-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εδώ πάντως στη γερμανία το iphone 3g είναι πάμφθηνο... Με 70 ευρώ προκαταβολή, το παίρνεις, και έχεις συμβόλαιο για 2 χρόνια, με 30 ευρώ το μήνα και δώρο 100 λεπτά και δε θυμάμαι πόσα μηνύματα και kb.
στην ελλάδα μας κοροϊδεύουν...
ναι στην ελλάδα μας κοροϊδεύουν αλλά στην γερμανία το τρως στην μάπα για 2 χρόνια συμβόλαιο αν είναι δυνατόν. Στην τεχνολογία να δεσμευτώ με μία συσκευή για 2 χρόνια...μια αιωνιότητα δηλ
ναι, αλλά στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι στα 2 χρόνια πας στην εταιρία και σου το ξεκλειδώνει... φίλος εδώ πήγε και το πήρε και μας το έδειχνε...
επίσης η εταιρία που το πλασάρει είναι η T-Mobile, η οποία έχει την καλύτερη κάλυψη και τις περισσότερες υπηρεσές όλων των εταιριών σύμφωνα με όσους έχω ρωτήσει έως τώρα... οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα... όλοι θα ήθελαν να έχουν Τ-Mobile
και επίσης δίνεις 70 ευρώ εφάπαξ και όχι 450... Άουτς...!
Τέλος, το ότι είναι κλειδωμένο δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το πουλήσεις...Ο αγοραστης μπορεί να το χρησιμοποιεί σε δίκτυο T-Mobile και μετά από το περας των 2 χρόνων του συμβολαίου να πάει να το ξεκλειδώσει... Απλώς θα τρέχει το συμβόλαιο για τον αγοραστή, αλλά τη σιμ μπορείς να την περάσεις σε άλλη συσκευή... όπως πχ θα έκανες αν σου έσπαγε το iphone... Και πάλι έτσι βγαίνει φθηνότερα... 70+24*30=790 ευρώ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εδώ πάντως στη γερμανία το iphone 3g είναι πάμφθηνο... Με 70 ευρώ προκαταβολή, το παίρνεις, και έχεις συμβόλαιο για 2 χρόνια, με 30 ευρώ το μήνα και δώρο 100 λεπτά και δε θυμάμαι πόσα μηνύματα και kb.
ναι στην ελλάδα μας κοροϊδεύουν αλλά στην γερμανία το τρως στην μάπα για 2 χρόνια συμβόλαιο αν είναι δυνατόν. Στην τεχνολογία να δεσμευτώ με μία συσκευή για 2 χρόνια...μια αιωνιότητα δηλ
Δεν είναι πολύ.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ναι, αλλά στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι στα 2 χρόνια πας στην εταιρία και σου το ξεκλειδώνει... φίλος εδώ πήγε και το πήρε και μας το έδειχνε...
Τι;;; Είναι ΚΑΙ κλειδωμένο; Ακόμα χειρότερα. Εδώ πωλείται ξεκλείδωτο.
και επίσης δίνεις 70 ευρώ εφάπαξ και όχι 450... Άουτς...!
Τέλος, το ότι είναι κλειδωμένο δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το πουλήσεις...Ο αγοραστης μπορεί να το χρησιμοποιεί σε δίκτυο T-Mobile και μετά από το περας των 2 χρόνων του συμβολαίου να πάει να το ξεκλειδώσει... Απλώς θα τρέχει το συμβόλαιο για τον αγοραστή, αλλά τη σιμ μπορείς να την περάσεις σε άλλη συσκευή... όπως πχ θα έκανες αν σου έσπαγε το iphone... Και πάλι έτσι βγαίνει φθηνότερα... 70+24*30=790 ευρώ...
Λοιπόν προφανώς μιλάς για το 16αρι έτσι; Στον εδώ υπολογισμό σου πέραν του ξερού 450 που πετάς ξεχνάς να βάλεις και την επιδότηση που θα πάρει ο έλληνας στο 1 έτος που θα κλείσει. Κάτι που δεν θα πάρει ο γερμανός μιας και έχει 2 έτη κλειστά. Αρα λογική η χαμηλότερη τιμή του γερμανικού.
Για να μην βάλω ότι ο άλλος εάν δεν τον ικανοποιεί το iphone στο χρόνο πάνω το πουλά να μην πω και νωρίτερα κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο γερμανός με το κλειδωμένο. Το σεναριάκι που γράφεις πάνω απλά αποδεικνύει τι μαλακία είναι το 2ετες.-
Δεν δικαιολογώ την ελληνική Βονταφον, μαλακία προγράμματα και τιμές έχει αλλά αυτό το 2 ετη δεν μου έκατσε καθόλου καλά.
-
Στην Ελλάδα το iphone της Βονταφον είναι ξεκλείδωτο? Γιατί εγώ νομίζα πως είναι κλειδωμένο...
Επίσης ας μας πει κάποιος από την Ελλάδα που το έχει... Νόμιζα πως το συμβόλαιο και στην Ελλάδα είναι για 2 χρόνια...
Ξεκλείδωτα είναι όσα τα αγοράζουμε απ έξω... Σωστά? Ή και αυτά της Βόντα?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι πολύ.
για αυτό μιλάς με κάτι τέτοια εσύ:
-
Αυτο το εχω εγω σε καποιο συρταρι
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Στην Ελλάδα το iphone της Βονταφον είναι ξεκλείδωτο? Γιατί εγώ νομίζα πως είναι κλειδωμένο...Επίσης ας μας πει κάποιος από την Ελλάδα που το έχει... Νόμιζα πως το συμβόλαιο και στην Ελλάδα είναι για 2 χρόνια...
είναι ξεκλείδωτο και για 1 έτος
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στην Ελλάδα το iphone της Βονταφον είναι ξεκλείδωτο? Γιατί εγώ νομίζα πως είναι κλειδωμένο...
Επίσης ας μας πει κάποιος από την Ελλάδα που το έχει... Νόμιζα πως το συμβόλαιο και στην Ελλάδα είναι για 2 χρόνια...
είναι ξεκλείδωτο και για 1 έτος
Κάτι είναι και αυτό...
Όμως είναι ακριβότερο κατά 2.500 λεπτά ομιλίας και 1.200 μηνύματα, όσες δηλαδή είναι και οι υπηρεσίες για ένα έτος.Τέλος πάντων, βάζουμε κι άλλους μπελάδες στο κεφάλι μας...
-
Γιατρέ μου κράτα ότι κινητό έχεις! Μια καμερούλα απλή να έχεις να βγάζεις κανένα αυστραλό και είσαι κομπλέ! Μην δίνεις χρήματα για κινητά βρε! Αποταμίευσε ή κράτα τα για άλλες αγορές
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Γιατρέ μου κράτα ότι κινητό έχεις! Μια καμερούλα απλή να έχεις να βγάζεις κανένα αυστραλό και είσαι κομπλέ! Μην δίνεις χρήματα για κινητά βρε! Αποταμίευσε ή κράτα τα για άλλες αγορέςναι μην δινείς λεφτά για κινητά....δώστα για τζιν 250 ευρώ και καφέ στην παραλία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάτι είναι και αυτό...
Όμως είναι ακριβότερο κατά 2.500 λεπτά ομιλίας και 1.200 μηνύματα, όσες δηλαδή είναι και οι υπηρεσίες για ένα έτος.Τέλος πάντων, βάζουμε κι άλλους μπελάδες στο κεφάλι μας...
πώς βγαίνει αυτό;
Φθηνότερα κατά 1.200 λεπτά ομιλίας εννοούσα (μπερδεύτηκα , συγγνώμη), 1.200 μηνύματα και download για ένα χρόνο...
70+2430=720 ευρώ το κόστος κτήσης στη γερμανία με 24100=2.400 λεπτά, 2.400 μηνύματα, download δε θυμάμαι, πολύ πάντως...
ενώ στην ελλάδα κάνει στα ίδια προγράμματα: 450+12*35=870 , με 1,200 λεπτά ομιλίας, 1200 μηνύματα, 250mb το μήνα...
Οπότε με 150 ευρώ λιγότερο, έχεις υπηρεσίες 1.200 λεπτά περισσότερο, 1.200 μηνύματα, και περισσότερο download... υπηρεσίες που κοστίζουν όσο το συμβόλαιο ενός έτους...
Με μαθηματικούς υπολογισμούς, έχεις 150+12*35=570 ευρώ φθηνότερα,
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Γιατρέ μου κράτα ότι κινητό έχεις! Μια καμερούλα απλή να έχεις να βγάζεις κανένα αυστραλό και είσαι κομπλέ! Μην δίνεις χρήματα για κινητά βρε! Αποταμίευσε ή κράτα τα για άλλες αγορέςΜαζί σου είμαι Κωνσταντίνε...!
Αλλά εδώ στη Γερμανία το phone είναι πειρασμός από άποψη τιμής!
Αλλά ως συσκευή δε μου αρέσει... Οπότε δε θα το πάρω -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάρε ρε μπούτσερ ένα iPhone.Πάντως και εγώ που είμαι αρρωστημένος με τέτοια gadget, δε θα το έπαιρνα
Έχει όντως ελλείψεις, και αρχίζει να μου τη σπάει το i-phone επειδή το βλέπω σαν κινητό ''Giorgio Armani', 'Prada' κτλ...
Και επειδή είμαι αντιστάρ με τέτοιες καταστάσεις θα πάρω κάποιο htc, SE.ΥΓ. Kidako μεγάλωσες καθόλου; λολ
-
Τελικά βγήκε Destinator με ελληνικούς χάρτες της ngi για Symbian.
99 ευρά λένε...το σκέφτομαι.το πήρε ένας με Ν82...Bill33 τ' ακούς;
-
Δεν σε ακουω καλα.Παρε το μηδεν.
Εγω εχω ενεργοποιησει το Νοκια Maps για ενα χρονο (μεχρι τελους του 05-2009,βγαινει και η τριτη εκδοση σε λιγο.
Θα δουμε . -
Tι συγκρίνεις ρε; ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!
-
-
Σε παλιότερα κινητά μπαίνει;
-
Πήγα σήμερα όλος χαρά να πάρω το νόκια 5310 και
- Δεν το χε ο τόπικος Γερμανός και μου πε ότι δε το βρίσκουν κιόλας να το φέρουν
- Επιδότηση 30 ευρώ Εδώ και χρόνια με το ίδιο πρόγραμμα και παρόμοιους λογαριασμούς είχα 90 ευρώ. Ξηλώθηκε η κοσμοτέ.
Δεν πειράζει, το πλαίσιο είναι 2 κλικ μακρυά.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν πειράζει, το πλαίσιο είναι 2 κλικ μακρυά.
έτσι
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]