-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ααα! Ο καλός μου skye!
Αληθές όσο δεν πάει!
Ξέρω περιπτώσεις, πρώην φιλήσυχοι άνθρωποι, που γαλουχήθηκαν με πορνό και κατέληξαν αναίσθητα αγρίμια...! Έβλεπαν κάθε μα κάθε μέρα, δεν 'τέλειωναν' ούτε με μισή ώρα σεξ, τους άρεσε να ρίχνουν σφαλιάρες κατά τη διάρκειά του και αυτό τους έφτιαχνε. Αν είναι δυνατόν. Να σε φτιάχνει να χτυπάς τον άλλον... Φυσικά δεν έδιναν δεκάρα για τη σύντροφό τους και τις ανάγκες της. Απαιτούσαν πλήρη υποταγή και είχαν μετατραπεί σε εγωιστικά όντα...Πολυ κουτσομπολες ειναι οι φιλες σου
Δεν το ξέρω από κουτσομπολιά.
-
Αν την βρίσκουν και οι δύο έτσι εσένα τι σε πειράζει;
Αν από την άλλη οποιοσδήποτε από τους δύο χαλιέται με κάτι στο σεξ, απλά το λέει. Αν υπάρχει αλληλοσεβασμός δεν υπάρχουν ταμπού.
Αν ο άλλος ή η άλλη είναι μ@λάκας και ρίχνει βρωμόξυλο ή δεν σέβεται τον άλλον δεν σου φταίει καμία τσόντα.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Τι κακό έχει μια σφαλιαρίτσα? Ενίσταμαι.Ενίστασαι, γιατί με τόση πλήση εγκεφάλου που τρώμε όλοι μάθε μέρα τόσα χρόνια, το αφύσικο κατέληξε να θεωρείται φυσιολογικό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν την βρίσκουν και οι δύο έτσι εσένα τι σε πειράζει;Αν από την άλλη οποιοσδήποτε από τους δύο χαλιέται με κάτι στο σεξ, απλά το λέει. Αν υπάρχει αλληλοσεβασμός δεν υπάρχουν ταμπού.
Αν ο άλλος ή η άλλη είναι μ@λάκας και ρίχνει βρωμόξυλο ή δεν σέβεται τον άλλον δεν σου φταίει καμία τσόντα.
Από τις τσόντες το αφύσικο και η έλλειψη σεβασμού κατέληξαν να θεωρούνται φυσιολογικά.
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ
Επιστρέφεις συνεχώς στο πορνό. Γίνεται καθημερινό κομμάτι της ζωής σου. Κολλάς και δεν μπορείς να το αφήσεις.ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ
Αρχίζεις να ψάχνεις για πιο σκληρή πορνογραφία. Αρχίζεις να βλέπεις πορνό που πρώτα σε αηδίαζε. Τώρα, σε εξιτάρει.ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Αρχίζεις και γίνεσαι αδιάφορος προς τις εικόνες που βλέπεις. Ακόμα και το πιο σκληρό πορνό δεν σε εξιτάρει πια. Προσπαθείς απελπισμένα να αισθανθείς εκείνη την παλιά συγκίνηση, αλλά δεν μπορείς να τη βρεις.ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΙΜΗΣΗ
Αυτό είναι το κρίσιμο σημείο που οι άντρες αρχίζουν να μιμούνται τις εικόνες που έχουν δει. Μερικοί περνάνε από τις χάρτινες και πλαστικές εικόνες του πορνό στον πραγματικό κόσμο, με πραγματικούς ανθρώπους και καταστροφικά αποτελέσματα.tru story
Ααα! Ο καλός μου skye!
Αληθές όσο δεν πάει!
Ξέρω περιπτώσεις, πρώην φιλήσυχοι άνθρωποι, που γαλουχήθηκαν με πορνό και κατέληξαν αναίσθητα αγρίμια...! Έβλεπαν κάθε μα κάθε μέρα, δεν 'τέλειωναν' ούτε με μισή ώρα σεξ, τους άρεσε να ρίχνουν σφαλιάρες κατά τη διάρκειά του και αυτό τους έφτιαχνε. Αν είναι δυνατόν. Να σε φτιάχνει να χτυπάς τον άλλον... Φυσικά δεν έδιναν δεκάρα για τη σύντροφό τους και τις ανάγκες της. Απαιτούσαν πλήρη υποταγή και είχαν μετατραπεί σε εγωιστικά όντα...ποια μιση ωρα? βαλε κι αλλο.. μιση ωρα θελουμε μονοι μας οι τσοντακηδες
παντως ειναι καλο να μην τελειωνεις ευκολα. ελεγχεις το ποτε τελειωνεις και δεν εχεις ατυχηματα
βασικα αμα βαριεσαι δεν τελειωνεις καν..συνεπως δε χρειαζεται να χρησιμοποιεις καποτες τις οποιες εγω δε μπορω με τιποτα να χρησιμοποιησω (ασε που ειναι και αντιχριστιανικες)
ποιος σου ειπε παντως οτι και οι γυναικες δεν κακοποιουν τους αντρες?
-
Άλλος από δω που πάει στον πόλεμο ξεκράνωτος
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Αν την βρίσκουν και οι δύο έτσι εσένα τι σε πειράζει;
Αν από την άλλη οποιοσδήποτε από τους δύο χαλιέται με κάτι στο σεξ, απλά το λέει. Αν υπάρχει αλληλοσεβασμός δεν υπάρχουν ταμπού.
Από τις τσόντες το αφύσικο και η έλλειψη σεβασμού κατέληξαν να θεωρούνται φυσιολογικά.
Όταν δεν υπήρχαν τσόντες δηλαδή δεν υπήρχε ξύλο στο σεξ και οι δύο παρτενέρ σέβονταν ο ένας τον άλλον 100%;
Τι ορίζεις ως φυσιολογικό αλήθεια; -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
[...]συνεπως δε χρειαζεται να χρησιμοποιεις καποτες τις οποιες εγω δε μπορω με τιποτα να χρησιμοποιησω (ασε που ειναι και αντιχριστιανικες)[...]ενώ το coitus interruptus είναι βαθειά χριστιανικό
Για τα actual λεγόμενα, λέω καλύτερα να μη σχολιάσω... χριστιανοί και σεξ... ΕΝΤΑΞΕΙ τότε
-
πιστευεις οτι ειμαι καποιο βαθια θρησκευομενο ατομο?
-
ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ
Επιστρέφεις συνεχώς στο πορνό. Γίνεται καθημερινό κομμάτι της ζωής σου. Κολλάς και δεν μπορείς να το αφήσεις.ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ
Αρχίζεις να ψάχνεις για πιο σκληρή πορνογραφία. Αρχίζεις να βλέπεις πορνό που πρώτα σε αηδίαζε. Τώρα, σε εξιτάρει.ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Αρχίζεις και γίνεσαι αδιάφορος προς τις εικόνες που βλέπεις. Ακόμα και το πιο σκληρό πορνό δεν σε εξιτάρει πια. Προσπαθείς απελπισμένα να αισθανθείς εκείνη την παλιά συγκίνηση, αλλά δεν μπορείς να τη βρεις.ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΙΜΗΣΗ
Αυτό είναι το κρίσιμο σημείο που οι άντρες αρχίζουν να μιμούνται τις εικόνες που έχουν δει. Μερικοί περνάνε από τις χάρτινες και πλαστικές εικόνες του πορνό στον πραγματικό κόσμο, με πραγματικούς ανθρώπους και καταστροφικά αποτελέσματα.tru story
Ααα! Ο καλός μου skye!
Αληθές όσο δεν πάει!
Ξέρω περιπτώσεις, πρώην φιλήσυχοι άνθρωποι, που γαλουχήθηκαν με πορνό και κατέληξαν αναίσθητα αγρίμια...! Έβλεπαν κάθε μα κάθε μέρα, δεν 'τέλειωναν' ούτε με μισή ώρα σεξ, τους άρεσε να ρίχνουν σφαλιάρες κατά τη διάρκειά του και αυτό τους έφτιαχνε. Αν είναι δυνατόν. Να σε φτιάχνει να χτυπάς τον άλλον... Φυσικά δεν έδιναν δεκάρα για τη σύντροφό τους και τις ανάγκες της. Απαιτούσαν πλήρη υποταγή και είχαν μετατραπεί σε εγωιστικά όντα...ποια μιση ωρα? βαλε κι αλλο.. μιση ωρα θελουμε μονοι μας οι τσοντακηδες
παντως ειναι καλο να μην τελειωνεις ευκολα. ελεγχεις το ποτε τελειωνεις και δεν εχεις ατυχηματα
βασικα αμα βαριεσαι δεν τελειωνεις καν..συνεπως δε χρειαζεται να χρησιμοποιεις καποτες τις οποιες εγω δε μπορω με τιποτα να χρησιμοποιησω (ασε που ειναι και αντιχριστιανικες)
ποιος σου ειπε παντως οτι και οι γυναικες δεν κακοποιουν τους αντρες?
Πες το αυτο με την κακοποιηση! Τι ειναι αυτο το πραγμα να σου γρατζουνανε την πλατη?! Σκαμπιλια απο δω και περα
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Τι κακό έχει μια σφαλιαρίτσα? Ενίσταμαι.
Ενίστασαι, γιατί με τόση πλήση εγκεφάλου που τρώμε όλοι μάθε μέρα τόσα χρόνια, το αφύσικο κατέληξε να θεωρείται φυσιολογικό.
Μα ούτε στον ποπό..
-
ποια μιση ωρα? βαλε κι αλλο.. μιση ωρα θελουμε μονοι μας οι τσοντακηδες
βασικα αμα βαριεσαι δεν τελειωνεις καν..
συνεπως δε χρειαζεται να χρησιμοποιεις καποτες τις οποιες εγω δε μπορω με τιποτα να χρησιμοποιησω (ασε που ειναι και αντιχριστιανικες)
ποιος σου ειπε παντως οτι και οι γυναικες δεν κακοποιουν τους αντρες?Δεν είναι θέμα ελέγχου καλό μου παιδί. Είναι θέμα ανικανότητας των εθισμένων στα πορνό.
Αντιχριστιανικό είναι και το προγαμιαίο. Το τηρείς και αυτό ή μόνο ό,τι σε συμφέρει;
Μιλάω και για τα δύο φύλα. Απλώς από άνδρες άκουσα ό,τι άκουσα. Δεν αντιλέγω ότι και γυναίκες κάνουν ανεπίτρεπτα πράγματα.
-
@c200K
ναι με τη πλατη που το ηξερες? στο χουν κανει κι εσενα?εμενα με ειχε πετσοκοψει
-
@c200K
Αστα και μενα, οχι τιποτα αλλο μου αφησε ενα μικρο σημαδι! Η επομενη θα φυγει απο το μπαλκονι Μενω στον 5ο! Σκαμπιλια στον πισινο θα δινω! Να ακουγεται κιολας να γελω!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πες το αυτο με την κακοποιηση! Τι ειναι αυτο το πραγμα να σου γρατζουνανε την πλατη?! Σκαμπιλια απο δω και περα
Εμ είδες; Και εσύ, επηρεασμένος από τις τσοντοταινείες και με την λανθασμένη αντίληψη ότι μόνο έτσι γίνεται σεξ, κάθεσαι και σε γδέρνει η άλλη και την ανέχεσαι...
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Δεν είναι θέμα ελέγχου καλό μου παιδί. Είναι θέμα ανικανότητας των εθισμένων στα πορνό.
Αντιχριστιανικό είναι και το προγαμιαίο. Το τηρείς και αυτό ή μόνο ό,τι σε συμφέρει;
Μιλάω και για τα δύο φύλα. Απλώς από άνδρες άκουσα ό,τι άκουσα. Δεν αντιλέγω ότι και γυναίκες κάνουν ανεπίτρεπτα πράγματα.
κανεις λαθος δεν ειναι εθισμος στο πορνο, αλλα στον αυνανισμο
σου καθαριζει το κεφαλι σε ξυπναει το πρωι, σε βοηθαει να κοιμηθεις
και γυναικες το κανουν
οι τσοντες ειναι απλα ενα μεσο επιταχυνσης της διαδικασιας
οσο για την ανικανοτητα συμφωνω, απο ενα σημειο και μετα το οργανο γινεται αναισθητο και δε νιωθει τιποτα
εκει ειναι που θες δυνατες συγκινησεις μονο και μονο για να δουλεψει
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Εμ είδες; Και εσύ, επηρεασμένος από τις τσοντοταινείες και με την λανθασμένη αντίληψη ότι μόνο έτσι γίνεται σεξ, κάθεσαι και σε γδέρνει η άλλη και την ανέχεσαι...
Μα δεν δινω καμια φαπουλα Αυτη με γρατζουναγε! Παλι καλα της εδωσα ποδι οχι τιποτα αλλο αλλα ηρεμησα καλοκαιριατικα! Τωρα απλα απολαμβανω την ησυχια μου και κανω τις τσαρκες μου Ο νωον νοειτο εχει και χαβαλε
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Και σε ξαναρωτάω, αν την βρίσκει να τον γρατζουνάει, πού το κακό;
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
@c200K
Αστα και μενα, οχι τιποτα αλλο μου αφησε ενα μικρο σημαδι! Η επομενη θα φυγει απο το μπαλκονι Μενω στον 5ο! Σκαμπιλια στον πισινο θα δινω! Να ακουγεται κιολας να γελω!
φευγουν τα σημαδια μην ανησυχεις εμενα με ειχε φτασει σε τραγικη κατασταση, αλλα με τον καιρο ηρεμησε
οσο για τα σκαμπιλια εχουν πλακα , αλλα κοιτα μην φτασετε να γελατε και οι 2 την ωρα που το κανετε και ξεφτιλιστει το θεμα
-
οσο για την ανικανοτητα συμφωνω, απο ενα σημειο και μετα το οργανο γινεται αναισθητο και δε νιωθει τιποτα
εκει ειναι που θες δυνατες συγκινησεις μονο και μονο για να δουλεψειΑκριβώς αυτό λέει και η ψυχολόγος.
Στην αρχή βλέπεις απλό πορνό. Μετά επειδή έχεις συνηθίσει και δε σου κάνει 'κούκου' με αυτό, ψάχνεις για άλλα σκληρότερα και πιο δυνατές συγκινήσεις όπως λες. Και μετά για ακόμα σκληρότερα και πάει λέγοντας η 'κλιμάκωση'. Στο τέλος έρχεται έτσι ο εθισμός και χάνεις παντελώς την πραγματική εικόνα περί του τι είναι σεξ και έρωτας... Και ξεχνάς και παντελώς την έννοια 'σχέση και επικοινωνία' με τον/την σύντροφο.
Στα λόγια της έρχεσαι. -
@c200K
φευγουν τα σημαδια μην ανησυχεις εμενα με ειχε φτασει σε τραγικη κατασταση, αλλα με τον καιρο ηρεμησε
οσο για τα σκαμπιλια εχουν πλακα , αλλα κοιτα μην φτασετε να γελατε και οι 2 την ωρα που το κανετε και ξεφτιλιστει το θεμα
Μα γιατί να ανέχεστε να σας γδέρνουν! Δεν το καταλαβαίνω! Επειδή ο άλλος ο διεστραμένος το σκέφτηκε και το μόστραρε μέσα από τις πορνοταινείες του, πρέπει να το ανέχεστε κι εσείς;
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες