεπει στο σπιτι τα κανει εξω. Και ετσι το προβλημα αναπαραγεται, αγριευουν τα παιδια σε αλλα παιδια που ειναι ευαισθητα και τα δημιουργουν ή τραυματα ή και σε εκεινα επιθετικη συμπεριφορα. Τεσπα, το ξυλο το αφηνουμε για τα ζευγαρια των σπηλαιων.
Δεν τα μπερδεψα. Η παγκοσμιοποιηση με τον νεοφιλελευθερισμο ειναι ενα και το αυτο. Ο νεοφιλελευθερισμος ειναι το φρουτο της παγκοσμιοποιησης. Ολα ιδιωτικα, οι μεγαλοεπιχειρησεις θα χαρασουν την πολιτικη και οι πολιτικοι θα ειναι τα πιονια τους. Κοινωνικο κρατος δεν θα υπαρχει και εκπαιδευση, υγεια, νερο και φυσικοι ποροι θα ειναι στους ιδιωτες. Τεσπα
Αυτο με την Σουηδια ειναι πολλη καλο. 6ωρη εργασια ειναι ενα καλο βημα. 5ωρη θα ηταν καλυτερο. Ακομη καλυτερο θα ηταν οι παντρεμενοι να κοιτουν τα παιδια τους και αν δεν εχουν να κοιτανε ο ενας τον αλλον. Οταν το μυαλο παει στο σλιπακι και στο κυλοτακι το πραμα χαλαει και η σχεση - γαμος γινεται αχταρμας.
Θα το ξαναγραψω. Στην Ελλαδα το κρατος κανει οτι μπορει για να υπαρχει υπογεννητικοτητα. Και οικονομικα αν αναλυθει και αυτο μας εφερε εδω. Γιναμε μια χωρα μεσηλικων που βγαινουν στην συνταξη και δεν φτανουν οι λιγοι νεοι να εισφερουν για συνταξεις και περιθαλψη. Αν μπει στην εξισωση και η ανεργεια τοτε το καραβι βαζει υποψηφιοτητα για ταξιδι στον πατο. -
Αν καταφερει καποιος και βαλει πλαφον σε αριθμο ανα τετραγωνο σε καφενεια μπουζουκια ρεμπεταδικα κτλ τοτε ισως και να δουμε αναπτυξη!!!!!
Αλλα θα εχουμε υποβαθμιση σχεσεων !!!! -
Τι δειχνει αυτο Θαναση; Αν υπηρχαν δουλειες δεν θα υπηρχαν τοσα πολλα απο τα παραπανω.
-
Αν υπηρχαν δουλειες? Αν υπηρχε θεληση στην δουλεια θες να πεις! Βαλαμε τους Αλβανους να φτιαχνουν μερεμετια και τωρα παιρνουν τα λεφτα και φευγουν για τη χωρα τους.
Διευθυντες θελανε να γινουν ολοι.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες