-
Γιατί δεν μπορώ τα αφής με τίποτα. Και γιατί τα συγκεκριμένα Νοκια κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Ρώτα και τον silencer51 που είχε αυτή την σειρά (Ε61 & τώρα Ε71) και είναι απόλυτα ευχαριστημένος.
περι ορέξεως βέβαια...
-
Ελλαδα πσο παει το Ε71;
-
από 389
-
βρε μηπως να στο στειλω εγω απο εδω στα 320 με μεταφορικα;
ετσι να κανω και μια καλη πραξη...οχι τιποτα αλλο γιατι αν αυτα στα 389Ε δεν εχουν ελληνικα και ειναι παραεισαγωγης τοτε ειναι ακριβα...
-
εδώ στην Ελλάδα είμαστε large στις τιμές.
-
σε οτιδηποτε ηλεκτρονικο ειμαστε
πανακριβοι...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μόλις παρέλαβα το νέο μου (εταιρικό) κινητό:
Τέλειο είναιαιαι!!!
HP 914C
Το σκέφτομαι κι αυτό, σαν 3η επιλογή όμως. Πόσο κοστίζει περίπου?
Για πές εντυπώσεις...Καλό είναι...δύσκολο να συνηθίσω από Symbian σε W.Mobile...αλλά με βολεύει γιατί έχει μεγάλη οθόνη, συγχρονίζεται με το Outlook μου τέλεια, άρα περνάει τα ραντεβού μου κλπ και βολεύει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο γράψιμο μηνύματος. Επίσης είναι πολύ πιο κυριλάτο από το ΝΟΚΙΑ, πιο ωραίο design και...ΗΡ!
So far μου αρέσει...go for it!
Από κόστος δε ξέρω να σου πω, νομίζω καμιά 400άρια κοστίζει.
και νόμιζα από τις ειδήσεις του Μέγκα που βλέπω στο ίντερνετ ότι στην Ελλάδα οι εταιρίες διέρχονται τρομερή οικονομική κρίση.
Μια χαρά το καπιταλιστικό σύστημα αντέχει.
...εξαρτάται που δουλεύεις.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλό είναι...δύσκολο να συνηθίσω από Symbian σε W.Mobile...αλλά με βολεύει γιατί έχει μεγάλη οθόνη, συγχρονίζεται με το Outlook μου τέλεια, άρα περνάει τα ραντεβού μου κλπ και βολεύει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο γράψιμο μηνύματος. Επίσης είναι πολύ πιο κυριλάτο από το ΝΟΚΙΑ, πιο ωραίο design και...ΗΡ!
τι έχει; Μεγάλη οθονη; Οκκκ...2,46' ...μικρότερη σε σχέση με το απλό σου Ν95 που έχει 2,6' και το μαύρο το 8αρι 2,8'. Το 'και HP' για καλό το λες;
-
Εδώ τρέχει WM, το HP λες να τον πειράξει?
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το G900; Πόσο κοστίζει σαν σκέτη συσκευή;Μιας και πλέον το έχω μερικές μέρες μπορώ να πω μερικά πράγματα.
Ας ξεκινήσω από τα αρνητικά:- διάρκεια μπαταρίας: Προσωπικά το φορτίζω κάθε μέρα. Με λίγο ζόρι μπορεί και να βγάλει 2 μέρες αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
- μέγεθος αλλά αυτό το ξέρεις πριν το πάρεις
- πιθανόν λόγω ανάλυσης οθόνης να έχει και ασυμβατότητες με εφαρμογές αλλά δεν έχω δοκιμάσει αρκετές για να ξέρω
- η ένταση του ακουστικού και το σήμα του είναι χειρότερα από το SE M600 που έχω
Θετικά:
- μεγάλη οθόνη με ανάλυση που την έχουν κινητά μετρημένα στα δάχτυλα
Η πλοήγηση στο internet είναι πολύ εύκολη(ο λόγος που το πήρα), διαβάζεις εύκολα διάφορα αρχεία word, excel, pdf και εξίσου εύκολο είναι να γράψεις και κάτι χάρη στο μεγάλο και βολικό πληκτρολόγιο που έχει(ακόμα ένας λόγος αγοράς) - αρκετή ram για τα προγράμματα: 80ΜΒ ram περίπου με την εκκίνηση
- χάρη σε ένα καλωδιάκι που έχει στη συσκευασία μπορεί και διαβάζει USB sticks(πιθανότατα και άλλα USB εξαρτήματα αλλά δεν έχω δοκιμάσει)
- το πληκτρολόγιο που ανέφερα και νωρίτερα
- σηκώνει άνετα emulators
Αυτά μου έρχονται πρόχειρα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλό είναι...δύσκολο να συνηθίσω από Symbian σε W.Mobile...αλλά με βολεύει γιατί έχει μεγάλη οθόνη, συγχρονίζεται με το Outlook μου τέλεια, άρα περνάει τα ραντεβού μου κλπ και βολεύει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο γράψιμο μηνύματος. Επίσης είναι πολύ πιο κυριλάτο από το ΝΟΚΙΑ, πιο ωραίο design και...ΗΡ!
τι έχει; Μεγάλη οθονη; Οκκκ...2,46' ...μικρότερη σε σχέση με το απλό σου Ν95 που έχει 2,6' και το μαύρο το 8αρι 2,8'. Το 'και HP' για καλό το λες;
Κοίτα...ο σκοπός του είναι καθαρά business. Δεν είναι σαν το Ν95 που είναι τηλέφωνο εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας, γιαυτό και η κάμερα του ΗΡ είναι χάλια. Αλλά κάνει ο,τι χρειάζομαι για αυτό που το χρειάζομαι πολύ καλύτερα από το Ν95.
So screen doesn't matter (or shouldn't matter).
-
Νίκο δεν έχετε blackberry server στο γραφείο?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κοίτα...ο σκοπός του είναι καθαρά business. Δεν είναι σαν το Ν95 που είναι τηλέφωνο εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας, γιαυτό και η κάμερα του ΗΡ είναι χάλια. Αλλά κάνει ο,τι χρειάζομαι για αυτό που το χρειάζομαι πολύ καλύτερα από το Ν95.
γράφεις όμως ότι σε βολεύει γιατί έχει μεγάλη οθόνη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Νίκο δεν έχετε blackberry server στο γραφείο?Δεν είναι απαραίτητο να έχουν, ούτε είναι απαραίτητο ΑΝ έχουν, να δίνουν σε όλους τους υπαλλήλους blackberry.
Εμείς έχουμε πχ blackberry, αλλά το δικό μου τμήμα το έχουν...ψιλοχ3σμένο και δεν μας δίνουν!
Βέβαια, ομολογουμένως μου είναι άχρηστο, δεν κοιτάζω τα email μου συνεχώς! Μπορείς με ένα κινητό σαν του Νίκου να το συγχρονίζεις διαρκώς και στο σπίτι να κάνεις την δουλειά σου. Μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις ένα Owa στον Exchange Server σου και να τελειώνεις και να μην ασχολείσαι με συγχρονισμούς, αφού θα μπορούσες να έχεις πρόσβαση από παντού. Ακόμη καλύτερα, ένα VPN και με WiFi να είσαι διαρκώς συνδεδεμένος. Μην ξεχάσουμε και το PCAnywhere και μπλα μπλα μπλα.... -
HF ξες τπτ γιαυτο?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
HF ξες τπτ γιαυτο?Ότι είναι ....ακριβότερο από τα υπόλοιπα, όντας κομψότερο!
Αν σου αρέσει, πάρτο, για μένα δεν υπάρχει λόγος, αλλά η αλήθεια είναι πως εγώ πάνω από όλα αγοράζω ...εργαλείο δουλειάς, οπότε έχω άλλους στόχους!3 διαφορετικά plantronics έχω δοκιμάσει και όλα ήταν άψογα. Ο Κούκος μας, έχει νομίζω ένα Plantronics Explorer (δεν θυμάμαι μοντέλο) και είναι κι αυτός κατευχαριστημένος... Εγώ είμαι φαν των Discovery (όλα όσα έχω αγοράσει, ανήκουν σ'αυτή τη σειρά). Μου φαίνεται απίθανο να μην είναι εξίσου καλό και αυτό που σε ενδιαφέρει...
-
Aπλα εμενα με ενδιαφερει και το design ...ισως βασικα περισσοτερο αυτο!
Οποτε αν ειστε ολοι τοσο θετικοι απεναντι στην εταιρεια μαλλον θα το παρω!Ειναι και μουρατο ξες εχω πριμιουμ αμαξι εβγαλα και πινακιδα μπροστα οποτε θελω αλλο ενα εργαλειο
-
Άραγε μπορούν να περαστούν Wm6 σε συσκευή με WM 2003 SE;
-
Έχω ψάξει αρκετά για ένα loox 720 φίλου και δεν έχω βρει κάτι!
Σε ipaq hx4700 που είχα παλιότερα έπρεπε να βγουν τα wm5 από την HP για να τα περάσω! Cooked και λοιπές χακιές δεν έπαιζαν!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Νίκο δεν έχετε blackberry server στο γραφείο?Όχι, μόνο exchange για τα email. Βασικά δε θέλω τα mail μου στο κινητό γιατί χρειάζεται να απαντώ συνέχεια
γράφεις όμως ότι σε βολεύει γιατί έχει μεγάλη οθόνη.
Μάλλον δε το εξήγησα σωστά. Μάλλον ήθελα να πω πλατιά οθόνη. Το Ν95 χωράει 5-6 λέξεις από κάποιο ραντεβού, ενώ στην οθόνη του iPAQ μπορώ να χωρέσω άνετα 2-3 ραντεβού και επιπλέον πληροφορίες. Είναι καθαρά business oriented τηλέφωνο, δεν είναι για παιχνίδια, GPS navigation και φωτογραφίες όπως είναι το Ν95. Σαν λειτουργίες (γενικά) το Ν95 είναι κορυφαίο νομίζω (στη ποιότητα και μπαταρία έχει θεματάκια)...απλά σε κάποια άλλα θέματα, business περισσότερο...το ΗΡ είναι καλύτερο.
Το θέμα είναι ότι κυκλοφορώ με 2 κινητά...αλλά κάπως το έχω διορθώσει τώρα αυτό γιατί έχω κάνει προώθηση των κλήσεών μου από το προσωπικό μου στο εταιρικό μου. Δε χρεώνομαι κάτι ε?
Αυτά...άντε καλημέρα, τα λέμε Σάββατο γιατί πάω ΣαΛΛόνικα (για δουλειά )
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]