-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Για το Nokia E51, καμία άποψη?δεν έχει την αυτονομία που θες σε καμία περίπτωση.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το έχω από τον Ιούλιο. Ο Γιάννης (egobrain) από παλιότερα. Στιβαρή κατασκευή. Ωραία οθόνη και μενού. Στην αρχή μου έκανε που και που μερικά κολλήματα, το άλλαξα την επομένη και το αντικατασταθέν έκανε και αυτό το ίδιο κόλλημα. Τελικά μέσω του λογισμικού που περιέχει το cd που συνοδεύει τη συσκευή έκανα ένα απλό update και όλα λύθηκαν. Η κάμερα είναι απλή δλδ για κανένα καγκουρό αρκεί αν θες περισσότερα δεν θα σε καλύψει.
Εν τέλει θα το ξαναγόραζα σαφέστατα.
Δεν ξέρω αν βγαίνει πια.Έχει καλή αυτονομία?
Μιλάω αρκετά στο κινητό και με ενδιαφέρει η αυτονομία. Surfing σπάνια 1-2 φορές την εβδομάδα και για πολύ λίγο. -
Μιλάω φυσιολογικά. Γενικά το αποφεύγω και τους λέω να με πάρουν στο γραφείο αργότερα. Το βράδυ το κλείνω μετά τις 02:00 και και το ανοίγω στις 08:00. Μου βγάζει 4 μέρες άνετα. Αν είσαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι δεν ξέρω πόσο θα σου κρατήσει.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αν είσαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι δεν ξέρω πόσο θα σου κρατήσει.Δεν το λιώνω, αλλά στην διάρκεια της ημέρας θα κάνω σίγουρα 5-6 τηλεφωνήματα των 3-4 λεπτών, οπότε δεν θέλω να έχω το νου μου στην μπαταρία, ούτε το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν μπω σπίτι να το βάλω στον φορτιστή.
Απο την εμπειρία σου με τέτοια χρήση βγάζει 2-3 μέρες? -
Νομίζω ναι αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου Περίμενε να σου πει ο egobrain που το έχει αρκετό καιρό και είναι και γκατζετάκιας
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για το Nokia E51, καμία άποψη?
δεν έχει την αυτονομία που θες σε καμία περίπτωση.
Εχω το Ε51 για επαγγελματικη χρηση. Ειμαι υπερευχαριστημενος.
Αναμονη δεν εχω καταφερει να μετρησω, αλλα σε διακοπες μου το χα δει να μενει ανοιχτο για 5 μερες τουλ.
Μου βγαζει μια μερα με παρα πολυ ομηλια, χωρις να πεσει πανω απο δυο μπαρες η μπαταρια.
Σε επαγγελματικο ταξιδη, ειχα ξεχασει τον φορτιστη του και μου βγαλε 48 ωρες χωρις προβλημα.
Εχω καποια θεματα που αφορουν τα πληκτρα στο πλαη και την γενικη ποιοτητα κατασκευης, αλλα εναμιση χρονο τωρα, εκτος απο το πληκτρολογιο που ξεκουμπωνει μετα απο πτωση και κουμπωνει εξισου ευκολα, δεν εχω παρατηρισει κατι αλλο. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχω καποια θεματα που αφορουν τα πληκτρα στο πλαη και την γενικη ποιοτητα κατασκευης, αλλα εναμιση χρονο τωρα, εκτος απο το πληκτρολογιο που ξεκουμπωνει μετα απο πτωση και κουμπωνει εξισου ευκολα, δεν εχω παρατηρισει κατι αλλο.Επειδή δεν έχω προλάβει να το δω live σε κάποιο κατάστημα:
1.Η ποιότητα κατασκευής του δηλαδή δεν είναι καλή?
2.Είναι εύχρηστο?
3.Απο τις φωτογραφίες τουλάχιστον, μου φαίνεται ότι κάποια πλήκτρα είναι τόσο κοντά το ένα στο άλλο, έτσι που προσπαθώντας να πατήσεις το ένα πατάς μαζί και το διπλανό του.Έχω δίκιο?
(Πχ μου φαίνεται ότι αν προσπαθήσεις να πατήσεις το κάτω πλήκτρο του navi-key, θα πατηθεί μαζί και το απο κάτω πλήκτρο.Επίσης πολύ δύσκολο να πατηθεί φαίνεται και το πλήκτρο κάτω απο το 'σπιτάκι') -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Εχω καποια θεματα π
ου αφορουν τα πληκτρα στο πλαη και την γενικη ποιοτητα κατασκευης, αλλα εναμιση χρονο τωρα, εκτος απο το πληκτρολογιο που ξεκουμπωνει μετα απο πτωση και κουμπωνει εξισου ευκολα, δεν εχω παρατηρισει κατι αλλο.Επειδή δεν έχω προλάβει να το δω live σε κάποιο κατάστημα:
1.Η ποιότητα κατασκευής του δηλαδή δεν είναι καλή?
2.Είναι εύχρηστο?
3.Απο τις φωτογραφίες τουλάχιστον, μου φαίνεται ότι κάποια πλήκτρα είναι τόσο κοντά το ένα στο άλλο, έτσι που προσπαθώντας να πατήσεις το ένα πατάς μαζί και το διπλανό του.Έχω δίκιο?
(Πχ μου φαίνεται ότι αν προσπαθήσεις να πατήσεις το κάτω πλήκτρο του navi-key, θα πατηθεί μαζί και το απο κάτω πλήκτρο.Επίσης πολύ δύσκολο να πατηθεί φαίνεται και το πλήκτρο κάτω απο το 'σπιτάκι')Ειναι λιγο σκληρα τα πληκτρα στο πλάι για την ενταση του ηχου, την εγγραφη φων. σημειωσεων κτλ.
Κατα τα αλλα τα πληκτρα στο πληκτρολογιο ειναι μια χαρα.
Ποτε δδεν πατησα κατι κατα λαθος
Το θεμα του ειναι οτι αν πεσει, ξεκουμπονει το πληκτρολογιο στις πανω γωνιες -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Νομίζω ναι αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου Περίμενε να σου πει ο egobrain που το έχει αρκετό καιρό και είναι και γκατζετάκιαςΤσουπ.
Arkady, 2-3 μέρες θα σου πάει. Παραπάνω οχι.
Τοσες μου βγαζει και μενα με μετρια χρηση. (μετα απο 22 μηνες χρησης)
Ποιοτικοτατο, στιβαρο και μετρημενο. (με 'κανε να μην αρεσκομαι στον αντικαταστατη του )Αν ψαχνεις καμερες, ηχεια, οθοναρες κλπ δεν σε καλυπτει.
Η κατασκευη ειναι το ατου του. Απο κει και περα μετρια.
Γι'αυτο και δεν 'ειναι' για ολους. Αν το παρεις θα πρεπει να ξερεις οτι δεν ειναι για πολλα-πολλα τεχνολογικα μπιμπιλικια.Wagner, μου 'χει πεσει επισης εκνευριστικα πολλες φορες αλλα τιποτα.
Μονο αυτο με τα πληκτρα που μπαινουν με ενα τσακ. -
Λοιπόν, δε θέλω κραξίματα, μια απορία είναι.
Μπήκα σε ένα site και στο δεξί μέρος της σελίδας έχει ένα link που λέει:
'Μετέτρεψε το κινητο σου σε naked scanner'Δε θέλω να μπώ στη διαδηκασία να εξηγήσω τί είναι αυτο εκτός κι αν δε κατάλαβε κανείς.
Ερώτηση
Είναι δυνατόν αυτο να γίνει ή μόλις πατήσω θα γεμίσω 100000000000000000 viruses? -
Ψαξτο στο γιουτιουμπ, μια φαρσα ειναι με ενα αϊφον.
Α και δεν υπαρχει τετοιο πραγμα που λενε....επισης ουτε ο Αγιος βασιλης υπαρχει
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είναι δυνατόν αυτο να γίνει ?
Oχι. Δυστυχως, οχι.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Wagner, μου 'χει πεσει επισης εκνευριστικα πολλες φορες αλλα τιποτα.
Μονο αυτο με τα πληκτρα που μπαινουν με ενα τσακ.Κ εγω σ αυτο αναφερομαι.
Οτι το πληκτρολογιο βγαινει στις πανω γωνιες και μετα πολυ ευκολα ξαναμπαινει
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]