-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εγώ θυμάμαι και το Τ68(i)Τ39Μ και Τ68i. Αξεπέραστα.
-
Ναι οντως στον διαγωνισμο 'ποιος θα πεταξει πιο μακρυα το κινητο του' κανανε θραυση... Κι αυτα και ΟΛΑ τα SE...
-
εγώ θυμάμαι και το Τ68(i)Γαμάτα κινητά ήταν τα πρώτα πρώτα που είχε βγάλει κάτι θηρία αλλά για την εποχή τους δεν παιζόταν.
Μετά όταν η τεχνολογία άρχιζε να συμπιέζει τις κατασκευές τα έκαναν καρναβάλια μέχρι που έβαλε το χέρι ο Ιάπωνας -
Καλά, ό,τι πείτε.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εσύ τι έχεις πουλάκι μου;
P1i
δεν ακούω την φωνούλα σου τώρα
SONY REEEEEEEE
Με το συμπαθειο κιολας... αλλα ERICSSON.... οχι και Sony...
Καλά ας μην τη αγόραζε η sony και θα σου έλεγα εγώ τι παντόφλες θα έβγαζε ακόμα......
Tα θυμάσαι τα Τ με τα πορτάκια
Εκτιθεσε ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.... σε προειδοποιησα...
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
εχει παιξει κανεις απο σας καθολου με το omnia να γραψει μερικα πραγματα; στα reviews τα χει παει πολυ καλα και τα περισσοτερα το βγαζουν καλυτερο τοσο απο το iphone (νταξ αυτο ελειπε..) αλλα και απο touch
Ορισε το 'καλυτερο'. Για τι χρηση το προοριζεις?
τπτ ιδιαιτερο, δεν ξερω αν θα το παρω (δεν το'χω δει καν live ακομα ετσι κ αλλιως )
αυτες γενικα ειναι αποφασεις της στιγμης σε μενα.. (κακως το ξερω, αλλα ετσι ειναι..)δηλαδη πρωτα μαθαινω απο το ιντερνετ, μετα παω, το βλεπω και πορωνομαι, και το παιρνω...
φαντασου οτι παραλιγο να αγορασω.. iphone (hint: μισω την apple). τελευταια πραγματικα στιγμη συνηλθα, πριν το ταμειο φαση, και σκεφτηκα σοβαρα τι πηγαινα να κανω και.. εκοψα λασπηοταν λεω καλυτερο στα συγκριτικα, εννοω overall το βγαζουν 'νικητη' (σε καποια πραγματα μεμονωμενα λενε οτι ειναι καλυτερο το iphone ή το diamond, αλλα σαν overall το βγαζουν καλυτερο)
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Αυριο ε ε ερχεται
Eφτασε το ΤΕΡΑΣ λεμεεε
-
εσύ τι έχεις πουλάκι μου;
P1i
δεν ακούω την φωνούλα σου τώρα
πλάκα μου κάνεις τώρα; Το θεωρείς σοβαρό κινητό και την λες στους άλλους δύο;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εχει παιξει κανεις απο σας καθολου με το omnia να γραψει μερικα πραγματα; στα reviews τα χει παει πολυ καλα και τα περισσοτερα το βγαζουν καλυτερο τοσο απο το iphone (νταξ αυτο ελειπε..) αλλα και απο touch
Ορισε το 'καλυτερο'. Για τι χρηση το προοριζεις?
τπτ ιδιαιτερο, δεν ξερω αν θα το παρω (δεν το'χω δει καν live ακομα ετσι κ αλλιως )
αυτες γενικα ειναι αποφασεις της στιγμης σε μενα.. (κακως το ξερω, αλλα ετσι ειναι..)δηλαδη πρωτα μαθαινω απο το ιντερνετ, μετα παω, το βλεπω και πορωνομαι, και το παιρνω...
φαντασου οτι παραλιγο να αγορασω.. iphone (hint: μισω την apple). τελευταια πραγματικα στιγμη συνηλθα, πριν το ταμειο φαση, και σκεφτηκα σοβαρα τι πηγαινα να κανω και.. εκοψα λασπηοταν λεω καλυτερο στα συγκριτικα, εννοω overall το βγαζουν 'νικητη' (σε καποια πραγματα μεμονωμενα λενε οτι ειναι καλυτερο το iphone ή το diamond, αλλα σαν overall το βγαζουν καλυτερο)
κοιτα το omnia ειναι κατι σαν η χρυση τομη καθως εχει τα καλυτερα κι απ'τους 2 κοσμους(καλα με το diamond τον ιδιο κοσμο μοιραζονται)
ειναι σιγουρα πιο πρακτικο εργαλειο
-
Καλησπέρα,
Σήμερα λοιπόν, έλαβα email από την Cosmote για κάποιες προσφορές σε συσκευές κινητών από τις οποίες ξεχώρισα & παρήγγειλα - για 2η συσκευή ανάγκης - την παρακάτω:
Για τα 47€ που κοστίζει, προσφέρει πάρα πολλά νομίζω.......Καλές αγορές....
-
μια χαρά είναι ...μεγιά! Μόνο 47 ευρώ;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μια χαρά είναι ...μεγιά! Μόνο 47 ευρώ;;Thanks, ναι 47,6€ + 3€ μεταφορικά......πάτα στο λινκ να δεις την προσφορά
-
Ξαφνικά, το Cruise μου ( ), δεν βλέπει πια την κάρτα μνήμης!!!
Με το Resko File Explorer, τίποτα!
Όταν, όμως, το συνδέω στον υπολογιστή, την βλέπω, αλλά άδεια!!! Και, στην συνέχεια, επίσης, την βλέπω και με τον RFE!!Τα δεδομένα μας χαιρέτησαν? Επανέρχεται? Η κάνω format της κάρτας?
Μπορει να χρειάζεται hard reset στο κινητό? -
Μαλλον κοιτας για αλλη καρτα,αυτη τα εφτυσε.Καποιος ειχε βαλει ενα προγραμμα για ανακτηση φωτο απο καρτα στο φορουμ αλλα δεν μπορω να το βρω γμτ.
-
τι λέγαμε για HTC...?
-
PhotoRec. Τρέχει σε γραμμή εντολών οπότε μην ψάχνεις κουμπάκια [:lol:] αλλά δουλειά κάνει.
-
@Βασίλης: Να θυμάσαι ότι εγώ πιστεύω ότι η Κορόλα σου είναι κόκκινη!
Σταύρο, ναι, αλλά θέλω και MicroSD reader. Ρε δε πα' να πνιγεί. Θα πάρω μια άλλη. Άλλωστε φθηνές για HTC ( ). Από δεδομένα τα έχω όλα και στο PC, και σε εξωτερικό δίσκο!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
PhotoRec. Τρέχει σε γραμμή εντολών οπότε μην ψάχνεις κουμπάκια [:lol:] αλλά δουλειά κάνει.A μπραβο,αυτο ελεγα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
@Βασίλης: Να θυμάσαι ότι εγώ πιστεύω ότι η Κορόλα σου είναι κόκκινη!και η ΒΜW είναι μπλε.... αλλά δεν μπορώ να πω και τα καλύτερα για το cruise....
μας βλέπει κ ο Γρηγόρης -
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]