-
Πως να το παρω ρε Θαναση οταν ακουω για φαπες σε γυναικα; Ενταξει δεν θα σε λογοκρινω. Εισαι γκανκστερ, γυναικο-τρομοκρατης Εχω πεσει θυμα γυναικειας γκρινιας και λογω ζηλιας και λογω χαρακτηρα της. Το κακο ειναι οτι την πηγαινα, ενιωθα για αυτην κατι και δεν την εστελνα εκτος σχεσης. Αλλα ρε φιλε με εσκαζε. Δεν σηκωνα χερι, αλλα ειχαμε συχνα εντασεις. Και δεν ειναι τπτ αλλο, αλλα μου εβγαζε εναν χαρακτηρα που δεν μου αρεσε. Να φωναζω για να αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Δλδ να ειμαι συνεχεια στην απολογια χωρις να εχω κανει ουτε πταισμα στην σχεση. Αυτα λογω ζηλιας. Αλλα και γενικα, γκρινια, για πολλα. Ηταν κυκλοθυμικη και τεσπα, θα μου πεις εγω ημουν ο καλος; Ενταξει το παλευα να περναμε ομορφα. Ειχε ομως ενα καλο που δεν το καταλαβα ποτε. Στο κρεβατι, δεν εννοω οταν καναμε τρελες, οταν την πεφταμε για να ξαπλωσουμε, ηταν ζαχαρη. Ηρεμουσε. Αυτην επρεπε αν ηθελα να εχω το κεφαλι μου ησυχο να την εχω μονιμα στο κρεβατι. Κρεβατι, καναπε, οτιδηποτε τεσπα την αραζε και εβλεπε τηλεοραση, ασχολουνταν στο ιντερνετ με τον φορητο κλπ.
Αυτο που δεν ηθελα ποτε, με καμια κοπελα αλλα και στην προσωπικη μου ζωη και μπορει να μην ειναι πιστευτο, ειναι να βγω φωτογραφια ειτε με την εκαστοτε κοπελα, ειτε με φιλες, φιλους, γνωστες κλπ. Ζητημα αν εχω απο τα 14 μου και μετα 10 φωτογραφιες με εμενα και οτι εχει να κανει με εμενα. Το ενα ειναι γιατι οποτε εβγαλα με καποιον ή με καποια μετα απο λιγο καιρο μαλωσαμε τεσπα χαλασε η σχεση. Το αλλο ειναι γιατι μελαγχωλω να βλεπω πραματα που μου θυμιζουν το παρελθον. Ειτε ευχαριστα ειτε δυσσαρεστα. Ευτυχως για εμενα, για αλλους ειναι απολαυση ενταξει δικαιωμα τους, δεν μου αρεσει να βγαζω φωτογραφιες. Καλα να τις αναρτω (ακομα και αν αρεσε να εχω φωτογραφιες) ουτε για πλακα. Την ιδιωτικοτητα την εχω σε κλωβο ασφαλειας. Δεν θελω ουτε για επιδειξη ουτε για τπτ να δειχνω τι εχω. Ειμαι σε αυτα μυστικοπαθης, μυστηριος, σκοτεινος Αλλο να τα χρησιμοποιω. Δεν με νοιαζει αν τα δει ο κοσμος, αμαξι, μηχανη, φορητο, κινητο, τσιμπρακαλα γενικα κλπ. Δεν μου αρεσει να τα προβαλλω ξερεις με την εννοια της γνωστοποιησης. Το γνωστο ρε παιδι μου 'εχω και κοτερο, παμε μια βολτα;' -
Η γυναικεια ζηλια ειναι εξαιρετικα επικινδυνη. Η γκρινια της ζηλειας ειναι ομως αντιμετωπισημη. Η γκρινια για μικροπραγματα ομως η λογο ιδιοτροποιων κακων συνηθειων δηλ δεν γινεται να αντιμετωπιστει. Πρεπει να εισαι τερας υπομονης και ψυχραιμιας. Ενας φυσιολογικος αντρας που αγαπα μεχρι ερωτα μια τετοια γυναικα το ποιο πιθανο ειναι μετα απο χρονια να παει σε νευρολογο η ψυχιατρο. Το τιμημα του ερωτα του δηλ. Για μενα ειναι αδικο γι αυτον.
Εγω ξεσπασα σε περιπτωσεις τετοιες και εφυγα . Τελικα ομως καλο εκανα οχι μονο στον εαυτο μου αλλα και σε αυτους που αγαπησαν μετα και παντρευτηκαν τις γυναικες αυτες. Αυτο το αποτελεσμα εδειξε η ζωη. Ισως βεβαια το εκαναν και οι επομενοι να ξεσπασουν με αυτον τον βιαιο τροπο και να εμειναν. Δεν μπορω να το ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι λογικα δεν θα επρεπε να ουτε να με κοιτουν στο δρομο. Με συγχωρεσαν? Ισως. Παλι καλα.
Τελος καλο ολα καλα. Κι εγω εχω φαει τις φαπες μου απο γυναικα και μετανιωσα που φερθηκα λαθος. Οσο ζουμε μαθαινουμε φιλε Στηβ.
Οι αληθειες να λεγονται. -
Οπωσδηποτε Θαναση οσο ζουμε μαθαινουμε και εχουμε και διαθεση να ακουσουμε, να καταλαβουμε, να ερθουμε στην θεση του αλλου. Νομιζω οτι στην γκρινιαρο-ζηλια το καλυτερο ειναι να χωριζουν τα τσανακια γιατι η σχεση καταντα ψυχοφθορα. Η θεια μου ειναι κοντα στα 80 ο θειος 70κατι. Ρε παιδι μου, η θεια εκει, κολλημενη, μουρμουρα και γκρινια. Ετσι ηταν μου λεει ο θειος απο νεα. Και εγω που την θυμαμαι δλδ ετσι ηταν. Αλλα η αγαπη κανει ο ενας να δεχεται τα ελλατωματα του αλλου.
**
Πρεπει να εισαι τερας υπομονης και ψυχραιμιας. Ενας φυσιολογικος αντρας που αγαπα μεχρι ερωτα μια τετοια γυναικα το ποιο πιθανο ειναι μετα απο χρονια να παει σε νευρολογο η ψυχιατρο. Το τιμημα του ερωτα του δηλ. Για μενα ειναι αδικο γι αυτον. **
Συμφωνω μαζι σου απολυτα φιλε μου. Θα τον στειλει τον ανθρωπο αδιαβαστο. Θα παει για ψυχολογικο ρεκτιφιε με μεγαλο χρονικο διαστημα πληρους αναρωσης (αν την καταφερει).Τι είπε η Χαραλαμπίδου για το καλύτερο σημείο του σώματός της - ΒΙΝΤΕΟ
Τα οπίσθιά μου δεν υποτάσσονται στους νόμους της βαρύτητας, οπότε τι να ασφαλίσω; Κυριολεκτικά δεν τα έχω φτιάξει γιατί τα έχω τόσα χρόνια, τότε δεν τα έφτιαχναν. Στην οικογένεια έχουμε όλοι καλά οπίσθια και η αδερφή μου έχει πολύ δυνατά επίσης.
http://www.enikos.gr/specials/363646,Ti-eipe-h-Xaralampidoy-gia-to-kalytero-shmeio-toy-swmatos-ths-BINTEO-.html
milf, το στοιχειο μου. -
Η Χαραλαμπίδου θυμάμαι κάποτε στο Κολωνάκι έκανε εμφανίσεις με κάτι παντελόνια και κολάν στενά και παθαίναμε λύσσα .....!!!!!! ΤΑ οπίσθια!!!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Η Χαραλαμπίδου θυμάμαι κάποτε στο Κολωνάκι έκανε εμφανίσεις με κάτι παντελόνια και κολάν στενά και παθαίναμε λύσσα .....!!!!!! ΤΑ οπίσθια!!!!!Θαναση πρεπει να ειναι σχετικα ψηλη γυναικα.
Η τελευταία μόδα στο instagram: Γυναίκες ποζάρουν με… αξύριστες μασχάλες (Photos)
http://www.topontiki.gr/article/155713/i-teleytaia-moda-sto-instagram-gynaikes-pozaroyn-me-axyristes-mashales-photos
Μακρια!! -
Με τακουνια ηταν και ψηλη.... Τοτε ειχε ψηφιστει the bst ass in town!!!!
Τωρα για τις μασχαλες τι να πω..... Μαζι με το μασουλημα τσιχλας ειναι οτι χειροτερο μπορει να εχει μια γυναικα.
-
Με τακουνια ηταν και ψηλη.... Τοτε ειχε ψηφιστει the bst ass in town!!!!Τωρα για τις μασχαλες τι να πω..... Μαζι με το μασουλημα τσιχλας ειναι οτι χειροτερο μπορει να εχει μια γυναικα.
Θαναση αυτο δειχνει πως η μοδα επηρρεαζει τον κοσμο και θεωρει το αποκρουστικο σαν κατι ομορφο. Αλλα και σαν υγιεινη ρε παιδι μου, δεν ειναι να αφησει εκει η γυναικα τριχα. Οπως σαν υγιεινη και το στρινγκ δεν ειναι καλο, το γιατι τωρα, ας το ψαξει οποιος θελει το γιατι. Δεν μου αρεσουν τετοιες περιγραφες.
-
Δείτε πως βγήκε στο πεζοδρόμιο γνωστή Ελληνίδα – Τρέλανε κόσμο!
Μετά την Αθήνα, η γνωστή χορεύτρια Ελίνα Μπεκάκου αποφάσισε να τρελάνει και τη νυχτερινή Πάτρα.Η όμορφη ξανθιά όχι μόνο εμφανίστηκε σε γνωστό μαγαζί της πόλης, αλλά κυκλοφόρησε φορώντας ελάχιστα ρούχα, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.
Περιττό να σας πούμε, πως όποιος την είδε …έχασε τον δρόμο του.
http://www.fnews.gr/deite-pos-vgike-sto-pezodromio-gnosti-ellinida-trelane-kosmo/#_
Τελικα περνανε καλα στην Πατρα. -
Δεν ξερω αν το εχετε ξανασυζητήσει, αλλά εμενα αυτα τα πολλα τατουαζ με απωθούν , μου φέρνουν μια αηδια
Εχουν γινει ολες παρδαλες και κυριολεκτικως πλεον -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Δεν ξερω αν το εχετε ξανασυζητήσει, αλλά εμενα αυτα τα πολλα τατουαζ με απωθούν , μου φέρνουν μια αηδια
Εχουν γινει ολες παρδαλες και κυριολεκτικως πλεον+1
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Εχουν γινει ολες παρδαλες και κυριολεκτικως πλεονOxι δεν εχει γινει κουβεντα. Εμενα μου αρεσει στην γυναικα, με οριο ομως. Το θεμα ειναι πολυδιαστατο. Πως θα το δεις. Το εχουν κανει μοδα. Παιζει πολυ χρημα γυρω του. Απο τηλεοπτικη σειρα με την Kat Von D με το LA Ink και μια αλλη σειρα με το Miami Ink μεχρι ηθοποιους και καλλιτεχνες που το εκαναν μοδα. Ενα εχω χτυπησει, οχι μεγαλο, για εμενα και οχι λογω μοδας. Το εκανα στα 20 μου. Πριν 18 χρονια περιπου δλδ. Ενα μικρο τατου να εχει ο αλλος μου αρεσει. Τωρα οι αλλοι που κανουν χερια ολοκληρα κλπ, εμενα δεν μου αρεσει. Οπως δεν μου αρεσει που το κανουν τωρα. Πηγε ο Μεσι και μου εκανε ενα εγχρωμο. Τι να πω. Ενταξει γουστα ειναι.
Πριν 20 χρονια δεν εβλεπα γυναικες και αντρες να το κανουν οπως σημερα. Ο θειος μου χτυπησε στα 24 στην Αμερικη. Σημερα ειναι 72 χρονων. Οταν ηρθε Ελλαδα θεωρουνταν περιθωριακος. Το εκανε ομως γιατι για εκεινον και δεν τον ενοιαζε τι ελεγε ο κοσμος τοτε. Για εκεινον οπως και για εμενα, το τατου ειναι κατι προσωπικο και ας ειναι σε κοινη θεα. Δεν το εκανα για να αρεσει στους αλλους, για να προκαλεσω εντυπωσεις, για να ειμαι στο πνευμα της εποχης. Δεν εκανα για τατου ονομα γκομενας. Ευτυχως δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο. Ουτε ονομα φιλου. Παντως δεν ξερω στην Ελλαδα, στο εξωτερικο αν το μετανοιωσεις, εχει τροπο οχι με πλαστικη εγχειριση, με εναν αλλον τροπο να το σβησεις. Δεν ξερω τι γινεται με τα σωματα ασφαλειας. Το απαγορευουν ακομη; -
Τατουαζ σε γυναικα ειναι ωραια φαση. Αρκει να ειναι στο σωστο σημειο και στο σωστο μεγεθος. Και οχι υπερβολες!
-
Σιγουρα εχει γινει μοδα , και παρα πολλοι και πολλες κανουν τατουαζ πλεον
Παλια οντως δεν ηταν και τοσο συχνο
Προσωπικα μιλωντας παντα, εμενα δεν μου αρεσουν καθολου
Και δεν ειναι οτι ειμαι συντηρητικός ή πουριτανος , αλλά οταν βλεπω τατουαζ ξενερώνω
Μου δειχνει οτι αυτος/η που το κανει ειναι ρηχός/η, ματαιοδοξος, οτι στεκεται στην εμφανιση και πως θελει να δείχνεται στους αλλους
Αν εισαι ωραια ή σέξι ή μαγκας δεν φαινεται απο τα τατουαζ
Ασε, τα πολλα και μεγαλα ειναι καραγκιοζιλικια, σαν καρναβαλια ειναι
Αποψη μου , και συγνωμη αν προσβαλω καποιον, απλα ετσι το βλεπω εγω, μπορει να ειμαι και λαθος
Ειμαι απο τους λιγους, που αντιπαθούν τοσο τα τατουαζ
Ενα-δυο μικρα, αντε να το καταπιω, αλλά τα πολλα και τα μεγαλα με αηδιαζουν -
Μαγκια Αλεξανδρε σε λιγο καιρο θα ειναι να μην εχεις τατου Δεν ειναι κακο να μην σου αρεσει κατι. Και εμενα δεν μου αρεσει να βλεπω χερια, ποδια, ολο το σωμα με τατου. Με μετρο μου αρεσει στην γυναικα. Εμενα βασικα δεν μου αρεσει οτιδηποτε κανει μια γυναικα για να εντυπωσιασει. Και πολλες το κανουν για να εντυπωσιασουν. Το βλεπεις. Μολις το χτυπησουν, πανε και το βγαζουν φωτογραφια να το δουνε ολοι στο φατσοβιβλιο, το instagram κλπ.
-
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! Γιατι κοιμούνται οι άντρες μετά το σεξ
Μπορεί μετά την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης, η γυναίκα να έχει όρεξη για τρυφερές αγκαλιές και** λίγη κουβέντα**, ο άντρας δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά για κανένα λόγο.
Αυτή η ακατανίκητη επιθυμία των αντρών για ύπνο μετά το σεξ οφείλεται κυρίως στην επίδραση μιας ορμόνης που ονομάζεται προλακτίνη. Η προλακτίνη εξουδετερώνει την επίδραση της ντοπαμίνης, του γνωστού νευροδιαβιβαστή που εντείνει την εγρήγορση και μας κρατά ξύπνιους.
Ο αντρικός οργανισμός απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες προλακτίνης μετά τον οργασμό, όμως δεν παρατηρείται κάτι αντίστοιχο στις γυναίκες, οι οποίες παράγουν σχετικά μικρές ποσότητες της ορμόνης.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του σεξ αυξάνονται τα επίπεδα της λεγόμενης «ορμόνης της αγάπης», γνωστή στον ιατρικό κόσμο με το όνομα ωκυτοκίνη, η οποία καταπνίγει κάθε άγχος και κάθε κακή σκέψη, επιτρέποντας στον άντρα να χαλαρώσει.
http://www.medicalland.gr/δειτε-πωσ-εξηγειται-το-παγκοσμιο-σεξο/
Γυναικα και να εχει ορεξη για λιγη κουβεντα; Ολη την νυχτα ειναι ικανη να μιλαει. Τεσπα. Εγω και νομιζω και πολλοι και πολλες το πρωτο που θελω να κανω ειναι το κλασικο. Τσιγαρο και γιατι οχι και μια μπυριτσα παγωμενη. -
Πρωτα μπανιο και μετα ολα τα άλλα
-
Υπαρχουν και αυτες που θελουν κι αλλο κοκο και το παλευουν με......διαφορους τροπους να σηκωσουν διαθεση ενω εχουμε και αυτες που σου σερβιρουν στο κρεβατι ( οι milf φραγκατες) μυδια αχνιστα κτλ μετα χαλαρου π......μασαζζζζζ......
Εγω θα σας τα λεω?..... -
Υπαρχουν και αυτες που θελουν κι αλλο κοκο και το παλευουν με......διαφορους τροπους να σηκωσουν διαθεση ενω εχουμε και αυτες που σου σερβιρουν στο κρεβατι ( οι milf φραγκατες) μυδια αχνιστα κτλ μετα χαλαρου π......μασαζζζζζ......
Εγω θα σας τα λεω?.....Δεν θελω Θαναση να μου φερουν στο κρεβατι τπτ. Βασικα δεν μου αρεσει να τρωω στο κρεβατι. Να μου φερουν μπυρα ok. Αν θελησω να φαω παω και ανοιγω το ψυγειο αν θελει και η αλλη ok της ψηνω καμια μπριζολα, κανω αυγα με μπεικον ή ομελετα με μπεικον, τπτ προχειρο εκει να φαμε. Μυδια αχνιστα. Τι θα πρωτοκανει; Τα μυδια θα κοιταει μην κρυωσουν ή εμενα Εκτος αν ειμαστε σε ξενοδοχειο οποτε παραγγελνεις οτι θες.
Και το μπανιο σωστα Αλεξανδρε. Ενα ζεστο ετσι να ανοιξουν οι ποροι να χαλαρωσω. Αλλα επηδει ειμαι και της περιπετειας, στο αμαξι, εκει δεν εχει τετοιες πολυτελειες. Μου αρεσει ετσι το προστυχο; οπως το πει κανεις, στο αμαξι.
Χιονισε σημερα. Θα ηθελα ετσι να ημουν σε ενα σπιτακι στο βουνο, με τζακι, να κοιτω απο το παραθυρο, να πινω το κρασακι μου, να κανω το τσιγαρο μου και να ετσι με χαλαρη μουσικη, να σκεφτομαι, να ταξιδευω. Ησυχια, κανενας, μονος. Το θελω. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Χιονισε σημερα. Θα ηθελα ετσι να ημουν σε ενα σπιτακι στο βουνο, με τζακι, να κοιτω απο το παραθυρο, να πινω το κρασακι μου, να κανω το τσιγαρο μου και να ετσι με χαλαρη μουσικη, να σκεφτομαι, να ταξιδευω. Ησυχια, κανενας, μονος. Το θελω.
Νομιζα οτι το σκηνικο τελειωνε με πιπ@ αλλα μετα μου πεταξες για 'ησυχια,κανενας,μονος'
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χιονισε σημερα. Θα ηθελα ετσι να ημουν σε ενα σπιτακι στο βουνο, με τζακι, να κοιτω απο το παραθυρο, να πινω το κρασακι μου, να κανω το τσιγαρο μου και να ετσι με χαλαρη μουσικη, να σκεφτομαι, να ταξιδευω. Ησυχια, κανενας, μονος. Το θελω.
Νομιζα οτι το σκηνικο τελειωνε με πιπ@ αλλα μετα μου πεταξες για 'ησυχια,κανενας,μονος'
Το κλασικο ε; Δεν ειμαι φιλε μου Νονε σε τετοια φαση τελευταια. Θελω λιγο μοναξια οπως την περιγραφω (βουνο κλπ). Βασικα ημουν εχτες στο γραφειο και εβλεπα εξω που ετσι ολα ηταν χιονισμενα και εριχνε και το χιονακι και λεω μεσα μου, τι ωραια θα ηταν να μουνα τωρα καπου μονος χωρις σκοτουρες κλπ. Ουτε γυναικα ουτε τπτ. Το κινητο κλειστο. Εχει γινει και αυτο μπελας. Θες να μεινεις μονος και μια ο ενας, μια ο αλλος. Αν ηταν ο Θανασης θα μου ηθελε ολοκληρο χαρεμι Hello my friend thanos!
Στοιχεία σοκ: Μαθήτριες ψάχνουν πενηντάρηδες για σεξ!
Σύμφωνα με πληροφορίες, από μια πρώτη έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακάλυψαν τουλάχιστον 10 προφίλ με ψευδή στοιχεία, τα οποία διατηρούν **ανήλικες από 14 έως και 16 ετών **και στην κυριολεξία αναζητούν έμπειρο κύριο από 40 έως και 50 ετών προκειμένου να τους διδάξει τα μυστικά του sex.
Χαρακτηριστικό είναι το “status” που εχει αναρτήσει στο προφίλ της μια κοπέλα που υποστήριζε πως είναι 18 ετών πλην όμως οι αστυνομικοί από στοιχεία που έχουν στα χέρια τους πιστεύουν πως πρόκειται για 16χρονη μαθήτρια. Γράφει λοιπόν στο προφίλ της: “…αναζητώ έμπειρο στο sex άνδρα από 40 έως και 50 ετών για να μου διδάξει όλα τα μυστικά του κρεβατιού, χωρίς ταμπού και ένοχες” !!!
Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ορισμένες από τις ανήλικες δεν γράφουν την πραγματική τους ηλικία, προκειμένου να μην υπάρχουν αντιστάσεις σε όσους θέλουν να τις πλησιάσουν.
Ήδη οι αστυνομικοί έχουν καταστρώσει σχέδιο προκειμένου να πλησιάσουν διαδικτυακά τις ανήλικες μαθήτριες εμφανιζόμενοι δήθεν ως ενδιαφερόμενοι, ώστε να έλθουν σε επαφή μαζί τους, να διαπιστώσουν τα στοιχεία τους και να ενημερώσουν τους γονείς για τις δραστηρίοτητες των παιδιών τους, για να λάβουν… έστω και καθυστερημένα, τα μέτρα τους.
http://www.paraskhnio.gr/stoixeia-sok-mathitries-psaxnoyn-penin/
Βασικα ψαχνονται και δεν βρισκουν ανθρωπους να μιλησουν. Ειναι και το χρημα στην μεση. Μπλεξιμο και για αυτες και για τους παντρεμενους. Γενικα ειναι....Για αυτο milf. Αντε ενταξει και λιγο παρακατω. Λιγο ομως.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες