-
να πω πρωτα οτι τα παρακατω προφανως δεν ισχυουν για ολες!
οι Ελληνιδες καταρχην, βρισκουν και τα κανουν... Λογω ελλειψης ανταγωνισμου προφανως. Ο Γρηγορης καλα τα ειπε.
και το ολο θεμα ξεκινα απο τις μαναδες τους. Γνωριζω τωρινο top model που στα 14 της γυρναγε στη Μυκονο σε σπιτια ευκαταστατων κυρίων με σκοπο τις πολλαπλες γνωριμιες..., με 3-4 καθε φορα, για να το πω και ευγενικα...
η μητερα της μαλιστα την πηγαινε σε αυτα σπιτια, γιατι ηθελε το κοριτσι της να γινει γνωστη για να προωθηθει συντομα και ψηλα. Να αποκτησει το καμαρι της ολα οσα αυτη δεν καταφερε.
κρινοντας δε εκ του αποτελεσματος, το πετυχε. Μαλλον το σλογκαν της θα πρεπει να ειναι 'ο σκοπος αγιαζει τα μεσα'.
-
Βρίσκω ανόητη την κόντρα των φύλων. Τι πάει να πεί είναι καλύτερος σ αυτό η το άλλο. Το είναι 'διαφορετικός' δεν σας κάνει;
Γιατί θα πρέπει να κοντραριστεί η αεροδυναμική αντίσταση ενός όντος με βυζιά, με ένα άλλο χωρις βυζιά; Γιατι θα πρέπει να σκέφτονται ίδια;
Γιατί δεν θα πρέπει οι μεν να παίζουν με αυτοκινητάκια κι οι δε με κούκλες;Γιατί να μην βάφονται, γιατι να τους αρέσει το ποδόσφαιρο κι όχι άλλα πράγματα που εμας μας τη δίνουν;
Βρε κόλλημα που έχετε , ντε και καλά να στε απο πάνω..
(και οι μεν και οι δε) -
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Έτσι σου έμαθαν να μιλάς? Εύγε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα μου αρέσει το νάτσουραλ. Το ελληνικό το θεωρώ υπερβολικό, όπως και το αμερικάνικο (που είναι σε χειρότερο βαθμό από εμάς προς το παρόν). Οι ιταλίδες βρίσκονται σε δική τους κλάση πιστεύω όσον αφορά την ισορροπία μεταξύ φτιασιδώματος και γραψταρχιδίνης.Ωραία, και στους δύο Κωνσταντίνους απαυθύνεται η ερώτησή μου...
Και τι σημαίνει natural, για σας;
Και ποιός είναι ο ορισμός του στολίζομαι-βάφομαι;
Με λίγα λόγια τι σας αρέσει; -
Γυναίκες....μεγάλο χημείο,άλυτο μυστήριο.
Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις1.Διατηρείστε τη θυληκότητά σας και τη γοητεία σας.
Δυστυχώς στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια η μετάβαση απ το σιχαμερό καταπισεστικό καθεστώς σας πέρασε λιγάκι απότομα και η αλήθεια είναι ότι έχετε την εντύπωση πως μπορείτε να ξεπεράσετε εαυτούς (υπερφυσικά αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο) έχοντας υπό κατοχή εργασία (πλέον) και όχημα.
Προσωπικά μου τη δίνουν (και δεν ασχολούμαι ) οι γυναίκες με συμπεριφορά νταλικέρη,ξερόλες,νταβαντήδες κλπ.
Η θυληκότητα το νάζι και η τσαχπινιά είναι στοιχεία που κακώς προσπαθέιτε να τα αποβάλετε.
Αν δεν τα έχει κάποια ας εργαστεί σε νταμάρι,έτσι κι αλλιώς ίσα δικαιώματα ζητάτε.
Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι ότι κανείς λογικός άνθρωπος (πέραν των θρησκειών) δεν σας καθιστά υποδεέστερες κοινωνικά.
Μόνες σας πέφτεται στην παγίδα.
Και τα δύο φύλλα έχουν ίσες αξίες στη ζωή αλλά με διαφορετικούς ρόλους.2.Τουλάχιστον μέχρι τα 30 σας έχετε ως πρότυπο άνδρα τον κολωπαιδαρά,τον τσάμπα μάγκα κλπ.
Οταν στα 40 σας έχετε πρηστεί απ το ξύλο τότε τα δεδομένα των επιλογών είναι αυτά που έπρεπε να ήταν στα 25 σας,όταν σας την έπεφταν τα ντόμπρα παλληκάρια και τα σνομπάρετε,αλλά βλέπετε ο θεός εκδικείτε,στα 40 σας πλέον ο όρος μπάζο προστίθετε στο λεξιλόγιό σας,σε αντίεση με τον άντρα που μετράει ακόμα και στα 70.3.Σε κάνω καμάκι με ωραίο τρόπο,ευγενικά και ρομαντικά.
Το βλέπω ότι σου αρέσω όπως κι εσύ.
Ε τι το παίζεις ύαινα και μετά στο σπίτι κατεβάζεις μια τούρτα μόνη σου απ τη σκασίλα?
Τι ηλίθια νοοτροπία είναι αυτή?
Μη σας θεωρήσουμε ........άντε μη το πω!!4.Μπαίνει η άλλη μέσα (πωλήτρια,και γ@μώ τα αστέρια) κάθετε και σε ένα λεπτό έχω ξενερώσει απ την υπεροπτικότητά σης.
Εχουμε δυό ώρες συζήτηση και δεν μπορείι να με πείσει με τις παπαριές της λέει η εταιρία.
Το όπλο της γυναίκας όταν δεν έχει πλέον επιχειρήματα........η οχιά σε έκδοση αφροδίτης.
Τέλος καλό όλα καλά στο τέλος να και η μπηχτή για το έξωωωω!!!
Είσαι ανώμαλη κυρά μου?
Δε σε πηδάω μωρή ξενέρωτη
Σας αρέσει όμως το μαστίγιο βλέπω.Ε΄χει κι άλλα πολλά ακόμα κι άλλα τόσα φυσικά και για μας τα οποία θα αναφέρω αργότερα....
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Βρίσκω ανόητη την κόντρα των φύλων. Τι πάει να πεί είναι καλύτερος σ αυτό η το άλλο. Το είναι 'διαφορετικός' δεν σας κάνει;Γιατί θα πρέπει να κοντραριστεί η αεροδυναμική αντίσταση ενός όντος με βυζιά, με ένα άλλο χωρις βυζιά; Γιατι θα πρέπει να σκέφτονται ίδια;
Γιατί δεν θα πρέπει οι μεν να παίζουν με αυτοκινητάκια κι οι δε με κούκλες;Γιατί να μην βάφονται, γιατι να τους αρέσει το ποδόσφαιρο κι όχι άλλα πράγματα που εμας μας τη δίνουν;
Βρε κόλλημα που έχετε , ντε και καλά να στε απο πάνω..
(και οι μεν και οι δε)κοντρα;
δεν υπαρχει κοντρα.
το να κοντραρεται ενας ανδρας με μια γυναικα (σε οτιδηποτε εκτος σιδερωματος, πλυσιμου πιατων και σφουγγαρισματος) ειναι σα να κλεβει ενα μπιλντερι οπλισμενο με 2 ΑΚ-47 ενα γλειφιτζουρι απο ενα τυφλο, κουφο και τετραπληγικο 7χρονο παιδι την ωρα που κοιμαται
το θεμα δεν ειναι με τι προτιμα να παιζει ο καθενας και με τι προτιμα να ασχολειται, το θεμα ειναι οτι οι γυναικες ειναι κατωτερες απο τους ανδρες απο την φυση τους. το εχει αποδειξει η ιστορια αυτο (και το σουπερ κατερινα)Ωραία, και στους δύο Κωνσταντίνους απαυθύνεται η ερώτησή μου...
Και τι σημαίνει natural, για σας;
Και ποιός είναι ο ορισμός του στολίζομαι-βάφομαι;
Με λίγα λόγια τι σας αρέσει;(η πρωτη μου σοβαρη απαντηση στο θεμα)
επειδη εχω πολλες φορες ακουσει την ερωτηση αυτη, θα απαντησω:natural = η γυναικα ή ο ανδρας που διαθετει φυσικη ομορφια σε μεγαλυτερο βαθμο απ'οτι οι αλλοι.
αν ειναι υποκειμενικο; οσο και το 'ομορφο' γενικοτερα.
δυστυχως, γνωριζω μια τετοια κοπελα με απιστευτη φυσικη ομορφια, η οποια βαφεται σαν ηλιθια και εχει χωσει και τραγικη ξανθια βαφη.. περιττο να πω οτι ολα αυτα την κανουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απ'οσο θα ηταν χωρις αυτα -
-
Ο χρήστης Nikos120i σε άλλο θέμα έγραψε:
The average erect penis is 5.2 inches longΔεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω πως κολλάει στο θέμα μας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως το βάψιμο της ελληνίδας στις 7-8 το πρωί το έχω δει μόνο στην αμερική. Είναι απίστευτο το πώς έρχονται στα πρωινά αμφιθέατρα, εγώ με την τσίμπλα στο μάτι και φόρμες και οι κοπέλες στην πένα.Eγώ πάντως το γουστάρω τρελά αυτό!!!!!:rtfm:
Δε μπορώ να βλέπω γυναίκα απεριποίητη, ειδικά αυτές με τις οποίες είμαι στο ίδιο περιβάλλον. (και υπάρχουν πολλά περιβάλλοντα...)
Μου'ρχεται να τις πλακώσω στις μάπες μιλάμε
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγώ πάντως το βάψιμο της ελληνίδας στις 7-8 το πρωί το έχω δει μόνο στην αμερική. Είναι απίστευτο το πώς έρχονται στα πρωινά αμφιθέατρα, εγώ με την τσίμπλα στο μάτι και φόρμες και οι κοπέλες στην πένα.
Eγώ πάντως το γουστάρω τρελά αυτό!!!!!:rtfm:
Δε μπορώ να βλέπω γυναίκα απεριποίητη, ειδικά αυτές με τις οποίες είμαι στο ίδιο περιβάλλον. (και υπάρχουν πολλά περιβάλλοντα...)
Να και ένας φυσιολογικός άντρας...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγώ πάντως το βάψιμο της ελληνίδας στις 7-8 το πρωί το έχω δει μόνο στην αμερική. Είναι απίστευτο το πώς έρχονται στα πρωινά αμφιθέατρα, εγώ με την τσίμπλα στο μάτι και φόρμες και οι κοπέλες στην πένα.
Το απεριποίητη με το παρουσιαστικό λες και πάει σε βραδινή έξοδο δεν διαφέρει και πάρα πολύ. Υπάρχει και ενδιάμεσο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το απεριποίητη με το παρουσιαστικό λες και πάει σε βραδινή έξοδο δεν διαφέρει και πάρα πολύ. Υπάρχει και ενδιάμεσο.
Όχι ότι δεν σου αρέσει να σου λένε καλημέρα δύο όμορφα χείλη με lip-gloss...
-
Δεν είμαι ανώμαλος για να με χαλάει το lip gloss. Αλλά όταν συνοδεύεται από μασκαρα, σκια, σοβά, glitter κτλ στις 8 το πρωί, ε, λίγο με ξενερώνει...
-
skye,
-
lip gloss πρωι πρωι?να εχει πασαλειφτει παντου και να γυαλιζουν τα σεντονια?μπλιαχ...
-
drdino
είσαι ξενέρωτος -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είμαι ανώμαλος για να με χαλάει το lip gloss. Αλλά όταν συνοδεύεται από μασκαρα, σκια, σοβά, glitter κτλ στις 8 το πρωί, ε, λίγο με ξενερώνει...άσκα
Δεν νομίζω ότι λίγη μάσκαρα στα χρώματα της κάθε γυναίκας και λίγη πούδρα και μόνο αυτά, είναι υπερβολικά στις 8 το πρωί...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το θεμα δεν ειναι με τι προτιμα να παιζει ο καθενας και με τι προτιμα να ασχολειται, το θεμα ειναι οτι οι γυναικες ειναι κατωτερες απο τους ανδρες απο την φυση τους. το εχει αποδειξει η ιστορια αυτο (και το σουπερ κατερινα)
Για τις σούπερ κατερίνες, δεν λέω, ίδιες παπαριές κατ αναλογία με τα μπλέκ, ζαγκορ και όμπραξ που διαβάζαμε (εμεις τα πουρά)
Αν ο καθένας εξαιρέσει τη μαμά του, αυτόματα εξαιρούνται ...όλες οι γυναίκες.
Ειλικρινά το 'κατώτερες' θέλω να μου το αποδείξεις.
-
ναι οκ αλλα το lip gloss που δινουν δωρο με το τροχοσπιτο της barbie που ειπες πιο πριν ειναι λιγο υπερβολικο,δεν νομιζεις?
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ναι οκ αλλα το lip gloss που δινουν δωρο με το τροχοσπιτο της barbie ου ειπες πιο πριν ειναι λιγο υπερβολικο,δεν νομιζεις?Είσαι σίγουρος ότι ΄πεχεις καταλάβει τι εννοώ;
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες