-
σπυροοοοοοοο!
απαντα, ρε! -
Μόνος σου την πάτησες...γιατί μίλησες για αυτό που πάσχουν τα ppc-mobiles.
Να μου λεγες για οθόνες, office,...καφετιέρα κτλ να πω οκ ... αλλά όχι κ καλύτερα τηλέφωνα από τα πραγματικά τηλέφωνα όποια κ αν είναι αυτά (SE, Samsung κτλ)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σπυροοοοοοοο!
απαντα, ρε!golf GTI ρεεεεε
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σπυροοοοοοοο!
απαντα, ρε!κουκ μου θύμισες πάντως με το πάνω να πω την αμαρτία μου...
golf GTI ρεεεεε
είναι σαν να λέμε ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει την Τσέλσι...αφού έχει καλύτερη αυτονομία η δεύτερη...
-
καλα, μη τρελλαθουμε...
επειτα απο το κορυφαιο λειτουργικο Symbian της Νοκια, πηγαινοντας σε ppc, εστω και σαν κινητο μονο, δεν μου λειπει κατι!
Τωρα περι κινητων 'κινητων' SE, Samsung ( ) και σια, τα πεταμε κατα δεκαδες στην εταιρεια, οποτε εχω προσωπικη γνωμη.
Το μονο που αναγνωριζω στην SE, ειναι πως στην 'εποχη της μιας μερας', εχει μπαταριες που κρατουν περισσοτερο...
that is all
θα δωσω ενα +απειρο στον σπυρο για την απαντησις! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλα, μη τρελλαθουμε...
επειτα απο το κορυφαιο λειτουργικο Symbian της Νοκια, πηγαινοντας σε ppc, εστω και σαν κινητο μονο, δεν μου λειπει κατι!
Τωρα περι κινητων 'κινητων' SE, Samsung ( ) και σια, τα πεταμε κατα δεκαδες στην εταιρεια, οποτε εχω προσωπικη γνωμη.
Το μονο που αναγνωριζω στην SE, ειναι πως στην 'εποχη της μιας μερας', εχει μπαταριες που κρατουν περισσοτερο...
that is all
θα δωσω ενα +απειρο στον σπυρο για την απαντησις!πόσα ξέρεις εσύ...
δεν μου λες έχεις ακουστά Xperia X1, G700, G900, P1 κτλ...
α και η αυτονομία δεν τους λείπει...ακόμα και στα μουσικά της κινητά με ενσωματωμένα 8GB ...κοιτά διαστάσεις το άτιμο...τσ τσ τσ
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Resco Keyboard PRO v5.00για τους ppc-mobilers ...
στα γνωστά μέρη κ ακόμα παραπέρα...
iskin αλα iphone λέγεται και το χρησιμοποιώ ήδη στο π350.
Το δοκίμασα στο p3600, αφού έλυσα τα προβλήματα με την αλλαγή γλώσσας, το remapping για να έχω ότι χρειάζεται κλπ. αλλά δε με βόλεψε. Το skin το απλό και αυτό μου φάνηκε 'φορτωμένο' και γύρισα στην προηγούμενη έκδοση. Ελπίζω να βελτιωθεί και να λύσει τις 'παιδικές' αρρώστιες για χρήση με ελληνικά γιατί είναι πολύ εύχρηστο.
-
πώς έλυσες το πρόβλημα με την αλλαγή της γλώσσας;
-
Ξέρουμε κανένα τηλέφωνο service center της lg;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πώς έλυσες το πρόβλημα με την αλλαγή της γλώσσας;Αρχικά για να υποστηρίζει Ελληνκά κάνεις εγκατάσταση το cab από εδώ.
Για CapsLock έκανα αυτό το κολπάκι:to enable caps lock in the iSkin you need to edit the map file of the language you are using and replace the unicode number of the button you want to change with the code 10014, after all you will loose the button you used and it will be changed to caps lock permanently
και για αλλαγή γλώσσας χρησιμοποιούσα αυτό:
to switch between langauages tap .?123 + space
Το κακό ήταν ότι μια έπιανε, μια όχι και γενικά ήθελε πολύ 'μαγείρεμα' να γίνει όπως τόθελα. Θα περιμένω την επόμενη (βελτιωμένη και έτοιμη ελπίζω) έκδοση.
-
Σήμερα με πληροφόρησε η Wind ότι έχω πιστωτικό για επιδότηση. Το ποσό είναι αρκετό μιας και είναι εταιρικό.
Κοιτάζω για ppc να μην κουβαλάω ξεχωριστό. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο:
το πρώτο είναι πιο φτηνό και έχει πιο δυνατό cpu.
το δεύτερο μου αρέσει πιο πολύ και έχει και κανονικό πληκτρολόγιο παράλληλα με την αφής.τι κάνω γιατρέ μου;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Σήμερα με πληροφόρησε η Wind ότι έχω πιστωτικό για επιδότηση. Το ποσό είναι αρκετό μιας και είναι εταιρικό.Κοιτάζω για ppc να μην κουβαλάω ξεχωριστό. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο:
το δεύτερο μου αρέσει πιο πολύ και έχει και κανονικό πληκτρολόγιο παράλληλα με την αφής.τι κάνω γιατρέ μου;
Πάρε το ΕΤΕΝ θα σου πρότεινα. Πιο αξιόπιστη συσκευή, το καλύτερο GPS της αγοράς και σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο από το ΜΙΟ, αφού θα ζορίζεται μ'αυτή την CPU. Eιναι και αρκετά μικρό σε μέγεθος.
Τελικά πάντως, η Wind δεν δίνει το Cruise ΧΩΡΙΣ την βλακεία το i-GO! Τελικά θ'αναγκαστώ να το πληρώσω, αλλά τους πιέζω για λίγο καλύτερη επιδότηση για να μοιραστεί το κόστος , μιας και δεν έχω όρεξη να πληρώνω κατι που δεν χρησιμοποιώ!
Το Πλαίσιο πάντως το διαθέτει κανονικότατα χωρίς το i-GO. Απλά η Wind έχει καλύτερο οικογενειακό πρόγραμμα. -
Καλύτερη επιδότηση δεν νομίζω να σου δώσουνε.. Μόνο η Vodafone θα μπορούσε να σου αυξήσει την επιδότηση εφόσον ήταν ανανεώσεις..
-
http://www.gsmarena.com/nokia_6220_classic-2256.php
New Nokia 6220 with camera 5MP........
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλύτερη επιδότηση δεν νομίζω να σου δώσουνε.. Μόνο η Vodafone θα μπορούσε να σου αυξήσει την επιδότηση εφόσον ήταν ανανεώσεις..Μπα, ήταν χαμηλότερη της Wind... 360
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλύτερη επιδότηση δεν νομίζω να σου δώσουνε.. Μόνο η Vodafone θα μπορούσε να σου αυξήσει την επιδότηση εφόσον ήταν ανανεώσεις..
Μπα, ήταν χαμηλότερη της Wind... 360
-
Ρε παιδιά, σόρυ εάν το έχετε ξαναπεί, εκείνο το** iphone **τι λέει;;
Είναι μπλέξιμο;;:hmmm:
Μ' αρέσει του θανατά
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπα, ήταν χαμηλότερη της Wind... 360
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
http://www.gsmarena.com/nokia_6220_classic-2256.phpNew Nokia 6220 with camera 5MP........
Εγω πήρα τσάμπα (90Ε) το 6500 slide...πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Σήμερα με πληροφόρησε η Wind ότι έχω πιστωτικό για επιδότηση. Το ποσό είναι αρκετό μιας και είναι εταιρικό.Κοιτάζω για ppc να μην κουβαλάω ξεχωριστό. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο:
P1
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]