-
Τρέντιδες..
Το καταραμένο Ν91 γουστάρει ζόρια, παίζει μουσική και μερικές φορές σταματάει λες και πάτησα το stop, αλλά δεν το'χω πατήσει.
Άλλες αρνείται πεισματικά να αρχίσει να παίζει όταν πατάω το play. Μάλιστα μου αλλάζει και τραγούδι λες και πάτησα next . -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
S60-S40? iphone? Windows Mobile?+oo
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τεσπα... ολο και καποιο θυμα θα βρεθει να μοσχοπουλησεις το E71, μην απελπιζεσε!Ας πει καποιος σε ολους αυτους που το 'χουν οτι τους ξεγελασαν ρε
Ξεγελαστε με ρε
Ο καθενας αφοριζει ολα τα αλλα εκτος το δικο του .
Ρε τα εννοειται ; -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Τεσπα... ολο και καποιο θυμα θα βρεθει να μοσχοπουλησεις το E71, μην απελπιζεσε!
Ας πει καποιος σε ολους αυτους που το 'χουν οτι τους ξεγελασαν ρε
Ξεγελαστε με ρε
Ο καθενας αφοριζει ολα τα αλλα εκτος το δικο του .
Ρε τα εννοειται ;o corsair ναι...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πηρα το Ε71.
σε σχεση με το HTC? Aπογοητευμενος πληρως....
τουλαχιστον για την ωρα...
Μπραβο ρε συ.... συγχαρητηρια! Ο κοσμος αποφευγει τον καρκινο(symbian) και συ πηγες και πηρες!
Τουλαχιστον καταλαβες πως τα WM ειναι μονοδρομος και στα κινητα... Τεσπα... ολο και καποιο θυμα θα βρεθει να μοσχοπουλησεις το E71, μην απελπιζεσε!
Φυσικα σου προτεινω Touch HD και 10 ραβδισμους προς γνωσην και συμμορφωσιν
Εγω μετα απο χρονια ξαναπηρα symbian προσφατα (Ε71) και ενω τα μισουσα εχω να πω:
Ε71>>σαμσουνγκ/htc με qwerty
εωτησις: αμα το χακαρω (αυτο για τα ξεκλειδωτα προγραμματα κτλ.) θα μπορω να κανω απντειτ με το προγραμμα της νοκια στο f/w κανονικα;
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
εωτησις: αμα το χακαρω ..
Να χακαρεις τι ακριβως ;
Εννοεις να υπογραψεις τις εφαρμογες ;
-
Εννοω να κανω μια διαδικασια που δε θα χρειαζονται υπογραφη οι εφαρμογες.
-
αμα το καταφερεις να μου πεις και μενα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αμα το καταφερεις να μου πεις και μενα.Για Ε71 εδω εισαι:
http://www.noeman.org/gsm/s60-mods-cust ... 118-a.html -
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
αμα το καταφερεις να μου πεις και μενα.
Για Ε71 εδω εισαι:
http://www.noeman.org/gsm/s60-mods-cust ... 118-a.htmlτο δοκιμασες παιζει κανονικα?
δε το βλεπω και τοσο ευκολο σα διαδικασια...
-
Σα διαδικασια ειναι ευκολο αλλα θελει ωρα για ολα τα βηματα. Το οτι αξιζει δε το συζητω.
Περιμενω μια απαντηση στο αν μετα το χακαρισμα θα υπαρχει θεμα με την αναβαθμιση λογισμικου και το ξεκιναω... χτες. -
γιααα κρατα με ενημερο!
-
Όσο πιο πολύ ζω με το iPhone, τόσο πιο πολύ το γουστάρω. Απίστευτη ευχρηστία...κορυφαίο UI, σίγουρο ο,τι καλύτερο έχω λειτουργήσει...και από το WinMobile του ΟΜΝΙΑ, αυτό που ζω τώρα είναι ένας παράδεισος!
Σε σχέση με το Symbian, οι διαφορές είναι ότι το Symbian κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και εκεί είναι ουσιαστικά και τα προβλήματα του iPhone.
Εάν λυθεί το πρόβλημα του bluetooth (αλήθεια, τι γίνεται με αυτό?) και βρούμε και κανένα καλό navigator, τέλος!
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Σα διαδικασια ειναι ευκολο αλλα θελει ωρα για ολα τα βηματα. Το οτι αξιζει δε το συζητω.
Περιμενω μια απαντηση στο αν μετα το χακαρισμα θα υπαρχει θεμα με την αναβαθμιση λογισμικου και το ξεκιναω... χτες.ναι κάνει κανονικά update αλλά υπάρχει περίπτωση να χάσεις το χακάρισμα.
Χακαρισμένο το χω.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όσο πιο πολύ ζω με το iPhone, τόσο πιο πολύ το γουστάρω. Απίστευτη ευχρηστία...κορυφαίο UI, σίγουρο ο,τι καλύτερο έχω λειτουργήσει...και από το WinMobile του ΟΜΝΙΑ, αυτό που ζω τώρα είναι ένας παράδεισος!Σε σχέση με το Symbian, οι διαφορές είναι ότι το Symbian κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και εκεί είναι ουσιαστικά και τα προβλήματα του iPhone.
Εάν λυθεί το πρόβλημα του bluetooth (αλήθεια, τι γίνεται με αυτό?) και βρούμε και κανένα καλό navigator, τέλος!
καλα ρε παιδι μου δεν ελεγε κατι αλλο το στοματακι σου;;;;;
βγηκε το iBluetooth!!!!!
ο φιλαρακος μου το εβγαλε....ετοιμαζεται....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Όσο πιο πολύ ζω με το iPhone, τόσο πιο πολύ το γουστάρω. Απίστευτη ευχρηστία...κορυφαίο UI, σίγουρο ο,τι καλύτερο έχω λειτουργήσει...και από το WinMobile του ΟΜΝΙΑ, αυτό που ζω τώρα είναι ένας παράδεισος!
Σε σχέση με το Symbian, οι διαφορές είναι ότι το Symbian κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και εκεί είναι ουσιαστικά και τα προβλήματα του iPhone.
καλα ρε παιδι μου δεν ελεγε κατι αλλο το στοματακι σου;;;;;
βγηκε το iBluetooth!!!!!
ο φιλαρακος μου το εβγαλε....ετοιμαζεται....
...πάει κι αυτό. Κατέβασα video recorder, κατέβασα και το swirlyMMS...ένα καλό navigator μένει και τέλος
-
Το xgps δοκίμασε...
Έχει πολύ δρόμο ακόμα βέβαια.. -
O πατέρας παρέλαβε ένα Νοκια 5100. Αυτό έχει μέσα χάρτες αλλα μάλλον (από όσο κατάλαβα ) δεν έχει λογισμικό για ναβι; Ποιο είναι αυτό που πρέπει να 'ψαξω'?
-
Είναι σίγουρα αυτό το μοντέλο;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είναι σίγουρα αυτό το μοντέλο;Sorry δικό μου λάθος.
5800 Xpress Music είναι το κινητό....
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]