-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Sony Ericsson T600.Απίστευτα μικρό-όταν το κυκλοφορώ,όλοι το κοιτούν με θαυμασμό ακόμα και σήμερα!
Ένα από τα ελάχιστα κινητά που μετανιώνω ως σήμερα που το σκότωσα
-
Μιας και λεμε για τα ... παλια :
μετα απο αυτο ηρθε το 3650 και αλλα 4-5 symbian τα οποια δεν ειναι παλια οποτε ...
-
Ας βάλω κι εγώ τα δικά μου
Το πρώτο μου κινητό που ήταν ήδη παλίο μοντέλο οταν το πήρα από τον πατέρα μου στην Γ Λυκείου. Τότε δεν ήταν της μόδας να κυκλοφορούμε από το Δημοτικό με σουπερ ντούπερ κινητό
Το επόμενο το οποίο δεν έζησε πάνω από 1 χρόνο αφού έσπασε ένα κουμπί και πήρε γρήγορα το δρόμο της απόσυρσης. Παρόλα αυτά μου άρεσε πάρα πολύ σαν σχήμα ενώ ήταν μικρό και ελαφρύ με καλή μπαταρία κι ας είχε λίγο σπαστικό μενού και κάπως χαζούς ήχους
Ο διάδοχος, το κράτησα 5 χρόνια ακόμα δουλεύει και πραγματικά θα μπορούσα να το χρησιμοποιώ ακόμα. Η τελευταία καλή σειρά κινητών της Siemens
Αυτή την στιγμή παραμένω πιστός στο στο Κ750i μου το οποίο τα κάνει όλα και συμφέρει
-
εμένα το πρωτο μου κινητό ήταν αυτό:
Τωρα όμως πήρα το c902
δωρο γενεθλίων=> ακόμα πιο ωραίο καθότι Inter alia- 5 megapixel και δε συμμαζευεται- είναι και δωρεάν -
Περιμενω πως και πως το Νοκια 8500 τρελος ερωτας και δεν αλλαζω συχνα κινητα.
http://www.allaboutsymbian.com/reviews/ ... Review.php -
..τοσο τρελλος που εγραψες αντι για 5800, 8500!
παντως δειχνει εντυπωσιακο! -
oops!
Θα κοστιζει, λεει η Νοκια 279€ +φπα
Το περιμενουμε τελος του μηνα(μακαρι)
Τωρα εχω ενα Νοκια 6233. -
..ενδιαφερον!!
-
Οθόνη αφής;
-
ετσι δειχνει!
-
300κατι με οθόνη αφής (και μεγάλη μάλιστα) δεν είναι κακό... καθόλου κακό... αλλά τα γραφικά μου κάνουν κάπως χοντροκομένα...
-
μεγαλα, ναι.. χοντροκομενα οχι.. εχουν αρκετη λεπτομερεια και ειναι ομορφα σχεδιασμενα..
εμενα π.χ. μου αρεσε περισσοτερο απο αυτα του diamond.. -
Δεν έχεις άδικο... Απλά είμαι στην φάση αλλαγής (οχι άμεσα γιατί δεν παίζει μία) του W960 (έχουμε πει, το χειρότερο κινητό που είχα ever) και κοιτάω τώρα διαφορα...
Με βλέπω με κανένα των 35 ευρω για αρχή και μετά σε κάτι καλό, που θα κρατήσω για αρκετό καιρό. -
Ακριβως εχει οθονη αφης!
gps,wifi,μεγαλη οθονη,οποτε ευχαριστιεσαι τα 2 προηγουμενα.
Επισης ειναι το 1ο κινητο με 5ης γενιας Symbian λειτουργικο.
Εχει να πεσει τσακωμος με τους iphoneακιδες αν και ανηκει στην mid range κατηγορια. -
Μετά απο 3 εβδομάδες που έχω το Ε66 μπορώ να πω οτι:
- είναι λεπτό και βολικό όσον αφορά το μέγεθος
- η θηκούλα της συσκευασίας είναι ιδιαίτερα βολική και καλή.
- η μνήμη των 2 gb που περιλαμβάνεται στην συσκευασία είναι απλα μια χαρα (για αρχή)
- η συδεσιμότητα με το PC suite είναι πανέυκολη και ταχύτατη (συγχρονισμός με contacts
- οι χάρτες είναι βολικοί (δεδομένου ότι είναι και τσάμπα) και κατεβάζεις όποια χώρα θέλεις χωρίς πρόβλημα και πολύ γρήγορα. (βέβαια ακόμη καλύτεροι είναι οι google maps που συνεργάζοναι και με Wifi)
- έχει καλές και χρήσιμες εφαρμογές που σε παλαιότερα τηλέφωνα έπρεπε να καταβάσεις
(πχ παίζει αρχεία youtube, οπότε δεν χρειάζεσαι mobitubia ή ανάλογα προγράμματα) Μερικές δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ακόμη αλλά θα με κάλυπταν σε πολλά πράγματα οn demand
ΑΛΛΑ:
- η ποιότητα κατασκευής είναι μέτρια. Απορώ πως όλα τα site με reviews κινητών τηλεφώνων εκθείαζαν την ποιότητα κατασκευής. α) Το καπάκι ανοίγει με το παραμικρό άγγιγμα σε 1 απο τα 2 κλίπς στο πλάι του τηλεφώνου. 2) Τα μποστινά κουμπιά (ειδικά αυτά τα 2 που αντιστοιχούν σε εντολές που εμφανιζονται στην οθόνη είναι γτπκ. Τόσο τριζάτα κουμπιά ούτε φιατ ούνο πρώτης γενιάς). 3) το Slide εχει τζόγο (αλλα αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των Nokia όπως κατλαβαίνω, αλλά δεν ισχύει για όλα τα slide) 4) αν δεν προσεξεις το μέρος που πλαστικού που είναι κάτω απο το slide μπορεί να μετακινηθεί και το τηλέφωνο να τρίζει απίστευτα, αλλα το κουμπώνεις ξανά και όλα οκ....μέχρι την επόμενη φορά. Kαι OXI: αυτό δεν είναι πρόβλημα κατασκευής αφού τίποτα δεν είναι σπασμένο. Απλα τυχαίνει καμιά φορά....
- εργονομία. Οποιος αισθανθεί άνετα κρατώντας το τηλέφωνο και μιλώντας χωρίς bt να μου πει πως το κάνει 1)χωρίς να φοβάται μήπως του γλυστρίσει και 2) χωρίς να κλείνει το μικρόφωνο με τα δάχτυλα του (τι δι@αολο....αρθρίτιδα έχω;;;)
-μπαταρία. Εχω εφαρμόσει 70000 τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας...1-1,5 ημέρες χωρίς πολύ χρήση και ευλαβική φόρτιση μέχρι τώρα. Να υποθέσω ότι είναι νωρίς ακόμη και ότι θα βελτιωθεί;
αυτά προς το παρόν.
-
Το καινούριο μου απόκτημα:
http://www.gsmarena.com/toshiba_g900-1905.php' target='_blank
-
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το G900; Πόσο κοστίζει σαν σκέτη συσκευή;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το καινούριο μου απόκτημα:http://www.gsmarena.com/toshiba_g900-1905.php' target='_blank' target='_blank
ποσα? γιατι Toshiba?
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το G900; Πόσο κοστίζει σαν σκέτη συσκευή;Προς το παρόν δεν το έχω ανοίξει καν. Μόλις το δοκιμάσω θα πω περισσότερες πληροφορίες.
Το πήρα μεταχειρισμένο στα 150Ε. Καινούριο δεν ξέρω τιμή. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ποσα? γιατι Toshiba?
150Ε. Οθόνη, πληκτρολόγιο, τιμή. Γενικότερα τα χαρακτηριστικά του με καλύπτουν.
Επίσης είναι made in Japan(αξιοπιστία)!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]