-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Είμαι κάπως προκατειλημμένος ίσως, απλά δεν είδα το κάτι φοβερό σε σχέση με το Διαμονδ. Το τελευταίο έχει νομίζω καλύτερη οθόνη. Λίγο το μενού με χάλασε, αλλά δεν το πάλεψα και πολύ λόγω χρόνου. Γιαυτό με είδες ότι δεν είπα τπτ σχετικά με αυτό...
Εδειχνε να δουλευει γρηγορα... αλλα εν τελει δεν ειναι γρηγοροτερο απο το Diamond με την 1.93... και επιπροσθετα η αληθεια ειναι πως τα μενου του ειναι τραγικα. Ουδεμια σχεση με το Touch 3d .-
Btw σημερα πηρα το Διαμαντακι μου απο το σερβις... το πρωτο που χαλασε στην Θεσσαλονικη Επιτελους και μια πρωτια!
μπορεις να δωσεις κανενα λινκ με το που και πως θα μπορουσε να γινει αναβαθμιση της firmware και τι διορθωνει/παραπανω κανει η μια εκδοση απο την αλλη?
(Δε θελω μασημενη τροφη.. Μπορω να καθομαι να διαβαζω!)
Σας μερσώ!http://www.htc.com.gr/download.html εδω... και κατεβαζεις το Firmware + Ελληνικα (υποθετω πως η συσκευη σου ειναι κανονικη εισαγωγη απο Ace Hellas). Απλα τρεχεις το αρχειο του firmware και ακολουθεις τα βηματα που σου λεει. Εννοειτε πως τα χανεις ολα απο το τηλεφωνο!!
-
Καλό παπαγαλάκι είσαι και του λόγου σου.
-
ευχαριστω! θααααα το κανονισω!
ουτως η ααλως δεν εχω τιποτα που δεν μπορω να ξαναβαλω... οι επαφες ειναι συγχρονισμενες -
Ο χρήστης skye έγραψε:
εχει παιξει κανεις απο σας καθολου με το omnia να γραψει μερικα πραγματα; στα reviews τα χει παει πολυ καλα και τα περισσοτερα το βγαζουν καλυτερο τοσο απο το iphone (νταξ αυτο ελειπε..) αλλα και απο touchΟρισε το 'καλυτερο'. Για τι χρηση το προοριζεις?
το diamond ειναι περισσοτερο fashion phone(αν κι εχει support απο τους XDA), κι εχει πολλους H/W περιορισμους για μενα.Να φοβασαι λιγο και την τιμολογιακη πολιτικη της HTC αν επενδυεις στη μεταπωληση
στο omnia εχω συμπληρωσει 5-6 ωρες χρησης (απο καταστημα γνωστου) και τα δικα μου κουτακια τα τικαρει:ικανοποιητικο μεγεθος και βαρος,καλος ηχος απο ηχειο & headset,γρηγορο μενου(χωρις πολλες εφαρμογες εγκ/μενες) κι απο οτι φαινεται καλη μπαταρια.Δεν ξερω τι παιζει με το GPS εν κινησει.
Παντως για τα λεφτα του με ιντριγκαρει.Χανει λιγο απο οθονη βεβαια,δεν εχει επιταχυνση 3d γραφικων αλλα στο συνολο ειναι μεσα στα 3 πρωτα της αγορας βεβαια.Εδειχνε να δουλευει γρηγορα... αλλα εν τελει δεν ειναι γρηγοροτερο απο το Diamond με την 1.93... και επιπροσθετα η αληθεια ειναι πως τα μενου του ειναι τραγικα. Ουδεμια σχεση με το Touch 3d .-
Ε λοιπον?Να γινουνε τεσσερις(ουπς αυτο ειναι απο αλλο)
Ε λοιπον? του περνας το TF3d
-
Αυριο ε ε ερχεται
-
Ποιό από τα δύο; Πάνω κάτω στα ίδια χρήματα νομίζω είναι...
HTC diamond, NOKIA E71
-
κάτσε να μας πει ο Popolaros...
-
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΑΟΥΑΟΥΑ
μην τα λες ετσι ρε...
-
Τί έγινε???
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τί έγινε???popolaros=εχω Ε71 και μου κάνει νερά, αλλά χαζοχαίρομαι κ νομίζω ότι είναι το καλύτερο κινητό στον κόσμο.
corsair= έχω το diamond αλλά δεν μπορώ να πω αν είναι καλό γιατί τον περισσότερο καιρό του τον περνάει στο service -
LOL.
Aστοχίες υλικών, το λέω εγώ...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Τί έγινε???
popolaros=εχω Ε71 και μου κάνει νερά, αλλά χαζοχαίρομαι κ νομίζω ότι είναι το καλύτερο κινητό στον κόσμο.
corsair= έχω το diamond αλλά δεν μπορώ να πω αν είναι καλό γιατί τον περισσότερο καιρό του τον περνάει στο serviceεσύ τι έχεις πουλάκι μου;
-
Elteo, Ποσα έχεις τώρα και ποιά?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εσύ τι έχεις πουλάκι μου;
P1i
δεν ακούω την φωνούλα σου τώρα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
P1i
SONY REEEEEEEE
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
P1i
SONY REEEEEEEE
Με το συμπαθειο κιολας... αλλα ERICSSON.... οχι και Sony...
-
ΓΤΠ και τα δυο (s+e) ...συνεχιστε...γελιο εχετε...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
P1i
SONY REEEEEEEE
Καλά ας μην τη αγόραζε η sony και θα σου έλεγα εγώ τι παντόφλες θα έβγαζε ακόμα......
Τα θυμάσαι τα Τ με τα πορτάκια -
εγώ θυμάμαι και το Τ68(i)
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
P1i
SONY REEEEEEEE
Καλά ας μην τη αγόραζε η sony και θα σου έλεγα εγώ τι παντόφλες θα έβγαζε ακόμα......
Tα θυμάσαι τα Τ με τα πορτάκια
Εκτιθεσε ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.... σε προειδοποιησα...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]