-
Kid, τι ταινία θα δείτε?
Στο τραίνο θα στο σφυρίξω τρεις φορές, ε?
-
Ποιος παλίο#@@*&^^#@! ανακάλυψε το quote.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν υπάρχει θέμα, της το λες και στα @@ σου. Αν έρθει, μοιράζεστε την ντροπή και περνάτε καλά.Συμφωνώ, το ίδιο θα έκανα.
-
βρε να με φάτε λάχανο θέλετε?
Με τον kid είμαι. -
μελος ενεργο του φορουμ αυριο θα παει για φορματ σε αιθερια υπαρξη...
-
speak up κύριος.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μελος ενεργο του φορουμ αυριο θα παει για φορματ σε αιθερια υπαρξη...Ποιος ρε μλκ?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μελος ενεργο του φορουμ αυριο θα παει για φορματ σε αιθερια υπαρξη...
Ποιος ρε μλκ?
-
χτικιασα μέχρι να μπω
-
το ίδιο...
-
Tυχαίο είναι ότι τελευταίο ποστ ήταν του κορσαιρ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tυχαίο είναι ότι τελευταίο ποστ ήταν του κορσαιρ;Ειχαμε διαρροη διαβαθμισμενων πληροφοριων. Ζητω συγνωμη απο τους συμφορουμιτες, αλλα επρεπε να το ριξω
-
-
Θα δεις τι θα γίνει παλιοκορσαιρ. Ο καιρόc γαρ εγγυc.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα δεις τι θα γίνει παλιοκορσαιρ. Ο καιρόc γαρ εγγυc.Ο πρocτατηc cε βλέπει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tυχαίο είναι ότι τελευταίο ποστ ήταν του κορσαιρ;Αμάν πιά!!! Τέτοια γκανεμιά ούτε εγώ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν υπάρχει θέμα, της το λες και στα @@ σου. Αν έρθει, μοιράζεστε την ντροπή και περνάτε καλά.
Done. Περιμένω απάντηση τώρα.. Βέβαια, μπορεί να μου πει το πλήρως ξενερωτικό 'έχω γκόμενο' αλλά κλάιν. Τι έχω να χάσω?
Θείε, το ίδιο πράγμα είναι με άλλα λόγια..
Περσινά ξινά σταφύλια kidάκο... Δεν γυρίζουμε ΠΟΤΕ στις πρώην, ακόμη κι αν μας το ζητήσουν αυτές! Πόσο μάλλον εμείς...
Η πρόσκληση για DVD, μεταφράζεται σε πρόσκληση να της ρίξεις ένα, στο γυναικείο μυαλό της (και σωστά... ), επομένως είναι στο χέρι της ν'αποφασίσει πόσο δύσκολη θα σου κάνει την ζωή:- Μπορεί να σ'αγνοήσει
- Μπορεί να σου απαντήσει για να παίξει μαζί σου
- Μπορεί να σου απαντήσει, να ερθει σπίτι σου , να δείτε την τριλογία του Κισλόφσκι και μόλις τελειώσει να σηκωθεί να φύγει και να σ'αφήσει
- Μπορεί να σου απαντήσει, να έρθε σπίτι σου, να σε φουντώσει και λίγο μετά να σηκωθεί να φύγει και να σ'αφήσει
Η μόνη σου ελπίδα: - Να είχε πρόσφατα μεγάλη απογοήτευση από τον επόμενο, οπότε να της χρειάζεται ένας φούτσος να στρώσει λίγο την ψυχολογία και την ματαιοδοξία της
- Να την μεθύσεις αρκετά.
Διαλέγεις και παίρνεις. Ταπεινή μου άποψη, κάνε καμιά βόλτα τα γνωστά φοιτητοστέκια και διάλεξε καμιά καινούρια. Ευτυχώς, πρόβλημα διαθεσιμότητας δεν υπάρχει στα Γιάννενα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν υπάρχει θέμα, της το λες και στα @@ σου. Αν έρθει, μοιράζεστε την ντροπή και περνάτε καλά.
Done. Περιμένω απάντηση τώρα.. Βέβαια, μπορεί να μου πει το πλήρως ξενερωτικό 'έχω γκόμενο' αλλά κλάιν. Τι έχω να χάσω?
Θείε, το ίδιο πράγμα είναι με άλλα λόγια..
Περσινά ξινά σταφύλια kidάκο... Δεν γυρίζουμε ΠΟΤΕ στις πρώην, ακόμη κι αν μας το ζητήσουν αυτές! Πόσο μάλλον εμείς...
Η πρόσκληση για DVD, μεταφράζεται σε πρόσκληση να της ρίξεις ένα, στο γυναικείο μυαλό της (και σωστά... ), επομένως είναι στο χέρι της ν'αποφασίσει πόσο δύσκολη θα σου κάνει την ζωή:- Μπορεί να σ'αγνοήσει
- Μπορεί να σου απαντήσει για να παίξει μαζί σου
- Μπορεί να σου απαντήσει, να ερθει σπίτι σου , να δείτε την τριλογία του Κισλόφσκι και μόλις τελειώσει να σηκωθεί να φύγει και να σ'αφήσει
- Μπορεί να σου απαντήσει, να έρθε σπίτι σου, να σε φουντώσει και λίγο μετά να σηκωθεί να φύγει και να σ'αφήσει
Η μόνη σου ελπίδα: - Να είχε πρόσφατα μεγάλη απογοήτευση από τον επόμενο, οπότε να της χρειάζεται ένας φούτσος να στρώσει λίγο την ψυχολογία και την ματαιοδοξία της
- Να την μεθύσεις αρκετά.
Διαλέγεις και παίρνεις. Ταπεινή μου άποψη, κάνε καμιά βόλτα τα γνωστά φοιτητοστέκια και διάλεξε καμιά καινούρια. Ευτυχώς, πρόβλημα διαθεσιμότητας δεν υπάρχει στα Γιάννενα.
Φίλε τσιγκούνη (:lol:),
υπέθεσα ότι αν ερχόταν, θα πίναμε κανά ποτηράκι, θα το παιζα καλούλης, και θα την πήδαγα εν τέλει.. Αλλά αρνήθηκε..
Μόλις γυρίσω όμως έχω να ασχοληθώ.
-
Δεν ήρθε δλδ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ήρθε δλδ;Αν είχε έρθει ρε ταραμά στο φόρουμ θα ήμουν ή στο κρεβάτι?
Pub - σουβλατζίδικο [#23]