-
E71 εννοεις γιατι αλλιως
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βγηκε και καινουργια εκδοση garmin Σαββα.την 5 λες; Την έχω βάλει. Τελικά είναι πολύ καλό το N Maps 3. Το προτιμώ από το Garmin.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
E71 εννοεις γιατι αλλιωςναι τα μπερδευω...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
N71 τελικα, καθως δε μπορω να περιμενω το Ε55αμαν ρε με το Ν ....Ε 71 λέμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βγηκε και καινουργια εκδοση garmin Σαββα.
την 5 λες; Την έχω βάλει. Τελικά είναι πολύ καλό το N Maps 3. Το προτιμώ από το Garmin.
5.0.30καπως ειναι η νεα εκδοση και εφτιαξαν και το προβλημα με το αδειασμα της μπαταριας ,απο οτι λενε δλδ.
Το νοκια μαπς ειναι πολυ ευχρηστο.Αν φτιαξουν και την αναζητηση στην εκδοση 3 θα ειναι πολυ καλο.
Εγω πλοηγηση σπανια χρησιμοποιω αλλα με εχει 'πιασει' κατι και θελω να το πειραζω τωρα το Ν82.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σήμερα έβαλα το Nokia Maps 3 με ελληνικούς χάρτες και «free» ελληνική καθοδήγηση. Καλούλι είναι!Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Το κινητό σου, που βρήκες το 3 και το
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βγηκε και καινουργια εκδοση garmin Σαββα.
την 5 λες; Την έχω βάλει. Τελικά είναι πολύ καλό το N Maps 3. Το προτιμώ από το Garmin.
5.0.30καπως ειναι η νεα εκδοση και εφτιαξαν και το προβλημα με το αδειασμα της μπαταριας ,απο οτι λενε δλδ.
Το νοκια μαπς ειναι πολυ ευχρηστο.Αν φτιαξουν και την αναζητηση στην εκδοση 3 θα ειναι πολυ καλο.
Εγω πλοηγηση σπανια χρησιμοποιω αλλα με εχει 'πιασει' κατι και θελω να το πειραζω τωρα το Ν82.
η αναζήτηση είναι τόνους καλύτερη του Garmin. Απλά πρέπει να τα γράφεις κεφαλαία. Α και υποστηρίζει ελληνικά ονόματα στις οδούς πλέον. και εγώ έχω το Μιο...αλλά ας υπάρχει κ αυτό.
Σήμερα έβαλα το Nokia Maps 3 με ελληνικούς χάρτες και «free» ελληνική καθοδήγηση. Καλούλι είναι!
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Το κινητό σου, που βρήκες το 3 και το
Ν82 .... και πμ
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μπορεί κάποιος Machead να μου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με το cellular data network του iPhone? Μου είπε ο αδερφός μου ότι έτσι δουλεύει το navigator του iPhone και δε σε χρεώνει ο πάροχος κινητής.
Επίσης κάτι μου είπε και για τα email, ότι τα κατεβάζει έτσι (με μια πολύ μικρή χρέωση όμως) αλλά δε το έπιασα.
Help
Ας μας το εξηγήσει και σε εμάς, που πληρώνουμε σαν μαλάκες.
Για το GPS του ΟΚ, και εγώ έχω κατεβάσει τους χάρτες και το δουλεύω σε offline mode. Δεν κατεβάζει τους χάρτες δλδ όσο πλοηγείσαι. Οπότε καμία χρέωση.Όσο για τα mail, μήπως έχει κανα wind plus non-stop ή κάποιο άλλο παρόμοιο πακετάκι;
Το έχεις κάνει jailbreak για να τους κατεβάσεις σε offline mode, σωστά? Καλά θα μου πεις που θα τους βρω κλπ γιατί θα το κάνω κι εγώ jb.
Μου εξήγησε απλώς ότι χρεώνεσαι, αλλά χρεώνεσαι λιγότερο από wap...
Ναι εννοείται jailbreak... Χωρίς jailbreak κλάφτα..
Κοίτα και εγώ έχω το windplus nonstop, που με 4 euros το μήνα έχεις απεριόριστη πλοήγηση (δεν ισχύει ακόμα το όριο των 40ΜΒ που λέγανε), οπότε μπορώ να δουλεύω και online gps και το πρόγραμμα για τον καιρό και αρκετές σελίδες (μερικές πετάνε error λόγω του wap proxy της wind).Σε Cosmote τι έχουμε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για το non stop του 2009 νομιζω ελεγε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα δωσεις κανα 50αρι αν εχεις 100 ευρω (HiFi : μονο;) επιδοτηση .
Από εμένα φέτος θα πάρουν τα @@ μου, ούτε επιδότηση πήρα, ούτε συμβόλαιο ανανέωσα... Όλο το οικογενειακό πακέτο έγινε F2G και θα ενεργοποιηθεί η προσφορά για 1000 λεπτά και τέρμα... Τα υπόλοιπα στα σταθερά και στο εταιρικό...
τα 1000λεπτα αλλαξαν....
http://www.wind.com.gr/
Δεν βλέπω να άλλαξαν... Τι εννοείς;Eίναι άλλο πακέτο αυτό. Αφορά κυρίως αυτούς που κάνουν πολλές κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μπορεί κάποιος Machead να μου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με το cellular data network του iPhone? Μου είπε ο αδερφός μου ότι έτσι δουλεύει το navigator του iPhone και δε σε χρεώνει ο πάροχος κινητής.
Επίσης κάτι μου είπε και για τα email, ότι τα κατεβάζει έτσι (με μια πολύ μικρή χρέωση όμως) αλλά δε το έπιασα.
Help
Για το GPS του ΟΚ, και εγώ έχω κατεβάσει τους χάρτες και το δουλεύω σε offline mode. Δεν κατεβάζει τους χάρτες δλδ όσο πλοηγείσαι. Οπότε καμία χρέωση.Όσο για τα mail, μήπως έχει κανα wind plus non-stop ή κάποιο άλλο παρόμοιο πακετάκι;
Το έχεις κάνει jailbreak για να τους κατεβάσεις σε offline mode, σωστά? Καλά θα μου πεις που θα τους βρω κλπ γιατί θα το κάνω κι εγώ jb.
Κοίτα και εγώ έχω το windplus nonstop, που με 4 euros το μήνα έχεις απεριόριστη πλοήγηση (δεν ισχύει ακόμα το όριο των 40ΜΒ που λέγανε), οπότε μπορώ να δουλεύω και online gps και το πρόγραμμα για τον καιρό και αρκετές σελίδες (μερικές πετάνε error λόγω του wap proxy της wind).Σε Cosmote τι έχουμε?
προσεχετε και οι δυο να εχετε κανει j/b και με το xGPS λειτουργει ανετα.
επισης προσοχη ρωτηστε τον παροχο αν εχει ενεργοποιημενο το APN για ιντερνετ και ρωτηστε την χρεωση για καθαρο Ιντερνετ και οχι για wapπροτεινω πακετακια δεδομενων και προσοχη να ελεγχετε τα ΜΒ γιατι το iPhone μπαινει αναλογα με τις ρυθμισεις και μονο του στο Ιντερνετ για να βρει mail κλπ.
Νικο τι παροχο εχεις;
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Help
Κάτι με σχετικό με imode αλλά δεν το έχω ψάξει.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
προσεχετε και οι δυο να εχετε κανει j/b και με το xGPS λειτουργει ανετα.
επισης προσοχη ρωτηστε τον παροχο αν εχει ενεργοποιημενο το APN για ιντερνετ και ρωτηστε την χρεωση για καθαρο Ιντερνετ και οχι για wapπροτεινω πακετακια δεδομενων και προσοχη να ελεγχετε τα ΜΒ γιατι το iPhone μπαινει αναλογα με τις ρυθμισεις και μονο του στο Ιντερνετ για να βρει mail κλπ.
Νικο τι παροχο εχεις;
Με καλύπτει μια χαρά το windplus μέχρι στιγμής.
Μια ρύθμιση για apn έχει το Iphone, ευτυχώς δεν διαβάζει ρυθμίσεις από sim οπότε δεν γίνεται μπλέξιμο. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Νικο τι παροχο εχεις;Cosmote
-
Βρετανία: Αντιδρούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην εγκατάσταση Skype στο Nokia Ν97
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mobile Today αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Βρετανία η απόφαση της Nokia να ενσωματώσει το Skype στην κινητή συσκευή Ν97. Οι αντιδράσεις προέρχονται από την βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας και συγκεκριμένα από την O2 και την Orange. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο εταιρείες έχουν καταστήσει σαφές πως δεν επιθυμούν την εγκατάσταση του Skype, του δωρεάν λογισμικού που επιτρέπει την διενέργεια δωρεάν ή πολύ φθηνών κλήσεων. Αν η Nokia δεν αποσύρει το Skype από το N97 δεν αποκλείεται οι δύο εταιρείες να αρνηθούν να διαθέσουν στο δίκτυο τους το N97 ή ακόμα και οποιοδήποτε άλλη συσκευή.
Οι πληροφορίες αυτές είναι ανεπίσημες όμως δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως η Voip τεχνολογία καθίσταται απειλητική και για την κινητή τηλεφωνία πλέον. Η όλη διαμάχη αφορά και σε ποιόν 'ανήκει' ο χρήστης/καταναλωτής όσο και την μείωση των εσόδων που θα προκαλέσει η είσοδος τεχνολογιών όπως το Skype στην κινητή τηλεφωνία.
Πηγή σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Βρετανία ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mobile Today:
'Αυτό (σ.σ. η κίνηση της Nokia) είναι ένα ακόμα παράδειγμα για το πως προσπαθούν να φτιάξουν ένα περιβάλλον το οποίο θα ελέγχεται πλήρως από την Nokia, ενώ η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα καταντήσει ένας απλός αγωγός (dumb pipe). Κάποιοι άνθρωποι, σαν αυτούς στην εταιρεία 3, νομίζουν πως έχει νόημα να δεχτούν κάτι τέτοιο. Όμως όταν επενδύσεις 40 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας τον χρόνο για να στήσεις μια εταιρεία, δεν νομίζω πως θες να γίνεις ένας απλός αγωγός. Έτσι δεν είναι;'
Και συνέχισε:
'Η Nokia έχει προσπαθήσει πολλές φορές να 'ελέγξει' τον χρήστη και οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας είπαν όχι.'
H εγκατάσταση του Skype σε κινητά τηλέφωνα έχει διχάσει τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Η Τ-Mobile παρέχει υποστήριξη στο λογισμικό αυτό ενώ η 3 διαθέτει στην αγορά κινητό με εγκατεστημένο Skype, το γνωστό 3Skypephone.
Η επίσημη αντίδραση της O2, δια του εκπροσώπου τύπου της ήταν μάλλον λιτή: 'Προς το παρόν συνεργαζόμαστε με την Nokia προκειμένου να κατανοήσουμε την υπηρεσία Skype και το επιχειρηματικό μοντέλο γύρω από αυτήν. Θα συνεχίσουμε να υιοθετούμε νέες υπηρεσίες και εφαρμογές για την εξυπηρέτηση της πελατειακής μας βάσης'.
Η Vodafone και η Orange αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.
Ασφαλώς η δυσαρέσκεια των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας δεν περιορίζεται στην Βρετανική επικράτεια. Στις Ηνωμένες Πολιτείες η AT&T παρέχει εφαρμογές για το iPhone που δουλεύουν όμως μόνο όταν η συσκευή της Αpple βρίσκεται συνδεδεμένη σε κάποιο Wi-Fi. Στην Ελλάδα οι παρεχόμενες συνδέσεις στο διαδίκτυο μέσω GSM/3G/HSPA δικτύων δεν επιτρέπουν την χρήση Voip.
Πηγές: Μοbile Today, ΑrsTechnica, Techspot
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στην Ελλάδα οι παρεχόμενες συνδέσεις στο διαδίκτυο μέσω GSM/3G/HSPA δικτύων δεν επιτρέπουν την χρήση Voip.κατι το οποιο φυσικα δεν ισχυει!
Tried and tested με data pack απο Cote και Wind! Μια χαρα δουλευει... χαρα... τεσπα... υποφερτη ποιοτητα λογω μεσου μεταδοσης data... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Στην Ελλάδα οι παρεχόμενες συνδέσεις στο διαδίκτυο μέσω GSM/3G/HSPA δικτύων δεν επιτρέπουν την χρήση Voip.
κατι το οποιο φυσικα δεν ισχυει!
Tried and tested με data pack απο Cote και Wind! Μια χαρα δουλευει... χαρα... τεσπα... υποφερτη ποιοτητα λογω μεσου μεταδοσης data...επιβεβαιωνω, απλα η ποιοτητα δεν ειναι καλη. Τουλαχιστον απο δικια μου εμπειρια, και απευθειας απο κινητο και οχι data card + laptop.
echo, delay, packet loss, disconnections ηταν αυτα που εμφανιζε.
-
Aπό το πουθενά και χωρίς η φάση να μυρίζει γκολ (δεν προηγήθηκε πτώση, κλωτσιά, επαφή με υγρά) το Ν70 έπαθε εμπλοκή. Στη nokia μου είπαν πρόβλημα οθόνης=75 ευρά . Ωστόσο κατόπιν εορτής με πληροφόρησαν ευγενέστατα ότι το συγκεκριμένο μοντέλο βγήκε ελαττωματικό και όσον αφορά την πλακέτα του.
Τώρα έχω ξεμείνει με ένα W302 σώνει το οποίο όμως μόνο για ραδιοφωνάκι και mp3 κάνει.
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να επισκευαστεί κάπου αλλού εκτός nokia magazi gwnia; Στον γερμανό ίσως ή τα ίδια κόπρανα κι εκεί; Με 75ε πάντως αγοράζεις κοστούμι γαμπριάτικο, όχι να επισκευάσεις κάτι που από ότι φαίνεται θα αποτελεί από τούδε και στο εξής πάγιο έξοδο.
Επίσης αν το αφήσεις για επισκευή (και πάρεις μαζί σου την κάρτα μνήμης) ποια 'επαγγελματικά' μυστικά μπορούν να φανερωθούν; Φωτος, μνμ, επαφές;
θενξ έναντι
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Με 75ε πάντως αγοράζεις κοστούμι γαμπριάτικοDon't count on that
Περαστικά...ώρα για καινούριο κινητό.
-
Βαyern τι συνδεση εχεις δηλαδη;
τι πακετο;ρε παιδες δεν ξερω ολα καλα αλλα την ευχρηστια του iPhone αν το ξερεις να το δουλευεις και ξερεις πως να βαλεις προγραμματακια μεσω συνδεσης Cyberduck η μεσω απλα Cydia πεταει...
ημουν χθες βραδυ σε ενα σουβλατζιδικο εδω και ηθελα με φιλους να δω αποτελεσμα αγωνα για στοιχημα.
μια ωρα εκαναν να μπουν με τα HTC/Omnia εγω τσακ μπαμ το χα δει σε 15᾽᾽
Νικ το ασπρο εχεις.....;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]