-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
kouk, HF και λοιποί που ενδιαφέρεστε για το touch cruise κοιτάξτε και expansys μεριά...Expansys & Cruise?
Το σκεφτόμουν και γώ αλλά μετά απ' αυτό....Cruise από Expansys = Τραγωδία νιώθω ότι καλύτερα το 'παπούτσι από τον τόπο σου...' (δηλ. Γερμανός και Σία, κι ας είναι λίγο πιό ακριβοί).Φιλικά από Κρήτη
webfox -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
kouk, HF και λοιποί που ενδιαφέρεστε για το touch cruise κοιτάξτε και expansys μεριά...Expansys & Cruise?
Το σκεφτόμουν και γώ αλλά μετά απ' αυτό....Cruise από Expansys = Τραγωδία νιώθω ότι καλύτερα το 'παπούτσι από τον τόπο σου...' (δηλ. Γερμανός και Σία, κι ας είναι λίγο πιό ακριβοί).Φιλικά από Κρήτη
webfox -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
webfox -
ωραίο σχεδιάκι και πρακτικό αλλά γιατί ομάπα cpu και γιατί τόσο ακριβό ρε γμτι;
-
αυτό το θέμα δεν θα χωριστεί;
120 σελίδες φτάσαμε... -
κοιτάτε ένα τύπο που πουλάει όσο θέλει...
670 ευρώ (μην σας ξεγελά το 640 δεν είναι η επιθυμητή του τιμή) για το Touch Cruise των 630 ευρώ καινούριο.
κοιτάξτε και το δώρο του...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
kouk, HF και λοιποί που ενδιαφέρεστε για το touch cruise κοιτάξτε και expansys μεριά...570 ευρώ
Το έχω δει εδώ και καιρό το Expansys και είναι όντως φθηνότερο... ΑΛΛΑ, δεν έχει το εξελληνισμένο μενού της HTC που σημαίνει πως θα πρέπει να βρίσκεις 3τες λύσεις για να γράφεις μηνύματα αν δεν θέλεις να έχουν 70χαρακτήρες (βλ. Hikeyboard κλπ), ενώ θα πρέπει να συννενοείσαι εσύ με την ACE Hellas που δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ειδικά αν δουν πως το Cruise σου έχει αγγλικό μενού (άρα δεν είναι δικό τους...).
Επιπλέον, από την Wind έχω επιδότηση 380 -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
[....] ενώ θα πρέπει να συννενοείσαι εσύ με την ACE Hellas που δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ειδικά αν δουν πως το Cruise σου έχει αγγλικό μενού (άρα δεν είναι δικό τους...).καλά όλα τα άλλα εδώ είσαι λάθος και με τον τρόπο σκέψης σου ΚΑΙ εσύ ανδρώνεις τέτοιες τακτικές...!
Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ .- Εάν αρνηθούν στέλνεις ένα email στην κεντρική και σε παίρνουν οι ίδιοι να το πας.
Αυτό που λέω έχει γίνει σε φίλο.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
[....] ενώ θα πρέπει να συννενοείσαι εσύ με την ACE Hellas που δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ειδικά αν δουν πως το Cruise σου έχει αγγλικό μενού (άρα δεν είναι δικό τους...).
καλά όλα τα άλλα εδώ είσαι λάθος και με τον τρόπο σκέψης σου ΚΑΙ εσύ ανδρώνεις τέτοιες τακτικές...!
Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ .- Εάν αρνηθούν στέλνεις ένα email στην κεντρική και σε παίρνουν οι ίδιοι να το πας.
Αυτό που λέω έχει γίνει σε φίλο.
Βρε το ξέρω πως είναι πανευρωπαϊκή και πως είναι υποχρεωμένοι να το φτιάξουν. Αυτό δεν σημαίνει πως θα...βιαστούν κιόλας!
Πάντως το σημαντικότερο δεν είναι τόσο η υποστήριξη, όσο τα ελληνικά (δεν έχω καμία όρεξη να φλασάρω κινητό που μόλις πήρα, τις ξέρω τις εναλλακτικές!) και ΦΥΣΙΚΑ η τιμή!
Αφού ούτως ή άλλως έχω συμβόλαιο, γιατί να μην εκμεταλεύομαι και την επιδότηση; -
Ας αλλάξει ονομασία το thread σε 'Σπάστε τα νεύρα στον Κούκο'
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ας αλλάξει ονομασία το thread σε 'Σπάστε τα νεύρα στον Κούκο' -
Ακόμα δεν το πήρε;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ας αλλάξει ονομασία το thread σε 'Σπάστε τα νεύρα στον Κούκο'Ελα, εγώ νομίζω πως ο αγαπητός μας μωβερέιτορ θα το πάρει πριν από μένα τουλάχιστον, γιατί περιμένω απάντηση ακόμη για το i-GO.... Τώρα αν λυθεί το ζήτημα γρήγορα και προχωρήσει και η φορητότητα γρήγορα....
-
Θα το πάρω γμτ! Αλλά θα μου έχουν σπάσει τα νεύρα μέχρι τότε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:Θα το πάρω γμτ! Αλλά θα μου έχουν σπάσει τα νεύρα μέχρι τότε!!!
Ηρέμησε, είσαι και σε επικίνδυνη ηλικία...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ηρέμησε, είσαι και σε επικίνδυνη ηλικία...Τέτοιας (προχωρημένης) ηλικίας άνθρωπος μυαλό δεν έβαλε.
-
-
Αφού είσαι ψύχραιμος...
-
Ασχετο, αν κάποιος συμφορουμίτης βαρέθηκε το Κ750 του και φυσικά έχει σε καλή κατάσταση αυτό αλλά και τας φρένας του (για να μην ακούσω καμιά κουλή τιμή.... ), ενδιαφέρομαι προς αγορά. Δεκτά και αντίστοιχα κινητά της SE πχ το W800 ή λοιποί συγγενείς.
Προϋποθέσεις:
-Να μην λείπει τίποτε από την συσκευασία (φορτιστες, ακουστικά κλπ)
-Να είναι ΟΚ η οθόνη και τα πλήκτρα, γρατζουνιές ας υπάρχουν.
-Να έχει καλή κάμερα, bluetooth και κάρτα μνήμης.
-Τιμή οπωσδήποτε κάτω από 90 -
πάει το Ν70 ;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]