-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Χμ. Το 2.2 έχω εγώ. Βαριέμαι να κάνω update. Θα κάνω κατευθείαν στο 3.0...Μόλις βάλω στο off την επιλογή 'set automatically' μου εμφανίζει τις 2 επιλογές που έχει σε σένα, το time zone και το set date & time...
Την γραμματοσειρά από κάποιο theme την είχα τσιμπήσει. Την είχε ανεβάσει κάποιος στο myphone...
Το σηματάκι του gprs δεν σου άρεσε (το G αντί για την τελεία);
Το λογότυπο της wind;
Η χρωματιστή signal bar (πράσινη όταν έχει καλό σήμα, πορτοκαλί μέτριο και κόκκινη κακό);Άρα μάλλον αυτό φταίει. ...δε βγάζει νόημα όμως, λογικά πρέπει να ενεργοποιείται κάπως.
Μου αρέσει και το σηματάκι του GPRS και το λογότυπο της Wind και η χρωματιστή signal bar...αλλά είπα να μη σε κουράσω και να τα ψάξω μόνος μου...αλλά αφού δε σε πειράζει...πως τα βάζω κι εγώ?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Άρα μάλλον αυτό φταίει. ...δε βγάζει νόημα όμως, λογικά πρέπει να ενεργοποιείται κάπως.Μου αρέσει και το σηματάκι του GPRS και το λογότυπο της Wind και η χρωματιστή signal bar...αλλά είπα να μη σε κουράσω και να τα ψάξω μόνος μου...αλλά αφού δε σε πειράζει...πως τα βάζω κι εγώ?
Από cydia είναι όλα.
asGPRS λέγεται το πακέτο για το G και το βρίσκεις στο http://apt.iphone-storage.de
Χρωματιστή signal bar: Carrier Signal από http://c.ifon1.no (νορβηγικό repo)...
Για τα σηματάκια των παροχών: Carrier: Greek Logos από το repo του Μίνωα, αυτό που έχει και τα ελληνικά keyboards. (http://ftp4u.gr/iphone/apt)
Κάνει add τα repositories πρώτα και μετά βρίσκεις τα πακέτα με search. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
καληνυχτα....
Καλημερα.... suck it: http://www.microsoft.com/windows/watcht ... fault.aspx
εισαι τοσο προβλεψιμος.....
αυτο το βιντεακι εχει φερει πολυ γελιο...ειδικα στο macrumors.com
συμφωνα με την λογικη της Μ$ να αγοραζουμε ολοι Σεατ η Σκοντα αντι για Αουντι...
ή πχ...Πασσατ αντι για ΒΜW....το πριμιουμ ειναι για την αισθηση... τα υλικα...κλπ κλπ...
το ΗΡ μου δουλευει μετα απο 4 χρονια σε ΧΡ τελεια....και το ευχαριστω...
κανε ομως αυτο με το δικο σου laptop και ξαναμιλαμε...και δεν εχω ανοιξει Final Cut/Aperture/iTunes/iMovie.
2.5GHz μονο με 2GB RAM
σορυ το οφφ σαιντ εδω ειναι για κινητα.....
-
Δυστυχως δεν βολευτηκα τελικα το Ε71 οποτε το πουλαω.
Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει p.m. Eιναι 3 εβδομαδων και σε κατασταση καινουργιου αφου το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα.
-
Eμ, παράτησες τα WM για το Symbian κι εσύ βρε...Καραμήτρο!
Εμένα η βλακεία το 5300 που μου έχει δώσει η εταιρεία, έχει (κλασικά...) πρόβλημα με το ηχείο του και κάνει διακοπές!
Και αύριο φεύγω πάλι εκτός και δεν γίνεται να το δώσω για service... Και γενικά είναι και λίγο άθλιο σε ότι αφορά το σήμα... Μήπως να πάρω και εγώ κάνα iPhone για να συγκρίνω τους δύο κόσμους;Πλάκα πλάκα, εμένα μου αρέσει το Μηλοφωνάκι, αλλά είναι πολύ ακριβό γι' αυτά που προσφέρει. Σαν δεύτερο είναι ιδανικό, σαν πρώτο λειψό και συνολικά υπερτιμημένο, μιας και κύρια απευθύνεται στην μερίδα των αγοραστών που θέλουν να επιδεικνύονται κομμάτι με το τι έχουν...
Επειδή αρέσει πολύ στα γκομενάκια, ίσως ψάξω κι εγώ για ένα, τώρα που μπήκαν στην αγορά τα φθηνότερα συμβόλαια από Cosmote, Voda, θα πέσουν και οι τιμές λογικά...
-
τα χαζογκομενακια πεφτουν με μηλα...
᾽ἀλλα᾽᾽θελουν οι γκομενες....οι καλες...
πλακα πλακα αν δεν ειχα το 6120 δεν ξερω αν θα μπορουσα μονο με αυτο...
τωρα ευτυχως οκ με τις προσθηκες απο apps
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Άρα μάλλον αυτό φταίει. ...δε βγάζει νόημα όμως, λογικά πρέπει να ενεργοποιείται κάπως.
Μου αρέσει και το σηματάκι του GPRS και το λογότυπο της Wind και η χρωματιστή signal bar...αλλά είπα να μη σε κουράσω και να τα ψάξω μόνος μου...αλλά αφού δε σε πειράζει...πως τα βάζω κι εγώ?
Από cydia είναι όλα.
asGPRS λέγεται το πακέτο για το G και το βρίσκεις στο http://apt.iphone-storage.de
Χρωματιστή signal bar: Carrier Signal από http://c.ifon1.no (νορβηγικό repo)...
Για τα σηματάκια των παροχών: Carrier: Greek Logos από το repo του Μίνωα, αυτό που έχει και τα ελληνικά keyboards. (http://ftp4u.gr/iphone/apt)
Κάνει add τα repositories πρώτα και μετά βρίσκεις τα πακέτα με search.Όλα ΟΚ, τα carrier logos δε μου παίζουν.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πλάκα πλάκα, εμένα μου αρέσει το Μηλοφωνάκι, αλλά είναι πολύ ακριβό γι' αυτά που προσφέρει. Σαν δεύτερο είναι ιδανικό, σαν πρώτο λειψό και συνολικά υπερτιμημένο, μιας και κύρια απευθύνεται στην μερίδα των αγοραστών που θέλουν να επιδεικνύονται κομμάτι με το τι έχουν...
Επειδή αρέσει πολύ στα γκομενάκια, ίσως ψάξω κι εγώ για ένα, τώρα που μπήκαν στην αγορά τα φθηνότερα συμβόλαια από Cosmote, Voda, θα πέσουν και οι τιμές λογικά...
Ετσι ειναι... κι εγω ψηνομαι αλλα ειναι μια κινηση που ξερω οτι θα την μετανιωσω γι'αυτο και δεν την κανω
βασικα εμενα με χαλανε 2 πραγματα:
-
Δεν εχει ραδιοφωνο. ακουγεται περιεργο, αλλα εκτος απο mp3 θελω και ραδιοφωνο
-
εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στην ευχρηστια της οθονης αφης σε χρηση κινητου τηλεφωνου
γενικα ειναι ενα ωραιο γκατζετακι αλλα οταν το βαρεθεις σου μενει ενα δυσχρηστο κινητο τηλεφωνο. ακομη κι αν δεν ειναι WM με οθονη αφης (που ειναι σιγουρα χειροτερο), δεν εχει καμια σχεση με τα απλα κινητα χωρις οθονη αφης που στελνεις sms σε τυφλο συστημα
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
- εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στην ευχρηστια της οθονης αφης σε χρηση κινητου τηλεφωνου
Για αυτό ειδικά μην προβληματίζεται, μακράν η καλύτερη οθόνη αφής σε κινητό (και όχι μόνο)
-
Skye με στενοχωρείς εσύ είσαι απλός ανθρωπος, παιδί του λαού , άσε τις γκατζετιές και πάρε κανένα τσίπηκο σαν το δικό μου που πέφτει κάτω και δεν δίνω μία, το πετάω και γω στο κομοδινάκι
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τα χαζογκομενακια πεφτουν με μηλα...᾽ἀλλα᾽᾽θελουν οι γκομενες....οι καλες...
Καλά είναι μερικές που έχουν ακριβότερα γούστα, αλλά εγώ πάντα ξεκινάω με ένα εύκολο μαμήσι και στο δρόμο βλέπουμε...
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
- εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στην ευχρηστια της οθονης αφης σε χρηση κινητου τηλεφωνου
Για αυτό ειδικά μην προβληματίζεται, μακράν η καλύτερη οθόνη αφής σε κινητό (και όχι μόνο)
Η καλυτερη οθονη αφης στο πλεον ευχρηστο UI ειναι, δεν τιθεται θεμα, αλλα παραμενει.. οθονη αφης
και οπως και να το κανουμε, σε χρηση κινητου ειναι 2-3 σκαλοπατια κατω απο οποιοδηποτε απλο nokia/se με keyboard που γραφεις sms σε τυφλο συστημα.Skye με στενοχωρείς εσύ είσαι απλός ανθρωπος, παιδί του λαού , άσε τις γκατζετιές και πάρε κανένα τσίπηκο σαν το δικό μου που πέφτει κάτω και δεν δίνω μία, το πετάω και γω στο κομοδινάκι
Τσιπικο εχω, το W810, το οποιο εχω σχεδον 3 χρονια (παντως εχει ραδιοφωνο και παιζει mp3s , γι'αυτο δεν το'χω πεταξει κιολας ακομη, το χρησιμοποιω και σαν mp3 player). Γενικα δεν αγοραζω ευκολα κινητα-γκατζετς κλπ γιατι στην εβδομαδα τα'χω βαρεθει , πρεπει να εχω πεισει τον εαυτο μου οτι αξιζει τον κοπο..
Επισης εχω περιεργη σχεση με το κινητο: μπορει για 3 ωρες να στελνω συνεχεια sms και μετα να το παρατησω καπου ξεχασμενο στο αθορυβο για 3 μερες και να μην του ριξω ουτε ματια.
Καμια φορα το παραταω, αδειαζει η μπαταρια, μενει κλειστο για 2-3 μερες και μετα το ανοιγω γιατι θελω να στειλω καποιο μηνυμα ξερω'γω. -
Αν το σπάσεις έχεις last.fm λέμε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν το σπάσεις έχεις last.fm λέμε.Είχες
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όλα ΟΚ, τα carrier logos δε μου παίζουν.
respring και αν δεν παίξουν restart.
Ή μήπως εννοείς δεν γίνονται install? -
Έχει κανείς που να το έχει ψάξει πρόσφατα να προτείνει μερικά user-friendly κινητά για κύριο ετών 70-κάτι που είχε το Κ700 και του χάλασε (από συχνά πεσίματα)?
Δεν θέλει κάτι που να κάνει 'παπάδες', αλλά θα ήθελε να παίρνει καλές φωτογραφίες (3MP+), να έχει εύκολο μενού, bluetooth, να κρατάει πολύ η μπαταρία του και να έχει σχετικά μεγάλη οθονίτσα. Αν έχει και πρόσβαση στο ιντερνετ μέσω WiFi, τέλεια, αλλά δεν είναι απαραίτητο (καλύτερα να έχει 5 αστεράκια στα crash tests! )... -
Με wi-fi - E66
Χωρις - 6600 slide/3600 slide (2αρα οθονη ομως το δευτερο)
70- ετων και χρειαζονται ολα αυτα ;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Έχει κανείς που να το έχει ψάξει πρόσφατα να προτείνει μερικά user-friendly κινητά για κύριο ετών 70-κάτι που είχε το Κ700 και του χάλασε (από συχνά πεσίματα)?
Δεν θέλει κάτι που να κάνει 'παπάδες', αλλά θα ήθελε να παίρνει καλές φωτογραφίες (3MP+), να έχει εύκολο μενού, bluetooth, να κρατάει πολύ η μπαταρία του και να έχει σχετικά μεγάλη οθονίτσα. Αν έχει και πρόσβαση στο ιντερνετ μέσω WiFi, τέλεια, αλλά δεν είναι απαραίτητο (καλύτερα να έχει 5 αστεράκια στα crash tests! )...καλα ολα τα αλλα... αλλα για το 70 σιγουρα? Εφτα-Μηδεν? Και με BT, και Wifi?.... Μιλαμε για ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΧΡΟΝΟ ετσι?
-
Εδω εχει ο Κουκ
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εδω εχει ο Κουκωωωω προσβολααααααααααααααα
Egobrain... κριμα ρε... θα μας λειψεις.... χαρηκαμε που σε γνωρισαμε
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]