-
Εχω ενα sony ericsson c 902
Μια ερωτηση σε οποιον του εχει τυχει η γνωριζει γιατι συμβαινει.
Καθε, μα καθε μερα στις 17:31 ΑΝΟΙΓΕΙ ενα παραθυρο κ γραφει συνδεση με java k κατι τετοια.
Ξερει κανεις τι πρεπει να ρυθμισω για να μην το κανει?
Thanx! -
Σε Nokia E66 είναι δυνατό να εμφανίζεται στο ευρετήριο εκτός από το όνομα και ο αριθμός τηλεφώνου; Αν ναι πως;
-
Αν θυμαμαι καλα, οχι , με πιεση της διεσης εμφανιζεται στιγμιαια ο αριθμος , κατι που ειναι βολικο αν και δεν λυνει 100% την απορια σου .
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Σε Nokia E66 είναι δυνατό να εμφανίζεται στο ευρετήριο εκτός από το όνομα και ο αριθμός τηλεφώνου; Αν ναι πως;Noμίζω δε γίνεται, στο δικό μου Ν82 σίγουρα όχι. Λογικά και στο E66 που φορά το ίδιο λειτουργικό.
-
Από google maps και my location
-
Είχες πάει να φέρεις 'πράμα';
-
Θα αναφέρει ο corsair γιατί είχα πάει εκεί.......
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα αναφέρει ο corsair γιατί είχα πάει εκεί.......για κόκα πήγε ο mod...
-
Σκέφτομαι σοβαρά το nokia 5310 Xpress Music
Με ενδιαφέρει να παίρνει τηλέφωνο, σμς και να χρησιμοποιείται σαν mp3 player. Δεν έχω ιδέα τι λέει από πλευράς ήχου (τι σόι διαφορές μπορεί να χει με άλλα ανάλογα τηλέφωνα δεν ξέρω).
Βλέπω ως βασικότατο πλεονέκτημα την υποδοχή ακουστικών για 3,5mm βύσμαΤα αντίστοιχα se έχουν αυτό το ΗΛΙΘΙΟ σύστημα με τον αντάπτορα που είναι φτιαγμένος για να χαλαρώνει μετά από λίγο καιρό. Επίσης, δεν μπορώ να πω ότι έχω μείνει και σούπερ ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής του k610i μου. Έχει κάποιο προβληματάκι με το μικρόφωνο, συνδέεται μεσω usb με το πισι όποτε γουστάρει και έχει το προαναφερθέν χαζό πρόβλημα με το βύσμα των ακουστικών.
Δεν βλεπω λόγο να ξαναδώσω λεφτά στην se, εκτός από την πιθανή ταλαιπωρία να περάσω τις επαφές μου σε νοκια. Εκτός και αν ξέρετε κάτι διαφορετικό.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=22' target='_blank
-
παρτο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
παρτοo κορτσαίρ μου βάζει ιδέες για το 5320 που τρέχει την πλατφορμα s60 (λέει) και έχει βγει destinator για symbian (λέει) και θα μπορώ να χω πλοήγηση stand alone, χωρίς να συνδέεται στο internet (πάλι λέει)
ισχύει τίποτα απ αυτά ή είναι πρακτορας της νοκια;Η τιμη του 5310 παντως ειναι μια χαρα, οσο θέλω να δώσω, μαζί με την επιδότητηση. Για παραπανω έξοδα αρχίζω και ξινίζω, αλλά οι χάρτες ειναι δελεαστικοί.
-
Εγώ γιατί από μια σύντομη αναζήτηση που έκανα είδα ότι δεν πρέπει να έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS, άρα πλοήγηση θα μπορείς να έχεις μόνο μέσω gprs.
'Το Nokia 5320 XpressMusic είναι ένα σχετικά προσιτό μουσικό τηλέφωνο. Δεν σχεδιάστηκε ώστε να διακριθεί για τις ικανότητές του στον τομέα του imaging, ούτε όμως και για να αντικαταστήσει τα επαγγελματικά ή τα multimedia τηλέφωνα της φινλανδικής εταιρείας και κατά συνέπεια, δεν θα είχαμε ποτέ την απαίτηση να είχε καλύτερη ψηφιακή κάμερα, ενσωματωμένο δέκτη GPS ή υποστήριξη της τεχνολογίας Wi-Fi.'
http://www.myphone.gr/devices/preview-367.html' target='_blank
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
βύσμααρχίζουμε να χρησιμοποιούμε όλο και το πιο συχνά την παραπάνω λέξη;;
εγώ τσίμπησα ένα SE J132
35€... Και έχει κ 3,5mm βύσμα!! -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγώ γιατί από μια σύντομη αναζήτηση που έκανα είδα ότι δεν πρέπει να έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS, άρα πλοήγηση θα μπορείς να έχεις μόνο μέσω gprs.'Το Nokia 5320 XpressMusic είναι ένα σχετικά προσιτό μουσικό τηλέφωνο. Δεν σχεδιάστηκε ώστε να διακριθεί για τις ικανότητές του στον τομέα του imaging, ούτε όμως και για να αντικαταστήσει τα επαγγελματικά ή τα multimedia τηλέφωνα της φινλανδικής εταιρείας και κατά συνέπεια, δεν θα είχαμε ποτέ την απαίτηση να είχε καλύτερη ψηφιακή κάμερα, ενσωματωμένο δέκτη GPS ή υποστήριξη της τεχνολογίας Wi-Fi.'
http://www.myphone.gr/devices/preview-367.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank
αυτο το ειδα και γω, αλλά ειμαι παντελώς ασχετος
gprs σημαίνει ότι υπάρχει χρέωση ανά mb που κατεβαίνει, σωστά;
να μας λείπει τότε
βασιλη, σπικ φορ γιορσέλφ
-
Ναι, αν δεν υπάρχει ενσωματωμένος δέκτης τότε οι πληροφορίες για τη θέση έρχονται μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και φυσικά πληρώνεις γι΄ αυτές ανά kb δεδομένων που λαμβάνεις.
Αντίθετα, αν υπάρχει και δέκτης gps εγκαθιστάς το απαραίτητο λογισμικό και έχεις δωρεάν εντοπισμό θέσης. -
παρτο
o κορτσαίρ μου βάζει ιδέες για το 5320 που τρέχει την πλατφορμα s60 (λέει) και έχει βγει destinator για symbian (λέει) και θα μπορώ να χω πλοήγηση stand alone, χωρίς να συνδέεται στο internet (πάλι λέει)
ισχύει τίποτα απ αυτά ή είναι πρακτορας της νοκια;Η τιμη του 5310 παντως ειναι μια χαρα, οσο θέλω να δώσω, μαζί με την επιδότητηση. Για παραπανω έξοδα αρχίζω και ξινίζω, αλλά οι χάρτες ειναι δελεαστικοί.
Χάρη εφόσον δεν θες να μπλέξεις και θέλεις απλό τηλεφωνάκι με πολύ καλό player με ότι ακουστικό γουστάρεις τι να τα κάνεις όλα αυτά; Πάρτο είναι και προσιτό οικονομικά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
παρτο
o κορτσαίρ μου βάζει ιδέες για το 5320 που τρέχει την πλατφορμα s60 (λέει) και έχει βγει destinator για symbian (λέει) και θα μπορώ να χω πλοήγηση stand alone, χωρίς να συνδέεται στο internet (πάλι λέει)
Χάρη εφόσον δεν θες να μπλέξεις και θέλεις απλό τηλεφωνάκι με πολύ καλό player με ότι ακουστικό γουστάρεις τι να τα κάνεις όλα αυτά; Πάρτο είναι και προσιτό οικονομικά.
κουβέντα να γίνεται
-
παρτο
κουβέντα να γίνεται
Χαρη, κοτζαμ γιατρος εισαι...πρεπει να ξεχωρισεις απο την πλεμπα... Μην ακους τον Elteo. Εσυ χρειαζεσαι κατι του επιπεδου σου. Κατι με 3G,BT,WiFi και Ναβιγκατορ!
Για να μην πολυλογουμε. Ολα τηλεφωνουν (ακομα) και παιζουν μουσικες... εγω ομως λεω να παρεις μια συσκευουλα με Series 60 και GPS δεκτη για να μπορεις να εγκαταστησεις και ενα destinator να εχεις και ενα navigation. Η διαφορα στην τιμη δεν ειναι μικρη... αλλα ουτε και τραγικη και πιστεψε με το ναβιγκατορ ειναι killer application και δεν θα το μετανοιωσεις. Ασε που θα μπορεις να βαζεις μεσα και πολλες πολλες εφαρμογες για ολα τα γουστα.Τωρα... αν θες ακομα να κρεμεσαι απο τα δεντρ.... εεε θες κατι βασικο... τσιμπα αυτο που ειδες αρχικα. Θα κανει την δουλεια που το θες μια χαρα...
-
Aν τα χρειζεται πραγματικα να το παρει , μη δημιουργουμε το 'α, ναι τωρα το θελω και αυτο' ..
Το 5310 ειναι μια χαρα .
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Χαρη, κοτζαμ γιατρος εισαι...πρεπει να ξεχωρισεις απο την πλεμπα... Μην ακους τον Elteo. Εσυ χρειαζεσαι κατι του επιπεδου σου. Κατι με 3G,BT,WiFi και Ναβιγκατορ!
Για να μην πολυλογουμε. Ολα τηλεφωνουν (ακομα) και παιζουν μουσικες... εγω ομως λεω να παρεις μια συσκευουλα με Series 60 και GPS δεκτη για να μπορεις να εγκαταστησεις και ενα destinator να εχεις και ενα navigation. Η διαφορα στην τιμη δεν ειναι μικρη... αλλα ουτε και τραγικη και πιστεψε με το ναβιγκατορ ειναι killer application και δεν θα το μετανοιωσεις. Ασε που θα μπορεις να βαζεις μεσα και πολλες πολλες εφαρμογες για ολα τα γουστα.Τωρα... αν θες ακομα να κρεμεσαι απο τα δεντρ.... εεε θες κατι βασικο... τσιμπα αυτο που ειδες αρχικα. Θα κανει την δουλεια που το θες μια χαρα...
το επίπεδό μου αυτόν τον καιρό είναι πραγματικά μηδενικό
τα προγράμματα (άντε, ας εξαιρέσουμε το destinator - αλλά δε γουστάρω να το πληρώνω με το kb) μου είναι αδιάφοραΛέω να το πάρω και να μην ακούσω τις καταναλωτικές σειρήνες τύπου κορτσαίρ. Το ότι αυτό που θέλω το κάνουν όλα τα κινητά μου είναι αδιάφορο.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]