-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Στηβ αν μου συνεβαινε αυτο και χωρις παιδι , θα εβαζα τα πραγματα κατω μηπως βγαλω ακρη στο πως και γιατι εφτασε σε αυτο το σημειο και λογικα θα χωριζαμε.
Η δικη μου ζηλια ειναι ανωδυνη. Ναι μεν θα ειχα αρρωστησει για ενα χρονικο διαστημα αλλα μετα με ενα ωραιο μωρο διπλα να με παρηγορει θα το ξεπερνουσα .
Μαλιστα οταν θα της ελεγα για διαζυγιο θα ειχα και το μωρο μαζι να ακουει. Ωραια φαση!!!!
Μπορω να την μασησω την αγαπη μου και να την δεσω κομπο αν με απατησει η γυναικα. Τοση δυναμη εχω. Ετσι θελουν οι κα....λες!ενταξει ειμαστε στο σωστο δρομο Θαναση με μια ομως διαφοροποιηση. βασικα ευτυχως δε μας σερνει το νινι. ο ερωτας με ερωτα περναει; ειναι μια βασικη και με αποδειξεις θεωρια. ομως ενεχει τον κινδυνο της προσκολησης σε αλλη γυναικα. δλδ. το εχω κανει. χωρισα και ξεπερασα την πρωην με την επομενη. ομως μεσα μου δεν αισθανομουν καλα γιατι η επομενη ηταν ενα συναισθηματικο δεκανικι για εμενα. οποτε ειπα μεσα μου πως ηρθε η ωρα να γινω συναισθηματικα ανεξαρτητος οσο γινεται αυτο, τουλαχιστον στις σχεσεις με τις γυναικες. στην αρχη δεν ηταν ευκολο. αρπαχτες εκανα αν τυχαινε κανενα καλο κομματι. αλλα δεν εψαχνα για σχεση, για να ξεπερασω την προηγουμενη. ειπα με την παρεα, με δικα σου ενδιαφεροντα μαγκα θα τα βγαλεις περα. και πιστευω πως εβγαλα το προγραμμα γυναικειας απεξαρτησης με επιτυχια
quote='coupeas']Ε να μην γινονται τετοια πραγματα ρε παιδια!!
Youtube Video[/quote]
ελα ρε ενταξει. ειναι αλλου. σε αλλο επιπεδο.
-
θέλει ψυχή για να περάσεις χωρισμό !
-
Goooooood Moooooorning Thanos (από το γνωστο αν εχεις δει me τον ρομπιν ουιλιαμς Good Mornin Vietnam). τρελο χωσιμο στην επετακτικη τακτικη των ΗΠΑ στο Βιετναμ. τεσπα. φραπεδακι με παγακι και επι του θεματος. ξερεις Θαναση. αυτο που βλεπω ειναι πως οι ανδρες δυσκολα χωριζουν μια γυναικα. ειτε σε απλη σχεση, ειτε σε γαμο. φοβουνται; δισταζουν; θελουν να τα εχουν ολα οταν την κερατωνουν, αντι να τη χωρισουν; ενω οι γυναικες πιο ευκολα σε στελνουν στον τακο.
ημουν εχθες με το μηχανακι το μεσιμερακι και εκανα ετσι μια βολτουλα και ενα 15χρονο (τοσο το υπολογιζω)με κορμι λαμπαδα, μελαχροινο και μαυρισμενο, περπατουσε μονο του, με ενα λευκο σορτσακι σαν δαντελωτο και ρε φιλε δεν πρεπει να φορουσε τπτ απο μεσα. το σορτσακι ηταν ενα με τα κλμερια του. 10 στους 10 παθενανε εγκεφαλικο. τα κεφαλια ολων των ηλικιων γυρνουσαν και βαρουσαν προσοχη. θα ανοιγα παιχνιδι αλλα bro δε γινομαι παιδερας. αυτο οταν μεγαλωσει θα κλεισει ποοολλα σπιτια. -
..Σε πιστεύω!
Αυτές οι ηλικίες είναι σαν τα χαζόψαρα. Τσιμπάνε αμέσως . Εμείς τι κάνουμε! Σε μια κλειστή κοινωνία σαν την εδώ που ζω είναι ρίσκο. Σα να κάνω έφοδο με μαχαίρι απο έρημη πλαγιά σε ορεινό πολυβολείο!Βιετνάμ ! Άστα! ......... Κουράγιο και υπομονή! Θα έρθει η ώρα της λευτεριάς! ...
-
οχι ρε παιδια παλι προβλημα με το φορουμ. χανω οτι γραφω. ριξε μια ματια στο βιβλιαρακι του κατασκευαστη πρωτα.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
οχι ρε παιδια παλι προβλημα με το φορουμ. χανω οτι γραφω. ριξε μια ματια στο βιβλιαρακι του κατασκευαστη πρωτα. -
Γκαφα.
Ειπα Ναντια τη Βασια. Οχι ρε π...ξεφτιλα. Τι θα λεει η κοπελα!!!
Δεν ειμαι καλα σημερα.
Περιγραφη.....
Στα δυο μετρα. Καστανη ισιο μαλλι γαλανα μεγαλα ματια κορμι κολωνα πισινος αχλαδι. Λιγο ποιο πισω. Μελαχρινη με μαυρα ματια τελειο κορμι ποιο σοβαρη.
Κοιταζουν η μια την αλλη για να δουν ποια κοιταει ποιον. Με κοιταζουν τωρα και οι δυο και μετα μεταξυ τους. Ωραιο παιχνιδι . Γουσταρω.
Νταξει καλες ειστε κοριτσια. Προτιμω τη Βασια ομως που ειναι ντομπρα και ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει.
Τα λεμε. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
οχι ρε παιδια παλι προβλημα με το φορουμ. χανω οτι γραφω. ριξε μια ματια στο βιβλιαρακι του κατασκευαστη πρωτα.αυτο το μνμ πηγαινε στο τοπικ για το Nissan QQ και τα λαμπακια που αναβουν. ρε σεις εχθες μονον εγω ειχα προβλημα με το φορουμ; απαντουσε, πατουσα υποβολη και φορτωνε κενη σελιδα. εκανα refresh και μου εβγαζε το πλαισιο της απαντησης αλλα χωρις τπτ απο οσα ειχα γραψει. δε γινεται να μη συνεβει και σε εσας. εγω στο πηγαδι εκανα τσισα;
στη διπλανη μονοκατοικια στο κηπο ο νεαρος με το κινητο στο χερι μιση ωρα ουρλιαζε γιατι μαλωνε με τη δικια του. λεω μεσα μου ετσι εισαι; βγαζω απο το παρκινγκ την αστερατη, ανοιγω πορτες και πορτ μπαγκαζ σε 10 λεπτα ειχε φυγει. το μπασο ηταν αρκετο για να τον κανει να μην ακουει αυτος τι λεει. ομως, ας προσεχε. 1 ωρα χαιρομουν τα λεφτα που εριξα για μουσικη.
αν βλεπεις πως η σχεση σε τραβαει κατω αντε γεια λες. και οχι φταις εσυ, οχι εγω και χαλιεσαι για εναν αλλον. μαζοχες. ενταξει ολοι με κατι εχουμε το μαζοχισμο μας. γουσταρουμε σε καποα να τρωμε τυραννια. οκ αλλα να βγαζει κατι δημιουργικο. -
βγηκα με εναν γνωστο. πετυχαμε δυο ντοπιες στο κλαμπακι. κερασαμε, ανταποκριθηκαν. καβαντζωσαμε απο μια. εγω σε ξενοδοχειο, ο γνωστος μου μου ειπε τωρα στο κινητο στη φυση με το μηχανακι ο μλκας. να του την πεσει κανενας. τεσπα. δεν ειχε ποτε μυαλο. και μετα το ξεμπουκωμα μου σκαει το μικρο 22χρονο, πως εχει σχεση 2 χρονων και αισθανεται τωρα ασχημα. οχι ρε γμτ λεω μεσα μου να αρχισουμε τα δραματα. δεν το μπορω το ξενερωμα μετα απο τετοιες φασεις. της λεω μη μασας. και πως το εκανα να λεει. μου ηρθε να της πω πως το εκανε για αν ξεχασε αλλα θα γινοταν ποιο χαλια. της ειπα να ηρεμησει και να πει μεσα της πως ετυχε. εξω της να μην το πει στον αλλον και σαλταρει.
τωρα ειμαι home sweet home για δευτερο μοναχικο αυτη τη φορα γυρο οινοπνευματος. σε ατομο διαμαντι του οικογενειακου περιβαλλοντος παντρεμενοι με 2 παιδια, η γυναικα του θελει διαζυγιο. το παλικαρι για τα παιδια ποναει περισσοτερο. η αλλη μαλλον αλλου το δινει. του φορτωσε τα παιδια και πηγε 3 μερες να σκεφθει. ετσι το λεμε τωρα. τον ειπα να ρθει αυριο με τα παιδια να παμε κανενα μπανιο, ταβερνα και τα παιδια να ξεσκασουν. με το τουφεκι ψαχνεις να βρεις γαμο στεριωμενο. μπρδελο τα παντα ολα. το μυαλο στο λιλι και στο νινι. ρε ενταξει. αλλα οταν παντρευεσαι δεσμευεσαι. και εσυ και αυτη. εχεις παιδια. δεν τα λυπασαι; δλδ για να κανεις εσυ τη ζωουλα σου στα @@ σου τα παιδια; και αντε ευτυχως στην προκειμενη κατασταση παιζουν φραγκα. οταν δεν παιζουν tragic η δουλεια.
να μεγαλωνεις χωρις πατερα. ποιος θα σε συμβουλευσει; η μανα οκ. αλλα στα αντρικα θεματα; ο πατερας ειναι φιλος και οταν δεν υπαρχει, μπαινει η ανασφαλεια. οκ ψηνεσαι. ομως ή ψηνεσαι και σκληραινεις ή καιγεσαι και γινεσαι κλοτσοσκουφι καλοθελητων. η οικογενεια ειναι μεγαλη υποθεση. δεν ειναι εμπειρια. ειναι τροπος ζωης. -
Απο επαρχια εισαι φιλος?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Απο επαρχια εισαι φιλος?Τώρα είμαι στο εξοχικό της μητέρας μου στην Αθήνα. Αλλά ναι μένω όσο είμαι Ελλάδα στην επαρχία.
-
Ρωταω γιατι αυτα τα σκηνικα που περιγραφεις ''φωτογραφιζουν'' λιγο πολυ τη ζωη μικρης επαρχιακης πολης...εδω Αθηνα ειναι πιο δυσκολο να συμβουν κατα την ταπεινη μου αποψη ! Το βλεπουμε και στην περιπτωση του coupea !
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ρωταω γιατι αυτα τα σκηνικα που περιγραφεις ''φωτογραφιζουν'' λιγο πολυ τη ζωη μικρης επαρχιακης πολης...εδω Αθηνα ειναι πιο δυσκολο να συμβουν κατα την ταπεινη μου αποψη ! Το βλεπουμε και στην περιπτωση του coupea !ο συγγενης μου μενει Αθηνα...το κερατο στα παντρεμενα ζευγαρια δεν νομιζω να εχει να κανει με επαρχια ή πρωτευουσα. τον περισσοτερο χρονο παντως τον ζω στην επαρχια γιατι εχω κουραστει απο κυκλοφοριακο και γρηγορους ρυθμους ζωης. πολλες φορες ομως πηγαινω Θεσσαλονικη και Αθηνα γιατι εχω γνωστους και κανουμε διαφορες φασεις. μια χαρα ειναι η αποψη σου.
-
δεν ξερω αν το μωρο λεει αληθεια η ψεμματα αλλα εβαλε φωτιες στην πολυκατοικια. οποιος θα ακουει τον ηχο πλεον θα ασπριζει το διαμερισμα του σε χρονο ντετε. αλλα και οποια παντρεμενη τον ακουει τον ηχο θα σαλταρει που θα υποπτευεται τον αντρα της πως θα σκεφτεται την τυπισα να οργωνει το νινι της με το δονητη. τους εστειλε αδιαβαστους. κουκλα τοτε εχουν κβλες και οι αντρες. το πρωι μολις ξυπνησουν.
http://dimokratiko.blogspot.de/2015/08/blog-post_17.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter -
Να γυρνάς από τη δουλειά μετά από 10 ή 12 ώρες, να θες να ξεκουραστείς για να πας την άλλη μέρα πάλι στο μπο@ρδέλο στη δουλειά και να έχεις και το κάθε ξέκ@λο πουτaνiδιο να ασχολείται με αγγούρια και δονητές μέσα στα μαύρα τα μεσάνυχτα.
Και της άφησαν και ευγενικό σημείωμα;
Τόσο μαlάκες και αυτοί. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Να γυρνάς από τη δουλειά μετά από 10 ή 12 ώρες, να θες να ξεκουραστείς για να πας την άλλη μέρα πάλι στο μπο@ρδέλο στη δουλειά και να έχεις και το κάθε ξέκ@λο πουτaνiδιο να ασχολείται με αγγούρια και δονητές μέσα στα μαύρα τα μεσάνυχτα.Και της άφησαν και ευγενικό σημείωμα;
Τόσο μαlάκες και αυτοί.μην πιστεύεις και οτι διαβαζεις.
-
Τα πήρα στο κρανίο γιατί μου θύμισε μία περίοδο που είχα ακριβώς ίδια περίπτωση με μία τύπισσα ειδικευόμενη ιατρικής που είχε κάνει το διαμέρισμά της, διώρυγα του Σουέζ.
-
Κι εγω ετσι νομιζα στη γειτονια μου και ακουγα κραυγες πονου και παθους απο τη γειτονισα. Βρισκω τον φιλο αντρα της και του λεω.... Μπραβο ρε Θοδωρε ,αλλα οταν το κανεις με τη γυναικα σου λιιιιιγο ποιο χαλαρα ξερεις τωρα......
Και ο Θοδωρος..........Ποιος εγω? Ποτε? Εγω λειπω στο Μεσολογγι για δουλεια.....
Ναι?????Φυσικα εγινε μυλος μετα. Εκανε τριο η κυρια . Μονο εγω δε το πηρα μυρωδια.
-
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Κι εγω ετσι νομιζα στη γειτονια μου και ακουγα κραυγες πονου και παθους απο τη γειτονισα. Βρισκω τον φιλο αντρα της και του λεω.... Μπραβο ρε Θοδωρε ,αλλα οταν το κανεις με τη γυναικα σου λιιιιιγο ποιο χαλαρα ξερεις τωρα......
Και ο Θοδωρος..........Ποιος εγω? Ποτε? Εγω λειπω στο Μεσολογγι για δουλεια.....
Ναι?????Φυσικα εγινε μυλος μετα. Εκανε τριο η κυρια . Μονο εγω δε το πηρα μυρωδια.
Κάτω απο την μύτη σου τέτοιο σκηνικό και να μην πάρεις πρέφα;
Με απογοήτευσες!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες