-
Ο χρήστης skye έγραψε:
To 5800 έχει διάφορα πληκτρολόγια.
Με ποιο προσπάθησες να γράψεις μήνυμα;
Έχει και full qwerty που πιάνει όλη την οθόνη.Με το full qwerty, που πιανει ολη την οθονη εκτος απο ενα πολυ μικρο 'παραθυρακι' που βλεπεις το κειμενο που γραφεις. Εγραφα 'κ', επαιρνε 'ι'
Ο κόσμος στην Ελλάδα δεν προτιμά qwerty nokia και γενικά κινητά με full πληκτρολόγιο απλά επειδή είναι άσχημα.
Το φανταστηκα. Αρα αμα βγω με καμια κοπελα να το αφησω στην τσεπη
Έχει και κανονικό αλφαρηθμιτικό και με Τ9 αν θες. Αυτό λογικά θα σε βολέψει.
Πάντως το πρόβλημα αυτό το είχα και εγώ τις 2 πρώτες μέρες. Μετά έγραφα άνετα.
Να το βγάλεις. Είναι αρκετά ψαρωτικό και δείχνεις και businessman.
Απλά δε θα το αγόραζαν για τον εαυτό τους... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχει και κανονικό αλφαρηθμιτικό και με Τ9 αν θες. Αυτό λογικά θα σε βολέψει.
Πάντως το πρόβλημα αυτό το είχα και εγώ τις 2 πρώτες μέρες. Μετά έγραφα άνετα.
Ρε συ, κανε μου μια χαρη: Περπατα και δοκιμασε να γραψεις sms. Και πες μου αν τα καταφερες. Please
Ακουγεται χαζο αλλα σημαινει πολλα για μενα και θα σε υπερευχαριστωedit: κατα προτιμηση με το ενα χερι
-
Δεν έχω πρόβλημα να σου κάνω τη χάρη αλλά τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε θα σου είναι πρακτικά άχρηστα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις κάποιον φίλο σου που να το έχει και να το δοκιμάσεις.
Ή αν μένεις κοντά στον Ασπρόπυργο ή στο ΤΕΙ Πειραιά να συναντηθούμε να στο δώσω να δοκιμάσεις.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάρε ρε αγόρι μου ένα iPhone να βρεις την υγειά σου.Πες τα!!
-
Ρε παιδιά, με αυτά τα touch, πως γραφετε στα τυφλά μήνυμα;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ρε παιδιά, με αυτά τα touch, πως γραφετε στα τυφλά μήνυμα;καπγως ετσγ φαντκ ζομξ θαα γργφδουν
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ο κόσμος στην Ελλάδα δεν προτιμά qwerty nokia και γενικά κινητά με full πληκτρολόγιο απλά επειδή είναι άσχημα.
Κάνεις λάθος. Οσο πιο περίεργο το κινητό τόσο πιο γκομενοπαγίδα είναι: ,
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Που να δεις πως κάνουν με το Ν91 που είναι παντόφλα που γυαλίζει κιόλας..
-
Που να δεις πως κάνουν με το Ν91 που είναι παντόφλα που γυαλίζει κιόλας..
Άμα είναι το Ν91 παντόφλα το 9500 που είχα τι είναι; Παντόφλα φέρρυ μποτ; Παίρνει και προσόψεις!!
-
Ρε παιδιά, με αυτά τα touch, πως γραφετε στα τυφλά μήνυμα;Ναι...απλά δε γράφεις ...είδες το iPhone? Παρέχει και ασφάλεια και δε γράφεις sms όταν οδηγάς
-
Για ολα εχει σκεφτει η apple
-
Να ξεκαθαρισω οτι δεν θελω να στελνω sms την ωρα που οδηγω
Οχι στα πλαισια της πολιτικης ορθοτητας, αλλα πραγματικα δεν το κανω. Εξαλλου sms στελνω συνηθως σε γκομενακια και θελω να'χω 100% την προσοχη μου στο τι γραφω.
Το 'τυφλο συστημα' το θελω για αλλες καταστασεις, μου φαινεται εξαιρετικα αβολο να περπαταω πχ και να μην μπορω να στειλω sms με το ενα χερι@Angel thanks, ειμαι μακρια δυστυχως... απλα ηθελα να δω αν μπορει καποιος που ξερει καπως το κινητο να το κανει.. θα δω τι θα κανω
Οι γκομενες που ξερω εγω, το qtek μου παντως το αντιμετωπιζαν συνηθως ως geek παντοφλα. Η συνηθισμενη ατακα ηταν 'τι'ν'αυτο το πραμα που κουβαλας παιδι μου;'. Περισσοτερο ενδιαφερον εδειχναν τα αγορια παρα τα κοριτσια
-
Να σε ενημερώσω ότι προσπάθησα να γράψω SMS με το ένα χέρι(περπατώντας) με το αλφαριθμητικό και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Έγραφα σαν να είχα οποιοδήποτε απλό κινητό. Με το Τ9 πάντα. -
Μιας και εθιξε το θεμα ο skye δοκιμασε και γω πριν λιγο το 5800 και το ipod touch .
Το πρωτο σε landscape qwerty . Στο δευτερο το κανονικο .Με το apple εκανα περισσοτερα λαθη . Αρκετα . Δεν εχω συνηθισει κανενα απο τα δυο,
ουτε εχω καποιο απο τα δυο στην κατοχη μου . -
iPhone και στη Cosmote:
http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.p ... +iPhone+3G
(μόλις έπαιξε και διαφήμιση στη τηλεόραση του iPhone με σηματάκι Voda στο τέλος! )
-
εγω παλι εβαλα την εκδοση 3.0beta λογισμικου στο iPhone EDGE μου...
μεχρι τωρα μια χαρουλα... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω παλι εβαλα την εκδοση 3.0beta λογισμικου στο iPhone EDGE μου...
μεχρι τωρα μια χαρουλα...Για πες εντυπώσεις
-
ειναι σαν να εχεις αλlο τηλεφωνο...
αν και βετα εχει πολυ καλα στοιχεια και λειτουργει μια χαρα.
απο μπαταρια 4 ωρες ειμαι απο πανω του και ειναι οκ στο 80% περιπου
εχει bugs καποια πραγματα ακομα δεν τα εχουν μεταφρασει ,ελαχιστα ομως, και γενικα ειναι διαφορετικο...στο φορουμ το γνωστο εχω ανεβασει screenshots πανω απο 10...
να τα βαλω και εδω;οπως και να εχει ειμαι ευχαριστημενος πρωτα θα δω πως γυριζω στην 2.2.1 αλλα μαλλον κραταω την 3.0 μεχρι το καλοκαιρι...
το jailbreak ομως το ζηταω ειναι must...
τα ελληνικα ειναι πολυ γρηγορα. -
Κidako,
πώς βλέπεις τις τιμές? -
http://www.pomegranatephone.com/
Το απολυτο κινητο τηλεφωνο!!!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]