-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εκανα σεξ πρωτη φορα σε ηλικια 15 ετων -
Το Colt μου έχει πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια.
-
Στον Πύργο έχει να χιονίσει από το 1987.
-
To polo μου εχει ημιακαμπτο...
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Το ζεστο νερο ειναι βαρυτερο απο το κρυο.Εννοείς ανά μονάδα όγκου. Δεν παρθενογεννάται ύλη αν το ζεστάνεις.
-
Ο χρήστης TheRealTopGunZ έγραψε:
Το ζεστο νερο ειναι βαρυτερο απο το κρυο.
Εννοείς ανά μονάδα όγκου. Δεν παρθενογεννάται ύλη αν το ζεστάνεις.
Εννοεί την πυκνότητα του ζεστού, που είναι μικρότερη από του κρύου (εκτός 0-4 C)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το Colt μου έχει πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια.Άν ήθελες, μπάρμπα, θα είχες τώρα πέντε βραχίονες μουλτι-λινκ κι ένα ακόμα διαφορικό πίσω, αλλά τι να σε κάμω που σ' έφαγαν οι νοικοκυροσύνες...
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Aν βγειτε στο διαστημα θα εκραγειτε πριν παθετε ασφυξια εξαιτιας της ελλειψης ατμοσφαιρικης πιεσης.Η ραδιενεργος ουσια americanium-241 χρησιμοποιειται σε πολλους ανιχνευτες καπνου.
To πρώτο που λες δεν ισχύει.
Το δεύτερο επίσης αμφιβάλω αν ισχύει. Καταρχήν τι είναι το americanium-241; Ισότοπο τινός;
-
Τα μέλη μας είναι συνολικά 23341
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα μέλη μας είναι συνολικά 23341
Με ή χωρίς τα bots?
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
η ποσότητα χαλκού που περιέχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος αρκεί για να κατασκευαστεί μία κάρτα ήχου pc!Για την ποσότητα στόκου, τι ξέρουμε;
Η Κορινθιακή Σταφίδα προέρχεται από τη Ζάκυνθο. Ευδοκιμεί μόνο στη ΝΔ Πελοπόννησο, σε τρία νησιά του Ιονίου (Ζ-Κ-Ι) και σε μικρές περιοχές της Νοτίου Αφρικής κ της Αυστραλίας. Στην Καλιφόρνια βγαίνει επίσης λίγη, αλλά κακής ποιότητας. Στην Τουρκία, απλά, δεν γίνεται. Η Σουλτανίνα αντίθετα ευδοκιμεί σε όλο σχεδόν τον κόσμο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν βγειτε στο διαστημα θα εκραγειτε πριν παθετε ασφυξια εξαιτιας της ελλειψης ατμοσφαιρικης πιεσης.
Η ραδιενεργος ουσια americanium-241 χρησιμοποιειται σε πολλους ανιχνευτες καπνου.
To πρώτο που λες δεν ισχύει.
Το δεύτερο επίσης αμφιβάλω αν ισχύει. Καταρχήν τι είναι το americanium-241; Ισότοπο τινός;
Το στοιχείο ονομάζεται Αμερίκιο, με ατ. αρ. 243. Ανήκει στις ακτινίδες.
(και όχι στα ακτινίδια.. )
-
Άρα το americium λέμε, οκ. Συνθετικό δεν είναι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άρα το americium λέμε, οκ. Συνθετικό δεν είναι;Ορθώς! Είναι συνθετικό.
(Το ατομικό του βάρος το έχω βρεί και 241 και 243 ...τους χημικούς μου μεσα!)Και ο madox είχε δίκιο. Ψάχνοντας, βρήκα ότι πράγματι χρησιμοποιείται σε κάποιου τύπου ανιχνευτές καπνου.
-
Ναι, americium όχι americanium όμως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, americium όχι americanium όμως.οφ κορς!
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ναι, americium όχι americanium όμως.
οφ κορς!
Γραψτε λαθος
-
η άχρηστη πληροφορία της ώρας:Πάλι γέμισε τσόντες το forum.
-
Τα παπουτσια του παιχτη της τσελσι Ντρογκπα ηταν κοκκινα.
-
To ριπαπα του ντρογμπα ειναι τεραστιο
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας