-
καλα ρε σπυρο, πριν απο λιγο δεν λεγαμε K800i?
(ειναι αρκετα ρε συ ντινε..) -
Ε θέλω και γω τπτ...
-
πολυ ευχαριστως, αλλα δεν εχω τροπο να στα δωσω...
-
Ραπιντ;
-
..προσεξε...
δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι και ολα αυτα απο τη δουλεια ειναι κλεισμενα... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχω ψηθεί για 770i
Γιατι;
Γιατί ουσιαστικά δεν έχω κανένα παράπονο από το W810i μου + του ότι το 770 είναι πιο 'σοβαρό' + ότι έχει καλύτερα χαρακτηριστικά + ότι δεν του βρισκω καμιά ουσιαστική έλλειψη. Ωραίο και 'PRO' το Ε51, αλλά το υψηλό SAR με προβλημάτισε γμτ.
Θα προτιμούσα το Κ800 ή το Κ810.
Ή βάλε άλλα 250Ε και πάρε το Ν82...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχω ψηθεί για 770i
Γιατι;
Γιατί ουσιαστικά δεν έχω κανένα παράπονο από το W810i μου + του ότι το 770 είναι πιο 'σοβαρό' + ότι έχει καλύτερα χαρακτηριστικά + ότι δεν του βρισκω καμιά ουσιαστική έλλειψη. Ωραίο και 'PRO' το Ε51, αλλά το υψηλό SAR με προβλημάτισε γμτ.
Θα προτιμούσα το Κ800 ή το Κ810.
Ή βάλε άλλα 250Ε και πάρε το Ν82...
Μάλλον θέλει να διαθέσει γύρω στα 260 ευρώ... Εφόσον είχε κινητό Walkman, αν χρησιμοποιούσε τις λειτουργίες του ως Walkman, καλύτερα να ξαναπάρει ένα της ίδιας σειράς, ή της ίδιας κατηγορίας... Ανάμεσα στο Κ800 και Κ810 προτοιμώ το δεύτερο.
Πόσα κάνει είπαμε το Κ770; 255; Ρε Κρους τι είναι άλλα 250 ευρώ για το Ν82; Μην το σκέφτεσαι, ευκαιρία λέμε! -
Πάντως και τα 800-810 είναι και αυτά λίγο ψηστήρια...
Για το 770 δεν έχω βρει ακόμα δείχτες SAR, τι στο καλό, γιατί δεν τους έχουν ανακοινώσει?
-
Kαλά εμένα μου έχει κολλήσει το Κ850i σε πράσινο...
Δεν μπορώ να το βρω πουθενά... Τι στο καλό πια; Αφού το ανακοινώνουν σαν χρώμα, γιατί δεν το κυκλοφορούν οι ηλίθιοι; -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως και τα 800-810 είναι και αυτά λίγο ψηστήρια...Για το 770 δεν έχω βρει ακόμα δείχτες SAR, τι στο καλό, γιατί δεν τους έχουν ανακοινώσει?
1,69 έχει ....για αυτό το πούλησα τελικα....δύσκολα μάλιστα στα 170 ευρώ. Δεν έφευγε με τίποτα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως και τα 800-810 είναι και αυτά λίγο ψηστήρια...Για το 770 δεν έχω βρει ακόμα δείχτες SAR, τι στο καλό, γιατί δεν τους έχουν ανακοινώσει?
Για το Κ810 έχεις δίκιο.
Το Κ800 έχει sar 0.58.
-
Ας μου πει κάποιος οτι έχω κάνει κάποιο λάθος και οτι το Κ770 έχει zoom στη φωτογραφική του μηχανή...
Απαράδεκτο! Υπάρχουν κινητά του 50άρικου που έχουν zoom και δεν έχει αυτό?
edit: Oύτε υπέρυθρες έχει.
-
υπερυθρες??
να τις κανεις τι ακριβως?
μηπως εχεις και διπλο κασσετοφωνο να μου αντιγραψεις μια κασσετα, να ακουω στο αυτοκινητο? -
Εδώ οδηγεί ακόμα την φωτοκόπια, στις υπέρυθρες δεν θα κόλλαγε?
-
Αν δηλαδή κάποιος γνωστός/φίλος/συγγενής έχει ένα παλιό κινητό χωρίς b/t, πώς θα μεταφέρω αρχεία?
Και μη μου πεις 'ποιος τριτοκοσμικός δεν έχει b/t στο κινητό του?'
Ξέρω αρκετούς που συνειδητά δεν κυνηγάνε τα κινητά από πίσω, πήραν ένα πριν κανα 3άρι χρόνια και απλά κάνουν τη δουλειά τους. -
Ε, προφανώς δεν κάνουν την δουλειά τους αν θέλουν να στέλνουν αρχεία..
-
Είσαι για άλλη μια φορά απόλυτος.
Δηλαδή εν έτει 2008 το θεωρείς λογικό ένα κινητό να μην έχει και τα δυο... ΟΚ, εγώ όχι.Όσο για το zoom, 2 φορές παράλογο που δεν έχει.
-
Για το zoom συμφωνώ. Δεν το θεωρώ σε καμία περίπτωση παράλογο να μην έχει ένα κινητό υπέρυθρες, μια τεχνολογία που είναι ξεπερασμένη.
-
Μήπως δεν έχει zoom μόνο στη μέγιστη ανάλυση;
-
Αφού είναι ξεπερασμένες, τότε γιατί τα περισσότερα κινητά ακόμα τις έχουν?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]