-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Θα την βαλω Χρηστο, αλλα δεν ξερω καλα γαλλικα και δεν θα καταλαβω τι θα ρωτανε!
Δεν πειραζει βρε Γιαννη , ουτε κι εγω τα καταλαβαινω ολα , αλλα βαζω τον μεταφραστη http://www.worldlingo.com/el/products_s ... lator.html κατι βγαινει ....
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Χθες το πρωί είδα την γαλάζια Αλπίν σε μεγάλο βενζινάδικο στην Μεταμόρφωση. Κρίμα που είχα ραντεβού με γιατρό και δεν πρόλαβα να σταματήσω.
ποια γαλαζια alpine ειδες,
την δικια μας Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Ε.Ααααααα δεν ξέρω, υπάρχει και άλλη????
Βγαίνοντας απο την ΕΟ στον κόμβο της Μεταμόρφωσης με κατεύθυνση προς Φιλαδέλφεια, στο σηέίο ακριβώς που έπεσε η πολυκατοικία με τους σεισμούς υπάρχει δεξιά μία μεγάλη ΒΡ νομίζω, απέναντι απο μία αντιπροσωπεία Φορντ. Ηταν μία γαλάζια παρκαρισμένη με μούρη προς τον δρόμο. Δεν είδα λεπτομέρειες αλλά δεν πίστευα ότι υπάρχει και άλλη γαλάζια...(καλά που δεν σταμάτησα, να με περάσουν για ψώνιο) -
Αργυρηηηηηηη η 'δικιά μας' ΔΕΝ είναι γαλάζια, είναι τρίχρωμη, γαλάζια,άσπρη,κόκκινη.
-
ΟΚ!!!
Τουλάχιστον απο εδώ και πέρα θα προσέχω καλύτερα... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
ΟΚ!!!
Τουλάχιστον απο εδώ και πέρα θα προσέχω καλύτερα...κοίτα εδώ και άλλη φορά να προσέχεις παρακαλώ
viewtopic.php?f=16&t=30033&start=1575 -
ΟΚ τσιφ!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Θα την βαλω Χρηστο, αλλα δεν ξερω καλα γαλλικα και δεν θα καταλαβω τι θα ρωτανε!
Δεν πειραζει βρε Γιαννη , ουτε κι εγω τα καταλαβαινω ολα , αλλα βαζω τον μεταφραστη http://www.worldlingo.com/el/products_s ... lator.html κατι βγαινει ....
Ναι Χρηστο, τοσες μερες εκανε το παγονι ο Ζιλ, μολις ειδε το ταμπελακι ' πεταχτηκε',
-
Χρηστο, βαλε και το δικο σου στο ex-usine και ισως ξερει να σου πει την ιστορια του. Ειναι πολυ μα πολυ διαβασμενος, ετσι?
-
Ο χρήστης ALPINAKIAS έγραψε:
Χρηστο, βαλε και το δικο σου στο ex-usine και ισως ξερει να σου πει την ιστορια του. Ειναι πολυ μα πολυ διαβασμενος, ετσι?σε ποιο φόρουμ κάνετε παιχνίδι παιδάκια.
-
Δικαιολογηται μια σχετικη αμηχανια παντως με τους Γαλλους , αν σκεφτει κανεις ποσες σελιδες εχουν καταθεσει με τα ex usine τους , και ποσο μεγαλη αξια εχουν γιαυτους τα αγωνιστικα που τους δοξασαν σε παλαιοτερες εποχες , και να που σε μια μικρη χωρα , την δικη μας ....βρησκοντε δυο 110 και ενα 310 group 4 απ'τα διασημοτερα της αγωνιστικης τους ιστοριας ........
υ.γ. οταν καταλαβουν σε λιγα χρονια που θα ερθει η εποχη τους ,οτι εδω βρησκοντε και τα 3 (απ'τα 5) διασημοτερα 205 rallye τους .... θα μας μισησουν τελειως .........
-
ακυρο σας πετυχα.
-
Χρηστο, βαλε και το δικο σου στο ex-usine και ισως ξερει να σου πει την ιστορια του. Ειναι πολυ μα πολυ διαβασμενος, ετσι?... γιαυτο μονον κανενας Ν.Ζαλμας θα ξερει ......αποκλειεται ο Γαλλος .
-
Παντως αν ειδες ο Γερμανος , μαλλον γερμανος ειναι, ειναι πολυ εξυπηρετικος, μου εστειλε μια εμπιστευτικη λιστα με οσα απο τα 310/4 ξερουν οτι υπαρχουν μεχρι σημερα, ΙΩΣΗΦ μας πετηχες.Σιγουρα ξερουν και αν δεν ξερουν υποθετουν οτι εχουμε καλα εργαλεια και εμεις εδω στην ψωροκωσταινα.
-
Παντως αν ειδες ο Γερμανος , μαλλον γερμανος ειναι, ειναι πολυ εξυπηρετικος, μου εστειλε μια εμπιστευτικη λιστα με οσα απο τα 310/4 ξερουν οτι υπαρχουν μεχρι σημερα, ΙΩΣΗΦ μας πετηχες.Σιγουρα ξερουν και αν δεν ξερουν υποθετουν οτι εχουμε καλα εργαλεια και εμεις εδω στην ψωροκωσταινα.να εισαι σιγουρος οτι μας εχουν δει και ξερουν
-
Τι εννοεις μας εχουν δει ...που ?
-
Θα βλεπουν και αυτοι τα δικα μας σαιτ, τι νομιζεις?Ασχετα αν δεν καταλαβαινουν λεξη,θα χορταινουν φωτο.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τι εννοεις μας εχουν δει ...που ?ξέρω διαφωνείς με αυτό αλλά
παντως τα γαλλακια τα εχουν παιξει εκει μεσα, ειδικα καποια Lili
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
υ.γ. οταν καταλαβουν σε λιγα χρονια που θα ερθει η εποχη τους ,οτι εδω βρησκοντε και τα 3 (απ'τα 5) διασημοτερα 205 rallye τους .... θα μας μισησουν τελειως .........
τα δυο ειναι τα ex σπαρταλης και ex κοκκινης μαστορα? κι αν ναι, το τριτο?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τα δυο ειναι τα ex σπαρταλης και ex κοκκινης μαστορα? κι αν ναι, το τριτο?
Το τριτο πρεπει να ειναι το μπλε το θεσσαλονικιο.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Τι εννοεις μας εχουν δει ...που ?
ξέρω διαφωνείς με αυτό αλλά
παντως τα γαλλακια τα εχουν παιξει εκει μεσα, ειδικα καποια Lili
Στο ex-usine? σε ποια απο τις 141 σελιδες βρε Ιωσηφ ?
Classic Alpine & Gordini