-
καλοι μ@λακες και αυτοι...
δεν ειναι η πρωτη φορα που κανουν κατι τετοιο
-
Μας μάμησες Wind!
Δεν είναι πως χρησιμοποιώ πάνω από 40ΜΒ που θα είναι το νέο όριο, αλλά με το φόβο μην το ξεπεράσω, θα διακόψω την υπηρεσία προφανώς...Κι εννοείται, πως θα το σκεφτώ πολύ μόλις έρθει η ώρα της ανανέωσης, αφού το Wind Plus έπαιξε τον βασικό ρόλο της προτίμησης, αφού στο τέλος οι προσφορές ήταν παρόμοιες με την Vodafone (η Cosmote είναι απλά πολύ πίσω σε ό,τι αφορά επιδοτήσεις... ).
Ξέρω βέβαια πως ...χ στηκαν εκεί στην Wind για το τι θα κάνω, αφού συνολικά δεν είμαστε και καμιά ποσότητα εμείς του Wind Plus, αλλά δεν πρέπει και να το καταπιούμε ασάλιωτο...
-
Πρέπει να ειδοποιήσω φίλο που το χρησιμοποιεί συνεχώς. Αν δεν έχει δει την ανακοίνωση, τον βλέπω να χάνει το σπίτι του.
-
Συγγνωμη ρε παιδια, αλλα ποσο ευκολα μπορει κανεις να χαλασει 40mb απο το κινητο;
-
Αρκετά εύκολα. Όταν είχα πρωτοαγοράσει το ΜΙΟ Α701 έμπαινα συνέχεια από εκείνο στο internet (και κατέβαζα βίους αγίων ). Στο τέλος του μήνα ο λογαριασμός της Vodafone μου ήρθε €540.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αρκετά εύκολα. Όταν είχα πρωτοαγοράσει το ΜΙΟ Α701 έμπαινα συνέχεια από εκείνο στο internet. Στο τέλος του μήνα ο λογαριασμός της Vodafone μου ήρθε €540.Ναι, ισως σε περιπτωσεις που καποιος εχει προβλημα να κανει μια adsl στο σπιτι (πχ απομακρυσμενα χωρια κλπ.)
-
Πάνω που σκεφτόμουν να αρχίσω να το χρησιμοποιώ για VPN με το γραφείο όταν είμαι έξω
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αρκετά εύκολα. Όταν είχα πρωτοαγοράσει το ΜΙΟ Α701 έμπαινα συνέχεια από εκείνο στο internet (και κατέβαζα βίους αγίων ). Στο τέλος του μήνα ο λογαριασμός της Vodafone μου ήρθε €540.Ολα λάθος τα κανεις σε αυτη την ζωή!
Το αμάξι σου ειναι γερμανικό, χρησιμοποιείς Apple, εχεις πάροχο την Vodafone, είχες πάρει Mio, ο χαρταετός σου είναι πάνινος αντι να εχει φτερα και cockpit... Ουτε κατάρα να σου είχαν ρίξει ρε παιδι μου....Πραγματικά χάνω τα λόγια μου... δεν ξέρω τι να πω.... ανειπωτή τραγωδία οι επιλογές σου....
Ισως σε καποια άλλη ζωη
ps: Στα κομμάτια να παει το Wind Plus. Ζήτω το NS2 και NS7 στο 19595
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ps: Στα κομμάτια να παει το Wind Plus. Ζήτω το NS2 και NS7 στο 19595
Τι είναι αυτά;
-
Tο βρήκα μάλλον...
ADSM; No thanx!
Πολύ ακριβό και δεν έχει παντού... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Tο βρήκα μάλλον...
ADSM; No thanx!
Πολύ ακριβό και δεν έχει παντού...πολυ ακριβό? u got to be fucking kidding me...
Κανονικότατο internet και μάλιστα σε καρτοκινητή με κόστος λίγοτερο απο 1 καφέ ημερήσια... και με εξαιρετικό daily limit το οποιο δύσκολα θα το φτάσεις! Και εχει παντου! Τουλάχιστον οπου είχε και με την απάτη το Wind Plus! Δηλαδη οπου πιάνει η Wind
-
Μπορεί ένα κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο με hfree bluetooth όταν μπαίνω στο αμάξι να ξεσυνδέεται από δαύτο (χωρίς να κλείνει) και να συνδέεται με το bluetooth car kit χωρίς να ψάχνομαι αυτόματα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορεί ένα κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο με hfree bluetooth όταν μπαίνω στο αμάξι να ξεσυνδέεται από δαύτο (χωρίς να κλείνει) και να συνδέεται με το bluetooth car kit χωρίς να ψάχνομαι αυτόματα;Θεωρητικά μπορεί να κάνει 2 συνδέσεις ΒΤ ταυτόχρονα, αλλά δε βλέπω τρόπο να 'μάθει' ποια πρέπει να χρησιμοποιεί και πότε.
Αν πάντως απενεργοποιείς το φορητό ΒΤ σου πριν μπεις στο αυτοκίνητο, δε θα συνδεθεί αυτόματα με το car kit?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Tο βρήκα μάλλον...
ADSM; No thanx!
Πολύ ακριβό και δεν έχει παντού...πολυ ακριβό? u got to be fucking kidding me...
Κανονικότατο internet και μάλιστα σε καρτοκινητή με κόστος λίγοτερο απο 1 καφέ ημερήσια... και με εξαιρετικό daily limit το οποιο δύσκολα θα το φτάσεις! Και εχει παντου! Τουλάχιστον οπου είχε και με την απάτη το Wind Plus! Δηλαδη οπου πιάνει η Wind
To Non Stop ήταν ιδανικό για μένα, γιατί με 3,5€, είχα αυτό που ήθελα: φτηνό Internet ΑΝ και ΟΠΟΤΕ το χρειαζόμουν και ΟΝΤΩΣ δεν το χρειαζόμουν συχνά. Δεν βλέπω λόγο να πληρώνω παραπάνω, για κάτι που δεν χρησιμοποιώ και προτιμώ τα λεφτά του καφέ , να τα πίνω...καφέδες!
-
Σήμερα το τηλέφωνο μου (Ε50) μου έκανε το εξης κουφό: Έκανε μόνο μπιπ-μπιπ όπως ο ήχος των πλήκτρων και έδιχνε την μπαταρία να φορτίζει ενώ δεν ήταν συνδεμένο . Μ'ένα restart ίσιωσε. Είναι ώρα να αλλάξω μου φαίνεται μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες...
-
Του έχεις κάνει καμία αναβάθμιση;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σήμερα το τηλέφωνο μου (Ε50) μου έκανε το εξης κουφό: Έκανε μόνο μπιπ-μπιπ όπως ο ήχος των πλήκτρων και έδιχνε την μπαταρία να φορτίζει ενώ δεν ήταν συνδεμένο . Μ'ένα restart ίσιωσε. Είναι ώρα να αλλάξω μου φαίνεται μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες...Ε, αφού ίσιωσε γιατί θέλεις να το αλλάξεις; Με το πρώτο στραβοπάτημα κατευθείαν στον Καιάδα;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Του έχεις κάνει καμία αναβάθμιση;Έκανε συνάδελφος πριν 2 μήνες και έχασε τα πάντα...γι αυτό άσε.
-
Πρώτα back-up και μετά αναβάθμιση. Ή απλά μεταφέρεις τα πάντα στην κάρτα μνήμης.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σήμερα το τηλέφωνο μου (Ε50) μου έκανε το εξης κουφό: Έκανε μόνο μπιπ-μπιπ όπως ο ήχος των πλήκτρων και έδιχνε την μπαταρία να φορτίζει ενώ δεν ήταν συνδεμένο . Μ'ένα restart ίσιωσε. Είναι ώρα να αλλάξω μου φαίνεται μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες...Ε51 uber alles
Πέρα από την πλάκα, πρέπει να το έχω ήδη ένα τρίμηνο, κόλλημα κανένα και κατασκευαστικά το κινητό είναι όπως την πρώτη μέρα. Δε μετανιώνω στιγμή που το πλήρωσα μετρητοίς συσκευή.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]