-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Γιατί έτσι είναι ο Έλληνας...
Θέλει να πάρει suv να πουλάει τη μούρη του και να καβαλαει κανά πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι ,αλλά δεν έχει τα λεφτά να το πάρει...
Άρα... Αγοράζει το βενζινοβορο οχημα με μοτέρ φραπεδιερας...Δε ξέρω αν αυτό ήταν και για μένα , αν ήταν να σου θυμίσω ότι μένω σάμο, αθήνα έρχομαι μόνο με την μηχανή μου , και οι 115 ίπποι του κασκάι δε νομίζω ότι είναι ιπποδύναμη φραπεδιέρας......
όχι φίλε μου , προφανώς και δεν παει για εσένα...
Για μέρη όπως τα ελληνικά νησιά τα suv είναι ταμαμ...
Στο κέντρο της πόλης έχω πρόβλημα... -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
grant vitara 1.6 suv στα 1.6 κ.εκ.
Η μεγάλη μου αγάπη , θα τόπερνα , αλλά.......... είναι δίπορτο, καίει πολύ , δεν έχει πορτ μπαγκάζ, δεν έχει πίσω δισκόφρενα , είναι μικρό , πως θα πήγαινα με όλη την οικογένεια ταξίδι;;; στριμωγμένα!!! Και δε θα μπορούσα να βάλω πέμπτο άτομο !!!!!!!!!!!
Το μόνο που θα ήθελα ... να είχε την 4κίνηση του Jimny/SX4 και θα τα βόλευα τα υπόλοιπα.
Θα ήταν καλύτερο και σε συμπεριφορά εκτός δρόμου και ίσως είχε και καλύτερη κατανάλωση. Ενώ και ένα συρόμενο πίσω κάθισμα πέρα απο διαιρούμενο θα βόλευε κάπως την κατασταση.
Δυστυχώς η ίδια η Suzuki το 'θαβει' αυτό το αυτοκίνητο που εδώ και 2 χρόνια ακούω (από πωλητές της εταιρίας) οτι θα το σταματήσει! -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
grant vitara 1.6 suv στα 1.6 κ.εκ.Το μόνο που θα ήθελα ... να είχε την 4κίνηση του Jimny/SX4 και θα τα βόλευα τα υπόλοιπα.
Θα ήταν καλύτερο και σε συμπεριφορά εκτός δρόμου και ίσως είχε και καλύτερη κατανάλωση. Ενώ και ένα συρόμενο πίσω κάθισμα πέρα απο διαιρούμενο θα βόλευε κάπως την κατασταση.
Δυστυχώς η ίδια η Suzuki το 'θαβει' αυτό το αυτοκίνητο που εδώ και 2 χρόνια ακούω (από πωλητές της εταιρίας) οτι θα το σταματήσει!Το να μπαίνει η τετρακίνηση του Jimny μαζί με του SX4 είναι τρελλό τραλαλά! Στη μία περίπτωση μιλάμε για άγριο τζίπ, πισωκίνητο με 100% εμπλοκή του εμπρός άξονα ενώ στην άλλη για προσθιοκίνητο με soft τετρακίνηση.... καμία σχέση!
Η συμπεριφορά εκτός δρόμου έχει σχέση όχι μόνο με την τετρακίνηση αλλά και με τις αναρτήσεις κλπ. Και το GVitara τόσο από τετρακίνηση όσο και από ανάρτηση σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το SX4 και υστερεί από το Jimny μόνο σε οικονομία, βάρος και κοντές (αν και νομίζω κάτι γίνεται ή έγινε για αυτό).
Γενικά νομίζω ότι το GVitara το μικρό θα μπορούσε με λίγη προσπάθεια (και μικρότερη τιμή) να είχε πολύ καλύτερη τύχη και θα του άξιζε. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
cosneo[/b:2h3x56ir]':2h3x56ir]Το μόνο που θα ήθελα ... να είχε την 4κίνηση του Jimny/SX4 και θα τα βόλευα τα υπόλοιπα.
Δυστυχώς η ίδια η Suzuki το 'θαβει' αυτό το αυτοκίνητο που εδώ και 2 χρόνια ακούω (από πωλητές της εταιρίας) οτι θα το σταματήσει!Το να μπαίνει η τετρακίνηση του Jimny μαζί με του SX4 είναι τρελλό τραλαλά! Στη μία περίπτωση μιλάμε για άγριο τζίπ, πισωκίνητο με 100% εμπλοκή του εμπρός άξονα ενώ στην άλλη για προσθιοκίνητο με soft τετρακίνηση.... καμία σχέση!
Εννοούσα με επιλογή 4κίνησης με ... κουμπί που έχουν τα άλλα 2 Σουζούκι με 2wd/4wd/Auto.
ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑ SUV 1600cc