-
μισο λεπτακι.....
ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ την εγγυηση;
κανετε λαθος...
οταν το σπας ο,τι και να κανεις μπορεις να επαναφερεις το κινητο σε fw original και οχι custom και αρα στην αρχικη του μορφη.Και να το χρησιμοποιεις ΠΑΛΙ...
αρα ακυρωνει την εγγυηση οσο εσυ το θες σπασμενο διαφορετικα εισαι μια χαρα.
εχω 1,5 χρονο το iPhone και δεν εχει κανει κιχ...
ΠΕΤΑΕΙ.ελληνικα παιρνει και δουλευουν τελεια τα παιδια απο το φορουμ ᾽᾽το κινητο μου᾽᾽εχουν κανει καλη δουλεια.
ολοι εσεις με τα windows απλα φιγουραρετε τις πολλες λειτουργιες αλλα μεχρι να τα κανετε αυτα εχει πεταξει το πουλακι...
οποιος εχει Μακ ξερει για τι μιλαω.......η ταχυτητα του iPhone ειναι πολυ ανωτερη και ειδικα με την 2,2 πλεον ειναι εκτος απο πολυ σταθερο και απιστευτα καλυτερο στην αυτονομια.
3 μερες ΑΝΕΤΑ.
-
Πάντως, σε κουβέντα με τον τεχνικό της HTC, μας είπε πως αν πρόκειται για HW πρόβλημα που δεν οφείλεται σε cooked rom, κάνει συνήθως τα στραβά μάτια... Βέβαια αυτό μας το είπε σε κουβέντα στο όρθιο, αν έρθει η ώρα ποιός ξέρει τι θα γίνει...
Το Kaiserακι μου πάντως με cooked 6.1 πλέον πετάει.
-
Τεχνικός στη Θεσσαλονίκη? (εάν έχεις διεύθυνση στείλε ένα πμ, χρειάζομαι ένα ανταλλακτικό για το kaiser φίλου)
Όσο για τα ελληνικά του iPhone
@Λάππας
1)Ναι μπαίνουν κανονικά
2)Ναι, αν και ο όρος 'ανοίξεις' είναι πιο δόκιμος, μιας και στην ουσία ανοίγεις το λειτουργικό ώστε να δέχεται εφαρμογές που δεν έχουν πάρει την έγκριση της Apple
3)Τυπικά Ναι, αλλά από τη στιγμή που το επαναφέρεις στην εργοστασιακή κατάσταση ΟχιΟπότε είσαι εντάξει ξοδεύοντας 15 λεπτά από το χρόνο σου για να τα περάσεις...
(θυμάμαι ότι στα ελληνικά είχες εστιάσει σε παλαιότερες αναφορές σου) -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
3 μερες ΑΝΕΤΑ.Είπαμε να λέμε καμιά υπερβολή, αλλά εσύ το γ*άμησες.
Πάνω από 1 - 1.5 μέρα, με τίποτα.. Εκτός αν δεν ακούσω μουσική και δεν χρησιμοποιήσω καθόλου 3G εφαρμογές..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
3 μερες ΑΝΕΤΑ.
Είπαμε να λέμε καμιά υπερβολή, αλλά εσύ το γ*άμησες.
Πάνω από 1 - 1.5 μέρα, με τίποτα.. Εκτός αν δεν ακούσω μουσική και δεν χρησιμοποιήσω καθόλου 3G εφαρμογές..
με 5 κλήσεις 15λεπτες 15μην 1 ωρα τουλάχιστον iPod και λιγο wifi/EDGE(το πολύ μια ώρα) ΤΗΝ ΜΕΡΑ...
υπερβολικος λες;και αν προσεξεις απανω δεξια εχει μεινει και λιγη μπαταρια ακομα....
-
iPhone has been plugged in since the last full charge.
Τεσπα, δεν εννοώ ότι λες ψέμματα, αλλά η δική μου εμπειρία με το 3G iPhone μιλάει για 1-1.5 μέρα tops.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
iPhone has been plugged in since the last full charge.Τεσπα, δεν εννοώ ότι λες ψέμματα, αλλά η δική μου εμπειρία με το 3G iPhone μιλάει για 1-1.5 μέρα tops.
1-1,5 μέρα διαρκεί αν έχεις συνεχώς το 3G ανοικτό. Αν το κλείνεις και το ανοίγεις μόνο όταν έχεις ανάγκη να σερφάρεις από το τηλέφωνο, η μπαταρία κρατάει 4-5 μέρες σε εμένα.
-
το εβαλα 5 λεπτα να περασω 3 φωτογραφιες μεσα...λες να κρατησε γι αυτο...;
βρε κραταει 3 μερες ανετα απλα να προσεχει καποιος...
εγω δεν εχω το 3G...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
iPhone has been plugged in since the last full charge.
Τεσπα, δεν εννοώ ότι λες ψέμματα, αλλά η δική μου εμπειρία με το 3G iPhone μιλάει για 1-1.5 μέρα tops.
1-1,5 μέρα διαρκεί αν έχεις συνεχώς το 3G ανοικτό. Αν το κλείνεις και το ανοίγεις μόνο όταν έχεις ανάγκη να σερφάρεις από το τηλέφωνο, η μπαταρία κρατάει 4-5 μέρες σε εμένα.
Ίσως γι αυτό. Το έχω μονίμως ανοιχτό γιατί έχω πολλές εφαρμογές που απαιτούν 3G για να δουλέψουν απροβλημάτιστα.
-
Με €60 μηνιαία, σε επαγγελματική σύνδεση, πόσες ώρες μιλάς?
-
ψήνομαι να πάρω το nokia 5610 xpressmusic
-
-
ποσο θα εχει?
1900€? -
Ρε τελμπεχανά είρωνα κάτοχε ταιβανέζικου κινητού διάβασε κ λίγο....στην ίδια σελίδα λέει:
Σύμφωνα με τη Nokia θα κοστίζει 550€ προ φόρων που σημαίνει περίπου 654€ retail price.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποσο θα εχει?
1900€?Δεν είναι iN97 ρε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε τελμπεχανά είρωνα κάτοχε ταιβανέζικου κινητού διάβασε κ λίγο....στην ίδια σελίδα λέει:Σύμφωνα με τη Nokia θα κοστίζει 550€ προ φόρων που σημαίνει περίπου 654€ retail price.
το ειδα μετα...
προτιμω να παρω λαπτοπ με 650€
-
Ωραίο το αντί-iPhone από τη ΝΟΚΙΑ!
-
Καλη και τιμια η προσπαθεια της Νοκια, αλλα σε αυτα τα λεφτα παιρνεις πραγματικο εργαλειο με Win Mobile...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλη και τιμια η προσπαθεια της Νοκια, αλλα σε αυτα τα λεφτα παιρνεις πραγματικο εργαλειο με Win Mobile...Προσωπικά, προτιμώ το Symbian από το WinMobile. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πιο φιλικό και πιο γρήγορο.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλη και τιμια η προσπαθεια της Νοκια, αλλα σε αυτα τα λεφτα παιρνεις πραγματικο εργαλειο με Win Mobile...
Προσωπικά, προτιμώ το Symbian από το WinMobile. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πιο φιλικό και πιο γρήγορο.
Ναι οκ, but Corsair has spoken...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]