-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Έλεος ρε σεις...
Έλεος και πάλι έλεος!!!
Τα ζητάει ο οργανισμός σου ό,τι και να πεις...
Ναι, μ'αρέσει να προκαλώ!
και απο οτι καταλαβα μονο ετσι μπορεις να προκαλεσεις
Ίου ρε μλκ Στέλιο και μου ήρθαν άλλα συνειρμικά στο μυαλό!
Το εμότικον που ξερνάει πού είναι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ίου ρε...Χρόνια είχα να το ακούσω αυτό... το έλεγε συνεχώς μια γνωστή μου...
-
δεν ειναι τπτ απο τα friends το ειχε κλεψει. Το λεω γιατι θα σκασει ο πασχος σε λιγο κα ιθα πει στον κωστα να μην του κλεβει τις ατακες
-
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς, δε βλέπω τηλεόραση.
Εσύ τα ξέρεις αυτά που λιώνεις στο χαζοκούτι κάθε φορά που χωρίζεις, από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή δηλαδή.
-
Ονειδος
καλα γινανε και οι αλβανοι φλωροι? Τπτ δεν εχει **σταθει ορθιο **πια?οι λεξεις 'αλβανοι' ,'σταθει' και ' ορθιο' ολες μαζι σε μια προταση απο το χρηστη ratanplan....
Θλιψις και ονειδος
-
δικιο εχεις ρε φιλε....αυτο ειναι το καλο με τον αυνανισμο...το πολυ πολυ να σου πιαστει το χερι
-
δικιο εχεις ρε φιλε....αυτο ειναι το καλο με τον αυνανισμο...το πολυ πολυ να σου πιαστει το χεριακριβως! εσυ τι φοβασαι ομως και βαζεις αλβανους να το κανουν για σενα?
καλυτερα το χερι του Αλια,παρα του ratanplan ε?
ρατσιστη!
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
Ονειδοςκαλα γινανε και οι αλβανοι φλωροι? Τπτ δεν εχει **σταθει ορθιο **πια?
οι λεξεις 'αλβανοι' ,'σταθει' και ' ορθιο' ολες μαζι σε μια προταση απο το χρηστη ratanplan....
Θλιψις και ονειδος
Σου ερχονται γαργαλιστικες σκεψεις διαβαζοντας σε μια προταση τις 3 αυτες λεξεις? Πες μας δεν εχουμε προβλημα, αρκει να το βγαλεις απο μεσα σου και να συμφιλιωθεις με αυτο
-
Νομίζω ότι ξεπεράστηκε το επίπεδο της πλάκας κρίμα δεν είναι;
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
δικιο εχεις ρε φιλε....αυτο ειναι το καλο με τον αυνανισμο...το πολυ πολυ να σου πιαστει το χερι
ακριβως! εσυ τι φοβασαι ομως και βαζεις αλβανους να το κανουν για σενα?
ρατσιστη!
βιαζεσε για αλλον πηγαινε η απαντηση....τον αλια δεν τον ξερω...αλλα αν περνας και εχει καλο χερι μαγκια σου, δεν μας πεφτει λογος
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Νομίζω ότι ξεπεράστηκε το επίπεδο της πλάκας κρίμα δεν είναι;Ε!
Εγω δε σχολιασα την υπογραφη σου!
-
ρατσιστη!
βιαζεσε για αλλον πηγαινε η απαντηση....τον αλια δεν τον ξερω...αλλα αν περνας και εχει καλο χερι μαγκια σου, δεν μας πεφτει λογος
το ξερω οτι εισαι σε επιφυλακη για μη σε τσακωσουν οι δικοι σου να βλεπεις ΣΚΑΙ,αλλα μπορεις και καλυτερα
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
ρατσιστη!
το ξερω οτι εισαι σε επιφυλακη για μη σε τσακωσουν οι δικοι σου να βλεπεις ΣΚΑΙ,**αλλα μπορεις και καλυτερα **:lol:
Ειμαι σιγουρος οτι και στον Αλια αυτο του λες συνεχεια...αχορταγο αγορι.
γιατι ντρεπεσε για την σεξουλικοτητα σου? τι θα πειραξει πιο πολυ την τοπικη κοινωνια που ζεις? Η ομοφυλλοφιλικη σου σχεση? η σχεση σου με αλβανο?
-
ρατσιστη!
το ξερω οτι εισαι σε επιφυλακη για μη σε τσακωσουν οι δικοι σου να βλεπεις ΣΚΑΙ,**αλλα μπορεις και καλυτερα **:lol:
γιατι ντρεπεσε για την σεξουλικοτητα σου? τι θα πειραξει πιο πολυ την τοπικη κοινωνια που ζεις? Η ομοφυλλοφιλικη σου σχεση? η σχεση σου με αλβανο?Το οτι θα υπαρχει ενας Αλβανος λιγοτερος για τον ratanplan?
-
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
ρατσιστη!
γιατι ντρεπεσε για την σεξουλικοτητα σου? τι θα πειραξει πιο πολυ την τοπικη κοινωνια που ζεις? Η ομοφυλλοφιλικη σου σχεση? η σχεση σου με αλβανο?Το οτι θα υπαρχει ενας Αλβανος λιγοτερος για τον ratanplan?
rastak drop dead.
Τα πονηρα σου λοιπον εκει που σε παιρνει, το καταφυγιο των πειραγμενων quote ειναι οταν εχεις μηνει με την ψωλη (του Αλια στην περιπτωση σου) στο στομα.
RIP rastak
-
-
Σορυ δεν το καταλαβα το τελευταιο,
θες να μπεις σ'ενα καταφυγιο μαζι με τον Αλια και να βαλεις κατι δικο του στο στομα σου???
οφφ τοπικ
χαβαλε κανουμε
αμα χαλιεσαι στ'αληθεια πες να παψω -
μακαρι το λουκετάκι να σας φερει πιο κοντα
-
rastak drop pead..
Pub - σουβλατζίδικο [#23]