-
skye
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Το παραπάνω είναι συμπέρασμα ένος 'σεντονιού' που ύφανα στο μυαλό μου χρόνια. Αν κάτσω να το αναλύσω ενδελεχώς θα φάω την πρωτιά της 'υψηλής πιστότητας'. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Εσύ που θίγεσαι κάνε όπως αγαπάς και στην καθημερινότητά σου μπορείς κάλλιστα να αποδεικνύεις εμπράκτως την φαιδρότητα κατ'εσέ της ως άνω σκέψης μου.Α, δεν παίζει έτσι αδελφέ. Αν κακοχαρακτηρίσεις εμένα η την όποια συνομοταξία μου, δικαίως θα περιμένω μια εξήγηση. Δεν μπορείς να λές δεν χρωστάω τπτ. Η μάλλον μπορείς αλλα χάνεις πόντους.
-
Το παραπάνω είναι συμπέρασμα ένος 'σεντονιού' που ύφανα στο μυαλό μου χρόνια. Αν κάτσω να το αναλύσω ενδελεχώς θα φάω την πρωτιά της 'υψηλής πιστότητας'. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Εσύ που θίγεσαι κάνε όπως αγαπάς και στην καθημερινότητά σου μπορείς κάλλιστα να αποδεικνύεις εμπράκτως την φαιδρότητα κατ'εσέ της ως άνω σκέψης μου.Δεν θίγομαι, γιατί πιστεύω ότι είμαι αρκετά έξυπνη γι αυτό.
Αν είναι πραγματικά η άποψή σου για τις γυναίκες κι όχι ένα πείραγμα σε μια κοπελιά με μυαλό νεογέννητου, θλίβομαι. -
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Απόδειξη ότι στολιζόμαστε κι όταν μένουμε μόνες στο σπίτι μας.Και το λες κιόλας? Αυτό από μόνο του δεικνύει το μέγεθος του προβλήματος.
Οι λατέρνες εμφανίζονται μόνο σε υποανάπτυκτα κράτη. Οι κεντροευρωπαίες επειδή έχουν άλλο αέρα και είναι και όμορφες από κατασκευής, άλλη μήτρα βρε παιδί μου, κυκλοφορούν έξω σχεδόν άβαφες γνωρίζοντας ότι το καραγκιοζιλίκι δεν περνά. Βέβαια κάπου έχεις δίκιο διότι εδώ βρίσκετε και κάνετε... -
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Το παραπάνω είναι συμπέρασμα ένος 'σεντονιού' που ύφανα στο μυαλό μου χρόνια. Αν κάτσω να το αναλύσω ενδελεχώς θα φάω την πρωτιά της 'υψηλής πιστότητας'. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Εσύ που θίγεσαι κάνε όπως αγαπάς και στην καθημερινότητά σου μπορείς κάλλιστα να αποδεικνύεις εμπράκτως την φαιδρότητα κατ'εσέ της ως άνω σκέψης μου.
Δεν θίγομαι, γιατί πιστεύω ότι είμαι αρκετά έξυπνη γι αυτό.
Αν είναι πραγματικά η άποψή σου για τις γυναίκες κι όχι ένα πείραγμα σε μια κοπελιά με μυαλό νεογέννητου, θλίβομαι.Συμφωνώ και το ίδιο ισχύει και για τον skye...
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Δεν στολιζόμαστε για εσάς, στολιζόμαστε γιατί μας αρέσει να είμαστε ωραίες. Απόδειξη ότι στολιζόμαστε κι όταν μένουμε μόνες στο σπίτι μας.Το ζητούμενο δεν είναι να 'καταλάβουμε' ο ένας την άλλη, το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να συνεργαστούμε, για να ευχαριστηθούμε τη ζωή μας. Κι αυτό απαιτεί κατ αρχήν σεβασμό. Αν ξεκινάμε με την βεβαιότητα ότι ο άλλος είναι κομπλεξικός, ...
Έχω άλλη άποψη γι'αυτό,γιατί από τη λίγη πείρα που έχω πιστεύω ότι οι περισσότερες στολίζονται για να μας τραβάνε την προσοχή (και καλά κάνουν κατ' εμέ ).
Πολλές φορές έχω πάει να πάρω τη δικιά μου και σχεδόν πάντα καθυστερεί,γιατί όπως μου λέει:''δεν θέλεις να είμαι όμορφη;'' Αν της απαντήσω όχι θα είμαι κομπλεξικός άραγε;Για να συνεργαστείς με κάποιον πρέπει να τον καταλάβεις πως συμπεριφέρεται και τι επιδιώκει μέσα από τη συνεργασία.
Αν και τώρα που το σκέφτομαι σε τι να συνεργαστούμε,θα στήσουμε κάποια εταιρία και θα την εισάγουμε και στο χρηματιστήριο;
Τη ζωή ο καθένας την ευχαριστιέται όπως νομίζει.Και κάτι άσχετο:Ζήτω το playstation,φωτιά και τσεκούρι στη μάπα το Xbox!
-
ξεχασα να γραψω πως απο τις παραπανω κατηγοριες εξαιρειται η μαμα μου
και μερικα ακομα ψεματα που λενε οι γυναικες αλλα και οι ανδρες:
- γυναικες και ανδρες: ' δεν με ενδιαφερει η εξωτερικη εμφανιση'
απαντηση: ΦΥΣΙΚΑ και σε ενδιαφερει η εξωτερικη εμφανιση. ακομα και αν εισαι ο κουασιμοδος, ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και λες ψεματα. γι'αυτο τον πουλο
- γυναικες και ανδρες 'δεν με νοιαζει η οικονομικη κατασταση του αλλου και με τί ασχολειται γενικα, αρκει να με αγαπαει'
απαντηση: λες
- γυναικες 'θελω να εχω ισα δικαιωματα και υποχρεωσεις με τους ανδρες'
απαντηση: αν ειναι ετσι, τραβα να κανεις στρατιωτικο
- γυναικες 'οι ανδρες ειναι μαλακες και γουρουνια'
πραγματικοτητα: οι ανδρες δεν σου καθονται επειδη εισαι ασχημη/κομπλεξαρα ή τελοσπαντων δεν εισαι κατι το ιδιαιτερο και εχεις υψηλες απαιτησεις ή εισαι θυμα και την πατησες. ας προσεχες
- ανδρες 'οι γυναικες ειναι πουτανες'
πραγματικοτητα: οι γυναικες δεν σου καθονται ή η χ σε παρατησε επειδη κατι εκανες λαθος ή δεν ειχες εκτιμησει σωστα τις καταστασεις.
- ανδρες 'καμια γυναικα εμενα δεν μπορει να με κοροϊδεψει'
πραγματικοτητα: εχεις φαει το δουλεμα της αρκουδας
αυτα.. βαρεθηκα.. ο δρακος στο λιμανι μαμιεται ο παο κ η αθηνα
-
Απόδειξη ότι στολιζόμαστε κι όταν μένουμε μόνες στο σπίτι μας.
Και το λες κιόλας? Αυτό από μόνο του δεικνύει το μέγεθος του προβλήματος.
Οι λατέρνες εμφανίζονται μόνο σε υποανάπτυκτα κράτη. Οι κεντροευρωπαίες επειδή έχουν άλλο αέρα και είναι και όμορφες από κατασκευής, άλλη μήτρα βρε παιδί μου, κυκλοφορούν έξω σχεδόν άβαφες γνωρίζοντας ότι το καραγκιοζιλίκι δεν περνά. Βέβαια κάπου έχεις δίκιο διότι εδώ βρίσκετε και κάνετε...Ο όρος στολιζόμαστε και ο όρος βαφόμαστε, δεν σημαίνει το ίδιο για όλες...
-
Απόδειξη ότι στολιζόμαστε κι όταν μένουμε μόνες στο σπίτι μας.
Και το λες κιόλας? Αυτό από μόνο του δεικνύει το μέγεθος του προβλήματος.
Οι λατέρνες εμφανίζονται μόνο σε υποανάπτυκτα κράτη. Οι κεντροευρωπαίες επειδή έχουν άλλο αέρα και είναι και όμορφες από κατασκευής, άλλη μήτρα βρε παιδί μου, κυκλοφορούν έξω σχεδόν άβαφες γνωρίζοντας ότι το καραγκιοζιλίκι δεν περνά. Βέβαια κάπου έχεις δίκιο διότι εδώ βρίσκετε και κάνετε...Να πιστέψω ότι κάθεσαι σπίτι σου μέσα στη μπίχλα, άπλυτος κι αχτένιστος με το ίδιο μπλουζάκι 10 μέρες;
Αν ναι μόνο στην Αγγλία θα εύρισκες γκόμενα, κι αυτή απελπισμένη.ΥΓ. Μάλλον με περνάς γι άλλη και τα γράφεις αυτά, γιατί αν εξαιρέσεις τις Γερμανίδες που δεν τα πάνε τόσο καλά με το ξύρισμα, όλες οι υπόλοιπες Ευρωπαίες βγαίνουν πολύ πιό περιποιημένες από τις Ελληνίδες.
ΥΓ2. Ακόμα δεν έχω πειστεί ότι πιστεύεις όσα γράφεις, γι αυτό και δεν σου απαντάω επί της ουσίας. -
Εγώ πάντως το βάψιμο της ελληνίδας στις 7-8 το πρωί το έχω δει μόνο στην αμερική. Είναι απίστευτο το πώς έρχονται στα πρωινά αμφιθέατρα, εγώ με την τσίμπλα στο μάτι και φόρμες και οι κοπέλες στην πένα.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Το παραπάνω είναι συμπέρασμα ένος 'σεντονιού' που ύφανα στο μυαλό μου χρόνια. Αν κάτσω να το αναλύσω ενδελεχώς θα φάω την πρωτιά της 'υψηλής πιστότητας'. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Εσύ που θίγεσαι κάνε όπως αγαπάς και στην καθημερινότητά σου μπορείς κάλλιστα να αποδεικνύεις εμπράκτως την φαιδρότητα κατ'εσέ της ως άνω σκέψης μου.
Δεν θίγομαι, γιατί πιστεύω ότι είμαι αρκετά έξυπνη γι αυτό.
Αν είναι πραγματικά η άποψή σου για τις γυναίκες κι όχι ένα πείραγμα σε μια κοπελιά με μυαλό νεογέννητου, θλίβομαι.Συμφωνώ και το ίδιο ισχύει και για τον skye...
Τώρα κατάλαβα...
-
drdino
Ιταλία έχεις κάνει καθόλου; -
Ο χρήστης elisa έγραψε:
drdino
Ιταλία έχεις κάνει καθόλου;Πανεπιστήμιο όχι, αλλά από τα 3-4 ταξίδια που έκανα οι Ιταλίδες όντως περιποιούνται και αυτές τον εαυτό τους αρκετά, αλλά όχι τόσο 'πολύ' όσο οι Ελληνίδες.
-
drdino
Σου αρέσει αυτό ή όχι;ΥΓ
Μου χτυπάει ο έρωτας, θα βγούμε βόλτα νωρίς απόψε.
Καλή η παρέα σας, αλλά καλή σας νύχτα. -
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Να πιστέψω ότι κάθεσαι σπίτι σου μέσα στη μπίχλα, άπλυτος κι αχτένιστος με το ίδιο μπλουζάκι 10 μέρες;
Αν ναι μόνο στην Αγγλία θα εύρισκες γκόμενα, κι αυτή απελπισμένη.Η φαντασία σου αγγίζει τα όρια της νοσηρότητας.
Όταν λες ότι στολίζεσαι και όταν μένεις μόνη στο σπίτι αυτό το θεωρείς φυσιολογικό? Ποιός ο λόγος που γίνεσαι λατέρνα?ΥΓ. Μάλλον με περνάς γι άλλη και τα γράφεις αυτά, γιατί αν εξαιρέσεις τις Γερμανίδες που δεν τα πάνε τόσο καλά με το ξύρισμα, όλες οι υπόλοιπες Ευρωπαίες βγαίνουν πολύ πιό περιποιημένες από τις Ελληνίδες.
Δεν σε περνάω για καμία. Τυπική λατέρνα από τα γραφόμενά σου. Όσο για τις κεντροευρωπαίες δεν περίμενα να πεις καλό λόγο μιας που σας τρώνε λάχανο. Εδώ μπορείς άφοβα να στολιστείς και να βγεις βόλτα να επιδείξεις στο φιλοθέαμο πεινασμένο κοινό (αυστραλοπίθηκες) τα φτιασίδια σου
-
Εμένα μου αρέσει το νάτσουραλ. Το ελληνικό το θεωρώ υπερβολικό, όπως και το αμερικάνικο (που είναι σε χειρότερο βαθμό από εμάς προς το παρόν). Οι ιταλίδες βρίσκονται σε δική τους κλάση πιστεύω όσον αφορά την ισορροπία μεταξύ φτιασιδώματος και γραψταρχιδίνης.
-
Να πιστέψω ότι κάθεσαι σπίτι σου μέσα στη μπίχλα, άπλυτος κι αχτένιστος με το ίδιο μπλουζάκι 10 μέρες;
Αν ναι μόνο στην Αγγλία θα εύρισκες γκόμενα, κι αυτή απελπισμένη.Η φαντασία σου αγγίζει τα όρια της νοσηρότητας.
Όταν λες ότι στολίζεσαι και όταν μένεις μόνη στο σπίτι αυτό το θεωρείς φυσιολογικό? Ποιός ο λόγος που γίνεσαι λατέρνα?ΥΓ. Μάλλον με περνάς γι άλλη και τα γράφεις αυτά, γιατί αν εξαιρέσεις τις Γερμανίδες που δεν τα πάνε τόσο καλά με το ξύρισμα, όλες οι υπόλοιπες Ευρωπαίες βγαίνουν πολύ πιό περιποιημένες από τις Ελληνίδες.
Δεν σε περνάω για καμία. Τυπική λατέρνα από τα γραφόμενά σου. Όσο για τις κεντροευρωπαίες δεν περίμενα να πεις καλό λόγο μιας που σας τρώνε λάχανο. Εδώ μπορείς άφοβα να στολιστείς και να βγεις βόλτα να επιδείξεις στο φιλοθέαμο πεινασμένο κοινό (αυστραλοπίθηκες) τα φτιασίδια σου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως το βάψιμο της ελληνίδας στις 7-8 το πρωί το έχω δει μόνο στην αμερική. Είναι απίστευτο το πώς έρχονται στα πρωινά αμφιθέατρα, εγώ με την τσίμπλα στο μάτι και φόρμες και οι κοπέλες στην πένα.Μόνο στα αμφιθέατρα Κων/νε? Για μπάνιο στις παραλίες φουλ στο βάψιμο πάνε. Λατέρνες φίλε μου είπαμε
Ελάχιστες κοπέλες ξέρουν να κυκλοφορούν και να αναδεικνύουν με αξιοπρέπεια την θηλυκότητά τους. -
Στολίζομαι δεν σημαίνει απαραίτητα είμαι σαν λατέρνα.
-
Στολίζομαι ακόμα και στο σπίτι μου=είμαι λατέρνα
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες